Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048767 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #690 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:00 »
Cytat: "olkahof"
dziekuje dziewczyny

Nie za ma co :mrgreen:

My dziekuejmy ze jestes z nami :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #691 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:08 »
Czy ktoras z Was slyszala moze o takowym dj-wodzireju : Dj - Wodzirej Marek Bajon??

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #692 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:29 »
Ewelinka ja nie wyglądam jak człowiek  bo ja to sie całe zycie odchudzam a dla mnie jest to ciężkie bo biore tabletki + hormony tarczycowe także ja jem dosłownie raz dziennie ! A widzisz ewelina ja tez kiepsko wygladam a mogłyście tu ogladac mase  moich fot! Ja tez do slubu musze zrucic z 5 lub 6 kg i wtedy bedzie gites!
Katrinka no popatrz jaki ten świat rzeczywiscia mały! Musiałyśmy sie widywac na korytarzach a tak by the way na 15 ide do tego fryza toTRZYMAJCIE MOCNO KCIUKASY!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #693 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:30 »
cafe co za orkiestre będziesz miala.Bo ja powiem szczerze ze narazie sie porozglądałam w bazie danych.Ale nadal sie nie orientuje.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #694 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:33 »
Orkiestra nazywa sie SEKRET JAk chcesz to na priv dam ci nr tel. do nich
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #695 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:41 »
Oki bylabym wdzięczna :)

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #696 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:58 »
Cytat: "cafe"
Nie zagmatwałam? W każdym razie myslalam, że sama sobie ustalam tzw repertuar pieśni

co kosciol to obyczaj... a wlasciwie co organista to repertuar ;) ale na swoje swieto wybierasz sobie co chcesz wg. wlasnego widzi mi sie ;)  :mrgreen:  oczywiscie w granicach dobrego smaku ;)

Cytat: "Lilkuś"
no to witaj w klubie... ja też 8 godzin siedze przy biurku

no to ja sie przylaczam do klubu  :mrgreen: se w UK za biurem siedze...  :mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #697 dnia: 25 Sierpnia 2006, 15:04 »
no to ja sie przylaczam do klubu  se w UK za biurem siedze...

nie dosc ze siedzisz za biurkiem- tak jak ja, to jeszcze w UK- tak jak ja, i twoj slub jest  w kwietniu tak jak moj!!!!!!!!

A gdzie mieszkasz jesli moge spytac?
Pozdrowionka

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #698 dnia: 25 Sierpnia 2006, 16:28 »
trzymamy kciuki za nową fryzurke Aniutek83

a u mnie... już się uspokoiłam ale... niedawno postanowiłam zadzwonić do swojej parafii dowiedzieć się kiedy mogę przyjśc na rozmowe w sprawie formalności. Matko ale się zeźliłam!!! myślałam że to będzie najprzyjemniejsza rozmowa spośród tych z księżami...a tu...matko jaka wyniosłośc przez telefon, jaki ton głosu...zrobiłam sie normalnie malutka jak zaiarenko gorczycy... najpierw usłyszałam że w niedziele ksiadz nie ma czasu, potem z trudem dowiedziałam się że moge przyjść w tygodniu przed lub po mszy, potem ksiądz perfidnie wypytywał mnie dlaczego nie tu będzie ślub ( oj najwyraźniej boli że mniej kasy do kieszeni wpadni), potem... jeszcze większy miał problem że to będzie w parafii "trzeciej" czyli też nie u młodego...szok,. A hicior na koniec.... nie zapomniał mi przypomnieć że za wypisanie kartki że moge w innym kościele brac slub nalezy się ofiara na kościół....!!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil: kurcze!!! skóra mi sie jezy na plecach jak to sobe przypominam. co za perfidność, brak taktu i wogóle!! bardzo lubiałam tego księdz, cieszyłam sie że jst u nas w parafii a tu ...widze że już jest zepsuty przez kase i te zwyczaje jakie panują w kościołach. normalnie krew mi sie w srodku zagotowała.
nic, na rozmowe z nim musze się nieco wyciszyć bo jeszcze sie z nim pokłóce i w końcu zabroni mi całkiem ślubu. choc nie wiem czy księża mają takie uprawnienia.
tak czy tak...w sumie dwa razy mi wkładał do głowki że "za licencje nalezy się ofiara na kościół"... jak to sie ładnie nazywa... ja wole nazywać rzeczy po imieniu "ofiara na nowy samochód!"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #699 dnia: 25 Sierpnia 2006, 17:12 »
hah laseczki ja juz po wizycie u fryzjera jakaz teraz jestem mega blondi to az szok!
Ciekawe co mój chłop powie jak mnie zobaczy!
A ewelina  To Ty miałas przyjemna jeszcze rozmowe u mnie ksiadz był chamski i wyciągnał mi kartke z napisem cennik!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #700 dnia: 25 Sierpnia 2006, 18:22 »
Aniutek83,,,ty nie myśl że się wymigasz :) mówisz o fryzurce i mówisz a ja tu żadnych fotek nie widze...hę??? :) dawaj dawaj.. nasza ciekawość siega zenitu :) a wiesz że nie można denerwować przyszłych panien młodych bo jeszcze nam zmarszczki przed slubem wyskocza i co wtedy???
niom także migiem migiem mi tu jakieś zdjatko wklejać :) :mrgreen:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #701 dnia: 25 Sierpnia 2006, 18:51 »
Własnie Aniutek, zdjątka prosimy :)
A tak wogóle to zadowolona jestesz tego fryzjera? chyba tak :) Ja to sie boje, do "nowych" chodzic bo pozniej cały dzień placze nad wloskami ktore mialam a juz nie mam.

Ewelina To faktycznie niezły ksiądz, ja tez mam slub w nie swojej parafi ale jak juz wczesniej pisałam musiałam użyć małego fortelu, bo proboszcz z mojej parafii mógłby nie dać wogóle zezwolenia... :( Kasa Kasa Kasa, niestety
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #702 dnia: 25 Sierpnia 2006, 19:03 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
Aniutek83,,,ty nie myśl że się wymigasz Smile mówisz o fryzurce i mówisz a ja tu żadnych fotek nie widze...hę??? Smile dawaj dawaj.. nasza ciekawość siega zenitu Smile a wiesz że nie można denerwować przyszłych panien młodych bo jeszcze nam zmarszczki przed slubem wyskocza i co wtedy???
niom także migiem migiem mi tu jakieś zdjatko wkleja

Cytat: "cafe"
Aniutek, zdjątka prosimy

Popieram, tez chce widziec nowe wloski...no juz..raz raz...biegnij po aparacik :mrgreen:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #703 dnia: 25 Sierpnia 2006, 19:38 »
Laseczki! Wy to chyba nie czytacie moich postów ciooo? :D Ja mówiłam foty beda w niedziele bo ja nie posiadam cyfrówki mój luby ma weźmie w niedziele i foty beda a jakże obiecane przeciez były!!! No jestem zadowolona tylko juz daawno taka mega blondi nie byłam! Az sie dziwnie czuje ale co tam raz sie żyje! A nie obcinałam się bo zapuszczam włosy do ślubu! Podcinam tylko końcówki!
Pogadałyśmy o slubach z tymi laseczkami i posmiałyśmy sie ze niektóre laski wqyglądaja jak choinki- one czesza non stop także widzą co te sobie zażczyają! I nasłuchałam sie pozytywnych opinii o swojej sali!
a księżmi sie nie przejmujcie mój podobno jest najgorszy w całym miescie az sie boję...!
Anusiaaa miłej impresski życze!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #704 dnia: 26 Sierpnia 2006, 10:34 »
A ja wczoraj powiedzialam Swojemu ze wynalazlam 2 dj i 2 orkiestry i mniej wiecej ile sobie zycza a on na to" narazie i tak nie ma co planowac".NO wsumie fakt ale....:(

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #705 dnia: 26 Sierpnia 2006, 11:59 »
Ehhhh Ewelinkaaaa, ty to musisz tego swojego mężczyzne postawić przed faktem dokonanym  :mrgreen:   Najlepiej przejdz sie sama, zorientuj sie co i jak, czy wolisz DJ czy orkiestre a swojemu oznajmij, ze juz muzyków na Wasze wesele macie zajetycz :)
Ja ci powiem szczerze, że moj przyszły tez by tak ciagle odkładał i odkładał bo kasa. Sama wzielam sprawy w swoje rece, ustaliłam termin, poszłam do parafii, poźniej sala, orkiestra i jakos z górki :) Naprawde jakbym czekała na decyzje swojego przyszłego, to by mnie zima przyszłego roku zastałą ;)
Takze głowa do góry :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #706 dnia: 26 Sierpnia 2006, 12:44 »
Cafe dzieki za ciepłe słowa.Wlasnie faceci tacy są dla nich zawsze jest czas. Tylko ze takie słowa odrazu odbierają chęci i wszystkiego.

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #707 dnia: 26 Sierpnia 2006, 13:17 »
No, nareszcie nadrobiłam zaległości!
Dorzucam więc swoje 2 grosze. Co do problemów z facetami, którzy nie chcą się angażować "bo jeszcze przecież tyle czasu", to niestety na moim się zawiodłam. Zawsze twierdziłam, że jest najbardziej wyjątkowym facetem pod słońcem - a tu proszę, dokładnie taki sam problem jak u Was, moje kochane. Nie omieszkałam mu o tym powiedzieć. Śmiał się, ale mam nadzieję, że wjechałam mu troszkę na ambicję, bo on przecież lubi być taki wyjątkowy, więc może...
Co do odchudzania, to niedawno zaczęłam nową pracę, która strasznie mnie stresuje, a jak się stresuję w pracy, to absolutnie nie mam ochoty jeść, nawet słodyczy. W czwartek wybrałam się z mamą na zakupy i potem poszłyśmy do naszej ulubionej kawiarni na lody. Wyobraźcie sobie, że nie miałam ochoty ich zjeść do końca, ale mama była taka zachwycona, że nie miałam serca jej o tym mówić i prawie wmusiłam je w siebie! Co wy na to?
Jak tak dalej pójdzie, to za rok będzie mnie o połowę mniej.
Czekam na foty Aniutka!
Dziękuję, że jesteście i serdecznie Was pozdrawiam!
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #708 dnia: 26 Sierpnia 2006, 13:20 »
Naprawde Ci radze zebyś sie nie przejmowała. Fakt jest taki, że chcecie sie obydwoje poprać (bo bez tego ani rusz) i tego sie trzymaj :)
Ja nieraz przepłakałam noc, bo powiedział to czy tamto, najważniejsze abyś sie takim jego gadaniem nie przejmowała. Faceci czasem tacy są dziwni :) Ale co ja bede ci tu pisać, sama wiesz najlepiej :)
Uwierz mi ile ja sie natrudziłam abysmy razem zamieszkali, ile razy sie zniechecałam bo z jego strony nie było zadnej inicjatywy, niektorzy tak mają :) Nauczyłąm sie, że jak czegoś chce, to nie czekam na gest swojego przyszłego, tylko sama wszystko zaczynam :)
Kobieto, weź sprawy w swoje ręce!!!
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #709 dnia: 26 Sierpnia 2006, 13:24 »
Hello Busia :) Jak ja Ci zazdroszcze nie jedzenia w stresie :) Ja na odwrót, objadam sie jak wariatka :D Matko, chyba bede miala powazne problemu ze zrzuceniem pare kilo do ślubu :( Zobaczymy jak dojdzie basenik od wrzesnia, musze byc troszke optymistką bo bez tego ani rusz :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #710 dnia: 26 Sierpnia 2006, 14:28 »
Ja jak narazie nie mam problemu z odchudzaniem sie.Jesli mam stresa to potrafie nie jeść.Gdy nie jem to jak przychodze do Mamy to ona orazu mowi"co jest nie tak, bo nie jesz". Nie powiem ze jestem szczuplutka bo nie jestem i brzuszek przydało by sie zrzucic ale 50 kg czy 148 cm wzrostu chyba wystarczy:).Jesli tylko dostane tą prace i Moj Sebastian nic nie wspomnie to ja wspomne i zaczen cos robic.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #711 dnia: 26 Sierpnia 2006, 15:18 »
Ewelinka sama widzisz ,ze my mamy ze swoimi facetami te same problemy! Mój na wszystkie moje stwierdzenia odpowiada AHA ! A Ty sie jeszcze nie przejmuj może jak juz bedziecie pewni ,że ślub jest to on sie zaangazuje! a jak nie to bierz sprawy w swoje rece tak jak Ja!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #712 dnia: 26 Sierpnia 2006, 16:38 »
Ja podpisuje sie pod waszymi obiema rekami i jeszcz enogi dorzuce :)  Mój ma zapał na chwile, a potem wielki NIC!!...
Oni poprstu należa do innego gatunku..nie żyja emocjami....żyją z dnia na dzien..to jak tu planowac wydarzenie, które ma mieć miesjce dopero za rok :) hehehhe

Ale my sie nie damy !! :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #713 dnia: 26 Sierpnia 2006, 16:41 »
mój na chwile sie zaanagzował - wysłuchał roznych myzyjków na necie, zdecydowlaismy się na dj... w tygodniu mamy mu dac znac, ale muszę sie dowiedziec jak sprawy Zaiksu zalatwia lokal... No i jedzimey w rpzyszły weekedn podpisac umowe. Ale prawda jest taka, że ja to wszytsko nakręcam: dzownie, pisze, dopytuje..To ja msuz ena sumóic z właścieliem lokalu, to ja gadłam z dj...to aj sie martwie..a ten grzecznie za rączke za mną :) hehehehe
Poprostu duże dziecko!!

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #714 dnia: 26 Sierpnia 2006, 17:11 »
Moj facet rowniez nie odniega od normy, co juz zreszta napisalam wczesniej...ehhhh tak to juz jest

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #715 dnia: 26 Sierpnia 2006, 17:15 »
Dziewczyny ja miałam dokładnie to samo z moim Z.Też mówił,że jeszcze dużo czas,ty lepiej się tym zajmiesz,zdaję sie na ciebie itp.Tłumaczyłam mu,że to jest nasz wspólny dzień i wogóle i że chciałabym,żeby się choć trochę zainteresował.Nic żadne gadanie niepomogło.A teraz to jest na odwrót on mnie prosi,żebyśmy coś zrobili w związku ze ślubem,chociaż porozmawiali itp. :evil: Oby było tak dalej co nie?

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #716 dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:07 »
Heh mój A. już sie troszke zmienil bo uwaza ze mamy jeszcze sporo do zalatwienia!

a to obiecane fotki Naszego Kościólka :)

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #717 dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:10 »
Cytat: "Katrinka"
Heh mój A. już sie troszke zmienil bo uwaza ze mamy jeszcze sporo do zalatwienia

Też zmądrzał co nie  :lol:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #718 dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:13 »
anetka161, no zmądrzał :) a ja sie bardzo z tego powodu ciesze;)

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #719 dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:17 »
Katarinka ja również sie cieszę,że mój zmądrzał i nabrał chęci do organizacji.Życzę wszystkim dziewczynom,żeby u ich partnerów nastąpiła taka zmiana :wink: