Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048579 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1050 dnia: 4 Września 2006, 14:23 »
olkahof - nie smutaskuj sie...mnie mój M. tak w weekend wkurzył że do teraz leca błyskawice między nami. ale już staram sie tym nie denrować i poprostu żyć normalnie. niestety on juz tak ma ze czasem powie cos na prawde nieodpowiedniego, co zaboli itd, nie chce wnikać w szczegółby bo pewnie bym tez w doła wpadła.
będzie dobrze!! masz przecież nas :)

lilkuś - a szlafroczek to faktycznie super pomysł...hmm musze pomyśleć. ech jak to sympatycznie brzmi - "frywolna bielizna" - ja taką chce!!!

no nic dziewczynki, ja uciekam robic obiadzisko. pewnie zajrze popoludniem do was. dzieki że jesteście :) paaaa

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1051 dnia: 4 Września 2006, 14:28 »
dzieki dziewuchy jesteta kochane :)
tak to juz jest z tymi facetami...ehhhh chociaz ja tez swieta nie jestem  :wink:

Cytat: "anusiaaa"
Ja kocham moja jak to nazwal moj Grzes aseksulana pizamke w kroliki jezdzace na nartach

Jesli chodzi o pidzamy aseksualne, to ja mam taka niebieska w rozowe smiejace sie prosiaczki i tez ja bardzo lubie

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1052 dnia: 4 Września 2006, 14:32 »
Ja takie uwielbiam zwłaszcze ze w nocy jest mi zawsze zimno( to przez moja chorobe) a w zime to juz w ogóle! chociaz mój wojtek uwaza, ze ja grzeje w nocy jak mały kaloryfer!
A on to by mi ciągle takie pierdoły kupował typu szlafroczki a ja mu mówie ze nie bo ja i tak w tym chodzic nie bede!
A mysmy sie z lubym tak pozarli wczoraj wieczorem u niego o nazwisko ,że szok obraził sie i odwrócił plecami1 koniecznie nalega na jego!
A laski co myslicie pokazac mu ta moja suknie przed ślubem czy nie? bo on bb chce!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1053 dnia: 4 Września 2006, 14:42 »
Aniutek, ja bym na Twoim miejscu nie pokazywała. BAłąbym sie, ze zacznie marudzic ze nie podoba mu sie, ze srednio wygladam. A ja sie takimi rzeczami przejmuje i zaraz bym miala smutna mina, bo z czego sie cieszyc jak facetowi nie podoba sie twoja suknia ślubna? A tak, w dniu ślubu, chyba nie bedzie marudzil ze cos nie tak, taka mam nadzieje, ze nawet jak mu sie srednio ona bedzie widziec to i tak nie zdazy nic powiedziec  :mrgreen:

A co do weekendowych nastrojow z facetami.... kurde tez sie poklocilam ze swoim, z soboty na niedziele, w niedziele sie pogodzilismy ale zupelnie niepotrzebne to bylo w weekend, weekend wolny od pracy mojego R, bo co drugi pracuje.

Olkahof Ty sie nie przejmuj gadaniem faceta, oni tak czasem nie przemysla sprawy i palną cos tak glupiego, nawet nie zdaja sobie sprawy, ze nas moga takie slowa zranic. Trzeba podejsc do sprawy zdroworozsadkowo, jak to oklreśliła moja przyjaciołka :) Wiec nosek do góry, nic sie nie przejmuj i nie smutkaj :!:  :!:  :!:
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1054 dnia: 4 Września 2006, 14:49 »
Pizamki super mój misiek uwielbia jak cos naloze innego na siebie :)

Cytat: "cafe"
A co do weekendowych nastrojow z facetami.... kurde tez sie poklocilam ze swoim

Ja róniez zaliczam sie do tych co sie pokłócila ze swoim w weekend a konkretnie w niedziele normalnie cierpliwosc mi sie czasem konczy. Wr.. ale wieczorkiem sie juz pogodzilismy :)

Pozdrowionka cafe :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1055 dnia: 4 Września 2006, 14:50 »
Olu nie przejmuj sie, faceci tak czasem maja, ze cos chlapną... gdybyśmy za każdym razem sie denerwowały to byśmy cały czas chodziy smutne i janeżone ....

jeżeli chodzi o aseksualna bieliznę ja mam swoja ulubioną taka ni to fioletową ni granatowa z żyrafą :) krótkie spodenki i bluzka z krótkim rekawem :) ale jak jest zimno to śpie w zaaadużym t-shircie M i też jest dobrze :) nie przeszkadza mu to ale ja czasem sama lubie sie wbic w sexy piżamkę :D:D:D

Cytat: "Aniutek83"
A laski co myslicie pokazac mu ta moja suknie przed ślubem czy nie? bo on bb chce

jak uważasz:) zabobony, ze nie powinien widzieć sukni itp. ja traktuje z przymróżeniem oka ;) no wiesz, jak chcesz mu zrobic niespodziankę to nie pokazuj :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1056 dnia: 4 Września 2006, 14:55 »
A laski co myslicie pokazac mu ta moja suknie przed ślubem czy nie? bo on bb chce!

Taaa chciec to se moze :twisted: Ja nie pokarze mojemu za Chiny warszawy, bo pomimoze nie jestem zabobonna to chce zeby to byla niespodzianka. Jedyne co robie to jak mi sie jakas kieca podoba to pokazuje mu ja w necie czy mu pasi, i tyle juz mu napokazywalam ze zadnej nie pamieta, wszystkie zatwierdzil wiec nawet jak kupie jakas z tych to i tak nie bedzie pamietal heheh :)

aaaa i jeszcze chcialam powiedziec ze ja sie z Moim chlopem :mrgreen:  :wink: na cale szczescie nie poklocilam w ten weekend hehehehe i zycze wam tego samego w nastepny weekend...spokoj to nas moze uratowac :wink:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1057 dnia: 4 Września 2006, 15:06 »
Cytat: "cafe"
Aniutek, ja bym na Twoim miejscu nie pokazywała. BAłąbym sie, ze zacznie marudzic ze nie podoba mu sie

Ej mi sie wydaje ze to racja, jak zobaczy przed slubem, to moze powiedziec, ze cos nie teges, a w dniu slubu to bedzie tak oczarowany, ze zupelnie inaczej bedzie gadal, zreszta to taka tradycja ze facet nie widzi co nie? Ja pokazalam moja tylko na zdjeciach, ale i tak bedzie zmieniona troszke...i starczy jemu, zadnego wiecej ogladania.

I jeszcze raz dziekuje forumowiczkom za podniesienie mnie na duchu, jestescie super kochaniutkie, od razu sie lepiej robi na duszy jak sie wie, ze nie jest sie jedynym z takimi sprawami.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1058 dnia: 4 Września 2006, 15:11 »
 to najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze Irek ma znowu nocki  :evil:  i nie bedzie okazji nawet pogadac, bo widzimy sie miedzy moja a jego praca 1,5 godz, a w weekend idzie do pracy na 12 godz w sobote i nawet w niedziele, wiec sie nawet nie zdaze z nim poklocic Aniusiaaaaa
i tak wkolo.....z ta robota

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1059 dnia: 4 Września 2006, 15:11 »
Cytat: "olkahof"
Ej mi sie wydaje ze to racja, jak zobaczy przed slubem, to moze powiedziec, ze cos nie teges, a w dniu slubu to bedzie tak oczarowany, ze zupelnie inaczej bedzie gadal, zreszta to taka tradycja ze facet nie widzi co nie?

do ślubu zdąży zapomnieć co widział :D:d zwłaszcza jak sie kilka różnych pokaze
Mój M suknie widział, ba nawet robił jej zdjęcia bo ja gapa zapomniałam zrobic jak byłam w salonie  :roll: no a ze salon w soboty do 14 jest ( w Świnoujściu) to nawet jak jeziemy to nie zdążymy do niego zajść... ehhh gdyby nie M to bym fotek nie miała  :mrgreen:

i jeszcze chcialam powiedziec ze ja sie z Moim chlopem   na cale szczescie nie poklocilam w ten weekend hehehehe i zycze wam tego samego w nastepny weekend...spokoj to nas moze uratowac

no ja też sie nie pokłóciłam  8) fakt, że nie widzieliśmy sie 5 dni miał z tym niewiele wspólnego - my sie rzadko tak naprawdę kłócimy :)
ostatnio tylko coraz częściej mam mokre oczy, płacze niby bez powodu ale wiem, ze to juz na zapas jak M popłynie (jak ja nie cierpie marynarzy ...ehhh ale jednego zan męża chce wziać wiec jakos musze sie z tym jego pływaniem pogodzic)  :roll:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1060 dnia: 4 Września 2006, 15:14 »
Cytat: "Lilkuś"
ostatnio tylko coraz częściej mam mokre oczy, płacze niby bez powodu

Ja tez tak czesto mam nie wiedzac wsumie o co mi chodzi ( wcale nie jestem przed okresem) wydaje mi sie ze to stres zwiazany z istniejaca sytuacja.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1061 dnia: 4 Września 2006, 15:21 »
ostatnio tylko coraz częściej mam mokre oczy, płacze niby bez powodu ale wiem, ze to juz na zapas jak M popłynie (jak ja nie cierpie marynarzy ...ehhh ale jednego zan męża chce wziać wiec jakos musze sie z tym jego pływaniem

Szczerze to cie podziwiam, ja jestem tak do Irka przywiazana, ze nie cierpie jak go nie ma caly dzien, ale pamietam jego pierwsze wyjazdy do Anglii, przeplakane przeze mnie. Teraz to przywiazanie wzielo sie stad, ze mieszkamy razem i praktycznie do tej pory ani ja nie wychodzilam na babskie wieczory ani on na meskie, bo mieszkamy w malej miescinie, a naszych znajomych zostawilismy w Polsce, ale podejrzewam, ze gdybysmy byli w Polsce, byloby zupelnie inaczej, bo ja spotykalabym sie czesciej z kolezankami, a on z kolegami. A tak mamy tylko siebie.  Ale wiem, ze nie moglabym byc zona marynarza, chociaz mowia, ze przeciez do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic...
Pamietaj Lilkus ze masz nas :)   :uscisk:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1062 dnia: 4 Września 2006, 15:24 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
Ja tez tak czesto mam nie wiedzac wsumie o co mi chodzi ( wcale nie jestem przed okresem) wydaje mi sie ze to stres zwiazany z istniejaca sytuacja.

no własnie okres ... faceci myślą, ze jak płaczemy niby bez bowodu to musimy mieć albo być przed okresem... ehhh
Pamietam, jak mieliśmy sie wybrać z M do kina na Nagi instynkt 2: stoimy do kasy po bilety,  ja mówie, ze nastepnym razem wybierzemy sie własnnie na Nagi Instynkt 2 a M 'no jak już wyzdrowiejesz"  :twisted: akurat miałam okres  :roll:  normalnie aż sie we mnie zagotowało  :evil: przeprosił, ale ..... wrrr

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1063 dnia: 4 Września 2006, 15:29 »
Pamietaj Lilkus ze masz nas  

ehh dziękuje, miło sie na serduszku zrobiło....
do wypłyniecia M jakiś miesiac i 2 tygonie zostało ... tak sobie wyliczyłam, a czuje że to juz za pare dni... zreszta za pare dni znów wybywa na egzaminy do gdyni...ehh i znów samotne noce i dnie...
zostanie mi praca i AXN :) no i oczywiście kochane forumki   :hopsa:    :przytul:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1064 dnia: 4 Września 2006, 15:55 »
my jako stałe forumkni nie damy ci sie za dużo posmutaskować...zreszta o nie nie...jesteś nam bardzo potrzeba w dyskusji nad kolejnymi tematami, fotkami, wątpliwościami itp...także sie nam nie wymigasz :)...a tak całkiem powaznie to Lilkuś ile będziemy mogły to na pewno bardzo chętnie Ci pomożemy, razem raźniej i na pewno nieco weselej. zresztą jesli ten temat będzie się róznie szybko rozwijał jak my bedziemy sie zbliżały do slubu to niebawem może sie okazać że w ciagu dnia nie zdążysz nawet pomysleć bo będziesz czytać post za postem .... hihi a tu jeszcze odpisywać kochana trzeba  :mrgreen:  będzie dobrze !!! musi być!!!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1065 dnia: 4 Września 2006, 15:58 »
Dziewczynki jeszcze mi sie urodzilo jedno pytanie, a mianowicie w sobote bylam w cukierni z zapytaniem ile kosztuje tort na 60 osob i babka mi powiedziala ze ok. 600 zl :shock:
a dwie godziny pozniej dowiedzialam sie ze moja kuzynka, ktora mieszka w Sosnowcu za taki tort zaplacila 350 zl.
Czy ta cukeirnia zdziera, czy u was tez takie drogie te torciska?????

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1066 dnia: 4 Września 2006, 16:03 »
anusia ja na razie nie mam pojecia ile torcik kosztuje. jeszcze nie pytalismy w cukierni. a  to w sprawie torcika jedna rada....wiem ze czesto jest tak ze podaje sie go po oczepinach... no i wlasnie mam przyklad z niedawnego wesela. o polnocy goscie byli juz tak najedzeni ze tego torcika to nikt nie ruszyl, a tort byl wielki, chyba 4 pietrowy...i jak pomyslec ze tyle kasy mialoby sie zmarnowac to chyba lepiej juz go zaserwowac jakos po obiadku? hmm to jeszcze jest do dyskusji.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1067 dnia: 4 Września 2006, 16:06 »
Dziewczynki jeszcze mi sie urodzilo jedno pytanie, a mianowicie w sobote bylam w cukierni z zapytaniem ile kosztuje tort na 60 osob i babka mi powiedziala ze ok. 600 zl :shock:
a dwie godziny pozniej dowiedzialam sie ze moja kuzynka, ktora mieszka w Sosnowcu za taki tort zaplacila 350 zl.
Czy ta cukeirnia zdziera, czy u was tez takie drogie te torciska?????

600 zł za tort?? wg mnie totalne ździerswo  :!: my sie jeszcez o tort nie dowiadywalismy ale sie dowiem i na pewno napisze :)

chyba lepiej juz go zaserwowac jakos po obiadku?

hmmm fajnie by było po obiadku ale tradycja oczepin jest dla mnie jakos silniejsza :)

a teraz ja w ciemnych włosach - proszę o szczere opinie :)

[

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1068 dnia: 4 Września 2006, 16:14 »
w ciemnych wygladasz ladnie, pasuja ci

co do tortow to...  :szczeka:   ja liczylam okolo 150-200 zl a wy mi tu ze takie drogie, ja to jeszcze ja, ale irek to chyba oszaleje, bo jak narazie wszystkie ceny sa wyzsze niz szacowalismy, ale czego sie nie robi na slub :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1069 dnia: 4 Września 2006, 16:17 »
w ciemnych wygladasz ladnie, pasuja ci

merci :)

ale czego sie nie robi na slub

oczywiscie:) ślub jest dla nas jednym z najważniejszych wydarzeń w naszym życiu więc musi byc wyjątkowa oprawa :) my też szacowaliśmy troszke nizsze ceny ...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1070 dnia: 4 Września 2006, 16:22 »
a teraz ja w ciemnych włosach - proszę o szczere opinie

No faktycznie ladnie ci kochaniutka w tych wloskach..no i rozowa bluzeczka hehehe KLUB MILOSNIKOW ROZOWEGO :mrgreen:

Cytat: "Ewelina_Michał"
to chyba lepiej juz go zaserwowac jakos po obiadku?

No u nas jest taka tradycja, ze torcik jest zaraz po obiadku, nie po oczepinach wiec chyba se pojedza ale przezrec 600 zl to lekka przesada :evil:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1071 dnia: 4 Września 2006, 16:29 »
a teraz ja w ciemnych włosach - proszę o szczere opinie  

:mrgreen: no super... pasuje Ci :D

a gdzie ta fota zrobiona?  :mrgreen:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1072 dnia: 4 Września 2006, 16:30 »
KLUB MILOSNIKOW ROZOWEGO

oficjalnie uważam za otwarty  :mrgreen:  :mrgreen:

Cytat: "szajo"
a gdzie ta fota zrobiona

w Gdyni :)

merci za dobre słowo :)

szajo czy Ty bedziesz na szczecińskim zlocie 9 września??

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1073 dnia: 4 Września 2006, 16:35 »
:? niestety... w Anglii siedza...
ale powalcze zeby kolejne spotkanie bylo jeszcze w listopadzie ;) w kazdym razie w tym roku  :mrgreen:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1074 dnia: 4 Września 2006, 16:40 »
szajo szkoda :(

Cytat: "szajo"
powalcze zeby kolejne spotkanie bylo jeszcze w listopadzie  w kazdym razie w tym roku

ba no zliciki moga  być w każdym miesiacu :):) wsytarczy rzucic hasło - ja na pewno przybęde :)

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1075 dnia: 4 Września 2006, 16:45 »
ba no zliciki moga być w każdym miesiacu

hah no by mi to pasilo ;) jzu mnie chyba 2 spotkania minely... a na kolejne (po tym ;) ) przybede chocby nie wiem co  :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1076 dnia: 4 Września 2006, 17:20 »
Anusiaaa dziołcha 600 zł czys ty oszalała? a idź ty dziołcha w piertony z tej cukierni! My za tort na 70 osób 3 pietrowy zapłacimy ok 300zł!
Lilkus fajny kolorek jak od fryzjera! to jakistaki złoty brazik Ci wyszedł1
aa ja byłam w gdyni to fakt super jest a było to jak miałam 9 lat czyli z deka dawno!
Laski a ja sie martwie co bedzie jak Wy mi powiecie ze mi brzydko w mojej sukni?

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1077 dnia: 4 Września 2006, 17:39 »
Anusiaaa dziołcha 600 zł czys ty oszalała

szukaj dalej :D a znajdziesz ze 2 razy taniej  :mrgreen:   ale RYM  :lol:

Laski a ja sie martwie co bedzie jak Wy mi powiecie ze mi brzydko w mojej sukni?

a co ty laska opowiadasz ;) napewno w niej super wygladasz  :mrgreen:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #1078 dnia: 4 Września 2006, 18:10 »
Lilkuś, kolorek świetny, bardzo CI pasuuje:)
a tort za 600 zł?!? sporo! ja na szczescie mam torcik gratis:) wybieramy tyl;ko smak i kolorek:)
Aniutek83, każdy ma wyobrazenie swojej sukni!! na pewno ślicznie w niej wygladasz:)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1079 dnia: 4 Września 2006, 18:26 »
lilkuś super fotka i super kobietka na fotce. hmm ładnie ci w tych nieco ciemniejszych włoskach i tak młodziutko wyszłas kochana. fajniutko!!

Aniutek - czy ty widziałas kiedyś brzydka panne młoda??? hmm ja nigdy i jestem pewna że ędziesz w sukni wyglądała pieknie. tym bardziej że mniej wiecej nam okresliłas jaka będzie. będziesz piękna!!!