Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1049404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #960 dnia: 1 Września 2006, 10:21 »
Cytat: "anusiaaa"
wczoraj podpisalismy umowe z restauracja

gratulować, gratulować :):)

prawie zawsze mam cos rozowego, kocham rozowy i fajni by bylo miec tej jakis akcent rozu na sukieneczce!!!

no to witaj w klibie różowych maniaczeek :) ja tez kocham ten kolor w przeróżnych odcieniach :):):) :serce:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #961 dnia: 1 Września 2006, 10:39 »
hej dziewczyny - nie pisałam, bo miałam urwanie głowy w pracy..nalad mam, ale na chwile sie oderwałam.
narazie dj został odwolany - nie dzoniłam jescze do lokalu...poczekam do jutra nawjyżej zadoznwei rano, a noz widelec zdecydujemy ejdnak. najgorzej, ze mieliśmy dzis jechac do rodziców i przedusykutowac wszytsko, a zpaowiada sie ze bedzie ciezko bo mozemy neiw yrwac sie z pracy o nromalnej porze  :( Zobaczymy.. Moi rodzice sa za tym żeby mimo wsyztsko podpisac umowe..ale nie wiem jescze - bo tka naprawde nie znamy sytaucji w domu mojego A. nikt prze ztelefon nie chc emówic za wiele..więc trzeba przeprowadzic osobiscie dyskusje..a to jets utrudnione. A mieliśmy jutro o 13 podpisywac papierki..Zobaczymy może sie uda..ale jakos marnie to widze, bo możemy nei zdążyć!!

No nic..zdam wam realcje jutro :) jak juz będe wiedizała na cyzm stoję!! A może by tak podpsiac na włąsna rękę..żeby neis tresować mojego A i jego rodziców..i powiedzieć jak sprawa sie wyklaruje pozytywnie, że jest :0 Bo martwimy sie oboje że potem może byc porblem z salą..sama nie wiem!!
jescz etropche czasu mam - pomyśle!!
3majcie sie cieplutko!! :id_juz:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #962 dnia: 1 Września 2006, 11:48 »
Nadąrzyć za Wami dziewczyny nie idzie ;)
Anusia Gratulacje z podpisania sali i, że ...... juz tylko roczek Wam został :) Teraz to bedzie juz tylko z gorki :)
Czasem sobie mysle, że został  AZ ROK  a czasem, ze TYLKO ROK :)

Ja wczoraj tez nie próżnowałam, podpisałam umowe z fotografem, zawsze cos do przodu ;)
No i ogl;adałam z Robertem obraczki, mamy 2 swoje typy :) Tylko ja chce swoj typ a R swoj  :mrgreen:  A pani powiedziała nam, że czesto młodzi biorą 2 rózne obraczki :) W sumie to nie głupi pomysł :) Znajde zdjatka tych obraczek to wklekeje, a jak sie zdecydujemy na ktores to chyba juz kupimy, bo promocje sa  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #963 dnia: 1 Września 2006, 12:40 »
Te pierwsze obrączki sa w rzeczywistości piekniejsze :) Na zdjeciu to białe złoto odroznia sie od żółtego a w rzeczywistosci jest niewielka roznica, ze jak sie przyglada pod sztucznym swiatłem to sie zastanawiam czy faktycznie to jest białe złoto bo niemal zlewa sie z tym zółtym, przez co nie swieci sie jak psu......... :mrgreen: Ale urzekły mnie one swoswoja delikatnoscia, te boczne fazowanie nadaje im subtelnosci troszke. Dla mnie sa najpiekniejsze  :serce:  No i oczywiscie białe złoto jest nie matowe, co na zdjeciu sie wydaje jakby byl mat

Natomiast te podobaja sie Robertowi, sa bardzo podobne tyle ze te so wykonczone prosto, tak surowo zdaje sie, sa grubsze (szerokosc ta sama) tez maja swoj urok, ale te pierwsze bardziej mi sie podobaja :) No i ta sama sytuacja jest z białym złotem, tu jest ogromna roznica, a w realu niewielka ( Ale tych na rzywo nie widziałam, bo w sklepie był ten model ale nie ze złota, tak jakby sztuczne, tylko pani nam mowila ze naprawde sa duzo jasniejsze i te biale tez jasniejsze)

[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #964 dnia: 1 Września 2006, 12:59 »
cafe, piekne te pierwsze obraczki i ja wlasnie takie chcialam ale postraszyli mnie ze niby te diamenciki wypadaja czasami (np. jak myjesz naczynia, sprzatasz moze sie to zdarzyc :( -oczywiscie mozna je oddac do reklamacji ale wiadomo ze przez to jest sres itp. dlatego z bolem serca chyba zrezygnuje z tego pomyslu.

A drugie sa rownie ladne  :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #965 dnia: 1 Września 2006, 13:04 »
mi sie tez podobaja, sama chcialabym takie cos jak te na pierwszym zdjeciu tylko ze cale zlote, zreszta poszukam zdjecie to wkleje- prosciej bedzie

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #966 dnia: 1 Września 2006, 13:08 »
To zdjcie jest z diamencikiem ale jest tez wersja bez, ja tak samo rezygnuje tylko mnie nastraszyli, ze z diamecikami nie da sie powiekszyc bo moze cos sie uszkodzic. A po ciazy to paluszki moga przytyc ;)
W niedziele bede jeszcze raz z lubym jechac i ogladac, mysle ze to nic zlego kupic obraczki rok wczesniej?  :mrgreen:
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #967 dnia: 1 Września 2006, 13:19 »
Cage - bardzo ładne obraczki :) i jedne i drugie chociaz ja jestem za tradycyjnymi, bez diamencików i innych ozdóbek :) M też wiec to na pewno bedziemy zgodni w sklepie - mamy juz upatrzomw w Kruku :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #968 dnia: 1 Września 2006, 13:31 »
Lilkuś A mozesz pokazac ten upatrzony Twoj model? :) Nie ukrywam, że jestem ciekawa :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #969 dnia: 1 Września 2006, 13:35 »
jesli chodzi o obrączki i moj gust to mi tez sie bardziej podobaja te 1.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #970 dnia: 1 Września 2006, 13:36 »
Cytat: "cafe"
mysle ze to nic zlego kupic obraczki rok wczesniej?

Ja tez tak mysle ze to nic zlego skoro teraz juz masz jakies ladne upatrzone i nie zmieni ci sie gust bo wiesz kobieta zmienna jest istota :lol: to kupuj a juz bedziesz miala kolejna sprawe za soba :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #971 dnia: 1 Września 2006, 13:38 »
Dziewczyny, własnie o to chodzi, że moj R twierdzi iż te 1 sa "za bardzo kobiece" zeby miał taka nosic.Powiedział także, że sa "za miekie", bo te drugie sa bardziej surowe, czyli chyba takie bardziej meskie?  I bąź tu mądrym...
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #972 dnia: 1 Września 2006, 13:39 »
Lilkuś A mozesz pokazac ten upatrzony Twoj model? :) Nie ukrywam, że jestem ciekawa :)

z tego co pamietam jak je przymierzałam, to sie tak nie świeciły  :?  ehhh zdjecia ze strony salony sa beznadziejne...

U terpiłowskich też mamy jeden fajny model ale jakoś nie moge go znaleźc na ich stronie internetowej... ehhh w domu mam katalogi wiec w przyszłym tygodniu zfotografuje i wkleje  :luzak:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #973 dnia: 1 Września 2006, 13:42 »
Lilkus ladne bardzo, wydaja mi sie takie bardziej tradycyjne i dobrze :) masz gusta  :wink:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #974 dnia: 1 Września 2006, 13:44 »
Mnie tez takie bardzo sie podobały, ale mojemu R juz mniej :(  No ale... sa naprawde śliczne :)
[/url]

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #975 dnia: 1 Września 2006, 13:45 »
A to moj typ skromne i proste

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #976 dnia: 1 Września 2006, 13:46 »
Cytat: "olkahof"
Lilkus ladne bardzo, wydaja mi sie takie bardziej tradycyjne i dobrze  masz gusta

dziekować :) własnie lubie takie tradycyjne bo "obraczka ma wygladac jak obraczka" jak powiada M chociaż z małym diamencikiem albo 3 ;) bym też nie pogardziła :):):) (pasowałaby do pierscionka zareczynowego  :mrgreen: )  :lol:

Ola - Twój model też bardzo ładny :) niech zyje klasyka :):)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #977 dnia: 1 Września 2006, 13:50 »
po kolei. obraczki superaśne, mój faworyt to te na pierwszym zdjęciu. wydaja sie być bardzo delikatne i subtelne. my z M. nie mamy jeszcze upatrzonego wzoru. ubolweam troszke że nie będziemy mogli wziąc czegoś mieszanego z białym złotem. M. ma alergie kontaktowa i niestety istnieje ryzyko że go wtedy będzie uczulało. Może niebawem go namówie najakies ogladanie obrączek to wtedy przedstawie wam nasz typ.

a co u mnie to...ciesze sie bo w końcu usłyszałam jakieś dobre słowa od promotora.

pozdrawiam was słodko!!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #978 dnia: 1 Września 2006, 13:56 »
A mnie sie smutno zrobilo ze nie mam zadnego faworyta obraczkowego :(

Chyba musze poszukac bo tez wam chce pokazac!!!

Wszystkie wasze obraczki sa sliczne i te bardziej skromne maja swoj urok i te mniej, mnie sie podoba kazdy z pokazanych tu modeli.

Chyba bede miala twardy orzech do zgryzienia :|

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #979 dnia: 1 Września 2006, 13:59 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
ociesze sie bo w końcu usłyszałam jakieś dobre słowa od promotora

no to gratuluje !! fajne uczucie, gdy promotor miłe słowo powie :):)

znalazłam :) bukiecik, prześliczny....

ja taki chcem !! (tylko bez perelek bo nie lubie)  no ale kobieta zmienna jest i jeszcze moze mi sie odwidzieć, ale mam juz upatrzony styl - połowa drogi za mna :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #980 dnia: 1 Września 2006, 14:05 »
Cytat: "Ewelina"
ubolweam troszke że nie będziemy mogli wziąc czegoś mieszanego z białym złotem. M. ma alergie kontaktowa i niestety istnieje ryzyko że go wtedy będzie uczulało

JA na poczatku jak ogladałam obrączki, to moj faworyt był taki jak Lilkuś, ale jak zobaczyłam na żywo białe z zółtym obraczki to poprostu sie zakochałam :) Moj R ma alergie na zierzaki ale na szczescie na białe złoto nie ;)
Ewelinka, same żółte tez jest przepiekne i jestem pewna ze cos wybierzecie dla siebie odpowiedniego :)
No Anusia szukja, szukaj, bo foremki sa baaardzo ciekawe naszych faworytów :)

Lilkus Bukiet bardzo ładny, mysle, że do twojej sukienusi bedzie bardzo ladnie wygladal :) Choć ja wybiore cos mniej rozowego, nie ukruwam, ze nie przepadam za tym kolorem a i chyba mi rozowy nie pasuje
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #981 dnia: 1 Września 2006, 14:09 »
Cytat: "Lilkuś"
znalazłam Smile bukiecik, prześliczny....

Lilkus sam bukiecik jest przesliczny tylko nie boisz sie ze ten roz jest lekko za ostry?? No i rozyczki sa juz na tym zdjeciu max rozwiniete wiec chyba trzeba dopilnowac kwiaciarke zeby nie dawala takich co by mialay zdechnac za chwile. Ale ogolnie bardzo mi sie podoba!!! :mrgreen:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #982 dnia: 1 Września 2006, 14:20 »
Lilkus sam bukiecik jest przesliczny tylko nie boisz sie ze ten roz jest lekko za ostry?? No i rozyczki sa juz na tym zdjeciu max rozwiniete wiec chyba trzeba dopilnowac kwiaciarke zeby nie dawala takich co by mialay zdechnac za chwile.

nie uważam, by był za ostry :) nie może być blady, jak na mojej sukni bo sie bedzie za bardzo zlewał :) no różyczki nie bedą tak bardzo rozwiniete, bo chce by bukiecik troszke przetrzymał :) juz ja dopilnuje kwiaciarki  :twisted:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #983 dnia: 1 Września 2006, 14:25 »
Cytat: "Lilkuś"
nie uważam, by był za ostry

ja tez :D jest super  :mrgreen: i faktycznie bez perel  :mrgreen:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #984 dnia: 1 Września 2006, 14:26 »
łooo no prosze tu juz plany co do bukiecików. hmm ja na razie nie mam koncepcji jakiego koloru bedą kwiaty, myslałam że będa jasne, białe ale chyba za mdło by było. Teraz chodzi mi po głowie opcja mieszania bieli z herbacianym kolorkie, czymć lekko wpadającym wp omarancz. Róż prześliczny..kto wie...może będą różowe. to zalezy od sukni :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #985 dnia: 1 Września 2006, 14:31 »
a mnie sie marzy bukiet biały a drugi kolor kontrastowy, moze czerwony, bordowy, nie szukałam jeszcze takich wiazanek, wiec nie wiem jakby to wygladala ;)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #986 dnia: 1 Września 2006, 14:34 »
mnie sie marzy bukiet biały a drugi kolor kontrastowy, moze czerwony, bordowy

Chyba mamy podobny gust. Jesli kiedys bede wychodzila za mąż to bym chiala bialy z czerwonymi.Ale kobieta zmienna jest.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #987 dnia: 1 Września 2006, 14:36 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
kto wie...może będą różowe. to zalezy od sukni

dokładnie, wszystko zależy od sukni jaką bedziesz miała :)
moim skromnym zdaniem czystobiały bukiet moze byc troszke za mdły...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #988 dnia: 1 Września 2006, 15:02 »
Ewelinkaaa7 A ja tak sobie uzmysłowiłam, ze tak na dobrą sprawe to ślub u mnie nic nie zmienia. Mieszkamy razem ze sobą od roku, pracujemy, kredytu nie zaciagamy (bo chyba trzeba być małżenstwem, nie wiem ;) ), że tak właściwie to dla nas tylko formalność, co by nikt na nas nie powiedział, że jestem jego konkubiną a on moim konkubentem ;) A Ty sie nie martw, jeszcze sama się zdziwisz jak zycie zaskakuje, i Twoj przyszły tez cie zaskoczy zareczynami :) A jak nie.... to tak jak ci radziłam wczesniej, weź sprawy w swoje rece :) Poczytaj sobioe co ci pisałam jak to u mnie było, a nie było łatwo...
Praca tez bedzie oki, tylko troche cierpliwosci :)
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #989 dnia: 1 Września 2006, 15:49 »
a teraz cos z innej beczki :mrgreen:

Wlasnie znalazlam na forum takie cos, wklikalam date mojego slubu i normalnie mam dokladne odliczanie z dokladnoscia co do sekundy normalnie super zajefajne, to moje odliczanie, teraz wy mozecie sprobowac  http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?day=1&month=9&year=2007&hour=2+pm&min=0&sec=0&p0=262