Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1049325 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1140 dnia: 5 Września 2006, 16:52 »
Kasia - Wrocław, witaj w naszych skromnych progach i przygotuj sie na duza ilosc czytania bo jestesmy maxymalnie produktywne, no w weekendy czasami sobie lekko odpuszczamy bo masujemy stopy albo na wlosy bloto kladziemy...takie fajne jestesmy :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1141 dnia: 5 Września 2006, 17:15 »
Witaj :D anom produktywne to my jestesmy :D
a to napisz co tam juz masz przygotowane  :mrgreen:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1142 dnia: 5 Września 2006, 17:44 »
Ewelinka Ja bede miec plener po weselu czyli we wtorek,  od 13 do 18. Nie wyobrazam sobie przed kosciołem jezdzic w jakies plenery, nawet jesli zdjecia mialyby byc w Stargardzie. Minusem jest fakt ze trzeba sie jeszcze raz malowac jak do sluby, wloski czesac, no chyba ze chce sie miec zdjęcia naturelll ;) A tak, po weselu to wydaje mi sie ze ladniejsze zdjecia sa, bo jest sie juz wyluzowanym. Jesli ciekawa jestes to ja wzielam fotografa ze Szczecina a dkladnie ESTE. Bardzo podobaja mi sie ich zdjecia a i poczytalam pozytywne opinie o nich, chodz, inne zaklady foto sa tak samo dobre. Poprostu moje dwie znajome u nich robiluy sobie zdjecia, wiec jakos ja poszlam tez w ich slady :)
Jak cos cie jeszcze interesuje to pytaj smialo :) Mam tylko nadzieje ze bede mogla oddac sukienke w srode, bo ja raczej wyporzyczam.

Witaj Kasia-Wrocław Cieszymy sie ze dolaczyla do nas kolejna niecierpliwa panna mloda 2007 :)

AnusiaBardzo ladna ta Twoja suknia, taka delikatna, ja jestem jak najbardziej za tym kwiatkiem, sama z kwiatkiem bym chciala miec tyle ze...... matko nie bede miec rozowej!!! Przepraszam dziołchy, ze nie moge podzielac z wami entuzjazmu odnosnie rozowego koloru :( W domu nie mam nic rozowego, nawet kapci spinki czy gumki do wlosow. To nie moj kolor zdecydowanie
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1143 dnia: 5 Września 2006, 17:51 »
Cytat: "cafe"
matko nie bede miec rozowej!!!

nie kazdemu musi sie podobac rozowe...kazdy ma swoj gust...wiec nie ma za co przpraszac :mrgreen:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1144 dnia: 5 Września 2006, 17:54 »
to ja wzielam fotografa ze Szczecina a dkladnie ESTE

Widzialam zdjecia MALENSTWA o ile dobrze pamietam byly z ESTE. I są sliczne.

Witaj Kasia-Wrocław fajnie ze dołączylas do Nas i do kolejnych par młodych 2007.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1145 dnia: 5 Września 2006, 18:04 »
witaj Kasia-Wrocław  wsród naszych Panien Młodych 2007!
No to fakt bardzoo produktywne jestesmymusisz sie nastawic na mase czytania no i pisania!
ja chce mieć wszystko w 1 dniu ale nie wiem czy uda mi sie to pogodzic bo dużą częśc pleneru moge sobie zrobic u siebie pod salą i nad tym jeziorkiem a reszte na zamku w Będzinie jak bede jechac do studia!
Ale zobaczymy co z tego wyjdzie!!!!....
Wy dziewczyny ze szczecinai okolic macie łatwiej bo mozecie wymieniac sie opoiniami o rzeczach z waszych stron!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1146 dnia: 5 Września 2006, 18:05 »
Anusia wiem, ze nie musze przepraszac ale jakos tak mi glupio, bo napewno sa sliczne te rozowe sukienki, i moze troche zaluje ze mi nie pasuje rozowy...

EwelinkaJa wlasnie mialam tez ich brac do Koscioła ale zrezygnowałam, stwierdziłąm ze kazdy mi zrobi zdjecia w kosciele bo to chyba zadna filozofia, pozowac i tak nie bede przed ołtarzem  :mrgreen:  Dlatego zostałam przy plenerze i pare w studio
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1147 dnia: 5 Września 2006, 18:09 »
Dlatego zostałam przy plenerze i pare w studio

A moge jeszcze wiedziec ile za taka usługe zycza sobie ESTE ??

Cytat: "Aniutek83"
Wy dziewczyny ze szczecinai okolic macie łatwiej bo mozecie wymieniac sie opoiniami o rzeczach z waszych stron

To fakt zawsze jest troszke łatwiej jest chodzi o doświadczenia. Prawda cafe ;)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1148 dnia: 5 Września 2006, 18:11 »
Cytat: "Aniutek"
Wy dziewczyny ze szczecinai okolic macie łatwiej bo mozecie wymieniac sie opoiniami o rzeczach z waszych stron!

JA wiem czy łatwiej? no moze troche, ale z foremek tutaj obecnych jestesmy 3: Lilkus, Ewelinka i Ja a Wy z poludnia tez sobie dobrze radzicie. Z tego co podczytalam to sprawdzacie sobie cene kiecek i tez dajecie rade jakos :) Ja to tak wlasciwie w tym watku tylko siedze, nie szperam po innych, no moze czasami. Ale głownie licze na WASZE zdanie, czyli dziewczyn ze Szczecina i okolic, z DG, oraz z Londynu :) No a teraz jeszcze z Wrocławia :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1149 dnia: 5 Września 2006, 18:13 »
Ja to tak wlasciwie w tym watku tylko siedze, nie szperam po innych, no moze czasami.

Ja tez tylko w tym praktycznie nie liczac relacji...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1150 dnia: 5 Września 2006, 18:16 »
Ewelinka A wiec tak, plener + studio 1000 zl. W tym jest 40 zdj. w albumie + płytka, ale płytka tylko z tymi 40, no chyba ze cos sie wycygani ;)
Jakbys chciala sam plener to 750 zł, kosciół 350 zł. A plener + studio jest w pakiecie takim ze 1000 zł bo normalnie same studio kosztowałoby wiecej niz 250 zł.
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1151 dnia: 5 Września 2006, 18:17 »
Dziekuje za informacje :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1152 dnia: 5 Września 2006, 18:29 »
W sumie Ewelinka ja nie dzwoniłam po Stargardzkich fotografach, wiec nie mam porownania ile kto bierze. Ale polecali mi tez fotografa na Wieniawskiego oraz na Zachodzie A-2 F/19. Tego na zachodzie jak chcesz to moge podac ci namiary na priv a Wieniawskiego fotograf bedzie pewnie w bazie danych :)
A ciekawi mnie czy dzwoniłas do goscia od orkiestry, tego co u mnie bedzie gral? :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1153 dnia: 5 Września 2006, 18:48 »
A ciekawi mnie czy dzwoniłas do goscia od orkiestry, tego co u mnie bedzie gral?

Narazie sie wstrzymałam ze wszystkim nawet ze zorientowaniem sie w cenach.

Chcem najpierw sie dowiedziec czy bede miala prace a potem jesli ją dostane to ustalic z Sebastianem ciag daleszy Naszej przyszłości (wesela)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #1154 dnia: 5 Września 2006, 19:47 »
Hello! nie bylo mnie 2 dni a tu tyle postow to czytania :)
chyba w tym watku jest najwiecej nowych postow na forum;)

Więc pisze otwarcie... rowniez naleze do klubu różowego.. :):)heh
ale suknie bede miala biala albo jasne ecru! bukiet, strojenie kosciola, autka, makijaz i sale weselna-- wsszystko bedzie rozowe:):) a butki jasne srebrne planuje...

Aniutek83, my tez bedziemy mieli na zamku zdjecia i w palacyku:)

Witaj wśród nas Kasia-Wrocław!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1155 dnia: 6 Września 2006, 08:15 »
Oj dziewczyny ale wy lecicie z  tym pisaniem na forum - nie sposób nadążyć. Z tego co zdązyłam sie zorientowac była juz przerabiana bielzina, buty :) hehehe
No ja w tej kwestii nic nie powiem, bo nie myslam jescz eo tym..ale jesli chodzi o buty - to napenwo nie bede miała ajkiegoś wysokieog obcasu (mimo, że jestem mała0, bo porpstu wiem, że nie wytrzymam w nim za długo :)
Co do bielizny to jescz enie myslam..jak wpandie mi cos w oko to będzie i już, nei będe nic konsultowała z moim A. :)

Lilkus widziałam buciki ryłki które tu prezentowałas - wyglądaja super..ale ja szczerze mówiąc mam obiekcje co do tej marki - zawsze mnie bardzo obcieraja ich buty. Ale prawda jest ż emnie neimal kazde :) ja czuje , że skończe na baoksa juz po kilku pierwszych tańcach :) hehehehe

oki dziewczynki  -zmykam do roboty, bo tu na mnie krzywo patrzą..odezwe się jak tlyko złapie wolną chwilę :)
Buziaki....
 :id_juz:  :id_juz:  :id_juz:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1156 dnia: 6 Września 2006, 08:18 »
a i jescze powiem wam, ze ja to jesli chodzi o fotografa to mam szczęście - pracuje z emną w dziale kumpel, który zajmuje się gotografia slubną - co weekend walczy na róznych imprezach... widizałm efekty jego prayc - naprawde cool, tym bardziej, ż eu nas tez zjamuje sie fotografowaniem róznych imprez - konfernecji, wernisazy, bankietów :)
Wstepnie rozmawialiśmy  -w prayc nie chwale sie jescze slubem, w sumei nei mam ochoty wsyztskich zapraszać - i hehe..obiecła, że w ramach prezentu zajmei się ta działką :)
oki uciekam już teraz na 100% :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1157 dnia: 6 Września 2006, 08:23 »
Witajcie laseczki! No i ja Do Was dołączam- tez już sie zbudziłam, otworzyłam swe "piekne"oczęta- bo mój luby mnie obudził , ze własnie wyjechał z dołu z pracy ( ach ta kopalnia) no tak Anusiaaa masz racje w różowym siła....!!!!
Dziś mój BIG DAY zwiazany z sukienką! OBIECUJE RELACJE!( jużsie boje waszych opiniii!!!)
Katrinka-a w jakim pałacyky, w pałacyku schoena???

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1158 dnia: 6 Września 2006, 08:26 »
Dziś mój BIG DAY zwiazany z sukienką! OBIECUJE RELACJE!

Normalnie juz sie nie moge doczekac tej relacji, ciekawa jestem jak bedzie wiec relacja ma byc bardzo szczegolowa.
No i pamietaj sprawdzic cene sukienki  :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1159 dnia: 6 Września 2006, 08:27 »
Czesc Wam.Ja tez juz na forum i stażu.Dzisiaj 2 dzien strzelania wiec siedze gdzies do ok 11 sama w pokoju. I jeszcze jutro.Bo strzelanie trwa 3 dni.

OBIECUJE RELACJE

Wiec czekamy na relacje.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1160 dnia: 6 Września 2006, 08:51 »
Anusiaaa za kogo ty masz swoja imienniczke co?? dziołcha ja nie zapomniałam- NIE MARTWIUSIAJ SIE! jak obiecałam to obiecałam na mur beton!
ale juz sie normalnie boje- bylebym dobrze wygladała!!!!!!!! bo znajac mpojego pecha we wszystkim mi bedziedo du.....

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1161 dnia: 6 Września 2006, 09:04 »
Aniutek, ty juz nie wymyslaj jakis historii, ze niby we wszystkim jest ci  do du....

Czekamy na relacje foto i szczegolowe opisy :)
Ja dzis wymykam do miasta takze do poludnia mnie nie bedzie :( a pozniej to juz nie nadaze za Wami, znajac zycie ;)

Ach dzis mialam znowu sen slubny, nie byl taki straszny tylko....ksiadz sie na nas wkurzyl, podczas ceremoni slubnej i kazal nam przyjsz za m-c :!:  :!:  :!:  Jak to za m-c??? Przeciez sala, orkiestra..... no jakos go przekonalismy (ale nie bylo latwo, bo to jakis upierdliwy ksiadz byl) i w koncu mialam obraczke na paluszku :)
[/url]

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1162 dnia: 6 Września 2006, 09:43 »
Dobry dzień :) Dziękuję za takie miłe przywitanie!
My na 9 miesięcy przed ślubem mamy zarezerwowaną salę, orkiestrę, fotografa (znajomego),a ksiądz kazał przyjść w listopadzie najwcześniej, bo jeszcze nie mają kalendarza:) Także wszystko stadardowo.
I potwornie nie mogę się już doczekać...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1163 dnia: 6 Września 2006, 09:58 »
Kasia - Wrocław, no to widze ze wszystko co najwazniejsze jest zalatwione a teraz mozesz spokojnie myslec o sukience, fryzurze, butach i innych pierolach hehehe i fajnie ze ejstes z nami, bo im wiecej tym lepiej!!!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1164 dnia: 6 Września 2006, 10:09 »
witaj forumki  :!: dopiero mi neta w pracy właczyli, bo jakieś problemy z siecą mieli... ehhh

Kasia - Wrocław witaj w gornie zniecierpliwionych 2007 :) bardzo produktywnym gronie, gdzie posty mnożą sie jak króliki :D:D:D fajnie, ze tak dużo macie juz załatwione! teraz mozesz na spokojnie myślec o sukni i wszelkich dodatkach :)

Tak sie spytam tylko czy lubisz różowy?
My to mały KLUB MIŁOSNIKÓW RÓŻOWEGO  założyłyśmy :D  sporo nas

Vall do tej pory nie miałam doczynienia z butami RYŁKO ale na bank będą mnie obcierać - wszystkie mnie obcierają, nawet japonki latem  :roll: takiego mam pecha... ehhh

Aniutek 83 jesteśmy niecierpliwe relacji !!

cafe jak Ty juz masz ślubne sny to co będzie na kilka dni przed ceremonią?? boje sie pomyśleć ...

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1165 dnia: 6 Września 2006, 10:15 »
Cytat: "anusiaaa"
mozesz spokojnie myslec o sukience, fryzurze, butach i innych pierolach hehehe

tiaa...spokojnie... tak się nie da! Najchętniej to już bym wszystko powybierała, pomierzyła :) Jak tak dalej pójdzie, to ktoś mnie będzie musiał związać, hihi.

A co do różowego... no, eee, ładny kolor... :) Ja jestem zakochana w niebieskim  :serce:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1166 dnia: 6 Września 2006, 10:44 »
Kasia no my tu wszystkie wiemy ,że sie nie da spokojnie! To bądź niespokojna i tyle...
Ja dziołszki mam juz takiego strsora zwiazanego z ta przymiarka ,że az mnie brzuch boli - to sobie zafundowałam na twarz KRÓLEWSKA MASECZKE PIĘKNOŚCI ( tez z tego Powitania z afryka_ pieknie pachnie ahhh...
Normalnie laski jak Mi nie bedziecie trzymac mpocno za mnie kciuków dzis po południu to ja wam zdjęć nie pokaże!
A ja dalej zero tzw . "ślubnych snów" ... może mnie ominą...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1167 dnia: 6 Września 2006, 10:50 »
Normalnie laski jak Mi nie bedziecie trzymac mpocno za mnie kciuków

Bedziemy Bedziemy

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1168 dnia: 6 Września 2006, 10:58 »
co do sukienek to moje odczucia są takie.... to co podobało mi się na fokach na necie, co było subtelne, delikatne itd. w rzeczywistości wydało mi się aż przesadnie skromne, na serio...tak jakoś marnie wyglądło...natomias kiecuszki które wydawały mi się przesadzone...w przeczywistości bardzo mi się spodobały i kto wie...może pomyśle nad czymś bardziej strojnym. oczywiście wszystko z umiarem. A co do wyglądu kiecuszek na mdelkach a potem na pannach młodych to stał osie to czego sie obawiałm.....modelka ładnie stanie, gra światła itp i suknia wygląda super...a potem...czasem okazuje się że na pannie młodej poprostu wisi, co nie zmienia faktu że każda panna młoda wygląda slicznie ale...no jakby tak spojrzeć tylko pod katem sukni to to już nie jest to samo.

Aniutek - z niecierpliwościa czekam na relacje z mierzenia sukni.
ja na razie czekam czeka, i powolutku sobie chudne..mam juz troche dosc tej diety ale czego sie nie robi zeby wyglądac pieknie :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1169 dnia: 6 Września 2006, 11:00 »
a i jeszcze jedno...nie wiem co ja zrobie jak pojade do M> ostatnio mają awarie netu. jej za 2 tygodnie to ja sie nie odnajde w tym wątku. chyba mnie coś skręci przez ten czas. a do kafejki jest daleko. hmm chyba ze odwiedzimy jego braciszka we wrocku to moze nadrobie zalgłosci