Ewelinka Ja bede miec plener po weselu czyli we wtorek, od 13 do 18. Nie wyobrazam sobie przed kosciołem jezdzic w jakies plenery, nawet jesli zdjecia mialyby byc w Stargardzie. Minusem jest fakt ze trzeba sie jeszcze raz malowac jak do sluby, wloski czesac, no chyba ze chce sie miec zdjęcia naturelll

A tak, po weselu to wydaje mi sie ze ladniejsze zdjecia sa, bo jest sie juz wyluzowanym. Jesli ciekawa jestes to ja wzielam fotografa ze Szczecina a dkladnie ESTE. Bardzo podobaja mi sie ich zdjecia a i poczytalam pozytywne opinie o nich, chodz, inne zaklady foto sa tak samo dobre. Poprostu moje dwie znajome u nich robiluy sobie zdjecia, wiec jakos ja poszlam tez w ich slady

Jak cos cie jeszcze interesuje to pytaj smialo

Mam tylko nadzieje ze bede mogla oddac sukienke w srode, bo ja raczej wyporzyczam.
Witaj Kasia-Wrocław Cieszymy sie ze dolaczyla do nas kolejna niecierpliwa panna mloda 2007
AnusiaBardzo ladna ta Twoja suknia, taka delikatna, ja jestem jak najbardziej za tym kwiatkiem, sama z kwiatkiem bym chciala miec tyle ze...... matko nie bede miec rozowej!!! Przepraszam dziołchy, ze nie moge podzielac z wami entuzjazmu odnosnie rozowego koloru

W domu nie mam nic rozowego, nawet kapci spinki czy gumki do wlosow. To nie moj kolor zdecydowanie