Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048971 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cafe

• zapaleniec
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1080 dnia: 4 Września 2006, 18:53 »
Anusia Tyle za tort kasy to napewno lekka przesada, ja sie dowiadywalam u siebie w Stargardzie to na 60 osob, 3 pietrowy to okolo 280 zł.

A ja nic nie wiem ze jakies zloty sa i ze byly :( O matko, chyba nie dokladnie przegladam forum :(
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1081 dnia: 4 Września 2006, 19:09 »
No dziolszki to ja widze ze na poszukiwania sie musze wybrac w sprawie tego torta bo cos mi ta cena smierdzaco wyglada, zli ludzie z tych cukiernikow tam, juz ich nie lubie :evil:

A u nas zlotow to ni ma :( bo tak prawde mowiac to to forum jest "szczecinskie" a my dziolchy ze slaska i innych wojewodztw to sie tak przypadkiem wkrecily ale co tam plakac z tego powodu nie bede i zostaje tu  :mrgreen:    8)    :hopsa:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1082 dnia: 4 Września 2006, 19:12 »
aaach i jeszcze zapomnialam napisac ze dobrze ze tu sie znalazlam bo tort bym za 600stow miala jakby nie wy :( Dzieki dziewuszki za rady :)

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #1083 dnia: 4 Września 2006, 19:39 »
Dziewczyny jesteście niesamowite!!!! Nie idzie nadążyć z czytaniem za wami juz nie wspomne o wtrąceniu czegoś od siebie.

Aniu nie gadaj pierdoł że nie będziesz nam sie podobac w sukience. Suknia jest super Ty jesteś super dziewczyna więc nie moze wyjśc z tego coś co nie jest super!!!! :D

Vall przykro mi z powodu Twojego teścia, grunt to pozytywne myslenie :)  Zobaczysz wszystko sie ułoży i zatańczysz w przyszłym roku z teściem na swoim weselu. :D my mamy podobną sytuacje z obiema babciami, wiekowe,schorowane staruszki, na dzień dzisiejszy babcia mojego Tomka już go nie poznaje.  salę i orkiestre mamy zaliczkowana ale gdyby trzeba było wesele sie przełoży, trudno...

Co do tortu to my nie mamy tego problemu bo 3 piętrowy dostajemy w przezencie od lokalu ale z tego co sie orientowałam to koszt takiego tortu to jakieś 200-350 zł. 600 to ggggrrrruuubbbaaa przesada

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1084 dnia: 5 Września 2006, 00:02 »
Poza tym mój dzionek po wyjściu z pracy nabral pozytywnych obrotów, Irek jak mnie zobaczyl, to mnie wyściskał i powiedzial jak baaardzo mnie kocha, a jeśli chodzi o wczoraj, to taka głupota i tyle. Za to postanowiłam odpłacić się jemu za te miłe słówka i zrobiłam mu pychotka jedzonko do pracy. Koło 20 dostałam sms o treści "jesteś poprostu kochana, kocham Cie Myszko", na którego odpowiedziałam "wiedziałam że bedzie ci smakowalo:)" No i jak go nie kochać?!   :serce:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1085 dnia: 5 Września 2006, 08:20 »
anusiaaa no i bardzo dobrze , olej ta cukiernie dziołcha skąd oni taką cene wzieli za tego torta to im tam chyba nikt nie kupuje! Nawet tam juz nie wchodź BĄDŹ ASERTWYNA ,BĄDŹ NA NIE! Ciekawe ile by wzieli za tort na 120 osób wole nie mysleć...
Jutro ide do tego salonu i już sie boje... bo co będzie jak będzie brzydko!
A co tam my mozemy zrobic zlot u siebie a co nie?? jasne , ze moze byc! Jest tu sporo dziewczyn z naszego woj. i z małopolskiego i z tych blizszych! Jak szalec to szaleć i jak balanga to balanga!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1086 dnia: 5 Września 2006, 08:31 »
Dzisiaj moge wkoncu na spokojnie przeczytac wszystkie nowe wiadomosc a to dlatego ze u mnie w Areszcie jest cisza.Chhlopaki pojechali na strzelanie na strzelnice -- fajna sprawa.

Przpomnialo mi sie--apopro facetow ktorzy najchetniej załatwiali by wszystko 2 dni przed slubem. Kiedy w weekend w domku przegladalam forum  Mój Misiek sie natknął na nie i na temat "ile wczesniej obrączki" wiec ona na to -- przeciez mozna kupic 2 dni przed.No wiec powiedzialam mu ze dla niego to najlepiej wszystko jest załatwic dzien przed.Odpowiedzial mi ze TAK.Ahhh Ci faceci. :serce:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1087 dnia: 5 Września 2006, 08:34 »
Ewelinkaa a jak u Ciebie sie te wszystkie Twoje Zawiłe sprawy rozwiazują co???
A no 2 dni przed tez można a jakze nawet dzień przed! Ach mojego tez przygotowania nie wciągają, ja wszystko sama załatwiam i sama wszedzie latam!
A ja trzymam bardzo mocno kciuki ,żeby Ci sie pozytywnie ułozyło i żebyś juz mogła nam oznajmić,że jestem pANNA MŁODA 2007

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1088 dnia: 5 Września 2006, 08:42 »
Cytat: "Aniutek83"
Ewelinkaa a jak u Ciebie sie te wszystkie Twoje Zawiłe sprawy rozwiazują co???

Jakos sobie radze. Raz mam lepsze dni a raz gorsze tylko jakos źle mi sie ostatnio śpi i mam dziwne sny, ktore nie wiem co znaczają.Poza tym to wczoraj kiedy mój Misiek rozmawial na gg z Ciocia swoja ze szczecinka i pytała sie kiedy on sie zeni napisał-- jak fundusze pozwola to za rok"

Ach mojego tez przygotowania nie wciągają, ja wszystko sama załatwiam i sama wszedzie latam!

Ja cos czuje ze ez gdy przyjdzie taki dzien to tez sama bede musiala biegac za wszystkim.

A no 2 dni przed tez można a jakze nawet dzień przed

No pewnie ze mozna ale po co sie stresowac ze cos bedzie nie tak lub na ostatnia chwile.

A ja trzymam bardzo mocno kciuki ,żeby Ci sie pozytywnie ułozyło i żebyś juz mogła nam oznajmić,że jestem pANNA MŁODA 2007

Ja tez licze na to. Wczoraj rozmawialam z ocjcem przez gg i powiedzial mi ze sie skontaktuje z kolega w połowie miesiac a bo mu tak kazał. No chyba ze cos wczesiej ustali to sam sie kolega odezwie.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1089 dnia: 5 Września 2006, 08:57 »
Witajcie :)

jeny, jedna nocka a tyu tyle posztów:) wszystkie szybciutko przeczytałam jednym tchem i już pisze co u mnie.

Wczorajszy wieczór był na nie - wszystko ble, M płynie, ja zostane sama, praca mnie nudzi, nierozwija... ehh znów sie poryczałam, M stwierdził, ze ejstem wariatka "ale i tak cie kocham" dodał :) przytulił, pogłaskał i nawet przeszło mi dołowanie się

Aniutek Ty nawet nie myśl, ze nam sie w sukni nie spodobasz :evil: jak
mozesz?? suknia super, Ty też super dziewucha wiec razem bedziecie super,
super :):):)

cafe obecne szczecinski zlocik jest 9 września o 18 w Sekstancie (czy jakos tak przy Pl. Lotników :)
informacje VI spotkanie forumowe

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #1090 dnia: 5 Września 2006, 09:24 »
Hej Kochaniutkie
Strasznie u was sie duzo dzieje a u mnie nic, kompletnie nic, wszystkie przygotowania staneły w miejscu i przez to życie nabrało całkiem innego tempa, musze przyznac że zaczyna mi tego "biegu" brakować.

W kazdym razie nie moge sie powstrzymac i musze sie Wam pochwalic że mój ukochany w sobote dostał propozycje pracy w amerykańskiej armii i własnie jestesmy na etapie zastanawiania sie co zrobic. Tzn. kasa rewelacja, życie rewelacja, no i Ameryka - raj za oceanem a z drugiej strony nasza rodzina, nasi znajomi, no i nasze ukochane i długo wyczekiwane mieszkanko no i oczywiscie termin ewentualnego wylotu, bo ja wizy nie dostane dopóki nie jestem jego zoną. I co tu teraz zrobic???????????
Dylemat okropny!!!!!
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1091 dnia: 5 Września 2006, 09:28 »
Aniutek, mam pytanie do Ciebie..w Dąbrowie otworzyli jakiś nowy hotel Astra..słyszałaś coś o nim?

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1092 dnia: 5 Września 2006, 09:46 »
Cytat: "kami"
W kazdym razie nie moge sie powstrzymac i musze sie Wam pochwalic że mój ukochany w sobote dostał propozycje pracy w amerykańskiej armii i własnie jestesmy na etapie zastanawiania sie co zrobic. Tzn. kasa rewelacja, życie rewelacja, no i Ameryka - raj za oceanem a z drugiej strony nasza rodzina, nasi znajomi, no i nasze ukochane i długo wyczekiwane mieszkanko no i oczywiscie termin ewentualnego wylotu, bo ja wizy nie dostane dopóki nie jestem jego zoną. I co tu teraz zrobic???????????
Dylemat okropny!!!!!

witaj Kami :) faktycznie okropny dylemat. Oczywiscie gratulacje dla narzyczonego!  :lol: Nie zazdroszczę dylematu - z jednej strony Ameryka, przez większość uważana za raj na ziemi a z drugiej rodzina, znajomi, przyjaciele, których mielibyście zostawić.... naprawdę trudny dylemat i powinniscie go poważnie rozważyć.

Ostatnio M zapytał mnie czy miałabym cos przeciwko gdyby chciał byśmy sie przeprowadzili do Gdyni 8)  u sumie spoko, nie jest do taleko od Szczecina (raptem 5 - 6 godzinek autkiem), fajne miasto, dobrze sie w nim czuję... a z drugiej zostawic mamę, znajomych... ehhh
w sumie nie dziwie sie M - dusi sie w Szczecinie - beznadzieja komunikacja, gwar, pośpiech ludzi i nad morze daleko a on nad morzem wychowany 8)
stwierdziłam, ze może i mi dobrzeby zrobiła przeprowadzka?? w sumie w Szczecinie nic mnie nie trzyma (oprócz pracy, która mnie nudzi) i mogłabym sie przeprowadzic ale prace cieżko znaleźć...
M chciałby sie przeprowadzic tak gdzies za dwa lata...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1093 dnia: 5 Września 2006, 09:51 »
Kami- to już wasza decyzja, ale jak Wam sie tu dobrze zyje  no to nie wiem... Ale tam tez mozesz miec nowych przyjaciół itp. Musicie to rozważyć, to weźcie cywilny szybciej może albo coś...
Lilkus  te 5 godzin to nie tak daleko znowu, fakt Gdynia piekne miasto w szczecinie byłam tylko przejazdem tez fAJNY! Dopiero byście narzekali jakbyście tu mieszkali szaro, syf, huty , kopalnie itp.
Gosiu ja  nic nie wiem o takim hotelu jest restauracja Astra ale hotel? Nie wiem pierwsze słysze i gdzie by to miała być???

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1094 dnia: 5 Września 2006, 09:58 »
Kami- to już wasza decyzja,

Jak zdecydujecie to tylko i wyłącnie bedzie Wasza decyzja.

Jesli chodzi o mnie to ja wlasnie chcialabym sie wyprowadzic, nowe miasto ,znajomi, i nikt nie ma do Ciebie uprzedzen bo zna Twoja przeszłość --tak jest u mnie.Wszyscy patrza na Nas bo kiedys bylismy tacy i owacy a teraz jestesmy razemdlatego tez zakończyly znajomosc z Nami.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1095 dnia: 5 Września 2006, 09:59 »
Kami Coś czuje, ze ty jeszcze panna mloda 2006 zostaniesz ;) Fajna sprawa, AMERYKA, nie wiem tylko czy to taki raj na ziemi ;) No ale ja bym sie na to pisała :) Tylko sie dowiedz ile razy bedziesz męża widziała w tyg  :mrgreen:

Lilkus Dzieki, własnie tez znalazłam o tym spotkanku forumowym :)

Aniutek Ja ciebie prosze, ja juz nie bede sie powtarzac, ze napewno superasnie bedziesz wygladac w kiecce slubnej. Suknia jest przesliczna, ty tak samo, wiec co ty tam znowu wymyslasz??? Ehhhh, kobieto, lac w dupsko i patrzec czy rowno puchnie ;)
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1096 dnia: 5 Września 2006, 10:00 »
Dopiero byście narzekali jakbyście tu mieszkali szaro, syf, huty , kopalnie itp.

oj tak, na pewno bycmy narzekali... nie cierpie takich miejsc.... a przeproiwadzkę do Gdyni bede rowaażać... mam 2 latka :D:D

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1097 dnia: 5 Września 2006, 10:07 »
Ewelinka W przeszłości każdy popełniał jakies błedy, wieksze, mniejsze. Masz, a raczej miałaś, nie w porzadku tych swoich znajomych, byli z tobą jak było dobrze, jak cos nie tak to sie odsuneli. Do dupy z takimi znajomymi. Ale MY FOREMKI to co innego, jestesmy z tobą, trzymamy za ciebie kciuki, zeby wszystko sie pozytywnie ulozylo   :ok:  

Żadna z nas nie zna naszej przeszłości, i bardzo dobrze, bo nie oceniamy siebie co kiedys tam bylo czy sie zdażyło ale..... za pomocna dłoń, ktore sobie nawzajem podajemy :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1098 dnia: 5 Września 2006, 10:10 »
Cytat: "cafe"
Żadna z nas nie zna naszej przeszłości, i bardzo dobrze, bo nie oceniamy siebie co kiedys tam bylo czy sie zdażyło ale..... za pomocna dłoń, ktore sobie nawzajem podajemy

Prawda!! :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1099 dnia: 5 Września 2006, 10:15 »
A wiec Kamifaktycznie masz trudny wybor i trzeba powaznie go przemyslec bo przeprowadzka do USA to nie takie hop siup, wszystkiego sie trzeba na nowo nauczyc, trzeba sie na nowo nauczyc zycia, bo zycie w Stanach jest skrajnie inne niz w Polsce. Sa rowniez plusy np. dzieci maja tam o wiele lepszy start. Ale to musicie przedyskutowac i postanowic cos.
Teraz pare cieplych slow do Aniutka...jak ty pieronie nie przestaniesz glupio gadac o tej kiecce ze niby sie nam nie bedziesz podobac to uwierz mi wsiade do tych 2 autobusow i przyjade do Ciebie i normalnie nie wiem co ci zrobie....moze na piwo pojdziemy heheh

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1100 dnia: 5 Września 2006, 10:27 »
Cytat: "cafe"
Ale MY FOREMKI to co innego, jestesmy z tobą, trzymamy za ciebie kciuki, zeby wszystko sie pozytywnie ulozylo  

:lol:  :lol: oczywiscie  :!: my zawsze pomozemy, chociaż dobrym słowem i bedziemy trzymać kciuki :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1101 dnia: 5 Września 2006, 10:46 »
a wiecie co dziołszki wymyśliłam z mama wczoraj a dzis zkumpela,ze do tych moich róozowatych kcentów na kiecce mogłabym mieć bladoróżowe buty do ślubu...???

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1102 dnia: 5 Września 2006, 10:50 »
bladoróżowe buty do ślubu...???

No jak sie beda ladnie z suknia komponowaly to dlaczego NIE. Ja jestem w KLUBIE MILOSNIKOW ROZOWYEGO i jestem na TAK :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1103 dnia: 5 Września 2006, 10:56 »

Aniuteka moze takie buciczki..tez rozowe :wink:  :wink:  :wink:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1104 dnia: 5 Września 2006, 10:58 »
Cytat: "anusiaaa"
moze takie buciczki..tez rozowe

hehee całkiem niezłe. Przynajmniej wygodnie by sie w nich tańcowało.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1105 dnia: 5 Września 2006, 11:06 »
anusiaaa jeee jakie fajowe!ja takie chce! bede w nich smigac! superr! a na zmiane bym je wzięła czemu nie??? ja juz nawet wczoraj mamie gadałam ze sobie tenisówki czesszkiz lat przedszkolnych zapodam w tych to by sie dopiero smigało ,że hohoho!
Ja tez jestem w klubie miłośników róozwego- uwielbiam!
Ciwekawe co by mój chłop powiedział na róóżowe buty- on juz na mój róózowy patrzeć nie może!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1106 dnia: 5 Września 2006, 11:44 »
Aniutek ja też myślałam o bladoróżowych butach ale chyba cieżko bedzie takie dostać  :roll: poza tym, iałe chyba będą praktyczniejsze. Ostatnio przymierzałam jedne z Ryłko i powiem wam, ze rewelacja ! normalnie jak kapscie i do tańca idealne. jak znajde fotke, które to były to wkleje. Buty oczywiscie skurzane :)

anusiaaaa super rózowe buciki :) gdzie takie znalazłas??? normalnie super, bardzo mi sie podobaja i gotowabyłabym sobie kupic tak do chodzenia w weekendy :):):)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1107 dnia: 5 Września 2006, 11:56 »
Dobra lasencje poszukalam rozowych czolenek zeby nie bylo ze wam na wesele kaze isc w kapciach heheh :mrgreen:

Oto moje lowy (trzymajcie sie za glowy) :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :luzak:

Tylko sie nie smiejcie, te sa szalowe  :wink:  :wink:  :wink:

I na koniec

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1108 dnia: 5 Września 2006, 12:07 »
Z tymi ostatnimi to se chyba jaja robisz  :shock:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1109 dnia: 5 Września 2006, 12:09 »
Pewnie ze se jaja robie bo ja oprocz tych pierwszych to nawet do sprzatania bym nie wlozyla pozostalych...no moze na bal przebierancow :luzak: