właśnie ze wzgledu na kolor kamizelki zwróciłam na ten garnitur uwagę
hehe BORDO musi byc
czemu tak stawiasz twardo na ten kolor

a powiedzcie mi czy kolor kamizelki powinien pasować do młodej?
ale na pewno lekko zwisajaca, z różowym, bordowym i
tak chociaz bordowe zielsko
i wszystko bedzie cacy 
bo mi się bordowy, taki błyszczący BARDZO podoba

widze w swoich wizjach Nas w swoich strojach i aż mi sie przyjemnie na duszy robi

bordowe zielsko?? nie, nie zielone

:D
zrobiłam to położyłam brązową farbe na blond włosy
efekt?? pokryte wsztstkie blond włosy, żadnych plam itp

jest jeden minus...to nie jest jasny brąz ale taki mniej wiecej jak mleczna czekolada... fajny kolor, cos innego na głowie

jestem zadowolona ale zanim sie przyzyczaje do tego koloru troszke potrwa
Aniutek83 fajna sala

kilmatyczna...bardzo mi sie podoba

my robimy poprawiny, w sumie to kosztuje u nas 20 zloty od osoby i jest tak ze jest reszta z soboty + dodatkowo nowe dania.
to coś jak u nas:) My sobie nie wyobrażamy wesela bez poprawin, chociaż to dodatkowy koszt..okupimy to tym, ze M po ślubie wczesniej wypłynie ..ale bedzie na nasze pierwsze świeta jako Państwo R.

to znowu kiecke trzeba bedzie sobie szukac na poprawiny i znowu kasa
faktycznie, dla nas kobitek to dodatkowy koszt... ale ja tam na poprawiny stawiam na garnitur atłasowy+szpilki sandałki+jakis fajny topik w kolorze sandałków (srebrny lub złoty) a młody na jasny garnitur, który i tak zamierza sobie kupić bo nie ma wiec koszty naszych strojów na poprawiny będa ogólnymi, kipimy cos co i tak chcemy kupic wiec bedzie mozna w tym chodzić na codzień tudzież do pracy

Strasznie podobaja mi si efaceci w mundurach
mi też

M chciał być na slubie w mindurze oficerskim (ja też bym chciała) ale nie wyjdzie to bo niestety nie bedzie na ślubie osób, które tez miały byc w mundurach a On sam w mundurze nie wyskoczy jak filip z konopiii z czym sie zgadzam.