Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048695 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gibea

• forumowicz
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #720 dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:17 »
To teraz ja dolaczam sie do WATKU ZNIECIREPLIWIONYCH :wink: . Niestety obawaim się ze wcale tak duzo czasu nie zostalo:( Nasz slubik planujemy na 4.08.2007, mamy juz wybrany kościół, ale jeszcze nai mamy zaklepanej daty, czekamy, aż podejmieny decyzję dotyczącą lokalu, co niestety nie jest proste. Zwiedziliśmy na razie ze 4 wybrane lokale i zawsze cos bylo nie tak. Czas niestety ucieka , a wielu lokalach nie ma już wolnych terminów na 2007 :shock: To nas strasznie zaskoczyło a jednocześnie zmobilizowało. Wstepnie jestesmy zdecydowani na DJ a nie na zespoł soj typ tez juz mamy, kamerzysta i fotograf wybrany. Wszytko czka tylko na podpisanie umowy. O sukience na razie nie myślę zajmę się tym w lutym, mam nadzieje ze nie za późno?   :arrow: Tu też pojawia się problem bo jak na razie nie mam jednego typu kiecki, prawie wszystkie są cudne :wink: Za zaproszeniami zaczniemy sie rozglądac w pażdzierniku bo do rodzinki z zagranicy chcemy wysłać wcześniej. Czylo koncepacja jest ale właściwie nic nie mamy załatwione :roll:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #721 dnia: 26 Sierpnia 2006, 19:17 »
Witaj Gibea wśród zniecierpliwionych :)
Damy rade - w "kupie" raźniej :)
My tez jestesmy na etapie palnowania podpisania umów :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #722 dnia: 26 Sierpnia 2006, 20:49 »
Witaj Gibea Ja mam slub troche po tobie a z sukienką też kiepsko, tak samo jak Tobie wszystkie mi sie podobaja  :mrgreen:  Zamierzam pochodzic za nimi dopiero w styczniu a zaproszonka myśle, że marzec :) I tak całą rodzina wie o ślubie wiec nie bedzie to dla nich zaskoczeniem ;)

Donosze wtajemniczonym, ze podpisanie umowy z fotografem przeniosłam na czwartek i nadal nie zmieniłam decyzji   :brawo_2:  

A dzis moje kochanie mnie zaskoczyło i wybieraliśmy swój typ obrączek :) Myślałam, ze bedzie gorzej :)
Ale i tak stwierdził: "...wiesz? możemy zaoszczędzić na obrączkach, bo kupimy tylko Tobie, ja przeciez biżuterii nie bede nosił"  :evil:
No nic, nie naciskam, nie chce nosic to nie, licze, że może zmądrzeje ;)
A jak nie to wojny nie bede z tego prowadzic :)
[/url]

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #723 dnia: 26 Sierpnia 2006, 21:24 »
Hej a ja mam pytanie  z innej beczki - która z Was zna sie na muzyce, tak żeby ocenić jaki taniec do niej pasuje:)?? :oops:
Jaki rytm itd....
Podoba mi się Niech mówia, że to nie miłośc Dośc szybka..ale pewnie mozna by to jakos wrzucić na pierwszy taniec :) ale zupełnie nie mam pojęcia jaki taniec do tego by pasował..wiem, że to masa czasu..ale tak z ciekawości..Może któraś mi pomoże :id_juz:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #724 dnia: 26 Sierpnia 2006, 21:40 »
gibea witaj wśród nas:):):)
slubujemy w tym samym dniu:):)

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #725 dnia: 26 Sierpnia 2006, 22:25 »
Hej dziewczyny!!! po liczbie postów stwierdzam że temet naszego wątku jest jaknajbardziej trafiony. Zniecierpliwione jestesmy okropniście a ja osobiście mam wrażenie że z każdym dniem coraz bardziej:)))
Więc dorzuce i swoje 3 grosze:
- z odchudzaniem raczej nie ma u mnie problemu, wręcz odwrotnie mogłabym troszeczkę przybrać ale niestety od 6 lat nie ma rezultatu:(
- na naszym weselu będzie grana oryginalna muzyka z płyt wspomagana gadatliwym wodzirejem który na codzień pracuje w radio
- czas pisania pracy magisterskiej mam juz niestety za sobą:( ale podzielam zdanie koleżanek dopalacza dostaniecie miesiąc przed obroną:))))
- Aniu ja również z niecierpliwościa czekam na zdjęcia nowej fryzurki i koloru.

ps. Rówież sie ciesze że tu trafiłam i że sa w Polsce takie dziewczyny które tak samo jak ja najchętniej poprzestawiałyby zegarki z datą przynajmniej na 1 stycznia 2007:))....

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #726 dnia: 26 Sierpnia 2006, 23:02 »
ilka2,  i gibea witajcie u nas :mrgreen:  

Im nas wiecej tym lepiej!!!

A tak do stalych bywalczyn to musze powiedziec ze jestescie produktywne cholernie...jeden dzien a pol godziny posty musze czytac...wygonilam mojego szanownego Narzeczonego do wanny i sama czytam posciska hehehehe

PS. MOj POtworek wychodzi z wanny wiec musze sie nim zajac...Dobrej nocki Dziewuchy
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #727 dnia: 26 Sierpnia 2006, 23:41 »
hihih ja też cichaczem podglądam posty cały dzień dziś. mało pisze by mnie tu luby nie podglądał. teraz też sie własnie myje i zaraz mykamy spać.
troszke lepiej miedy nami :), powyzywaliśmy na księdza, pogadalismy i jest mi sporo lepiej. z pewnością nadrobie zaległości w pisaniu jak jutro pojedzie do domu razem z Tofikiem (nazym królikiem). bede miała wiecej spokoju by pisac prace bo tak to ten uszay potworek tak jest do mnie przywiazany że jak tylko jestem w pokoju to gryzie kraty zeby go wypuścić i by mogł przy nogach jak piesek leżeć. troszke polezy a potem buszuje po pokoju i wtedy trzeba dokładnie pilnowac kabli itp, bo zabki ma ostre i tylko chwila wystarczy by mnie np. odciąć od internetu :). nasi rodzice sie smieja że my to juz dziecko powinnismy miec a nie królika.... nawet na wczasy go zabieramy żeby mały uszat nie tesknił. jest kochany tylko czasem za bardzo sobie pozwala na psoty.
ok M. już jest to ja lece na kąpiel.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #728 dnia: 27 Sierpnia 2006, 04:57 »
Dziewczyny, jak wiecie jestem teraz w Anglii. I doznalam szoku  :shock:

Mój narzeczony napisał ż znalazł całkiem niezła drkarnię z zaproszeniami , a moja kochana mamusia napisała, że ogromnie się cieszy, że wracam, bo pora zająć się pewnym ślubem ...Się wzruszyłam  :mrgreen:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #729 dnia: 27 Sierpnia 2006, 08:07 »
lady-yesto wracaj do nasz szybko i sie zajmuj zajmuj! Przynajmniej będziemy sie częściej widywać na forum!
Laski Ey to jesteście rzeczywiscie produktywne a ja czewkam na mojego lubego!
A vall niektóre dziewczyny miały to na 1-szy taniec czyli chyba sie da! Ja to mistrzem parkietu nie jestem ( musze sie podszkolic ale to działka mojej mamy) wiec my wybieramy spokojniejszy kawałek!
Laski beda foty beda a smigamy dzis do mojej kolezanki na winka i rakije ( wróciła z Bułgarii) takze jakbym krzywo pisała albo zjadała literki to wiecie z jakiego powodu!
A ja mam tylko nowy kolor i normalnie siedziwnie czuje!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #730 dnia: 27 Sierpnia 2006, 10:25 »
Vall Mi też bardzo podoba się ta piosenka, ale własnie ze wzgledu na nieumiejętność  tańczenia wybiore cos wolniejszego ;)

Kurcze, brzydka pogoda u mnie jak cholera, juz lata chyba nie bedzie, coraz bardziej ta pogoda przypomina jesien :(
[/url]

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #731 dnia: 27 Sierpnia 2006, 11:15 »
Cytat: "ilka2"
ps. Rówież sie ciesze że tu trafiłam i że sa w Polsce takie dziewczyny które tak samo jak ja najchętniej poprzestawiałyby zegarki z datą przynajmniej na 1 stycznia 2007:))....

dokładnie !! jestem za !! chyba zrobie licznik z odliczaniem do stycznia 2007 hehehe .. :):)

cafe u nas za to śliczna pogoda!! słoneczko świeci i cieplutko jest:)
a co do piosenki to zdecydowanie wolna ;P

Offline ilka2

• entuzjasta
« Odpowiedź #732 dnia: 27 Sierpnia 2006, 11:20 »
Ja sobie mówię "byle do wiosny" potem to będziemy chciały hamulce zakładac na te wskazówki od zegara :lol:

Offline ilka2

• entuzjasta
« Odpowiedź #733 dnia: 27 Sierpnia 2006, 17:02 »
Wiecie co sobie uświadomiłam dziś rano???że w dniu ślubu bede miała w domu mase gości... wiem wiem jak wesele to musza być goście :lol:  Tylko mnie chodzi o to że pewnie koło czwartku przed ślubem przyjada juz pierwsi, beda u nas bo nie mam ich gdzie ulokować. Najmniej 10 osób+dzieciaki. jak w ULU!!!!!!!

I weź się tu człowieku wycisz przed ta ważną chwilą.  Juz to widze!!!!! Przeważnie uspokajam sie przy miom kochanym. Jego nie będzie więc będe musiała sobie radzić sama i czarno to widze jak wszyscy będa pytać jak sie czyje czy sie nerwuje itd itp :cry:
 Jak feyzjerka będzie mnie czesać tłum ciotek będzie siedział i patrzał jej na ręce, o makijażu nie wspomnę. wszystkie bedą mi poprawiały i układały kieckę :evil:

Zawsze sobie wyobrażałam że w tej chwili bedzie przy mnie moja mamusia i psiapsiólka- świadkowa czyli najblizesze mi osoby a nie jakieś ciotki klotki :cry:

Reszta ma mnie oglądać już w opcji full wypas!!!!! HELP!!!!!!!!!
Myślałyście juz o tym jak rozwiążecie ten "drobny problemik"

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #734 dnia: 27 Sierpnia 2006, 17:37 »
Oj nie zastanawialam sie nad tym..ale teraz jak tak przeczytałam co piszesz..to fakt... Może byc cięzko :) Ale licze, że u mnie poza rodzicami, siostra z mężem i dzidzisuem nie będzie więskzego tłumu...ale mogę się mylić...nie myslam szczegółowo nad tym... Niestreuj sie na zapas... :) Może taki harmider będzie pomocny - bo nei będziesz miała zcasu złapac tremy przed ślubnej :) :id_juz:

Offline ilka2

• entuzjasta
« Odpowiedź #735 dnia: 27 Sierpnia 2006, 17:46 »
Obyś miała racje Vall. :)
Jak zwykle histeryzuje :lol:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #736 dnia: 27 Sierpnia 2006, 18:08 »
hmm tez nie lubie tego całego przygladania się itp. Ale wiesz...może akurat uda sie tak że wyrezerwujesz dla sibie prywatny pokój, mam poinformuje wszelkie ciotki i inne ciekawe osóbki że na czas przygotowań może tam wchodzić tylko ona i jszcze ktoś bliski i ciocie zobaczą cie dopiero w całej okazałości. Dobrze jest wtedy też czymś zająć te ciocie, żeby za dużo nie podglądały, hmm mogą np. rozdzielać ryż do torebeczeka, albo hmm odebrać kwiaty, albo jeszcze cos innego. Fakt faktem, będzie zamieszanie ale myśle że delikatnie uda się z tego jakoś wybrnąć. Mysle że ciocie, babcie itp zrozumieją że to wyjątkowa chwila i potrzeba ci spokoju. zreszta , dużo jeszcze do tego czasu, może sie coś wyklaruje, albo okaże się że twoi rodzice maja już jakiś sprytyny pomysł by zajac uwagę gości. Na pewno będzie dobrze. a hmm amlutkie zamieszanie, też troszke odciągnie Twoją uwagę i może odgoni stresik. u mnie to akurat się zprawdza, bo w innym przypadku pewnie miałabym takie problemy z żołądkiem że bym z toalety nie wychodziła. Na pewno będzie dobrze!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #737 dnia: 27 Sierpnia 2006, 19:55 »
Dziewczynki ja bede tez miec dużo ludzi w chałupie w dzień ślubu przyjezdna rodzina ponocowana po rodzince i  znajomych a le pewnbie sie zejda z rana! Takze bede miec to samo! A co tam trudno! a to,ze bede biegac do toalety co 5 min to mam juz pewne ( ja juz tak mam jak mam stresora)

Laseczki to moje obiecane foty z mojego new image to dawno juz nie miałam tak jasnych wlosów i mysle czy nie miec takich do slubu bo nie wiem czy mi pasują!
to ja z moim ukochanym

a to ja z kolezanką

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #738 dnia: 27 Sierpnia 2006, 20:04 »
Aniutek - alez ty masz ładną cere!!! kurcze pozazdrościć można. a co do włosków to bardzo ci pasują, super wygladasz.... myśle że na wesele bedziesz jak aniołek. po prostu wygladasz ślicznie!!

Offline kłapi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #739 dnia: 27 Sierpnia 2006, 22:32 »
Hej dziewczęta,
dołączam się do odliczania na 2007. U nas to będzie 18-08-2007.

Właśnie wczoraj zaklepaliśmy salę i dopiero teraz czuję, że to naprawdę zaczyna się dziać  :lol: . Chyba nawet mój misiu się trochę podekscytował, pomimo że on się cały czas śmieje z tych moich przygotowań i przeżywania np. koloru zaproszeń. Chociaż jak mu pokazałam kilka wierszyków z forum na zaproszenia to mu się spodobały ;) Mężczyźni...

Teraz szukam kamerzysty i fotografa, a co do orkiestry to zdecydowaliśmy, że poprzestaniemy na wodzireju (mamy jednego znajomego). Zobaczymy jak to wyjdzie.

Będę raportować o dalszych postępach;)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #740 dnia: 28 Sierpnia 2006, 07:37 »
Witaj Kłapi w naszym wątku!!! razem zawsze raźniej :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #741 dnia: 28 Sierpnia 2006, 08:46 »
Kłapki witaj w naszym wątku :)

Cytat: "Aniutek83"
wyglądasz bardzooo ładnie :) niezła z ciebie dziewczyna :!:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #742 dnia: 28 Sierpnia 2006, 09:39 »
No Aniutek szczescie masz ze te foty sa tam gdzie mialy sie znalezc, czyli na forum...a teraz przechodze do meritum czyli fryzurki.....no dla mnie bomba, kolor idealnie do Ciebie pasuje wiec zdecydowanie mowie TAK takiemu kolorkowi na weselu :D

Kłapi witaj w naszym wateczku i baw sie dobrze. Radz sie i dawaj nam porady...w kupie zawsze razniej :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
    « Odpowiedź #743 dnia: 28 Sierpnia 2006, 09:41 »
    Aniutek - świetny kolor włosów:) jeszcze suknia i będziesz wyglądac jak aniołek :):):)

Offline Aniutek83
    • maniak
    « Odpowiedź #744 dnia: 28 Sierpnia 2006, 10:20 »
    No laseczki ja obiecywałam,że foty sie znajda na forum to i są! to fajnie ,że Wam sie podoba mój new kolor bo ja sie jakoś nie moge przyzwyczaic i czuje sie jakas mega blondi! To mówiecie ,zeby sie trzymać tego kolorku az do ślubu?
    A mój facet powiedz ,ze wreszcie wyglądam jak człowiek- to chyba znaczy,ze ja wcześniej wyglądałam jak nie-człowiek? Mysle tylko ze ja chyba wyglądam jeszcze młodziej niz wczesniej bo i tak wyglądam młodziej niz na swoje lata!
    Kłapi witaj w naszym wielce produktywnym watku!
    a powiedzcie czy do mnie bardziej pasuje suknie ecru czy biel? niedługo sie wybieram na przymierzanie!
    ewelinka praca nie zając! Ja tam swoja zaczne chyba w pazdzierniku dopiero i my sle,ze jakoś sie wyrobie!My cie tu b chetnie widzimy wsród Nas!

Offline Vall

• Chuck Norris
    « Odpowiedź #745 dnia: 28 Sierpnia 2006, 10:24 »
    Aniutek - super włoski :)

A ja się musze pochwalić  :D własnie rozmawiałam z lokalem - jestem umówiona na 13 w sobote na podpisanie umowy :), a z dj na czwartek. wszytsko zaczyna sie kręcic :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
    « Odpowiedź #746 dnia: 28 Sierpnia 2006, 10:38 »
    Aniutek a co fryzurki hmm to mi sie zdaje że kolorek jest lepszy i jakby bardziej do Ciebie pasuje. poprzedni tez był ok, ale ten jakby był trafiony specjalnie dla Ciebie. a kolor sukni... wiesz to wszystko bedzie zalezało od tego jak bedziesz wyglądać. raczej nie jesteć blada więc w bieli na pewno będziesz ślicznie wyglądać. a jesli ujrzysz sie w lustrze i uznasz że jednak jest nie tak, to szukaj czegoś w kolorze ecru, kości słoniowej itp. ja na rzie uparcie stoje że będzie biel i chocbym miała do czerwca latać na solarium co 2 tygodnie to będe :) dla mnie biała suknia w dniu ślubu to priorytet, inaczej być nie może. ale pewnie jak założe cos na siebie to wtedy sie okaże czy ten kolor mi pasuje czy jednak nie. na razie jednak jestem dobrej mysli bo jak zakladam np biały sweterek, albo bluzke to dobrze wygladam.
    ojjj rozpisuje sie a miałam pisać prace. kurcze gdybym tak szybko pisała prace jak posty na tym forum to bym skonczyła cąłość w tydzień. tu same palce biegają po klawiaturze i pisze sie przyjemnie....ech...wracam do obowiązku.... p.s. ma ktoś rade na zmęczone oczy??? nie moge pójść spać a pisać musze ;/

Offline cafe

• zapaleniec
    « Odpowiedź #747 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:01 »
    Aniutek Powtorze sie ale naprawde ślicznie ci w tycm kolorze :) Wyglądasz bardzo ładnie, naprawde :) co do sukni, hmmm musisz przymierzac, mozesz rewelecayjnie wygladać w ecru ale ja np widze Ciebie w bieli :) Sama na sobie musisz sie przekonac :) Zazdroszcze Ci już mierzenia kiecek, ja tak sobie mysle ze dopiero w styczniu bede chodzic, pozatym ja wyporzyczam, takze chyba nie ma sensu wczesniej latac za kiecka :)

Witaj Kłapi :) Ślubujemy w tym samym dniu, bardzo sie ciesze :) Z meżczyznami to juz tak jest, ze sie podsmiewuja z nas, ze martwimy sie o kolor zaproszen ;) Później beda nam wdzieczni, ze juz prawie wszystko mamy pozałatwiane :)

Ewelina Znam ten ból, ja jak pisałąm prace i miałąm internet włączony to naprawde nic nie napisałam  :mrgreen:  Chyba faktycznie warto na jakis czas go odłączyć, nie kusi tak bylebyś pozniej nie zapomniala sie podłączyc na wieczór i wrócić do nas :) W każdym razie tezymam kciuki za pisanie Twoje   :ok:
    [/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
    « Odpowiedź #748 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:12 »
    Mysle tylko ze ja chyba wyglądam jeszcze młodziej niz wczesniej bo i tak wyglądam młodziej niz na swoje lata!

Ty sie ciesz ze mlodo wygladasz, im mlodziej tym lepiej...ja tez mam 23 lata i co chwila mnie prosza o dowod...a to piwa mi nie chca sprzedac, albo na disco nie chca wpuscic...ale ja sie z tego ciesze bo lepiej wygladac mlodo niz staro :mrgreen:
    Wiec robmy sobie fryzki zeby jak najmlodziej wygladac  :mrgreen:

a powiedzcie czy do mnie bardziej pasuje suknie ecru czy biel?

Moim zdaniem zdecydowanie BIEL!!!

Ewelina_Michał, wspieram Cie z calego serca w pisaniu tej przekletej pracy bo wiem jak to jest...ale na prawde czasami lepiej jest wylaczyc neta...ja tak zrobilam( wczasie pisania pracy mialam neta i gg wylaczone) i dwa rozdzialy splodzilam w 2 tygodnie...wiec warto poswiecic sie troszke i skoczyc szybko a potem bedziesz miala czas zeby z nami siedziec.

U mnie dzis w robocie takie nudy ze moge spokojnie forumowac   :hopsa:

Offline busia

• bywalec
    « Odpowiedź #749 dnia: 28 Sierpnia 2006, 11:17 »
    Aniutek,  kolorek bomba, bardzo do Ciebie pasuje. Tylko dlaczego Ty taki smutasek jesteś na tych fotkach?
    Kłapi, miło Cię widzieć!
    Nasze życie będzie jak poemat...