Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1049057 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #900 dnia: 31 Sierpnia 2006, 12:01 »
Lilkus jak bys poznala mojego Grzesia to juz bys dwoch znala co na mysl o dziecku mowia TAK, to jego najwieksze marzenie miec malego brzdaca ale jeszcze troche musi poczekac na jego spelnienie.
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #901 dnia: 31 Sierpnia 2006, 12:29 »
Cytat: "anusiaaa"
Lilkus jak bys poznala mojego Grzesia to juz bys dwoch znala co na mysl o dziecku mowia TAK, to jego najwieksze marzenie miec malego brzdaca ale jeszcze troche musi poczekac na jego spelnienie.

gratuluje meżczyzny życia  :!: mój też musi jescze poczekać...

Cytat: "Ewelina_Michał"
Nie sztuka urodzić, sztuka potem wychować i utrzymać dziecko

nie inaczej  :!: tak jak piszesz - wszystko jest drogie, dziecko wymaga niesamowitych nakładów finansowych...
ja sie smieje, ze wybieranie wóżka dla dziecka bedzie niczym kupno samochdu :)
Cytat: "Ewelina_Michał"
jak sie uda to potem przyjdzie kolej na reszte..na razie nie chce sie zamartwiać i tak mam zbyt szybko myślącą głowke. jakoś sie ułoży.  
będzie dobrze dziewczyny!!! musi być!! zreszta beda tez nasi mezowie i na pewno we dwoj mozna zneść dużo wiecej niż samemu  

oja tak, tak ja też czasem za szybko myśle i musze sie chamowac :D:D we dwójke na pewno łatwiej niz w pojedynke :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #902 dnia: 31 Sierpnia 2006, 13:21 »
Cytat: "Lilkuś"
dziecko wymaga niesamowitych nakładów finansowych

Dlatego my nie mozemy sobie narazie pozwolic na dziecko... zreszta na slub narazie tez nie eh...:( Podły mam humor.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #903 dnia: 31 Sierpnia 2006, 13:47 »
Tak sobie czytam i stwierdzam, ze to chyba najbardziej ruchliwy watek na calym forum i trzeba powiedziec, ze Panny Mlode 2007 sa baaaaaaaaaardzo zniecierpliwione.

Kroliczek z fotek jest super. tez chcialabym miec zwierzatko, ale narazie nie moge, bo podczas wyjazdow do Polski bylby caly czas samiutki :(

Wiecie u mnie w zyciu tez ostatnio pojawil sie ktos kogo bardzo pokochalam, jest malutkim, slicznym i bezbronnym.....

ciekawe jestescie co to za istotka????

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #904 dnia: 31 Sierpnia 2006, 13:51 »
hihih nie stawiam na ciąże

hmmm może jakiś piesio? hmm ale pisałaś że wyjeżdżasz i nie możesz mieć dzieciaczka.

hmm wiec co to takiego? :roll:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #905 dnia: 31 Sierpnia 2006, 13:54 »
Cytat: "olkahof"

Wiecie u mnie w zyciu tez ostatnio pojawil sie ktos kogo bardzo pokochalam, jest malutkim, slicznym i bezbronnym.....

Olka co to za zagadki...kto ko jest  :drapanie:    Skoro to nie zwiarzatko to moze dzidzius :czeka:  hehehe ale by fajnie bylo :mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #906 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:04 »
no dobra................

To moja malutka siostrzyczka Julka, ktora urodzila sie w lutym tego roku

Malutka bezbronna istotka, ktora bardzo pokochalam, mimo ze nie bylo wiadomo czy dozyje tylu miesiecy zycia, to i tak skradla czesc mojego serducha, ale jest juz po operacji i czuje sie swietnie.

Co wy na to??

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #907 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:06 »

ciekawe jestescie co to za istotka????

pewnie, ze ejsteśmy ciekawi  :!:  a moze to dzidzius ...ale koleżanki, przyjaciólki, kogoś z rodziny... ehh brak mi pomysłów..

Cytat: "ewelinkaaa7"
Dlatego my nie mozemy sobie narazie pozwolic na dziecko...
zreszta na slub narazie tez nie eh... Podły mam humor.

my też nie, na ślub też za bardzo nie i okupimy go szybkim wypłynieciem m po ślubie.... bede samotną młodą żonką.. ehh  
czemu podły masz humor?? rozchmusz sie...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #908 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:10 »
ehh
czemu podły masz humor?? rozchmusz sie...

A sama nie wiem.10 wrzesnia mija nam roczek kiedy moj Sebek mowil o zareczynach teraz najwidoczniej zmienil punkt widzenia.I wiem ze raczej nie szykuje niespodzianki.Poza tym nie mamy pieniazkow ale mamy dlugi.a WYPLATA 10.Dalej nie wiem co z praca od poniedzialku tj 04.09 maja byc prowadzone rozmowy na moj temat zostania w Areszcie jako pracownik cywilny.Nie odczuwam tego zeby byl nasz roczek.I jeszcze 16 i 23 impreza urodzinowa mojej siostry.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #909 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:12 »
Eh rozhmusz sie. Wszyscy czasem miewamy takie dni. Napewno wszystko sie jakos ulozy. Moze warto porozmawiac z partnerem...?

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #910 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:16 »
jeny posty idą z predkoscia światła  :mrgreen: spóźniłam sie ale miałam racje, olkahorf ma siostrzyczke :) śliczny bobasek  :!: no temat dzicie sie w naszym wątku rozwija... hihi fajni

Napewno wszystko sie jakos ulozy. Moze warto porozmawiac z partnerem...?

e :)

Aniutek jak mówi Ola na pewno wszystko sie ułoży i warto porozmawiać z partnerem... nie ma to jak rozmowa, ona zawwze potrafi pomóc, nawet jak nam sie wydaje, ze nic z tego nie bedzie...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #911 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:18 »
ewlinka najwyzej werźmiecie slub kiedy indziej.. musicie już? My tez żesmy czekali jest juz 3 lata od zaręczyn! Wy sie nawet nie zareczaliście a Ty juz zaczełaś szukać sali , orkiestry itp. Wyluzuj troche jeszcze przyjdzie na Was czas! Moze Twój facet jeszcze nie jest gotowy do narzeczeństwa i ślubu.. kiedys przyjdzie na niego to coś ( jak i na wszystkich) Przeciez nie bedziesz go zmuszała zeby sie oswiadczył! Tak jak mówie my bedziemy brać slub 4 lata po zareczynach! tez czekaliśmy na ofpowiedni monent, az ja skończe studia aż mój Luby bedzie miał stała dobra w miare prace i az ja bede tez miec na cos widoki! Takze nie spiesz sie i na Ciebie przyjdzie pora! i ROZCHMUEZ SIE Z PRACA BEDZIE DOBRZE! A ZAWSZE MOŻESZ ZNALEŹĆ NOWĄ LEPSZA!Życie przynosi nam wiele niespodzianek!
Mój wojtek dzieciom mówi NIE ( a ja uwielbviam DZIECI) ale kiedyś zmieni zdanie! On tez nie chce za bardzo ze wzgledu na mój stan zdrowia i ze mogą byc duże komplikacje itp.Aja tak jeszcze z 4  lub 3 lata po slubie chce zaczekać! Choć i mam pewne argumenty za dzidzia zaraz po slubie!
Olkahof sliczna Twoja siostrzyczkai ten usmieszek!!! Tez bym chciała taka mieć ( haha moze namówie mame na dzidzie :D )

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #912 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:19 »
Ola sliczna dziewuszka :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #913 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:21 »
No mowie wam laski, troche mnie to zaskoczylo, ze bede miala siostrzyczke, ale juz sie przyzwyczailam, ladniutka i do tego identyczny lobuz jak ja hehe ;)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #914 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:32 »
Fajnie,że masz to teraz w tym wielu to troche jak twoje nie? Przesłodka jest dla mnie wszystkie dzieci sa słodkie!! Na pewno jestes dumna bardzo bardzo i sie cieszysz!!! Ja bym sie bb cieszyła!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #915 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:42 »
ewelinkaaa Ty sie na mnie nie obraź ... Nie miałam nic złego na myśli! ale może Warto poczekacaz sie sytuacja unormuje z Twoja praca, pogadaj z twoim ukochanym o zareczynavch! Najwyżej wexmiecie slub pól roku później niż planowałas! Ja cI mówie my czekalismy 4 lata od  zareczyn i nie załuję .. Moze  to i nawet lepiej! Takze nie przejmuj sie WSZYSTKO BEDZIE GITES! My tu Wszystkie w Ciebie wierzymy i ,ze z pracą sie uda!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #916 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:46 »
Cytat: "Aniutek83"
WSZYSTKO BEDZIE GITES! My tu Wszystkie w Ciebie wierzymy i ,ze z pracą sie uda!

oczywiscie, ze wierzymy i trzymamy kciuki ! wszystko sie ułoży...
Ewelinka a rozmowa na pewno Wam pomoze...porozmawiajcie na spookoinie, zróbcie sobie "Wasz wieczór', który poswięcicie tylko dla was, powyłanczajcie telefony itp by nikt wam nie przeszkadzał

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #917 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:47 »
ewelinkaaa Ty sie na mnie nie obraź

Ja sie nie obrazam.Poprostu to jest tak ze czasem chyba slowa są rzucane na wiart.Jesli oczywiscie mozna to tak nazwac. Bo przypomnialo mi sie jak moj Sebastian mowi jakis czas temu ze sie zreczymy na nasza rocznice a tu nici z tego.Zaznaczam ze ja sie nie odzywam, trudno, zycie. Wiem ze różnie toczą sie ludzkie losy i różnie to moze byc.
My tu Wszystkie w Ciebie wierzymy

Ja czasem przestaje.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #918 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:49 »
Nie lubie sie nad soba użalac ale czasem pewnie jak kazda mam chwile słabosci.

porozmawiajcie na spookoinie, zróbcie sobie "Wasz wieczór', który poswięcicie tylko dla was, powyłanczajcie telefony itp by nikt wam nie przeszkadzał

Własnie nam tego brakuje.Ale Sebastian ma zmianowa prace a we wtorki robi 12 godzin bo zazwyczaj ma 8 godzinowa prace a w soboty pracuje tez bo mu 2 razy wiecej płaca.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #919 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:51 »
ach przestań dziewczyno! Świat Ci sie nie zawala ani nie kończy na zareczynach!i slubie!
Pogadaj z nim szczerze , ale kto Wie może Ci szykuje niespodzianke.. Niezbnadane sa wyroki boskie jak to sie mówi!
I musisz wierzyc i sie nie załamuj bo to Ci nicnie da! Macie siebie i sie kochacie a to najwazniejsze!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #920 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:55 »
Świat Ci sie nie zawala ani nie kończy na zareczynach

To wiem.
Czas pokaze.
Tak Kochamy sie.

Zakończmy ten temat bo to ja zaraz wyjde na to niernomalna  itd..
Poprostu chciałam wyrzucic pewne rzeczy z siebie.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #921 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:58 »
Na pewno jestes dumna bardzo bardzo i sie cieszysz!!! Ja bym sie bb cieszyła!

noooooooooooooooooooooooooooooooooooo  :mrgreen:

ach przestań dziewczyno! Świat Ci sie nie zawala ani nie kończy na zareczynach!i slubie!
Pogadaj z nim szczerze , ale kto Wie może Ci szykuje niespodzianke.. Niezbnadane sa wyroki boskie jak to sie mówi!
I musisz wierzyc i sie nie załamuj bo to Ci nicnie da! Macie siebie i sie kochacie a to najwazniejsze!

Racja!!!  Ewelina wez ty sie w garsc, jak sie czegos chce to sie to osiaga, tylko czasem trzeba odrobinke cierpliwosci... Napewno jest jakas okazja zeby zorganizowac taki wieczor, a slub to zdazysz wziac nie boj nic. Dla mnie bynajmniej nie robilo to takiego klopotu kiedy nie bylo mowy o slubie.
Powiem ci tak. Moj Irek oswiadczyl mi sie 4 dni po tym jak mnie poznal. dzis jestesmy juz hoho ze soba, minelo duzo czasu od tamtej chwili, a pobieramy sie dopiero w przyszlym roku. I tez bysmy tego nie planowali, gdyby nie to, ze jestesmy tutaj w Anglii, bo mamy za co wyprawic ten slub, a tak bysmy nie mieli. Takze mowie ci przyjdzie i twoj czas. Troche wiecej optymizmu.
Moze juz niedlugo napiszesz tu na forum, ze jestes kolejna Pana Mloda 2007? Nikt z nas tego nie wie.  :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #922 dnia: 31 Sierpnia 2006, 14:59 »
Własnie nam tego brakuje

nie wyobrażam sobie braku takich "Naszych wieczorków"
My sie staramy zrobic takie nasz wieczór co jakiś czas - tak by pobyć sami (chociaz mamy sie niemal co wieczór bo ja do 17 pracuje), porozmawiać nie stresujac sie, ze ja rano nie wstane do pracy, albo bede wygladała jak wrak

najczęsciej kupi\ujemy jakieś winko, robimy kolacje (uwielbiamy razem gotować), zapalamy świecie, odstwiamy sie (m w gajerek, ja w jakiś ładny fatałaszek), jemy kolację, popijamy winko i rozmawiamy...no nie cała noc  :oops: ale przeważnie kładziemy sie późno, albo nas ranem (jak sobie robimy taką nasz imprezkę z tancami itp - do imprezy wystarczy nas dwoje) :)

Wewlinka na pewno warto porozmawiać, powiedz Sebastianowi, ze brakuje ci rozmowy, takiego bycia we dwoje....
jeny smutno mi sie zrobiło..

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #923 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:05 »
jeny smutno mi sie zrobiło..

MI tez jak to napisałas Lilkuś bo mi sie przypomnialo jak nocowalam u Niego 1 noc i dostałam sniadanko do łóżeczka z kwiatkiem.Taki ranek byl tylko jeden. A wieczoru nie mielismy takowych jak opisujesz.Sama nie wiem dlaczego moze bo zadne z nas nie wyszlo z taka inicjatywa.

Zaraz jade do domku.A w domku będe sama, bo Misiek ma 2 zmiane. Napewno otworze jeszcze to forum i posiedze sobie wieczorkiem.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #924 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:08 »
A w domku będe sama, bo Misiek ma 2 zmiane

mnie niestety czekaja jeszce 2 samotne dni i noce...Maciek jest w Gdyni, od poniedziałku... na szczęście jade na weekend wracamy razm a potem M znów na jakieś egzaminy tam pojedzie na 2 czy 3 dni... ehhh ale jak to mi koleżanka powiedziała "przywyczajaj sieso samotnych nocy i dni jak popłynie" ...  :cry:

A wieczoru nie mielismy takowych jak opisujesz.Sama nie wiem dlaczego moze bo zadne z nas nie wyszlo z taka inicjatywa.

to moze warto wyjść z tą cjatywa???

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #925 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:20 »
Dziewczynki ja tez mam zmienne tygodnie z moim Miskiem. Teraz od kilku miesiecy mam prace na jedna zmiane, a irek pracuje na 8-16 i 18-6rano takze tez jestem sama iles nocy. Kiedy ma na noc to sie praktycznie widzimy 1,5 godziny na dobe takze wiecie tez wtedy nie czuje sie fantastycznie....

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #926 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:21 »
Własnie może warto wyjść z inicjatywa!
A my to juz w ogóle takowych wieczorów niemamy! boo widujemy sie teraz raz na tydzień. Po 1- dzieli nas 70 km, po 2. mój luby pracuje na zmianyna kopalni i to jakiues kosmiczne zmiany i tyle! potem albo śpi albo cos robi przy naszym domku! teraz ja jade do niego na weekend ale tak to zostajanam tylko niedziele albo wspólne wyjazdy!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #927 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:24 »
Teraz od kilku miesiecy mam prace na jedna zmiane, a ...

to jak u mnie :D ja pracuje od 9-17 a moj Bartek chodzi na 19 i do polnocy, wiec praktycznie widzimy sie tyle co wroci z pracy ok 1 ... no i of cors w weekendy  8)
Ale nawet sie ciesze ze tak wyszlo... bo jak on wraca wyteskniony... to zaczyna gadac i gadac... jak nigdy  :mrgreen:  a myslalam ze on tak nie umie  :lol:  ... tak dlugo... i jest super  :mrgreen: tylko srednio tak mi potem wstawac ... jak spac sie kladziemy ok 4  :mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #928 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:30 »
Napisalam w moim odlicznku, ale widze ze nikt nie czyta (oprocz aniusiiiiiiii   :uscisk:  ) ze poczynilismy kolejny krok do przodu... wiem ze sie tam jeszcze duzo nie dzieje, ale moglybyscie zaglanac  :cry:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #929 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:36 »
i ja    i ja  :mrgreen:
  :luzak:    :Rezyser:  i JA  :mrgreen: