Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 362639 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam Werciu

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
buziazki zostwiam i nadrabiam zaraz czytanko ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane   :D :D

czuję sie już duzo lepiej  ;) ;) ominęły mnie zastrzyki ale do piatku mam antybiotyki, jeszcze  ::) poza tym domowe sposoby działały cuda

niestety po mojej obronie w lipcu  :'( nie dałam rady pisac pracy... Napisałam tylko stronę i z zawrotami głowy wyladowałam w łozku  :'( druga sprawa to nawet bym nie pojechała do wrocława, bo grozi mi zasłabniecie  ::) i sie załatwiłam  :-\

A za cztery dzionki wielkie święto  :D :D będzie rocznica naszych zaręczyn i juz tylko 300 dni do ślubu  :Serduszka: :Serduszka: juz nie moge sie doczekać  ;D ;D do niedzieli muszę nabrać sił  :Serduszka:

asiu, wisniowa, castia, gosiu,dorotko, fasolku, justyś, arvena, paula, madziu seria buziaczków dla was  :-* :-*  :-* :-* :-* :-*

jej, ja nie wiem jak ja nadrobie wasze watki  :mdleje: ale mam zaległosci  :o :o

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dobrze że już lepiej się czujesz  ;)
szkoda ze tak wyszło z ta praca ale bedziesz miała więcej czasu na napisanie  :P  ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
oj jak to dobrze,że czujesz sie już lepiej. To najważniejsze

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Najważniejsze ze czujesz się już lepiej! :)
A pracę napiszesz na późniejszy termin, i też bedzie dobrze :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
najwazniejsze zdrowie :) dbaj o siebie Wercia... praca nie zająć nie ucieknie ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Dobrze że już ze zdrówkiem lepiej ,  :-* zostawiam

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Dobrze że czujesz się już lepiej  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dzień dobry, można dołączyć do odliczanka? Wiem, że bardzo późno, ale powoli nadrabiam  ;D

Dużo zdrówka życzę!  :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
super ze zdrowko zaczyna dopisywac :)
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
również się cieszę, że ze zdrówkiem lepiej :)

Offline werka23

• Chuck Norris
Cześć dziewczyny  :-* :-*

Dziękuję że do mnie wpadacie, pomimo mojej nieobecności,  :-* :-* po buziaczku dla was

Mysikróliczeku no pewnie, że można się dołączyć  ;) ;) hehe i wcale nie późno bo jeszcze 10 miesięcy do ślubu  :D :D  witam cię :hello:

A dziś u mnie podwójne święto :serce:

Dziś jest nasza

:serce: :serce:
dokładnie rok temu powiedziałam Michałowi... Tak, zostanę twoją żoną...
i
pozostało...

kochane nie było mnie, bo ciężko pracowałam nad niespodzianką dla Michałka z okazji dzisiejszego dnia  :D :D Zrobiłam album ze ślubu cywilnego  :Serduszka: i jedno zdjęcie w ramce... Ale mojemu skarbowi buźka się uśmiechnęła  :serce: Teraz, już jestem sama, ach... troszkę mi smutno  ::) moze z mama gdzieś się wybiorę   :drapanie: moje kochanie pojechało do pracy... pomimo tego, że M. nie pisał sie na dziś, to go obłożyli i to na 2 zmianę  ::)

Mięliśmy plany, chcieliśmy jechać do Trutnowa (Skalnego miasta) i romantycznie spędzić ten dzień tylko razem... No ale wyjazd musimy z powyższego względu przełożyć.. W czwartek jak to usłyszałam to az łzy w oczach mi stanęły... ach... pozostają tylko cudowne wspomnienia z zeszłego roku... wy jeszcze nie znacie historii naszych zaręczyn  :oops: :oops:
Natomiast dzionek uczciliśmy porankiem spędzonym w łóżeczku, leniuchując aż do 11:30  ;D ;D  Nawet dostałam pizze do łózka  ;) ;)   Wiecie, nie pojechaliśmy nigdzie ale jestem przeszczęśliwa... Magiczny to dzień i czas... Cudnie było sie przytulić, pozostać w ramionach ukochanego.  Może nie w wymarzony sposób na uczczenie roczku, ale i tak bezcenny aby spędzić  kilka chwil z ukochanym  :Serduszka: :Serduszka:

miłej niedzieli  :-* :-*  

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn  ;)
i z okazji 300 dni do ślubu  ;)

Bardzo fajny prezencik zrobiłaś M  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Moje gratulacje! :) Z okazji rocznicy i 300 dni do Ślubu, nawet sobie nie wyobrażasz, jak to szybko minie! :)
Fajny pomysł z tym prezentem :) Szkoda że nie wybraliście się nigdzie, ale może innego dnia to nadrobicie :)
No właśnie, mogłabyś Nam wreszcie poopowiadać dalej o Was, w końcu przerwałaś w pewnym momencie, a my dalej jesteśmy zniecierpliwione! :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
gratulacje :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
GRATKI  :brawo_2: a prezecik supre :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
super prezencik
 :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Gratulacje z okazji rocznicy zaręczyn!  :) To wydarzenie jeszcze przede mną i nie wiem co mojemu Łukaszkowi na prezent wykombinować, ale na pewno coś wymyślę  ;D

Buziaczki  :-*

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Wspaniale, że tak pamiętacie o tych ważnych wydarzeniach.
heh my niestety z moim PM kompletnie nie mamy pamięci do tego i przegapiliśmy zupełnie pierwszą rocznicę naszych zareczyn... hihih na szczęscie nikt do nikogo nie ma pretensji ale niedługo (3 sieprnia) mamy kolejny "rok bycia razem" - mam nadzieję, że tym razem nam ta data nie umknie hihi (rok temu umknęła).  ::)
kasia

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ale fajnie nam się złożyły daty
dokładnie 19 lipca obchodziliśmy drugą rocznice naszego ślubu  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline Marita

• forumowicz
  • A jeśli nie Ty... to spłonę i nic nie powtórzy się
  • data ślubu: mam nadzieję, że już wkrótce
witam po raz pierwszy i  :-* zostawiam
" (...) Chroń to co masz. Gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej."

Offline Doris85

• Chuck Norris
wpadłam zostawic  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
halo halo   :D :D :D :D
Co tam słychac ??

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
pozdrowionka :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
Witajcie kochane  :-* :-*

paula, justyś, dorotko, wisniowa, iwonko, katrishja, Mysikróliczeku, gosiu, madziu, Castia   :-* :-* dla was

Marita :hello: witam cie u siebie i również buziaczki dla ciebie  :-* :-*

wiem, wiem kochane ze was zaniedbuję  ::) PRZEPRASZAM!!!  :bukiet: ACH... myślę, ze niebawem wszystko się unormuje, jak już będziemy sami i regularnie będę wpadać do was i do siebie  ;) ;) wiecie, wole nie wchodzić na forum, kiedy jest teściowa w domku by uniknąć później zbędnych komentarzy  ::) ale nie mam co narzekać, spoko jest  :D :D A jeszcze może z tydzień i będziemy już sami  :hopsa: w powietrzu wisi wielka przeprowadzka  :D :D i będziemy mieli nasze gniazdko tylko dla siebie  :Serduszka: zaczynam zastanawiać sie na kolorami ścian i sypialnią, bo tylko tyle jestesmy w stanie urzadzić... niestety kase musimy zbierac na wesele, wiec nie zaszalejemy ale chcemy pomalować mieszkanko i mieć big łoze  ;D ;D konkretnie urządzać będziemy sie po ślubie, wtedy kaska juz będzie  :twisted: a malować bede ja, póki siedze w domu to wykorzystam to w jakimś pożytecznym celu  :D :D na razie chce sie wstrzymać z pracą, bo jak dostane gdzieś etat to nie pojedziemy na podlasie z zaproszeniami  :D :D zatem sierpień jest moj  :) A nie mówiłam wam... M. mi pomógł napisać ten list motywacyjny ale wyszła z tego kicha... on to nie polonista a ja miałam gorączkę wiec wole nawet tego nie otwierać  ::) szkoda, pokrzyżowało by to moje plany ale to była bardzo dobra oferta  :-\ ach... zastanawiam sie nad studiami podyplomowymi: prawo funduszy strukturalnych UE. jeszcze rok moge sie dokształcać, bo M. i tak będzie jeździć do wrocka. tylko nie wiem czy majac tylko absolutorium moge sie ubiegac o index... niebawem bede dzwonić to sie wszystkiego dowiem  ;D

co do pracy mgr, to mimo ze ide na wrzesień musze miec ja napisana na 31 lipca czyli tylko  dwa tygodnie czasu zyskałam  ::)

iwonka mówisz o ślubie cywilnym?   :skacza:  ale fajnie sie złożyło   :D :D ach... i dwie daty świętujecie?

katrishja co do naszego świętowania to hm... chyba bardziej ja do tego przywiązuje uwagę    ::) uwielbiam robic M. drobne niespodzianki czy wymyslec cos innego, niecodziennego :twisted:  niestety moj M. to obijak i on lubi niespodzianki ale tylo brać, bo sam od siebie to rzadkość  ::)

zaczynam ostro projektować zaproszenia i tyle u mnie... nio i nabyłam troszke łaszek do mojej garderoby  ;D ;D

:-* :-* sle i miłego dnia zycze 

acha a co do błedów ślubnych to pytajcie, na pewno odpowiem   :D :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale fajnie że już niedługo sami będziecie  :D
To jest chyba najlepsze co może być dla młodego małżeństwa  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
to super wiadomość Werciu  :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
wercia i ja tu nareszcie trafiłam !!! patrząc na stonki zapisane to dużo przegapiłam :(:( no nic muszę nadrobić :) ważne, że w końcu mi się Twoje odliczanko poprawni otworzyło :) mocno ściskam :) ;D