Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 363855 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Werka a ty gdzie się podziałaś

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Werka uciekła gdzies czy jak? Odezwij sie, daj chociaz znac ze nic sie nie stało :) TO juz bedziemy spokojnie czekac :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane  :-*

ja tylko na chwilkę  :-\

kochane przepraszam ze się nie odzywałam i martwiłyście się  :-* :-* Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

mam straszne problemy z materiałami do części praktycznej pracy... oby jeszcze z tego nie wynikła afera miedzy uczelnia a przedsiębiorstwem  :'(
poza tym kupa nauki; w następny weekend dwa egzaminy i kupa innych zajęć... nie wiem za co sie łapać ba zrozumiała bym i miała do siebie pretensje gdyby zadane to było na początku semestru a tu wychodzi ze zjazdu na zjazd  :-[ och... strasznie sie martwię, ze nie zdąze napsac pracy i obronić sie w 1 terminie  :'( :'( ze wszystkim stoję bo nie mam z czego pisać   :Placz_1:
 zatem wybaczcie  :blagam: :tak_smutne: całymi dniami siedzę przy pracy albo przy nauce
matrwie sie tez, bo w ciągu dwóch tygodni w odstępie tygodnie mam 2 @  :o chyba czeka mnie wizyta u gina

sylwiu pięknie to napisałaś  DZIĘKUJĘ!!!  :-* :) :) miałaś bardzo mądra babcię  :-* :-* nie rozumiem... jak mozna być "niewidocznym sterem" hm... może kiedyś to zrozumiem... a mogę prosić o jakiś przykład z życia Czy ja wiem ja chyba nie czuje sie na siłach byc dla M. mama, kucharką... ja do robót domowych sie nie nadaję.... Zawsze stawiałam na partnerstwo i bycie sobie wsparciem... moze dlatego, że wychowałam sie bez ojca spragniona jestem uczuć, uwagi, czasu i słów kocham cię... Ja nie wiem jak wygląda zycie małżonków, bo nie miałam przykładu dobrego, choc moja mama na głowie stawała... poza tym ciężko mi sie otrząsnąć z tego co było, mam jakieś "chore" obawy, uprzedzenia i przede wszystkim złe wspomnienia... nie wiem moze z czasem nauczę się z tym pogodzić i zyć. Napewno to co sie dzieje to jest tez mkoja wina, czasem wybucham złoscią bo boje się ż M. stanie sie jak wiecie kto... Z kolei M. nauczył sie ze mama zrobi wszystko za niego i odbija sie to na mnie...

powiem wam co zaszło tamtego wieczoru... Nie wyprasowałam M. koszuli ponieważ pisałam pracę a moje kochanie sie wyspało i siedziało nic nie robiąc na wersalce....Kiedys rozmawialiśmy o życzliwości i mieliśmy podobne spięcie... umówiliśmy się, ze prasuje ten, kto ma czas... ja wtedy go nnie miałam a M. az za wiele. Oczywiście jego mama mu pomogła (z początku) a później odwaliła robotę za niego... rozumiem chciała pomóc a M. to wykorzystał. Po chwili przyszedł, usiadł na swoim miejscu i powiedział "pseudo żono"  :'( A dlaczego? bo nie wyprasowałam mu koszuli... Eh... i rzekomo było mu głupio że ma zone a zrobiła to mama... Po pierwsze byłam zajeta, po drugie podobnie jak on prasowania koszuli musiałabym sie nauczyć, po trzecie poczułam sie oszukana i wrobiona, po czwarte nie ma nigdzie zapisane ze prasowanie to obowiazek zony po piąte jak było by mu tak głupio nie pozwoliłby aby prasowała mu mama  ::)

po tej aferze M. chyba cos zrozumiał, bo tydzień pózniej wypracował mi spodnie hehe a wyszło pózniej ze i ja wyprasowałam jemu  ;D ;D

macie tu racje, co innego wyjść na lody a co innego mieszkać razem... wydaje mi sie, że łatwiej będzie nam sie dotrzeć gdzy bedziemy juz sami a to ma nastąpić w lipcu  :D :D oby termin sie nie zmienił  :hopsa: chociaż gdyby nie tesciowa to ja nie wiem jak bym pogodziła te wszystkie obowiązki z nauką jak siedzie od rana do wieczora przy  :ekxpert:

och... mam nadzieję, że nie napisałam zbyt chaotycznie

hehe fajnie, ze rozbawiły was te zdjęcia :ok: :ok:  , w imieniu pieska i chomika-akrobaty dziękuję hehe    

dziękuje za opinie fryzurki   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

miłego dnia kochane  :-* :-* :-*

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
wreeszcie ....jak miło, że wpadłaś na chwilkę :)
Ale oczywiście rozumiem, że nauka pochłania!
Oj widzę, że panowie są bardzo wygodni ogólnie :) ja też zwykle prasuję, ale tak jak Ty  nie uważam żeby to było przypisane tylko do kobiety, dlatego można się jakoś podzielić.
I powodzonka życzę na egzaminach!!!!

odliczam

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
powodzenia w nauce Werciu  :-*

przykro mi, że tak jest między Wami... mam nadzieję że Twój mąż trochę zmieni podejście bo faktycznie nieciekawie się zachował  ::) najlepiej od początku chłopa sobie wychować i nauczyć obsługi domowych urządzeń ;)

:-* :-* :-* zostawiam

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
a mozna kochana..
Mantalisci kieruja ludzmi nie mówiac im co oni maja robic..
Duzo w zyciu mozna....nie nadajesz sie do tego czy tamtego?
Hmmm za pózno ..jestes zonka! ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciu super ze wpadłaś chociaz na chwilkę :)
Trzymam kciuki za pracę, oby wszystko poszło dobrze :)

Twoj kochany faktycznie zle sie zachował... Ja rowniez nie uwazam zeby cos bylo do kogos przypisane. U nas np., to A. prasuje... Bo ja.. Wszystko zrobie, posprzatam do błysku, ugotuje, ale prasowanie to najgorsze co może być ;D Dlatego A. jak tylko moze, mnie w tym wyręcza. Czasem tez sprzatamy razem czy gotujemy. Lub on gotuje, a ja sprzatam - albo na odwrót. I jakos da sie pogodzic to wszystko.
Wiadome jest, ze jako kobiety, w domu robimy wiecej. Ale to nie znaczy, ze trzeba calkowicie wykluczac z obowiazkow domowych mężczyzn :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ojoj widzę Werciu że Twój mąż bardzo przez swoją mamusię skrzywdzony skoro w takim wieku koszuli nie umie sobie wyprasować  ::) sporo pracy cię czeka, ja nie wyobrażam sobie innego związku niż partnerski w podziale obowiązków również  :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
za taki tekst bym nawet żelazka nie dotknęła, żeby coś mu wyprasować ::) też ma 2 ręce i może sobie sam wyprasować

Offline Diankusia

• entuzjasta
Jak miło że się odezwałaś bo naprawdę zaczęłam się juz martwic ;) Co do tej sprzeczki z Twoim lubym to jestem calym sercem po Twojej stronie. Szkoda ze wczesniej tego nie zrozumial, ale moze teraz juz tak i juz bedzie tylko lepiej? Tego wlasnie Wam zycze :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
no i ja równiez! ;D ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Oj, głupio się zachował...
Buziaki Werciu  :-* :-* :-*

Offline Sylwina

• Chuck Norris
glupio..glupio...mlody i g... jeszcze ;D
A potem sie pogodzili i prasowali sobie na wzajem do konca zycia wszystkie potrzebne rzeczy...z milosci
A prasowali dlugo i szczesliwie  ;D ;D ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
A zresztą mój też młody i głupi czasami  :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane  :-* :-*

z wrocka przesyłam świeże buziaczki  :-* :-*

znalazłam chwilke i wpadłam na momencik

hehe widzę, że temat prasowania sie rozwinął :D ech mam nadzieję, że jakieś wnioski z tej afery M. wyciągnął powiem wam, ze w piatek jak sie pakowaliśmy wyprasował mi nawet bluzkę  :hopsa: 
moze juz nie rozgrzebujmy tego przykrego incydentu, napisałam wam do waszej wiadomości  :-* :-* :-*i tego, że mocnych słow uzyłam nie bez powodu  ::)

olucha nio własnie chodzi o to, ze M. umie prasować tylko ma niezłego lenia i wypaczone spojrzenie na role kobiety i mężczyzny... a to błąd tego, że jego mama siedzi w domu a ojciec pracuje... Nio ja takiego podziału obowiązkiu nie podzielam  ;) ;)

och... kciukolki napewno sie przydadzą  :blagam: :blagam: kiedy tylko macie chwilke zaciskajcie... prace musze mieśc skończoną do końca czerwca... a facet z początku wykręcał się ogromem pracy a okazało się że kilka dni później poszedł  na urlop do połowy czerwca  :-[ ludzie to maja tupet   :nerwus:

słoneczne buziolki slę i miłej niedzieli życzę  :Daje_kwiatka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Tobie rowniez zycze milej niedzieli :)  :-* :-* :-*
Kciukasy trzymam mooocno :)
Niestetyna takich ludzi nic a nic nie poradzimy... A szkoda ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
pozdrowionka :)

widze ze przed Wami duzo pracy, uffff jak dobrze ze ja mam to za soba
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
dawno mnie tu nie było  :-[ tyle do nadrobienia
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
caluski  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*wracaj do nas szybciutko :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
kciuki trzymam nadal....paluszki mnie juz bolą ;))))

Offline Diankusia

• entuzjasta
No to niezle Cię załatwił. Ale nie z takimi kombinatorami sobie radziłaś prawda? ;) I z tym sobie poradzisz :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
a pisalam.. ;D ;D ;D
beda prasowac sobie na wzajem dlugo i szczesliwie??? ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Haha dobre ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris