Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 374761 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ja też dzisiaj wybieram się na niego  ;D
miłego oglądania  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Na pewno się nie wynudzisz w kinie :)

Ja jeszcze nic nie zamawiałam więc się niestety nie orientuję w cenach, ale bardzo chętnie podpatrzę odpowiedzi dziewczyn :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Ja jestem za zamawianiem ciast u osób prywatnych- to że tanie to raz, ale przede wszystkim takie ciasta są smaczniejsze ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wercia i dobrze że mierzyłas sama przynajmniej to co chciałaś  ;)

Z tych ostatnich trzech podoba mi sie najbardziej chyba ta pierwsza, choć ta druga ma śliczną górę  ;)
A ta w której masz zdjęcie hmmm trochę mi się ten dół nie podoba  ::)
ale najważniejsze to to żebyś Ty się dobrze czuła  ;)

Ja ciasta zamawiałam chyba miesiąc przed , choć i tak powinnam wcześniej ze względu na majowe komunie  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
dawno mnie nie było u ciebie Werciu...
jeśli chodzi o suknie,to od razu moją uwagę zwróciła suknia Annanis ,ale Maggie tez jest cudna... :)  w obu będziesz przepięknie wyglądała :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
jakie wrażenie po filmie?

Morgan
  • Gość
mam nadzieje ze teraz bede juz na biezaco...:) buziaki

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też się muszę wybrać na 2012 :) Ha, uwielbiam Polskę :P ;)
No, no, śliczny obraz :) Trzeba mieć talent by coś takiego stworzyć :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześc laseczki  ;) ;)

madziu :oops: :oops: dziękuję... hm... moja słynna łyżka  ;D ;D martwa natura to nie moja ulubiona dziedzina  8) wole swoje indywidualne motywy w obrazach  ;)  

ivonko powiem ci, że średnie wrażenia... spodziewałam sie czegoś wiecej npo tym filmie i recenzjach jakie przeczytałam  8) a mianowicie, pod względem efektów zrobił mna mnie wrażenie, jednak hm... moim zdaniem brakowało mu szczegółów.... np. podmuch popiołu a samolot nawet nie drgnął itp. jak dla mnie to typowy seans fiction, a jak ty uważasz?

ewcia  :hello: u mnie ponownie  ;) ;)

dzieki dziewczyny, że zaglądacie  :-* :-* :Daje_kwiatka:

a ja hm... jestem zestresowana.... znowu temat praca... wr.... mam trochę dylematów, jak chcecie to je poruszę a jak nie, to nie będę was męczyć  :P :P zastanawiam sie nad specjalistą, który zajmuje sie pisaniem cv i listów... hm... co o tym myślicie? wczoraj cały dzien studiowałam pisanie listów motywacyjnych, najgorsze jest to że niektóre informacje są sprzeczne... nie wiem tez jak ując sprawę swojego języka obcego... nio pieknie mówiłam po angielsku ale pół roku temu... eh... czas na powtórki przyszedł ajajajaj .....

Offline werka23

• Chuck Norris
ale sie u mnie cicho zrobiło  :-\ chyba macie mnie juz dość  :-( 

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Wercia bo złoje tyłek ;D
Też jestem na etapie poprawiania cv i listu ...z tym językiem obcym mam tak samo :-\

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pokaż inne swoje prace! :) Pochwal się! :)
nie mamy Cię dosyć! ;) Pewnie każda z nas ma akurat teraz jakiś taki czas, ja np. napawam się polskością ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

Wercia bo złoje tyłek ;D

madziulka nie bij  ;) ;) wczoraj jakis humorzasty miałam dzionek  ::)
a jak tam ci idzie pisanie? ja w końcu po milus godzinach przesiedzonych na rozmyślaniu wpisałam liczbę godzin ukończonego kursu  ;D ;D

madziu  :-* :-*... wkleję zdjęcia później ale tylko te z motywem i tylko malarstwo  ;D ;D

biore się za LM, wczoraj M. przepędził mnie z kompa w dodatku w życiu tego nie pisałam.... wiecie, jak studenci maja po studiach znaleśc pracę, jak hm.... w ogóle, ja bynajmniej nie miałam zajęć czy wykładów poświęconych rynkowi pracy :drapanie:   

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Hmmm, rynek pracy ciągle się zmienia, więc takie zajęcia chyba mijałyby się z celem ::)

No to wklejaj już te zdjęcia :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Ja list motywacyjny pisałam w szkole, swojemu P. też już ze 3 razy i na studiach po angielsku się uczyliśmy :D ciężka sprawa, też tego nie lubię...
niedługo też sama sobie będę pisać :D już się doczekać nie mogę... moja kariera w pracy = 0... matko co ja tam wpiszę  ???

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja lubię pisać CV i listy, u mnie w pracy często do mnie trafiają dokumenty aplikacyjne i muszę stwierdzić, że mają masę błędów. Wiele osób w ogóle nie czyta swoich dokumentów, wpisują dane nieistotne, niektóre zawierają błędy ::)
Aha i nagminnie mam okazję oglądać wręcz kretyńskie adresy e-mail >:( to jest totalny brak profesjonalizmu, a przecież założenie konta w necie nic nie kosztuje

Offline werka23

• Chuck Norris
maju "werka.toja" mam nadzieję, że dobrze brzmi zwłaszcza w branży public relations? tez zastanawiałam sie nad tym adresem ale  nie jest typu, misiaczek czy małpka.....

fasolku hm... wydaje mi sie, ze dla 3 i 5 roku takie zajęcia powinny byc, bo hm... w ciągu roku to mało sie rynek zmienia, a zwłaszcza zasady i postawy a później to doświadczenie  ;) ;)

castia mam ten sam problem wiec pisze praktyki studenckie i prace zarobkowe w okresie studiów... mam nadzieję, ze nie zanudzę  ::)

siedziałam wczoraj pół dnia na necie całą środę i czytałam strony o tych listach najgorsze sa sprzeczne informacje i skąd mam wiedzieć jakie są w końcu zasady,
maju masz może jakiś dobry wzór?

fasolku wkleję, wkleję  ;) ;)

niestety nie ma zdjęć kilku obrazów i grafiki

malarstwo
1. ten namalowałam dla Michała, na nasza 1 rocznicę poznania  :Serduszka: zgredziak do dzis wypomina mi, ze czemu nie krajobraz  ;D ;D ;D 

2.

z tej serii mam w projekcie jeszcze jeden obraz, ale nic nie zdradzę więcej  :Nie_powiem: :Nie_powiem:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
fajne obrazy :)
ja niestety mam ten problem, że żadnej zarobkowej pracy... praktyk na studiach nie mieliśmy... ::) po prostu 0 kariery.

Offline werka23

• Chuck Norris

castia   :-* :-* :Daje_kwiatka:

eh... praca hostessy czy kelnerki w pizzerni tez nie jest jakimś super doświadczeniem zawodowym ::) zastanawiałam sie nawet czy o tym wspominać  ::) dziwne, ze nie było u was praktyk  :drapanie: pierwszy raz się z tym spotkałam

ja utknęłam na 2 akapicie wrrr.........  :nerwus: :nerwus: ide myc włosy może masaże coś pomogą :P :P  

chcecie przeczytać wstęp?  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
"werka.toja" mam nadzieję, że dobrze brzmi zwłaszcza w branży public relations?

szczerze ;D to jak dla mnie nie bardzo ;)
e-mail jest jak Twoja wizytówka i ja osobiście jestem zwolennikiem adresu typu  imię/pierwsza litera + nazwisko @ i reszta (oczywiście "buziaczek" z onetu wykluczony, chyba że interesuje nas praca w branży towarzyskiej :D)
Można takowy stworzyć tylko do celów naszego poszukiwania pracy

Offline werka23

• Chuck Norris
maju moze masz i racje... sugerowałam sie informacjami na stronach internetowych... hehe a tam zaznaczali "byc kreatywnym"   ;D ;D ;D

skończyłam list... mogę liczyć na wasza pomoc, hm... uwagi itp. i wkleić?  ;) ;) 

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Ja osobiście służę chętnie.
Kreatywnym trzeba być jak najbardziej ale nie można przesadzać, w żadną stronę ;)

Jeszcze jedna uwaga - dokumenty typu CV i list motywacyjny wysyłane e-mailem powinny być zapisywane jako pdf, nie jako doc ;)
Mało kto, z osób ubiegających się o pracę, zwraca na to uwagę.

Offline werka23

• Chuck Norris
maju dziękuję  :-* :-* :-* właśnie miałam o to pytać, w jakim formacie wysyła się aplikację  :D :D a hm...  podpisać dokument wystarczy komputerowo?

zaraz wyślę moje wypociny  ::)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Można komputerowo. Nie dołączałabym też stadka innych dokumentów - typu dyplomy, listy referencyjne itp.
Jak potencjalny pracodawca zechce to poprosi ;)
Poza tym zdjęcie - obowiązkowo, najlepiej stosowne do stanowiska i branży ;D. Nie zapomnij o klauzuli o przetwarzaniu danych.

Ja ostatnio dostałam aplikację, w której klauzula była ale ze zjedzonymi literami ::) poza tym dowiedziałam się, że kandydat żonaty i dzieciaty i różne takie mało istotne.
Nie było za to nic na temat uprawnień zawodowych (w mojej branży to podstawa), ani na temat stanowiska na jakie pretenduje (cel zawodowy nieokreślony 8))

Offline madzia_n

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam
mam nadzieję że uporałaś się z listem i w ogóle! :) My z A. mamy konkretne e-maile, warto takie mieć - przy szukaniu pracy itd.

Morgan
  • Gość
wercia co tu wchodze to Ty piszesz listy motywacyjne i cv hihihi :D

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki:)

wpadłam sie tylko przywitać  :-* :-* :-*

madziu, tak, cv na razie mam z głowy  ;D  ;) :-*

wercia co tu wchodze to Ty piszesz listy motywacyjne i cv hihihi :D

reniu hm... to chyba normalka jak sie szuka pracy  :P ;D ale cv mam juz napisane  :brawo_2: :brawo_2: [/b]

Offline werka23

• Chuck Norris
buuu... u mnie naprawdę cicho sie robiło  :-\

kochane w sobotę odebrałam swój dyplom magistra  :hopsa: :hopsa: :hopsa: jest cudny  :hahahaha:

poza tym patrzyłam jeszcze we wrocku za suknią, byłam chyba... raz, dwa... trzy... chyba w 15 salonach... nie przesadzając  8) i wiecie co? i wielkie nic.... ja juz wiem czego szukam, ba, wiem co znalazłam.... każdą zobaczona suknie od razu odrzuciłam:D :D, a dlaczego  ???   w sobotę byłam załamana :bredzisz: ale hm... wczoraj do mnie dotarło, że moja suknia jest w jeleniej górze i tylko ja zamówić, a wiec w tym tygodniu jedziemy i zamawiam suknie ślubną :hopsa: :hopsa: :hopsa: 

jutro bede dzwonić za ciastami i dowiadywać się co i jak  ;D ;D

miłego dnia :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
zazdroszczę już odebrania dyplomu :P mnie czeka pisanie pracy i jakoś mi to nie idzie.. muszę się bardziej do tego zmobilizować :)

akurat też muszę napisać cv i list motywacyjny, a nie mam o tym bladego pojęcia...

to na którą suknię padł wybór ? ;D cieszę się, że znalazłaś swoją wymarzoną .. :D

Offline werka23

• Chuck Norris
ewcia odnosnie listu i cv to, ze mnie juz renia sie śmieje  ;) :P hehe

a ranking wygląda tak:
annanis 80 %
meggie 20%

pojadę tym razem z mamą wiec pewnie też cos od siebie powie  ;D ;D... jednak wszystkie suknie porównuje do annanis, wiec stawiam na nią  :Serduszka:

idę robić naleśniki z serkiem.... mniam... ale mnie ochota nabrała  :Uu:  :twisted: 
« Ostatnia zmiana: 23 Listopada 2009, 12:12 wysłana przez werka23 »