Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359104 razy)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Werka!! no prosze Cie bardzo! nie daj sie wkrecic w prace domowe! nie jestes sama! Twoj maz jest silniejszy od Ciebie wiec czesc sprawa powinnas zrzucic (tak dosłownie zrzucic!) na niego! ja sie tak cackałam z M na poczatku. Kochana, moj M jak nie pozmywa to nie zje obiadu a drugi dzien :) tak go sobie wytresowałam ;)
mamy podział obowiazkow i tyle.

Ola dobrze radzi, rozsylaj wszedzie CV, w koncu cos sie trafi! a praca oprocz dodatkowej kasy pomoze Ci nabrac troche dystansu!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześc kochane  :-* :-*

ja tera to tylko na momencik... bo zaraz lece go gina ::) grrr... ale mam stresa, z tym co powie  8)

o zachowaniu M. napiszę później, słowo ;)

a wczoraj nie uwierzycie, rozpoczęłam poszukiwanie sukni ale nie jestem bardzo do nich przekonana... nie pasuja mi za bardzo suknie w literke A, ani w rybkę bo mam wąskie biodra i wyglądam jak prostokąt ;D ;D tylko wpadające w styl książeczkowych.... ulga bo zawsze o takich marzyłam albo w bardzo śmietankowych.... jak dla mnie feeeee........... sa też strasznie ciężkie i niewygodnie  ;) ja nie wiem jak bede tańczyć w nich tango

nie mam fotek ale wkleje wam modele które przykuły moja uwagę
1.  Zacznę od sukni do której jestem najmniej przekonana, bo już wygladam w niej mało kobieco i średnio mi sie podoba ale mieści sie w trójce najlepszych chyba z 15 przymierzonych

2. Wszyscy krzyczeli z zachwycenia ale nie podoba mi sie tiul.... moge go na szczęście wymienić na lekki materiał wiec spoko, ale nie wiem jek bedzie to wyglądać w efekcie końcowym.... druga sprawa to tył, za bardzo smietankowy i średnio mi leży

3. do tej jestem najbardziej przekonana ale jest jak dla mnie zbyt prosty gorset.  ale jest piękna i najlepiej sie w niej czułam

podsumowując góre wzięłabym z 2 a dół z 3.... a co wy myslicie? hehe  8)

a teraz zmykam bo sie spóźnie :-* :-* :-*  

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
3 jest sliczna :) sama mierzylam podobna :) napewno z tej samej firmy :)
2 tez mi sie podoba :)
masz jeszcze duzo czasu, pomierz jeszcze a trafisz na swoja wymarzona
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
1 nie podoba mi się wogóle, 2 jest ciekawa, w 3 podobają mi się zdobienia, reasumując z tych trzech wybrałabym 2, choć nie jest w moim stylu, ale żadna tak naprawdę mnie nie powaliła  ;) Ciebie z tego co czytam też, także Werka przymierzaj dalej  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Jedynka ja dla mnie w ogóle nie. Trójka jest okej, ale nie powaliła mnie na kolana...

Dwójeczka mi się najbardziej podoba :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
jak dla mnie 2 wygrywa :) potem 3 i na koncu 1..

buziakki  :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
mi sie podoba 1 a potem 3  :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
a mnie 3!!
ty jestes drobna i szczuplutka to może poszukaj sukni z san patrick (jest też dużo ofert sprzedaży u nas na forum)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
trzecia jest świetna

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
3 jest prześliczna :)
chciałabym Cie w niej zobaczyć :)

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris

nio i sie pokłociłam z M.  ::) ::) ::) faceci.....  :evil: :evil: :evil: wrrr......... dzis przez przypadek dowiedziałam sie ze obchodzimy 1000 dni razem i co chcąc to uczcić facet mnie olał  :'( :'(

aniu, gosiu, dorotko, patik, castia, olu, paula, mysikróliczku, dzieki za opinie   :-* :-* chyba macie racje musze jeszcze poszukać  ;D ;D

aniu dzieki za rade, przejrzałam troche sukien tego projektanta i nawet kilka wpało mi w oko, bede w salonach za nim patrzeć  ;D ;D

aaaale wpadło mi cudo w oczy, pewnie tez cena cudna ale wam pokaże

jest piękna  :Serduszka: :Serduszka:
« Ostatnia zmiana: 16 Października 2009, 21:26 wysłana przez werka23 »

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
fakt-ta suknia rewelka!!

1000 dnia razem- wow :D to sie nazywa staz :D gratulacje ;*

a klotnia- napewno mial chwilowo wybuch gniewu..  przejdzie mu, zobaczysz.

buziaki ;*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
O, ile się dzieje u Ciebie :) Kłótnią się nie przejmuj, przyjdzie ale i odejdzie! :)
A suknie, może najpierw zacznę od tych które przymierzałaś - najmniej podoba mi się 2, 1 jest taka hmm, zbyt zwykła wg mnie, a 3 jest bardzo ładna, gdyby miała dekolt w serduszko :) A jeśli są ciężkie, to poszukaj takiej, która będzie i piękna, i lekka! Moja była rozłożysta na dole, ale naprawdę była wygodna i lekka :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
a mi się ta trzecia najbardziej podoba..... ale masz jeszcze sporo czasu Werciu więc szukaj na spokojnie (ja swojej zaczęłam szukać dopiero pod koniec stycznia a też byłam majowa ;))

co do reszty to dziewczyny już chyba wszystko napisały.... nie możesz przyzwyczajać faceta do tego, że jesteś jedyną odpowiedzialną za porządek w domu bo to się na Tobie prędzej czy później zemści  :)

:-* :-* :-* po dłuższej nieobecności

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laski :)

Kłótnią się nie przejmuj, przyjdzie ale i odejdzie! :)
hehe madziu, dziewczyny a po niej to jest lepiej  :D :D

już z M. jest dobrze..... wczoraj do niego sie nie odzywałam ale przytulic sie musiałam, bo nie szło zasnąć.... usłyszałam przepraszam a nawet moje kochanie próbowało, z marnym skutkiem naczynia powkładać do zmywarki... nio próbował  :lol: :lol: ale śniadanko zrobił pyszne   ;D ;D
z tym ze M. nic nie pomaga to pewnie tez i moja wina.... mam wyrzuty, ze ja siedze w domu a on pracuje, tak jak np. dziś. i to pewnie tez w duzej mierze moja wina, ale jak później potrzebuje pomocy to mojego kochanie nie ma.... dlatego tez czasem mam dość a bede miała dopiero dośc jak zaczne pracować ::)

A co do wizyty u gina, znacie jakies tablety antykoncepcyjne o nazwie hm... na recepcie mam "yas", nie wiem czy to jakiś skrót czy jak? Jednak zdecydowałam sie na tabsy, i szczerze mówiąc boje się je brać 8) ale nie wyrabiam z tymi bólami podbrzusza.... juz nie tylko w czasie @ boli bo jajniki mam prawie dwa razy większe  :-[ do dupy z tym...

a teraz o sukni to mam słabość chyba do marzeń... pokazać wam kolejne oczka w głowie?   dobra pokaze, bo nie wytrzymam   :P :P :P :P
1.

2.

3.

4.

Kochane widzicie mnie w czymś takim? Ta 3 jest podobna do 2 która mierzyłam, tylko właśnie zamiast tiulu ma lekki materiał i 4 też w pada w ten krój jednak jak dla mnie to z tyłu za dużo śmietanki  8)

Zamęczę was teraz  :P :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jak dla mnie to trochę za dużo się dzieje w tych sukniach  ::) dobrze, że z M. już lepiej

Offline werka23

• Chuck Norris
jak dla mnie to trochę za dużo się dzieje w tych sukniach  ::) dobrze, że z M. już lepiej

hehe wisniowa dla mnie też  ;D ;D chyba dorwał mnie szał sukniowy  :P :P

Offline agu-s

• Chuck Norris
te tabletki to pewnie yasmin ;)
a kiecki jak dla mnie "za bardzo" ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
z tych ostatnich to ta druga akurat mi sie nie bardzo podoba, ale reszta śliczna :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Zgadzam się z dziewczynami że w sukniach" dzieje się za dużo" bądź też inaczej że są "za bardzo"  :)

Co do męża to nie żałuj go tylko wychowuj, jemu się żadna krzywda nie dzieje  :)

Tabletki to albo yasmin, albo yasminelle , te drugie to podobno lżejsza dawka hormonów ale skutecznośc ta sama  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
a ch sorki ze was zawaliłam.... ale ja nie wiem czego chce..... :tupot: :tupot: :tupot: a właściwe za tymi sukniami co mi sie podobaja musiałabym jechac 400 km do warszawy  ::) i lipa....

ale naczytałam sie o tych hormonach i szczerze mówiąc to mam stracha.... nio włąsnie na recepcie mam trzy litery bynajmniej ten bazgroł tak wyglada.... ach....sama juz nie wiem co robić  ::) a jak zaczne znowu tyć ???

ale nuda....... eh chyba upiekę ciacho :D :D :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Jak dla mnie suknie no zbyt obfite i strojne i ogólnie "za bardzo" właśnie ::)

Co do tabsów to yasmin i yasminelle są bardzo dobrze tolerowane i żadna z moich koleżanek, które je biorą, nie tyje po nich jak po innych tabsach :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
jak dla mnie to za dużo tego w tych kieckach
a ty jesteś za drobna do nich

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Olucha

• Chuck Norris
Ja brałam i jedne i drugie i ani grama nie przytyłam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Po tych nowych tabletkach się już chyba nie tyje :)

Kochana z tych ostatnich najbardziej widzi mi się 3, ale to chyba dlatego, że jestem ślepo zakochana w sukniach Maggie Sottero ;D

A ta jest prześliczna :) Bardzo mi się podoba :)

Buziaki zostawiam : :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
mysikróliczku ona mnie tez bardzo sie podoba i chyba nie jest u niej za dużo, pytanie gdzie ja taka znajdę  ??? ale bedze miała zabawe z tą suknią hmmm... dobrze ze mam was  ;D ;D ;D

ale ze mnie ciołek  :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: ja zrozumiałam was abym juz nie wklejała sukien bo ich za dużo wkleiłam a nie ze suknie sa przesadzone  :P :P :P :P sorki  ;) hm... moze i nacie rację ze na niektóre z nich jestem za drobna  i zniknę w bieli....

a piekę ciacho... własnie siedzi w piekarniku.... ale z budyniu wyszedł mi jeden wielki klusek wiec nie wiem co wyjdzie....  8) 8) 8) oby było jadalne  :hmmm:

co do tablet to nie wykupie moze trzech opakowań a jedno lub dwa.... moze da sie z apteka załatwić... zobacze jak bedzie moj organizm reagował... chyba tak bedzie najlepiej, prawda ;)

hehe werka wróciła, ale wy się ze mna macie  :oops: :oops: :oops:

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Widzę,ze jednak podobają Ci sie suknie balowe, duże  ;D. Ja osobiście wole mniej strojne aczkolwiek te sa przepiękne. Zwróć tylko uwagę czy beda wygodne bo wiadomo im więcej materiału tym suknia cięższa. I pamiętaj to Tobie suknia ma sie podobac

Offline werka23

• Chuck Norris
oszaleję....... moje kochanie wyjechało na szkolenie...... boże czuje sie jakby mi kserce pękło na pół a druga połowa jest gdzies w nieznanym.....  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Werciu wiem jak to jest  :przytul: moj mąż ciągle w w delegacjach jest ale ja juz jestem przyzwyczajona :)
Trzymaj sie kochana dasz rade ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Jeśli chodzi o suknie, to z tych wszystkich które ostatnio wkleiłaś, najbardziej podoba mi się pierwsza :) Taka... suknia królewny :) Musiałabym Cię w niej zobaczyć by ocenić czy Ci pasuje :)
Co do tabletek to dziewczyn już napisały - yasmin lub yasminelle.

Kochana, nie smuć się! Jak długo go nie będzie(chyba pisałaś ale mi wyleciało z głowy)? Nie zamartwiaj się, każde rozstanie jest do zniesienia :) (wiem coś o tym :P ) . Będzie dobrze! :)

Ah i jeszcze co do pomocy męża w domu - mimo, że też czasem miałam wyrzuty sumienia, to je przełykałam, bo wiedziałam ze "jak nie teraz, to nigdy". "Starego drzewa się nie złamie" więc dlatego już teraz trzeba pewne rzeczy pielęgnować.