Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359194 razy)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Jeszcze więcej pięknych zdjątek, to co to będzie za rok, chyba się nie będzie można oderwać od Twojej relacyjki :)

No i gratuluję tego że jutro ruszy Twój suwaczek, mój potrzebuje jeszcze kilku dni ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Super relacja
zdjęcia sliczne
z was super elegancka parka
bukiecik był śliczny
i co jeszcze miałąm napisać  :glupek: a już tylko rok cały rok do ślubu kościelnego :) a jutro już niecały :)

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
 :-* zostawiam

Offline Diankusia

• entuzjasta
Kochana suwaczek Ci ruszył :) gratulacje, podejrzewam co to za radość bo sama na to czekam :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To za rok o tej porze pewnie będziesz lekkoo zdenerwowana  :skacza: :skacza: :skacza:
Gratuluję - zobaczysz jak to szybko minie  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
oj tak, minie bardzo szybko ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Witajcie kochane

Pewnie miło ci sie zrobiło jak twoj mąż tak dociebie powiedział  :D
"Dzień dobry kochana żono"  
hehe o wszystkim mi przypomniał  :P :P ale nie zapomniane uczucie. zrobiło się o taaa.....  ciepło na serduchu  :Serduszka:

kto Wam je robił?  ;)
hehe wisniowa, agatka ma rację, po części  :brewki: niektóre robił Michał, niektóre ja sama a nie które sam aparat  ;D ;D

o jaką studnióweczkę chodzi ? Bo przecież nie o 100 dni do ślubu  ;)
Agatko chyba 25 maja wypadnie 100 dnióweczka naszego cywilego małżeństwa  :serce:

gosiu, agatko, diankusia hehe jeszcze raz dziekuję.... nio to zaczynam się stresować, bo zrobiłam sobie konkurencję z ta relacyjką   ;D ;D

justyna   :-* :-* dla ciebie również

A dziś pijemy  :pijaki: :pijaki: ruszył mi suwaczek   :hopsa: :hopsa: Wielkie święto, wielka chwila.....

pozostało  do ślubu kościelnego 

justyś, diankusia dziękuje za gartulacje  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: Ach nie mogę sie doczekać do następnego maja  :Serduszka: wiem. justys po tobie, ze szybko to minie... hehe pamiętam jak odliczałyśmy a już za 8 dni będziesz żonką  :-* a pozniej czerwcówki, lipcowe, sierpniowe, wrześniowe... aguś oby :-* hehe nie to, ze do ołtarza was poganiam  :hahahaha: :hahahaha: diankusia to teraz czekamy na twój suwaczek aby go oblać  :piwo_2:

A wczoraj.... bu... na tany nie pojechaliśmy. Michał jest przemęczony. Odwiedziliśmy tylko jego babcię, bo dziś ma imieniny... A z nauka siedzieliśmy do pierwszej w nocy  :mdleje: hehe misiek przy kompie a ja na laptopie w kuchni  :o :o Wczoraj tez nieźle przegięłam.. za te moje humory czasami to siebie nie znoszę  :-[ Az mi głupio nadal, choc Michałowi może złość na mnie przeszła. Cudnie było jego dłoń rano uścisnąć, dać buziaczka... Oj... źle sie z tym czuję nio czuje skruchę  ::)

Ja dzis jade później do Wrocławia. Troszkę spóźnię się na wykład... Żeby tyle zadawać w ostatnim semestrze   :Kill: Ale mam juz 38 stron pracy mgr... i końca tej teorii nie widzę  ::) ach...

:-* :-* kochane

och... jak pięknie wygląda... już nie ponad rok a schodzimy w dół  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no to gratuluję - został Ci tylko rok do Waszego Dnia :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Już teraz zleci szybciutko  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
No no już tylko roczek  ;D ;D ;D Super i gratuluję  :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja również przyłączam się do świętowania, ale oblewam bezalkoholowym soczkiem :drinkuje:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oblewamy  :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
jeszcze roczek :) minie jak z bicza strzelił, choć ja przyznam, że rok przed swoim ślubem nawet nie wiedziałam, że będę ślub brała za rok równo :D  opijamy razem, ja mam dziś równe 3 miesiące do mojego ślubu :)  :pijaki:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- zdjecia są super! prześlicznie wyglądałaś- tak delikatnie, a zarazem kobieco :)

jak jechałam dziś autobusem i zobaczyłam datę,to pomyślałam od razu o Tobie i o tym,że już tylko roczek Wam został do kościelnego ślubu... zobaczysz,że minie to w ekspresowym tempie !

buziaki  :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
gratuluje roczku :) oj u mnie tez niedawno tak bylo
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
A dziś już mniej niz rok, ten suwaczek będzie schodził w dól i schodził aż osiągnie swój cel :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I suwaczek juz sobie mknie do przodu  :D :D :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
CUDA   SIE   ZDARZAJA !!!!!  ;D ;D ;D ;D
DOCZEKALAM SIE!!! :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
Piekne foteczki i opisianko....ach malo ale po koscielnym bedzie wiecej!
Wygladalas rewelacyjnie.....
A torcik smakowicie sie prezentowal..
Obsluga .. ;D ;D ;D
pozdrawiam milusio gratulujac nowego suwaczka! :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
Poniedziałkowe  :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Buziaki na poniedziałek zostawiam :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
przeczytałam calutką relację i oczy mi się zaszkliły, bo widać że byłaś w tym dniu bardzo szczęśliwa, mimo wszystkich niepewności, rozterek o których nam pisałaś, mimo smutków ten dzień był Wasz, i doskonale widać Waszą miłość na tych zdjęciach... bardzo się cieszę ze się tak pięknie wszystko udało i bardzo będę trzymać kciuki żeby za niecały już roczek było przynajmniej tak pięknie jak teraz opisałaś.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
troche mnie nie było , świetna relacyjka , bardzo fajnie to opisałaś świetne fotki ,bardzo ładnie wygladaliscie, bardzo fajna jest ta co siedzisz w pokoju i tak na obraczke patrzysz naprawde  :ok:

Offline margolka

• Chuck Norris
Buzka na początek tygodnia  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witam was kochane

agatko, fasolku, diankusia, wisniowa równiez buziaczki dla was ślę poniedziałkowe  :-* :-* :-* :-* :-*

sylwiu, iguś, justyna dziekuje za kazde słowo  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: ejoooo... jaz sie zawstydziłam  :oops: powaga  ;)  justyna a powiem ci szczerze, ze te zdjecie zobaczyłam dopiero jak relacyjke wam pisałam  ;D ;D ale fakt, jest urocze hehe serio do mnie to dopiero powoli wszystko dociera... och nie moge sie doczekać maja  :brewki:

justys, diankusia, sylwiu, wisniowa, olucha, castia, fasolku, ewelka, paula, agatko mam nadzieje,m ze nikogo nie pominęłam  ;) nio to kobietki suwaczek oblałyśmy  :pijaki: dziękuje za gratki i wspólne świętowanie.... och... jaka szkoda, ze w piątek już w południe do wrocka pojechałam. Mojemu M. z tej okazji, ze suwaczek ruszył i został równo roczek, kupiłam serduszko z Fererro Rocher  :Serduszka: Jej... nie mogę w to uwierzyć, ze już nie cały rok. Pamiętam jak jeszcze w grudniu marzyłam przed kompem, kiedy pojawi sie bukiecik i siedzące misiaczki a to już.... Serducho mi normalnie skacze  :D :D  

Na uczelni było katastrofalnie  :'( Mam tyle nauki, ze nie wiem jak sie z tym wszystkim wyrobię. Otóż, jak najszybciej muszę napisać pracę, bo obrona nawet może byc w drugiej połowie czerwca. Nie ma ustalonego terminu.  ::) do tego mam do przeczytania uwaga, w sumie około 850 stron samych lektur na zajęcia plus jedna prezentacje multimedialna, pracę o warsztacie dziennikarskim, przetłumaczenie informacji prasowej z angielskiego na polski i nie wiem co jeszcze... masakra  :mdleje: :mdleje:   Oni chyba zwariowali  :o Na samą myśl o tym wszystkim czuje sie zmęczona. dobrze, ze jedna prezentacje o reklamach mam z głowy, bo miałam to na te weekend. Eh... i sprzęt nawalił... co za nerwówka  ::)
Ach... poskarżyłam się i już mi lepiej  ;) ;)

Wczoraj przyjechaliśmy z Wrocka po 21 i poszliśmy już po 22 spać. byłam tak padnięta,  ze nie wiem kiedy zasnęłam. W dodatku oberwałam od miska w głowę, ze az zęby mi sie od siebie odbiły i z bólem zasnęłam  :P :P Wypadek przy wyciąganiu z samochodu plecaka z laptopem i książkami  ;D ;D

Dziękuję jeszcze raz za buziaczki ;) ;)  hehe siły mi dodały... Aj... a dziś dzień mam do du*y. Przyszła @ wraz z biegunką, ze rano myślałam że nie wyrobię  ::) Teściowa nawet podała mi wszystko do śniadanka abym nie musiała z krzesła wstawać. Wzięłam tylko 2 apapki i poszłam spać. I spałam... do jakieś 20 po 13  :mdleje: a co ciekawe... ma mnie kałuża. Nawet jak chora byłam, nie pamiętam kiedy miałam tak mokra pidżamkę. Cała pościel musiałam zmienić. Ciekawe dlaczego tak wzięło mnie na poty. Nic nie czułam, nic nie słyszałam a trawę kosili i żywopłoty po prostu padłam.  Oj... a teraz jestem taka słaba, ze angielski Michał mi nawet odpuścił. Zamiast sie uczyc to zmarnowany dzień.  ::)

:-* :-* kochane dla was i miłego już wieczorku, chociaż słonko cudnie świeci  :okularnik:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
o to ładnie Cię @ dopadła.... współczuję, ja też ciężko przechodzę pierwsze dni ale chyba nie aż tak  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wspolczuje! odpocznij sobie, angielski nie ucieknie :) ja mialam takie problemy dopoki nie bralan anty
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
Kochana to postaraj się jakos odpoczac, zrelaksowac, przeciez ile mozna tez CI sie cos nalezy od zycia :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe jesteście kochane... namawiacie mnie do lenistwa  :P :P żartuje, po buziaczku dla was  :-* :-*

nio mieliśmy z Michałem obejrzeć film... ja siadłam do prezentacji a misiek do nauki  :P :P
kolacje, juz zjadłam prawie normalnie... och... ale mam płaski brzuszek w porównaniu z wczorajszym balonikiem  ::)

niby biorę te hormony ale hm... wzięłam dziś trzy apapki ;D ;D boli ale do wytrzymania, w porównaniu do catalanu to jest dobrze nie licząc porannej jazdy...  jednak jak bym gdzieś z domu wyszła to by mnie zbierano chyba z chodnika... gwiazdki widziałam po pójściu do wc... nie wiem co się działo, jeszcze tak nie miałam  ::)  paula ja tylko czekam na wizytę u gina i poproszę o tablety anty.

hehe właśnie Michał krzyczy bym szła sie kąpać, a zatem dobranoc  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
ale u mnie spokój  ::)

:hello: kochane w piękny, choc deszczowy poranek

ale mam dzis super humor... Nawet deszcz ma dzis swój urok  :hahahaha:

popijam sobie kawusię i zaraz zabieram sie za mopa.

Eh... a co do mojego planu dnia to hm... ciężko mi rano wstawać ale juz jest coraz lepiej... Zrobiłam sobie tk, ze nie raptownie przestawię sie z godziny 9 na 8 a co dziesięć minut schodzę w dół nio dziś budzik zadzwonił o 8 a wstałam o 8:30  :D  wiec wstawanie idzie mi chyba dobrze, gorzej ze słodyczami, choć sobie naprawdę wyliczam  :P :P eh... ale pewnie i tak źle sie odżywiam bo jem z warzyw tylko rzodkiew rano i ogórka na obiad  ;D ;D

dobra zabieram sie za mopa... bo po mojej herbatce panele sie kleja (wylanej)  :tak_2:

miłego poranka  :Daje_kwiatka: