Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
jak dla mnie najlepiej wyglądasz w 1 i 4

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Aaa co do tej kawki to Z OGROMNĄ CHĘCIĄ... Tylko niestety kilometry przeszkadzają ::)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Witam jak mnie dawno tu u ciebie nie było obiecuje nadrobic ,nie wiem jak mi to wyjdzie  ;)
Suknie mi sie podobaja 1,2  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
cześc laski  :-*

kaka no pewnie, ze można  :D :D do maja jeszcze dużo czasu, a jest mi bardzo miło   :hello: :hello: :hello:

justys, nikola  :hello: ponownie u mnie  ;)

haniu, reniu, kaka, króliczku, justys, dorotko, nikola dziekuje za szczere opinie i szczerość  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: po kwiatuszku i buziaczku dla was...
A jak wygląda wasza ocena:  
za suknią tylko 1  - dwa głosy
za suknia 1 lub 2  -  3 głosy
za suknią 1 lub 4  - 4 głosy
za suknią tylko 4  - 1 głos i cała moja rodzinka, czyli teściowa, teściu, mama, siostra, jej narzeczony...
za żadna z nich    - 1 głos

Nio właśnie, wczoraj byłam w Nowej soli z rodzicami M. i wszyscy twierdzą, że powinnam kupić taka tam jedną.... szczerze mówiąc to mi bardziej podoba się 2 co mierzyłam... im bardziej na nia patrze tym bardziej mi sie podoba ale  nie podobam sie wszystkim w koło  :'( zatem znowu, pozostałam z niczym
to ta, co mierzyłam wczoraj... jest ładna ale hm... to nie ta, jedyna wymarzona suknia.... co mi sie w niej nie podoba to prosty dół, nie ma tam nic prócz materiału... sorki, ze na wieszaku a nie na mnie ale hm... nie można było robić zdjęć, ukradkiem cyknęłam fotę z boku  8) chyba lepiej czułam sie numerze dwa, bo ma piekny dół  :Serduszka: ale mama i siostra, krzyknęły kategorycznie odpada.... wr.... chyba nie ma dla mnie sukni  ::) olu w zielonej niestety nie byłam, nie zdążylibyśmy już tam zajechać  :-\

paula nio, piękne sa te róże, ma cos w sobie ten bukiet 1   :-*;)

qurcze, nie moge cos cytować....
justys literka A całkowicie odpada, wyglądam w niej śmiesznie... nawet sklepowa kazała mi suknie od razu ściągać, bo ja w niej w ogóle nie wyglądałam... eh..  

W poniedziałek wraca mama, może znowu w sobotę pojadę za poszukiwaniem sukni... a tymczasem w domu
"sierść, rano i wieczorem,
sierść w poniedziałek... wtorek
sierść po nocach mi sie śni
sierść, widzę ją ja i ty, i my i wy... i od nowa..."
nie wiem dlaczego, ale pies niedługo będzie łysy... hm... czemu tak gubi sierść... w życiu nie widziałam tyle sierści u niej  :drapanie:

zmykam po kawe i ptasie mleczko... trzeba sie podtuczyć hehe, zartuje  ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
przepraszam ze pytam ale jaki budzet masz przeznaczony na kiecke.... bylas juz gdzie maja la spose, white one, san patrick,Atelier Diagonal lub jakies inne hiszpanskie?
masz taka figurke ze wygladalabys pieknie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
paula budżet w granicach 2-3 tyś. jak dolna granica to lepiej, jak górna a ta jedyna tez dobrze, bo w końcu ją znajde  ::) byłam już w salonach agnes, miss kelly, divina sposa, papa michel, white one... tylko nie patrzyłam na króje syren, bo mama to  od razu odrzuciła... własnie to co wkleiłam, to z salonu miss kelly, d. sposa i collector.... ta wczorajsza to nie mam pojecia jakiego projektanta jest...  nasz może jakaś propozycje tej hiszpańskiej?

dziewczyny, błagam pomóżcie, bo u mnie to się zaczyna coraz bardziej nerwowo robić.... ostatnio wpadła mi w oko kolekcja meggie soterro, ale jak mam jechać 100 km po sukienkę, to muszę mieć jakieś zarys, a tymczasem ja lawiruję pomiędzy swoimi upodobaniami a krzykiem w koło... i w końcu pójdę do ślubu w worku po ziemniakach... eh...  :'( najgorsze jest to, ze nie wiem czego szukać do tej mojej prostokątnej figury  :-\

Offline werka23

• Chuck Norris
dziekuję paula za link  ;) a juz byłam na tej stronce  ;D ;D ach... szkoda ze w szczecinie nie mieszkam  ;D ;D ta jest piękna... boska  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a jakie miasta Cie interesuja?

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
w okolicach mnie, czyli głogów, leszno, zielona góra, wrocław, legnica... ewentualnie poznań lub jelenia góra, ale juz wtedy muszę być pewna wyboru

maggie soterro w jeleniej górze

równiez bardzo mi se podoba  :Serduszka:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
jesli w gre wchodzi poznan to masz salon Madonna - wpisz w google
no i napewno duze szanse we wrocławiu.
jedz, pomierz :)
ja sie całkiem inaczej czułam w kieckach hiszpańskich, te koronki mhmmm

całkiem nowa JA

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Wieki mnie u Ciebie nie było :-\ nie mam pojęcie czy uda mi się wszystko nadrobić :-\
Ta ostatnia suknia wklejona przez Ciebie- Maggie Sottero-  jest cudna, tamte które mierzyłaś jakoś nie bardzo mi pasują na Tobie... szukaj dalej, na pewno znajdziesz tą jedyną wymarzoną ;D zostawiam  :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
wercia, ja Ci napiszę tylko tyle żebyś się nie przejmowała opinią teścia, teściowej, mamy, taty i sąsiadki. Suknia ma być Twoja :) I jak założysz ją to poczujesz TO COŚ! :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Najlepsza suknia to ta którą przymierzysz i ty się w niej będziesz dobrze czuła i podobała sobie takie jest moje zdanie, przynajmniej ja tak mialam przymierzylam moja suknie jako druga która zobaczyłam,pozniej chodzilam szukałam a i tak wrocilam do tej. I powiem ci że tez nie myslałam że taki krój wybiore ala syrenka a jednak dobrze sie w nim czulam  ;)
Ta ostatnia co wkleilas mnie rowniez sie podoba, ale musze dodac że czasem jest tak że nie jedna suknia wygląda cudnie na fotce a jak widzisz ja w sklepei i nas sobie to juz nie zbyt przynajmniej ja tak mialam  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja poszlam do salonu z lista kiecek ktore mi sie podobaja, 80% odrzucilam odrazu bo zle sie w nich czulam. ale na liscie byla tez moja i babka pokazywala mi ja katalogu jako kiecke dla mnie  :D
jak zamawialam suknie to nie bylam pewna na 100% bo wybieralam z 2 :)
dopiero na ostatniej przymiarce kiedy byla juz dopasowana i skrocona to mi lzy w oczach sie pokazaly, pokochalam ja!!
mierz mierz mierz!! trafisz na swoja wymarzona

całkiem nowa JA

Offline agu-s

• Chuck Norris
żadna z tych kiecek mnie nie zachwyciła ;)
Werka ja po swoją kiecę jechałam ok 170 km ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wercia moim zdaniem to powinnaś wybrac taką suknie w jakiej się dobrze czujesz a nie taka jaka chce cała rodzina ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
dobra, zadanie domowe odrobione  ;) ;)

paula dzięki za madomne w poznaniu...  :-* :-* :-* jest tam meggi soterro ach zakochałam sie w jej sukniach  :Serduszka: kolejny projektant to agnes i annais... papa michel może ze trzy modele... ja nie jestem wzrokowcem wiec jak one będą na mnie leżeć, hm... nie wiem...
jutys   wiem, ale m... każda panna młoda chyba chce się podobać PM i rodzinie, prawda? czy sie mylę?

nio właśnie, mi nie leża te buły, tak jak pisałyście, czuje sie nimi przytłoczona.. szukając wzięłam kilka krojów pod uwagę, by nie ujednolicać, hm... chcecie pokaz sukien, może mi doradzicie hm?  :D

nikola nio właśnie, i właśnie w tym problem... podobają mi sie inne, mierzyłam podobne ale nie te a rodzina widzi mnie w bułach  ::) i dlatego zrobił się meksyk a z poszukiwań nerwówka  :-\

paula tylko tego mierzenia i łażenia po salonach inni maja dość, zwłaszcza, że nic mi sie nie podoba  ::) ;)

madziulka daj spokój z zaległościami, fajnie, że znowu jestes  ;) :hello:

podbudowałyście mnie, nie ma co dzięki  :-* :-*

to jak, wklejać te modele? póki M. nie ma?

« Ostatnia zmiana: 13 Listopada 2009, 14:08 wysłana przez werka23 »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
szukaj szukaj :)
z tego co wiem to meggie zamawia sie 6 miechow wczesniej :)

całkiem nowa JA

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
mnie się najbardziej spodobały te dwie ostatnie  :o

piękne  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
wpadłam zostawić  :-* :-* :-* :-* :-* na weekend

Offline werka23

• Chuck Norris
paula zmieszczę sie w budżecie?  :brewki: :brewki: czy mojego Michałka musze przygotowac na szok?  ;D ;D pytam, bo widzę, że jesteś zorientowana  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
watpie :) kiecki sa sprowadzane ze stanow (chyba), cos mi sie obilo o uszy ze kolo 5000... no ale pewnie to zalezy od modelu
ale powiem szczerze ze mi sie bardzo podoba meggie ale wydaja mi sie ciezkie, nie ma w nich tej lekkosci, sama nie wiem. musialabys przymierzyc

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wercia ale uwierz mi że co z tego ze będziesz się podobac mamie czy siostrze jak sama źle będziesz się w tym czuła   ???
Nie ma nic gorszego niż na ślubie wygladać tak jak chce rodzina a nie tak jak sama panna młoda  ;)
Jeśli będziesz miała suknię taką jaka Ty chcesz to będziesz się w niej lekko i pewnie czuła  ;)

Mnie tam nie obchodziło czy będe się podobac cioci, mamie czy nie wiem komu tam jeszcze, dla mojego męza i tak jestem najpiękniejsza  :P i zapewniam Cie że Tówj M tez tak myśli - nawet jakbyś wystąpiła w worku na ziemniaki to i tak będziesz dla niego wyglądac pięknie  :P

Ja wzięłam ze sobą tylko mame na przymiarki bo wiadomo zobaczy czy z tyłu lezy dobrze, ale absolutnie mi nic nie narzucała, a wiem że gdybym wzięla ze soba bratową , teściowa i Bog wie kogo jeszcze to kazdemu podobało by się coś innego  :P  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
:szczeka: :szczeka: :szczeka: 5 kół.... Michał chyba rozwód ze mną weźmie   :P :P :P ale w madomna sa wyprzedaże wiec może warto skoczyć i w 3 tyś się zamknę  :P :P

ach. justys z moim M. to nie taka prosta sprawa.... po cywilnym do dzis mi wypomina, że miałam ulizana grzywkę na bok, ii ze na kościelnym mam mieć grzywkę a nie ulizaną...etc.   hehe on to ciekawiej ujmuje  ;D ;D dlatego, moze to mnie tez trochę stresuje, ze co moje kochanie znowu wymyśli... jedno jest pewne trzeba zadowolić przede wszystkim siebie ale i wziąć pod uwagę rodzinkę ;D ;D ja na pewno nie kupie kiecki powiedzmy za 2100 (tyle kosztowała ta ostatnia) z której nie będę zadowolona i która nie będzie mi sie podobała  :tupot: :tupot: :tupot: dlatego ten właśnie problem, bo gdyby to np. zależało od teściów, kupiła bym ta, ostatnia co wkleiłam i żałowałabym do końca życia, ze wzięłam suknię niedokończona u dołu, bo dla mnie to tak wygląda jakby im pomysłu zabrakło...hehe nawet sie o niej nie wypowiadacie  :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest:

Offline werka23

• Chuck Norris
i szczerze, laseczki widzicie mnie w tym?

Annais
1. 2.

3. 4.

5. 6.

7. 8.

9.

9 już kiedyś mierzyłam, i chyba najlepiej ją wspominam  ;D ;D i oczywiście 2 z mierzonych przeze mnie  ;D ;D

meggi
10.  cos dla family   ;D ;D
11. 12.

13.

plus ta co wkleiłam troszke wyżej  :Serduszka: :Serduszka: paula one ciężkie, m... zobaczymy ale sa śliczne, cudne.... ach i och...

boskie sa te suknie.... och... muszę skoczyć do poznania  :tupot: :tupot: :tupot:

jak nie macie mnie dość to wkleję jeszcze Agnes  ;D ;D

a tak szczerze, to widzicie mnie w tym  ;D ;D

zamęczę biedne foremki, oj

« Ostatnia zmiana: 13 Listopada 2009, 16:31 wysłana przez werka23 »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale miałam do nadrabiania, dzieje się u Ciebie, dzieje! :)
Ta sukienka z salonu w którym byłaś, jakoś mi się nie podoba ::)
Maggie Soterro fajna, ta co ją wcześniej wklejałaś, tylko bez tego ramiączka :)

Nie wiem co Ci napisać na temat doradztwa rodzinki... Dla mnie ważna była opinii rodziców i siostry, zupełnie nie przejmowałam się opinią teściowej, tylko raz była ze mną oglądać suknie i to wieczorowe, nie ślubne, nie więcej. Podczas poszukiwania sukni na studniówkę wiedziałam że na poszukiwania ślubne jej nie wezmę ::) No i cała ważna dla mnie trójka zachwyciła się moim wyglądem w tej jedynej sukni która zachwyciła również mnie... Dlatego nie wiem co by było gdyby mnie suknia zachwyciła a oni by byli kompletnie na nie.
Wiesz, może oni widzę Cię w dużych sukniach, bo może nie są nastawieni na nowoczesność? Kiedyś chyba były same takie buły? Może tak widzą pannę młodą... Wtedy z pewnością bierz to, w czym Ty czujesz się dobrze! To jest najważniejsze! Gdybym czuła się źle w jakiejś sukni, a rodzice mówiliby mi że jest piękna i w ogóle, to z pewnością bym się na nią nie zdecydowała. Najważniejsze jest samopoczucie.

Nie rozumiem takiego wypominania ze strony Twojego PM ::) Wiadomo, możesz mu się podobać w jednej fryzurce a w drugiej mniej... Ale przecież to Ty musisz się czuć dobrze! Co z tego że uczeszesz się tak jak on chce, a będziesz się sama w tym źle czuła? A Ty jemu mówisz, jak ma się uczesać do ślubu?

A teraz wypowiem się na temat sukien które wkleiłaś ;D Tylko od razu mówię - piszę swoją opinię, a nie umiem tak przypasowywać do danej osoby czegoś, musiałabym Cię w nich zobaczyć by powiedzieć czy Ci pasują. Dlatego piszę tylko co mi się podoba a co nie.
Kurcze, dużo z nich ma w sobie coś pięknego! :) To ja może w formie typowanka ;D
Jestem na TAK i z bardzo chciałabym Cię zobaczyć w sukienkach 2, 6 i 11 :)
Średnio podobają mi się 4, 7, 8, 9, 12, 13
Zupełnie odpadają 1, 3, 5, 10

Offline Doris85

• Chuck Norris
ooooo jakie ładne suknie ale najbardziej mi sie podobają 2,6,10 i 11 ale najbardziej to chciała bym ciebie zobaczyć w 10 i 11 te suknie najbardziej przykuły moją uwagę :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
Werka ja nie mowie ze one sa ciezkie hmm tylko ciezkie mi sie wydaja jak na nie patrze  ;D nie wiem jak to okresli hmmm
co dom kiecek Annais, sama mierzylam i bardzo mi sie podobały. tylko w moim salonie nie bylo mojej wymarzonej a ja bez przymiarki nie zamowie :)

ja mialam bzika na punkcie tej :)

poszukaj tez w google mniejszych salonow, moze cos sie znajdzie. Ja sama mialam jechac do poznania bo juz bylam zdegustowana salonami w szcz :)

masz racje, teraz sa wyprzedaze!! wiec mozesz zlapac okazje! powiem Ci szczerze ze ja mam zboczenie ogladania kiecek  :D ale kolekcje 2010 nie powalily mnie na kolana :) wiec pewnie sama bym wybierala z 2008-2009 :)

masz boska figurke, ile masz wzrostu??

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
tak szybko, bo M. sie dobija  ::)

paula, ta co wkleiłaś, tez przykuła moja uwagę  ;D ;D... nie wiem gdzieś ja ominęłam  :D :D te zboczenia to ja teraz tez mam hehe  wiadomość jest taka, że znalazłam meggie i annanis w jednym salonie w jeleniej górze, jutro chyba tam jedziemy  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

paula mam 166/167 wzrostu, rożnie mi mierzą  ;) ;) w dowodzie 166  ;D ;D

madziu, doris, paula  :-* :-* i dziekuję  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no to super!!
ja oczywiscie goraca Cie namawiam do zmierzenia (chocby dla porownania) hiszpanskich kiecek!!  zobaczysz ogromna roznice!!

całkiem nowa JA