Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359740 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Oj ile radości bije z postu :) Tylko zazdrościć ;)

Morgan
  • Gość
Werka nie zdziera się starej farby. Jeżeli chcecie dac unigrunt to dajcie i jazda :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Werka, ależ się u Ciebie dzieje! Super, tylko pozazdrościć!  :D Ogromne gratulacje z powodu prawie-skończenia pracy magisterskiej! Ja będę pisać w przyszłym roku - już widzę jak się bedę męczyć  ::)

Zakupy w Ikei - UWIELBIAM, mój facet wprost przeciwnie - nienawidzi  ;) Ciekawe czemu  ;D

Strasznie jestem ciekawa efektu końcowego. Koniecznie zrób fotki "przed" i "po"  :D

Zostawiam buziaczki na lepszy dzień  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buziaczki zostawiam :) super kiedy piszesz wszystko z takim entuzjazmem :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaki  :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
ojej werka ale sie u ciebie dzieje  ;D az siedze i nadrabiam,buziaczki dla ciebie  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane  Kiss Kiss

Cytat: Mysikróliczek  Sierpień 04, 2009, 13:04:03
Strasznie jestem ciekawa efektu końcowego. Koniecznie zrób fotki "przed" i "po"  
mysikróliczku naprawdę dobry pomysł  :D :D nie wpadłam na to, ale wtedy efekt będzie jeszcze lepszy   :ok: :ok:

fasolku fajowo to sobie zrobiliście  Szczęka nawet jest tu moj wymarzony element -półka na której masz wazon-babka i jakąs rzeźbę.... ale cool!!!! choruje na punkcie tych półek   :ok: :ok: dziękuję kochana  Kiss Kiss zaraz zabieram sie za listę, i ci ja prześle na pv  :D :D buziulki dla ciebie   :-* :-* :-*

z ta kasa macie racje, wcześniej tak nie odczuwaliśmy, bo nie wiele tez kupowaliśmy ale jeszcze trochę i się nauczę  Grin Grin

justyś u rodziców dobrze, ale ja wolę byc tylko z PM  Grin Grin nio fakt jedyny plus to kasa w portfelu :twisted: :twisted:

Dziękuje za gratki  napisanej pracy (no prawie) ale to juz pikuś   :ok: :ok:

kochane, hehe he chyba nie da sie ukryć nic przed wami.... jak fruwam  Serduszka rozmawiamy o farbach, wymieniamy uwagi na temat sypialni czy oświetlenia.... ach.... wiecie zła byłam we wtorek bo prace przerwała mi @.... cały dzień do bani... ruszyć sie nie mogłam    :'( :'( chyba znowu cos mi sie dzieje z jajnikami bo dawno takich bóli nie miałam   :'( :'( muszę sie zapisać do gina na wizytę   :tak_smutne:

w poniedziałek miałam mała sprzeczkę z M., umówiliśmy sie na dana godzinę a ten zgred mnie olał... focha na niego puściłam, bo przegiął.... ale byłam wsciekła.... rozryczałam sie w samochodzie i tyle.... następnego dnia dostałam śliczna różyczkę  :Serduszka: juz nie umiałam się gniewać   :D :D :D

najlepsi sa teście.... my chcemy mieć puste sciany i po ślubie sie urządzać, a oni najchętniej by nam zostawili pół domu  :urwanie_glowy: a mi az głupio teściowej mówić, że my chcemy puste ściany i to nam na razie nie potrzebne  ::) hehe tato M. najbardziej przezywał ze jak to, nie chcemy kanapy  :o :o to na czym będziemy oglądać tv... a ja za każdym razem odpowiadam... spokojnie poradzimy sobie, albo.... cos wymyślimy  ;D ;D

zmykam do praco domowych, dziś akcja wc  ;D ;D

:-* :-* kochane

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Masz rację Werciu żadne pieniądze nie zastąpią mieszkania sam na sam  :) Ja bym już nie umiała mieszkać z kimś poza Mężem i Córeczką  ;)

A tak właściwie to czemu póki co nie chcecie mebli od teściów, przecież do ślubu jeszcze prawie rok ?  ;) To na czym będziecie ten telewizor oglądać  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hehe mój teściu nie chciał zroumiec czemu nie chcemy starej meblościanki do mieszkania  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
taka która ledwo stoi - ale pzryda sie Wam - nie wiem na co  :-\  :P
i jeszcze ja targać an 4 pietro zeby za pół roku ją stamtad wynosić  ::)  ;D

Oj dokładnie mieszkac samemu to najlepsze roziwazanie, my tylko tymczasowo pomieszkujemy tym samym oszczędzamy kasę  ;)
Natoimast siostra G zdecydowała sie meiszkac z rodzicami , męzem no i za 8 miesiecy bobas będzie ,a brat G mieszka z żonką , dzieciaczek za 2 miesiące będzie i jej mama i tak juz na zawsze na serio , teraz remonty obydwoje robią   :D
ja bym tak nie chciała , nie ma to jak samemu nikt Ci nigdzie nie zagląda, a tak ani się pokłócic ani sie pokoochać tak wiecie - tak głośno  ;D ;D ;D - to nie dla mnie  :D
Kochana a jak tam sprawy ślubne bo to juz coraz bliżej ??  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
A tak właściwie to czemu póki co nie chcecie mebli od teściów, przecież do ślubu jeszcze prawie rok ?  ;) To na czym będziecie ten telewizor oglądać  :P
;D ;D dobre olu oni maja inny styl, ja lubię meble nowoczesne a teście antyki  :o :o za 5 tygodni będziemy sypialnie wiec ta werslake na której spiny damy do salonu na te kilka miesięcy i bedziemy mieli na czym siedzieć  ;D ;D zresztą zostawili nam stół i dwa krzesła  :terefere: tu juz nie udało sie wynegocjować "zabierzcie i to", nio i sprawa druga, teraz oni wynosza a pozniej bedzie to na naszej głowie  ;D ;D "

ja bym tak nie chciała , nie ma to jak samemu nikt Ci nigdzie nie zagląda, a tak ani się pokłócic ani sie pokoochać tak wiecie - tak głośno  ;D ;D

heh my mamy jeszcze kontrole  ;D ;D ostatnio ledwo co po wielkiej miłosnej akcji wparowali tescie... ja do łazienki sie schowałam a M. biedny.... chwilke postali pod drzwiami... ale mieli minę plus tekst "spi sie wieczorem"  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

- ale pzryda sie Wam - nie wiem na co  :-\  :P
hehe dobre, słysze to samo od tesciowej  ;D ;D wczoraj jej odpaliłam niechcacy, ze  takie rzeczy póki co sa mi nie potrzebne i że nie mam syndromu chomika  ::) nio to juz stara pufa na gazety nie będzie nam potrzebna i możemy zrobić z nia co chcemy  :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
dziewczyny jak sie robi sos pieczarkowy  ??? bo na necie w przepisie karzą masło z maka zapienić  :drapanie: ale ja chce zrobic z cikenem i nie ma takiego  ::)
« Ostatnia zmiana: 6 Sierpnia 2009, 10:38 wysłana przez werka23 »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja robie bez maki :)

podsmazam cebulkie i pieczarki (czasami osobno bo lubie mocno zesmazone pieczarki, zeby wody nie puscily) i dodaje troche smietany lub jogurtu., zero masal i maki
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
nie wiem jak podsmazyc pieczarki aby wody nie puściły  ::) hm.... mi wszystko pływa w dodatku cebula sie ugotowała  ;D ;D

a cikena wrzuciłam do drugiego garnka i będę go obierać... chyba roboty sobie dodałam ach...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Pieczarki zawsze w trakcie wodę puszczają ale trzeba je odparować i pod koniec ogień zwiększyć energicznie mieszając  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja wrzucam na duzy ogien, nawet je lekko przypalam bo lubie mocno zesmazone
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja robię jak paooolka- smażę pieczary dopóki woda cała nie odparuje, potem na koniec je trochę solę i dodaję śmietanę lub jogurcik :) Taki jest mniej kaloryczny ;) Ostatnio mi sięcebula odbija więc robię bez :P

No i gdzie ta lista? Wiesz, potem przed samym ślubem może mi być ciężko ci odpowiedzieć na te twoje pytania ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
a mi wczorajszy sosik wyszedł  ;D ;D

fasolkui zaraz zacznę ja robic, tylko zjem śniadanko.... jutro już zaczynamy malować jeden pokój   ;D ;D

wiecie co, nie chce nic zapeszać ale jest cudownie  :serce: rozmawiamy duzo ze sobą, planujemy mieszkanko, kolory ścian, regipsy, wysokość półek a przy okazji dużo sie śmiejemy, żartujemy, nie wytykając sobie braku wiedzy czy jakiejś gafy  :Serduszka: :Serduszka: jest cieplutko i milutko...  jak byśmy wrócili dawni my oby juz nic sie nie zmieniało  :Serduszka: ach....  :serce: Michał sie bardzo zaangażował w nasz domek, nawet wczoraj zaproponował wypad po reczniki bo wypatrzył gdzieś tańsze  :D :D dusza mi sie raduje  :i_love_you:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
No widzisz wystraczyło demona z domu wypędzić, teściów znaczy się  :P

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
oby tak dalej  :D

i sprzedaj przepis na bezkonfliktowy remont bo u mnie jest raczej na odwrót
z niczym się ni zgadzamy  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
nuio moze we wszystkim to my sie nie zgadzamy ale mówię "spójrz skarbie jak to fajnie wyglada", albo "spójrz jak ładnie prezentuje sie np. z ecure czerwień i wcale nie jest tak ciemno..." ale fakt z M. mamy podobne w dużej części upodobania  ;) ;)

dziewczyny co myslicie o pomalowaniu sufitu na jasny krem  ??? :) to tylko moj jakis szalony wymysł czy jak... bo sypialnie chcemy śniany kremowe plus fiolet ale sufit biały jakos tak mi się gryzie :P :P   a z tymi pasami korygującymi nierówności całkowicie.... co myślicie na ten temat? 

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
u nas w sypialni tylko sufit został biały bo podobno inny kolor bardzo by ją zmniejszył  ::) reszta ścian jest jasnofioletowa a jedna w krwistej czerwieni... nie gryzie się ale kupiliśmy tak białą farbę na sufit (nobiles taką ma) że aż w fiolet wpada  :)

fajnie, że między Wami taka sielanka.. w końcu młode małżeństwo jesteście... tak powinno być :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja bym jednak sufit dała biały, miałabym opory przed kremowym, że mimo iż będzie dopiero po remoncie to kremowy przyciemni nieco pokój plus obawa, że nie będzie wyglądać tak ... świeżo  :) No i wydaje mi się, że biały nie będzie mocno się odznaczał jak Ci się wydaje  :)

Zazdroszczę remontu, uwielbiam takie działania  :D

Buziaki  :-*

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Moim zdaniem biel sie nie gryzie z tymi kolorkami, ja mam w salonie, na scianach beż i jasny brąz a sufit mam biały i wyglada dobrze, ale pewnie jak zrobicie sufit w nieco ciemniejszym kolorze to tez bedzie dobrze

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja tez pomalowałabym sufit na biało :)
Super że między wami jest tak pięknie - oby tak dalej! Na szczęście do poprawienia Waszych relacji wystarczyło wyrzucić z domu teściów :P

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć dziewczyny  :D

wisniowa, madziu, martuś, myslkróliczku dziękuję za wasze opinie i odzwiedzinki  :-* :-* :-* postanowiliśmy z PM ze jednak sufit i scainy pomalujemy  wjednym kolorze, jak bedzie cos nhie tak to przemalujemy na biało  ;D ;D

w piatek była parapetuwa u M. rodziców, zjechała sie przejazdem rodzinka i było nawet oki, duzo nie popiliśmy bo w weekend.....

hehe w ten weekend to był niezły ubaw  :grin: :grin: cała sobotę bawiliśmy sie w budowlańców hahaha nawet te ściany jakos wyglądają  ;D ;D gdyby M. mnie nie powstrzymał zaszpachlowałabym niepotrzebnie cały pokój  ;D ;D nio to ja wzięłam sie za kaloryfer i dwa dni przy nim spędziłam... w sobotę zdrapywałam stara farbę hihi powkurzalismy sąsiadów trochę bo drapanie rozchodziło sie po bloku ale co tam  ;D ;D   uparcie walczyłam ze stara farbą wczoraj nałożyłam drugą warstwę a M. pomalował sufit  :D :D eh powiem wam, ze jeszcze bardziej sie zakochałam w swoim skarbie  :serce: 

A z soboty na niedziele byłam poraz pierwszy sama w domu... och mało zawału nie dostałam jak zaczęłam nasłuchiwać... siedziałam do 2 w nocy z zapalonymi światłami jak sie odważyłam to poszłam spac zostawiając swiatło w kuchni, mało tego to byłam odcięta od świata  :o :o remontując odcięliśmy telefon i internet a na komórce prawie kasy zero, nie ma neta nie ma zaslienia i dramat... dobrze ze tv działał... biedny M. za każdą strzałka dzwonił a ja mu w płacz ze sie boje   :hahahaha: ale miał ciekawa noc  :twisted:

dobra zmykam troche do was i za remoncik trzeba sie brac bo praca stanęła  ;)

:-* :-* posyłam

ach zapomniałam dodac, ze w piatk przysłano nam odkurzacz i żelazko  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dzień dobry  ;D

Ale się uśmiałam z tych telefonów do niego "i w płacz". No to musiał mieć naprawdę ciekawą noc. Nie martw się, ja też tak czasami miewam  :) Człowiek zaczyna nasłuchiwać i nie wiadomo co mu się wydaje wtedy, że słyszy  :D

A co do remontu - trzymam kciuki, żeby cały czas szło tak super jak do tej pory i żeby cierpliwość sąsiadów nie skończyła się za szybko  ;)

Buziaczki :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
czemu ja nie mam tyle zapału co ty ...
zazdroszcze bo ja ju jestem wykończona tymi remontami .....

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj Werka przypomniało mi się jak byłam mała i rodzice gdzies wychodzili na noc to musiałam w całym mieszkaniu mieć zaświecone światła  ;D ;D ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja miałam to samo  :D :D :D ciągle mi się wydawało, że ktoś po domu chodzi a to Koty i pies łaziły  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Werciu potem wszystko nadrobie-mam takie zaległosci
a narazie zostawiam  :-* :-* :-*