Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Hihi a ja myslalam ze tak z rana wielkie sprzatanie zaplanowałaś  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-*

wodze ze dzis jest dzien mopa  ;D ja tez od samego rana pożądki robie puki mam czas i oczywiscie puki mi sie chce i mały w szkole ;)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Hihi to i ja sie zabiore za sprzatanie, ale u mnie sliczna sloneczna pogoda :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
faktycznie dzis jakis dzień dobry na porządki  ;D ;D hehe dziewczyny no to miłego sprzątania

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
to jak juz sie ogarniecie u siebie to zapraszam do mnie :P hihi

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ahhh, jak dobrze ze ja mam panią od sprzątania- właśnie szoruje łazienkę :D Ja lubię sprzątać, ale muszę mieć siły do tego, bo jak zaczynam sprzątać to wszystko robię na co spojrzę i w rezultacie cały dzień mi schodzi na porządki ;) A teraz nie mogę się tak wysilać, dlatego mam panią do pomocy :) Dzięki temu mogę sobie z Wami na forum teraz posiedzieć ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Diankusia

• entuzjasta
Też bym chciała kogoś do pomocy ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* kochana

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no i o to chodzi aby humor dopisywal ;D buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
oj pani do pomocy też by się nie raz przydała ;)  bo mamy czasem strasznego lenia do sprzątania.

:-* na środę

odliczam

Offline werka23

• Chuck Norris
:-* :-* kochane w środowy wieczór

jak poszło sprzątanie hehehe fakt chyba wczoraj był dzień mopa  ;D  :P

wybaczcie ze do was nie zaglądam, zle nie mam kiedy bukiecik na pocieszenie :bukiet: :bukiet:.

Wczoraj dzień pięknie sie rozpoczął gorsza była dalsza jego część. Wyszła zadyma z moim tematem pracy znaczy sie z częścią praktyczna i nie wiem jak dalej pójdzie z materiałami  ::) och... obym nie musiała zmieniać tematu  ::) długa historia a niestety musze wracać do książek

:-* :-* na miły wieczór

Offline Justys851
  • Chuck Norris
W takim razie życzę by z pracą było po Twojej myśli  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ojej... mam nadzieję, że nie będziesz musiała zmieniać tematu.... sama musiałam zmienić już po zebraniu materiałów nie tylko temat, promotora ale i przedmiot więc wiem ile to kłopotu ;) miłego wieczoru Werciu  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuje dziewczyny  :-* :-* a mogę prosić o kciuki  :blagam: z wami to zawsze jakos, tak lzej  ;) ;)

buu... wiśniowa współczuję, ale miałaś nerwówki   :przytul: :przytul: jak ja bym chciała miec juz ta cała uczelnie za sobą  ::) najgorsze jest to, że ja nawet nie mam pomysłu w razie czego, aby temat zmienić... Bede musiała pojśc po prostej lini i wziąć promocje i public relations mojego miasta czyli regionalizm oj...

Dzis znowu dzwoniłam... poroszono mnie o  maila a wiec wysłałam do firmy maila z lista materiałów które będą mi potrzebne, i nic  :'( nawet nikt nie odebrał :( jutro będę znowu dzwonić  ::) Oj... jak tak dalej pójdzie nie ma szans abym broniła sie w pierwszym terminie  :-\

A wiecie jaki miałam dzis koszmar.... zobaczyłam swoja smierc przez nóż w brzuchu i uduszenie... o 5:42 do Michała eska przerażona wysłałam... Nio dziwnie Kapuściński na mnie działa  :P :P (moja lektura)

jeszcze raz miłego wieczorku, zmykam bo znowu sie zasiedziałam  :D :D

:-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Werciu mam nadzieję, że tematu nie będziesz musiala zmieniać  :) U mnie tez najwięcej kłopotu było z częścią praktyczną, no ale jakoś w miarę szybko się wyrobiłam  ;) I Tobie też tego życzę  :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
Mam nadzieje ze z tematem sie wszystko jak najlepiej ulozy. I o kciuki nie musisz prosić to naturalne ze je mocno za CIebie trzymamy :)

Aha i wiecej nie zycze takich koszmarów, a raczej pieknych slubnych snow ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie słonka

Wpadłam zostawic buziaczki  :-* :-* :-* cały dzień prace cisnę... pół rozdziału nam do przodu  ;) ;)

Wiecie, tak sobie myslę... w co ja sie wpakowałam... och... nie wiem czy chce ślubu kościelnego.... 

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
No to gratuluję postępów w pracy  ;) czemu nie chcesz ślubu kościelnego  Werka ?  :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
co?????
Werka oplulam sie jablkiem..co TY wypisujesz??
Szybko sie nam wyspowiadaj
 :uscisk: :uscisk:

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
ooo a coż to za bunt ...?! pewnie gorszy dzień co?!  coś się stało??

odliczam

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
napewno gorszy dzien , kazda chyba tak miała :/

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie kochane

nio jeżeli bedzemy dalej taki pozom komunikacji reprezentować to nie widze sensu brania slubu kościelnego... bo i po co ???

wczoraj miałam wielkie wyrzuty sumienia, ze zgodziłam sie na ten cały ślub, kredyt itp. plułam sobie w twarz, dlaczego nie zaczekałam tego jednego roku... Siedziałam pod prysznicem i ryczałam... do dup* z tym wszystkim jak kazdy wieczór ma wygladac w ten sposób jak wczoraj... oj... nie zycze nikomu uczycia "wpakowania sie w niezłe g*"

Choler* jest miłośc to dlaczego dochodzi do takich sytuacji... błąd komunikacji, porozumienia, zyczliwości czy patrzenie na swoj tyłek... Usłyszałam przepraszam ale ile ono znaczy, kiedy ponownie wracamy do punktu wyjścia... zamykają się jakieś rozdziały ale otwierają nowe, jeszcze bardziej smutne i przykre...

słodka trucizna... dziś cie przeproszę, zaleczę rany a jutro ponownie rozerwę aby bolały i krwawiły, po czym ponownie uleczę aby  następnym razem bolało jeszcze bardziej...

a... wracam do pracy... dzis jest kolejny dzień

:-* :-* zostawiam 

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
oj kochana moze wszystko sie ulozy,kazdy sie musi dotrzec i oto chodzi,moze warto usiasc i porozmawiac

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Werka, a próbowałaś może znaleźć epicentrum Waszych problemów??

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam Werciu :)  :-* :-* :-*
Widząc masę opowiadań i zdjęć, Twoj wąteczek zostawiłam sobie na sam koniec... :) I zaczynając nadrabianie nie mogłam się doczekać, co będzie na następnej stronie ;D
Popłakałam się na Twojej relacji, ale to ze wzruszenia że było tak pięknie... :) Jakaż piękna jest miłość.. Prawdziwa, szczera, bezgraniczna...

Kochana, co do problemów:  Tak jak napisała Castia, znajdz epicentrum Waszych problemów. Na początku każde małżeństwo musi się dotrzeć, jesli tylko chcecie to wszystko przetrwacie i z wszystkim sobie poradzicie. A chcecie napewno więc wszystko będzie dobrze! Dla Was to trudny czas - oboje zajęci i wykończeni, nie jesteście sami. A to wszystko nasila ryzyko wystąpienia konfliktu. Wszystko będzie dobrze, trzymam za Was mocno kciuki! :)
Ja też czasem gdy się wściekam albo gdy A. mnie zrani... Myślę sobie że to wszystko jest bez sensu. Ale szybko przypominam sobie pozytywne chwile i uczucie które nas łaczy. I wtedy zawsze sobie radzimy. Albo ja, albo A. wychodzimy z inicjatywą by było lepiej...
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! Próbujcie, próbujcie, próbujcie... Przypomnijcie sobie co przyrzekaliście... W końcu łączy Was MIŁOŚĆ!

Offline Diankusia

• entuzjasta
Nie wiem co CI Kochana napisać, nie do końca wiem co się u Was dzieje, ale pamiętaj każdy ma lepsze i gorsze dni, zycze aby te gorsze szybko minely i jak najwiecej bylo tych dobrych :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
powiem Ci ze mnie lekko wbilas w podloge tymi slowami, naprawde
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
Cześć dziewczyny

jak tam po weekendzie??  ;) ;)

paula ja nikogo nie chciałam wbijąc w ziemię.... strasznie się czułam z ty co M. mi odpalił  :-\

W pt. Michał był na imprezie ale zabalował... Ja miałam wyjść z kumpelami na piwko ale nie wypaliło wiec posiedziałam u mamy przy ciastku i herbatce  :D wieczorem okazało sie, ze moje kochanie utknęło na imprezie och... jak ja żałowałam, ze sie nie uparłam i nie pojechałam po niego. W nocy około 22 on dopiero wyjechał do domu  :mdleje: i nie mógł dojechać, bo jakiś kolega dostał szału po alkoholu i zaczął uciekać... a ja czekałam w samochodzie by go odebrać z przystanku i od zmysłów odchodziłam...Juz maiłam po niego jechać ale w końcu moje kochanie dotarło do domku... oj... był przerażony byłam zła, bo miał mało wypić ale złość powstrzymałam i przytuliłam go do serducha, uspokoiłam i dopiero pojechaliśmy do domu... To był ciężki wieczór  ::) W dodatku poparz pierwszy jechałam w deszcz aj jak mnie te wycieraczki rozpraszały  ::) W domu akcja prysznic mięta i nie spałam do pierwszej tylko czuwałam nad snem mojego skarba... Szkoda mi go było, czułam jak potrzebuje mojego wsparcia i mnie...

A w sobotę zmieniłam wodę w akwarium, wzięłam sie za gruntowne porządki a wieczorem wyskoczyliśmy do przyjaciół na piwko... dobrze sie siedziało bo az do 2 nad ranem  :o Wczoraj natomiast cały dzień był nasz  :Serduszka: M. nawet wyprasował mi spodnie a ja jemu  :brewki: robiliśmy takie rzeczy których juz dawno nie było... chociaż by wylegiwanie sie w łóżku do około 14, tulanie, żartowanie a później pojechaliśmy na budowę i do mamity... dostaliśmy jeszcze ciepłego placka, zjadłam trochę i brzuchol mnie rozbolał  ;D ;D ale rozmawialiśmy nie wrzeszczeliśmy na siebie, nie upominaliśmy, pouczaliśmy... towarzyszył nam spokój, harmonia słowa dziękuje i przepraszam... proszę...  :Zakochany: ja za dawnych wspólnych chwil  :Serduszka:

Wiecie muszę sie pochwalić... to był bardzo udany weekend    :Serduszka:

Castia nio właśnie podsunęłaś mi to... nie pisałam, ale przeczytałam i zaczęłam sie zastanawiać...
* Wciąż sobie cos wytykamy ale nie rozmawiamy... jedno drugiemu, chcąc dobrze, zabiera przestrzeń... jak om mi to ja tak jemu i ponownie...
* Robimy sobie na złość... gdzieś zgubiła sie życzliwość... każde stawia na swoim, oczekuje czegoś innego
* Nie mamy w ogóle czasu dla siebie... wszystko jest ważniejsze od nas... wciąż za czymś lecimy, za uczelnia za tanami, za obowiązkami, nie mamy nawet czasu na odrobinę czułości  bo któreś z nas jest przemęczone... a już nie wspomnę o s...  ;D ;D
* Myślę, ze tez problemem jest mieszkanie z rodzicami M. nie mamy swobody, ruchu, musimy podporządkowywać się im ale gdzie nasze życie?? nie ma  ::) W sumie czwartkowa awantura częściowo była spowodowana M. rodzicami. Wiem, ze M mama chciała pomóc ale na dobre to nie wyszło... wyręcza M. we wszystkim a później obraca sie wszystko przeciwko mnie bo ja M. niańczyć nie będę... Nio fakt cudownie jest jak ty sobie leżysz a wszyscy robią wszystko za ciebie.... Ja mówię temu nie!

oj... jeszcze jakiś miesiąc i może będziemy już sami a w tedy nasze gniazdko i związek będziemy budować i układać sami

dziękuje wam dziewczyny  :-* :-* otworzyłyście mi oczy  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

a chcice fotke mojej zmiany na głowie i katanki

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
dobrze, że poprawiło się między Wami ;) rozumiem, że zmieniłaś zdanie co do ślubu kościelnego  ;)
jasne, że chcemy fotki... jak możesz pytać Werciu  ;D