Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360057 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
dzięki kochane  :-* :-* :-*

na razie na 5 dni wyjechał na pozniej wraca i jedzie znowu na 5  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: ale jak te rozstania bolą oj...... nie moge pisac bo sie rozklejam  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wiem, wiem... Rozumiem :przytul: :przytul: :przytul: ale uszka do góry, dacie radę, a to tylko wzmocni Wasz związek!

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
 :( :( :( tak strasznie współczuję rozstań :(
kochana, jesteśmy z Tobą  :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
castia, madziu dziękuje kochane, że jesteście  :-* :-* :-*

jest mi nadal smutno.... dopiero coś zjadłam ::) M. dzwonił przed 21, dojechał na miejsce :jupi: :jupi: strasznie tęsknie.... może dlatego że to nasza pierwsza rozłaka moze od 2 lat... zawsze wszędzie jesteśmy razem, robimy wiele razem... a teraz jakoś tak pusto  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:... qurcze sama nie wiem czemu tak mi smutno... to tylko 5 dni a wydaje mi się to tak długo  ::)

zastanawiam sie jak ten czas wypełnić, może cos dla siebie i dla niego kiedy wróci zrobić..... np. jeszcze nie skończyliśmy remontu, znaczy sie nie dopieściliśmy szczegółów.... hm... może macie jakis pomysł na szafę, taka w przedpokoju, sa białe półki w środku, jak mogę zmienić okleinę? można to jakoś pomalować, zabejcować czy coś?... próbowaliśmy to okleić ale stanęło to w miejscu bo nam nie wychodzi i hm.... nie wiem co z tym zrobić  ::)

pomaluje palmę..... ;D

druga sprawa... chyba wybiorę sie do kosmetyczki coś z buźką zrobić... ale nie chce jej mechanicznie oczyszczać, moze tez mi cos polecicie... skóre mam tłustą z tendencja do przesuszenia przydało by jej sie oczyszczanie lub coś na pory.... ach zupełnie sie na tym nie znam

może rozejrzę się za suknią ::)

:-* :-* i miłego wieczorku

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hm, na te pory nieszczęsne (podobny problem mam) polecają mikrodermabrazję. Też oczyszcza cerę, zmniejsza pory, spłyca pierwsze zmarszczki i efekty są widoczne już po 1 zabiegu. Ja się bardzo na to zgrzałam i na pewno się wybiorę w najbliższym czasie.

Najfajniejsze jest to (no oprócz efektów), że po zabiegu możesz się normalnie umalować i w ogóle cera wygląda super a nie, że 3 dni się ukrywasz przed ludźmi :D

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki  :-* :-*

pierwsza noc bez M. oj.... zasnęłam chyba koło 2 w nocy... a rano mało nie zleciałam z łożka  :P :P obudziłam sie w powietrzu  :lol: :lol: :lol: dzis juz mi lepiej.... ale oczy mam tragiczne ::)

wczoraj tyle sukien sie naogladałam ze w nocy tylko one mi sie śniły  8) 8) ale wiecie chyba wiec co mi się podoba a mianowicie bogato zdobiona góra i niegrzeczny dół, czyli nie prosty krój tylko asymetryczny, czyli nie kulka... księzniczkowe odpadają... nie wiedze siebie w tym.... sa zbyt okrągłe i napewno cięzkie bo jedna mierzyłam to oderwac sie nie mogłam  :P :P

haniu masz raccje piekno to jedno a wygoda to drugie  ;)

moze w tygodniu wybiore sie do wrocka, bo sa wyprzedaze i może cos znajde a jak nie to bede bulić.... a co myslicie o pierwszym wyporzyczeniu... troche szkoda mi wydać 3500 za suknię, ale i 2 koła dac za jedno włozenie i nawet jej nie bede miała.... zastanawiam sie nad tą opcja ale bardziej jestem skora do kupna  :D

:-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja też rozważałam opcje wypożyczenia, albo szycia na miarę na mnie i zostawienia do wypożyczenia w salonie... Różne są opcje, ale zdecydowałam się, że kupię suknie. Wydaje mi się, że wypożyczenie się nie opłaca, a poza tym będę się lepiej czuła w sukni, która jeśli się podrze albo lekko zniszczy na plenerze (mam zamiar szaleć ;D ) to ja nie dostanę spazmów pt. "co teraz?" :) Większy komfort psychiczny...

Z drugiej strony, nie wiem czy będę umiała się później z nią rozstać i ją sprzedać - to jest inna kwestia  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja też się zastanawiałam nad wypożyczeniem kiecki, ale odrzuciłam tą opcję z jednego względu, dla mnie ważnego. Wiedziałam, że będziemy mieć szalony plener i wolałam nie ryzykować wypożyczenia i zniszczenia nie swojej kiecki. Gdyby suknia nei była moja pewnie wiele zdjęć by nie powstało, do wielu miejsc bym nie doszła, bo bałabym się uszkodzić suknię. Może więc pomyśl pod tym względem? :)

A rozstania z M...Ach, żadna z nas nie lubi się rozstawać ze swoją drugą połówką. Ale można przywyknąć ;) Ja tam zaczęłam ostatnio lubić takie rozstania, bo potem witanie isę jest taaaaakie miłe ;D No i przez te 3-4 dni gdy nie ma K w domu nikt mi ni brudzi i mam czyściutko i wszystko poukładane na półkach :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
olu oj..... przywitanie bedzie  napewno cudne... nie moge sie doczekać  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

z tym sprzataniem to hm.... oboje bałaganimy tak samo, tylko poźniej sprzątanie spada na mnie  ;D ;D

co do suknie to interesuje mnie tylko nowa suknia, tzn. chce mieć ja pierwsza na sobie.... co do wypozyczenia to interesuje mnie tzw. pierwsze wypożyczenia i w tedy suknia jest nowa, szyta na mnie tylko musze ja zwrócic do wtorku. Róznica w cenie to 1000 zł, wiec nie dużó... Hm... z tymi uszkodzeniami to przyznam sie szczerze, ze nie wiem jak jest hm...
A co myślicie o wyprzedażach?

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Jeśli kieca się podoba i spełnia oczekiwania to dlaczego ma nie być z wyprzedaży- co za różnica z którego jest sezonu i czy to najnowsza kolekcja czy "stara"... Ważne żeby była wygodna i wymarzona :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja nie brałam pod uwagę wypożyczenia z tego względu że nie chciałam całą noc się martwić czy nie uszkodzę jej, nie podrę, nie zabrudzę czymś co nie zejdzie, za takie uszkodzenia niestety ponosi się odpowiedzialność  :) Co do rozstań to My się z Małżem nie rozstajemy w ogóle i zastanawiam się jak to będzie jak będę w szpitalu, już mnie to przeraża  ::)

Jeśli trafi ci się suknia z wyprzedaży to korzystaj, przecież to nie ma żadnej różnicy  :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Ja miałam suknie wypożyczaną tzw. pierwsze wypozyczenie. Czyli suknia szyta dla mnie, nowa duzo tańsza ale do zwrotu. Bardzo byłam zadowolona bo po pierwsze zapłaciłam duzo mniej a po drugie nie martwiłam się co z nią zrobie po ślubię . Jeśli chodzi o plamy, rozdarcia itp to wszystko jest w cenie sukni. Tym martwic się nie musisz.

Morgan
  • Gość
wercia ja tam mysle ze podejsmiesz dobra decyzje odnosnie sukienki :) ja jestem i za wypozyczeniem pierwszym i za wyprzedazami :)bylebys Ty byla zadowolona :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Wercia u mnie tak samo szaro i smutno czasami. Ale biorę się w końcu za siebie :0 Ty tez się bierz. 5 dni bez męża to pięć dni dla Twoich ulubionych forumek :D he he na reszcie mamy Cie na wyłączność :D co do sukienki ja tu nie doradzę za bardzo bo jestem maniaczka księżniczkowych ta pierwsza z drugiej serii zwojowała moje serce, i powiem Wam że według mnie to drobne dziewczyny najpiękniej wyglądają w takich sukienkach. Dlatego ja muszę w końcu schudnąć bo teraz to w takiej wyglądam jak beza!!:( a myślałaś może o tiulowym dole?? Jest znacznie lżejszy i czasem nawet można się obejść bez koła. wydaje mi się że wyglądałabyś słodko i eterycznie w takiej sukience.
co do obowiązków dla M. wydaje mi się, że pomaga konkretne wyznaczenie co należy do niego np. smieci itp a w sobotę ty sprzątasz to i to a ja to i to. Kurcze wiem, że to w wielkim skrócie ale przez to, że nie mam czasu na forum wszystko mnie omija :( i zawsze jestem do tyłu

gorące buziaki i uściski dla Ciebie:*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
A ja słyszałam wiele historii na temat tego że dziewczyny wypożyczyły suknie, a potem ledwo coś się z nią stało, i musiały dopłacać czy coś. Na Twoim miejscu kupiłabym suknie, jak trafisz na wyprzedaż to super :)
Co do zmiany okleiny to Ci nie powiem nic, mój tata ma do tego talent :P Jak okleił szafę, to wyglądała jak po prostu nowiutka, ale niestety ja tego talentu nie odziedziczyłam ;)
Mam nadzieję ze dobrze się czujesz Werciu :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A co myślicie o wyprzedażach?

Wyprzedaże są super, jak się trafi piękna, wymarzona, ta jedyna - to czemu nie :)

Offline werka23

• Chuck Norris
ja dzis latam...

madziu troszke lzej mi niz wczoraj..... byłam i u mamy na obiadku i u szwagierki (samochód sie psuje) i u teściów na kolacji  hehe byle nie sama w domu  ;D ;D z ludźmi raźniej hehe a i wam jak zwróciła uwage karola uwagi wiecej poświęcę  :D :D

Misiek czesto dzwoni.... och jak serducho moje tęskni :serce: :Placz_1:

pokazywałam teściowej katalog sukni slubnych.... hm... ona tez mnie widzi w smietankowych od bioder w dół.... grrr....  :twisted: wszyscy mi doradzają suknie które mi nie leża zas te co bardzo mi sie podobają mi nie pasują... nie wspominam wam o rybkach czy syrenach bo i tak nici z tego  ::) a w czwartek do wrocka na wyprzedaż nie ma komu ze mna jechać  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i co przecież sama nie pojadę  :mdleje: :mdleje: :mdleje: buuu................

co do wyprzedaży to jaka gwarancje mam ze ta suknia jest nie noszona.... hm.... słyszałam ze sklepy wypożyczają suknie beące też do przymiarki w salonach a później je wyprzedają jako nowe, przymierzane w salonie::) ::) hm.... sama mierzyłam sukienki będące w komisie a nowa musieliby mi szyć, ale informowano mnie o tym.... jak z tym jest?  8)

autko sie rypie, wiec muszę przemyśleć wypady do leszna czy lubina....

a słuchajcie.... co składa sie wraz z cv, tylko list motywacyjny czy cos jeszcze? a jak napisac list motywacyjny jak nie wiadomo o jakie stanowisko sie ubiegać.... czyli np.... "na stanowisko promocji i PR lub zgodne z moimi kwalifikacjami".... hm.... mozna tak w ogóle napisać.... każda wasza rada w szukaniu pracy  w cenie i bede wam bardzo wdzięczna  :-* :-* :-* nie pomyslce zle o mnie, ale ja nigdy pracy jeszcze nie szukałam wiec nie mam pojęcia jak to jest....

co do suknie, to reniu jesli chodzi o mnie, to używana w gre nie wchodzi....
« Ostatnia zmiana: 19 Października 2009, 21:18 wysłana przez werka23 »

Morgan
  • Gość
werciu :) ja bym tez uzywanej nie zalozyla :) dlatego mialam nowa :)
ale bylo minelo....

co do cv... to ja zawsze do cv skladam list motywacyjny i dolaczam wszystkie moje cerftyfikaty jezykowe i skonczone jakies kursy, licencje na trucki, referencje. Wkladam wszystko w jedna koszulke i leci. Niby powinno sie tylko cv i motywacyjny ale ja to tak "dla bezpieczenstwa" ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
wow..... cos sie z data pomieszało :D :D chyba ze cofnęliśmy sie w czasie do 2002 roku :P :P :P :P :P az tak długo spałam?

reniusorki  :-* :-* :-* źle cie zrozumiałam....

co do szafy to treście doradzili mi abym dała sobie spokój, tylko ją wymyła i bedzie git... i chyba tak zrobię ;D ;D

ale dzis sie bałam w nocy.... światło zostawiłam zapalone.... ach ta wyobraźnia  ::)

reniu nio i własnie u mnie jest mały problem, te dokumenty które mam tzn. referencje... hm... nie chce ich uzywać.... moze wam sie wydawac dziewne ale mam ku temu swoje powody... bardzo wazne... i nie wiem co teraz   :drapanie:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
na wyprzedażach można trafić ładną suknię tylko już wtedy mniejszy wybór jest np.: koloru... ale na pewno warto poszukać :) co do wypożyczania to minusem jest to, że trzeba ją szybko zwrócić... ja wiedziałam, że będę mieć plener parę dni po ślubie jak już wszyscy goście wyjadą a my ochłoniemy, wrócimy z wyjazdu i wypoczniemy  ::) nasi goście wyjechali dopiero w poniedziałek wieczorem a suknie musiałabym oddać do wtorku więc odpadało  ;)

Morgan
  • Gość
To nie wsadzaj ich z cv i listem, pusc sam list i cv i tyle :) Jak poprosza to wtedy im pokazesz lub tez nie, cv i list najwazniejsze.

Offline werka23

• Chuck Norris
ja nie wiem co dzis na forum sie dzieje... w moim wątku nie pisano od 365 dni  :P :P zaniedbujecie mnie kochane  :P :P

a teraz pytanie odnośnie pracy... jeśli w ogłoszeniu wymagają cv to wysłac samo cv czy też list motywacyjny  ??? :D

:-* :-* 

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
heheheh Werciu mi też ten komunikat wyskoczył  ;)
myślę że możesz wysłać i CV i list motywacyjny  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Hmmm, mi tam zawsze wbijali do głowy, że jak firma chce dane dokumenty to onie prosi. Więc jeśli napisali tylko o cv to wysłałabym tylko cv. ::) Kiedyś pomagałam przy rekrutacji w banku to osoby które przysłały więcej dokumentów niż wymagane były od razu odrzucane ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
ja jestem tego samego zdania co Fasolek. Zawsze mogą pomyśleć, że nie rozumiesz polecenia albo jesteś nadgorliwa. Jak się Tobą zainteresują to i tak dadzą i możliwość wykazania się na rozmowie:)

buziaki i powodzenia w rozsyłaniu i konstruowaniu CV. Ja tego nie cierpię robić :):) nie wiem dlaczego ale mam awersję
życze owocnego poszukiwania pracy Werciu

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
nadgorliwość nie mile widziana... ehhh ;P
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
Myślę że wiedzą co chcą i jeśli jest napisane tylko CV to tylko CV  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
witam w środe

:brawo: :brawo: :brawo: juz środa jeszcze dwa dni i bedzie w domku moja miłośc  :serce: :grin:

dziękuję za rade olu, castia, karola, fasolku, dorotko  :-* :-* :-* :-* eh... ja raczej do nadgorliwców nie należę ale lubię dobrze wywiązywać sie ze swoich obowiązków.... a zapytałam bo myślałam ze jak ktoś ma na myśli cv to wraz z całym pakietem  ;D ;D ;D A to może w ogóle zrezygnować z listu (no chyba że ktoś wymaga) tylko roznosić samo cv? hm... jak myślicie? dla mnie to bezsensu jak pisze np "stanowisko public relations lub inne odpowiadające moim kwalifikacjom".... mozna ogóle w cv to tak ująć?

fasolku a moze jeszcze na cos trzeba zwrócić? pytam bo ty z doświadczeniem  ;D ;D ;D

karola nio ja dopiero zaczynam... i z nadzieją że szybko skończę  :D :D

cholerk* znalazłam ogłoszenie.... hm... nawet ciekawe ale dziennie musiałabym 35 km dojeżdżać... br.....ale w naszym mieście to mogę czekać w nieskończoność... stanowisko asystentki ale mnie korci  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

wczoraj do 2 siedziałam nad cv wiec lece dopiero na śniadanko  ;D ;D ;D ;D eh.... ale prawie skończyłam....  ;D

:-* :-* slę 

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Werka, uważaj na ortografię i interpunkcję ;D
Nawet nie wiecie, ile osób wysyła cv z błędami ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
A propos ortografii przypomniało mi się jak kiedyś mój brat przyjmował ludzi do pracy, przyszło mnóstwo cv i jedno było dla mnie absolutnym hitem:

zawód obecnie wykonywany: MÓRASZ
stosunek do służby wojskowej: pozytywny

;D

35 km to nie dużo, od czegoś trzeba zacząć, jeszcze zależy jaką pensję byś dostała i ile wyniosły by cię dojazdy, ale zawsze jakieś pieniądze byś miała no i czas zdobywać doświadczenie  :)