Chwilkę mnie nie było a tu ile się dzieje

Nadrabiania a nadrabiania

No to odnośnie cv i listu motywacyjnego dodam trzy grosze od siebie:
- jak piszą, że proszą o CV, to dajesz samo CV
- jak piszą, że chcą CV i nie ma wzmianki o zdjęciu na CV to tego zdjęcia tam nie dołączaj
- co do certyfikatów itp nie dodaje się do CV tego... chyba, że jest jasno napisane, że tak mamy uczynić. Natomiast na CV robi się wzmiankę pt ZAŁĄCZNIKI i pod spodem piszesz np: *certyfikat jakiśsiakiś - do wglądu na życzenie i wymieniasz kolejno co możesz pokazać na życzenie
- sprawa listu motywacyjnego - nie ma nic gorszego nic napisanie jednego listu i rozsyłanie gdzie się da, to jest tak wyczuwalne, że od razu na wstępie minus, bo skoro Oni prosili o list motywacyjny a potencjalnemu pracownikowi się nie chciało napisać dlaczego właśnie dla nich chce pracować to nie jest odpowiednim kandydatem. Co za tym idzie jak proszą o list motywacyjny to zawsze masz określone stanowisko i co jest ważne warto pogrzebać w historii firmy i napisać dlaczego chciałoby się tam pracować (np. stabilna pozycja firmy X na rynku jest ważnym aspektem... cośtamcośtam)
A co do dojeżdżania, 1,5h w jedną stronę ten dojazd? Od razu sobie odpuść 3h na dojazdy to stanowczo za dużo. Będziesz zmęczona, rozdrażniona i bardzo szybko Ci się odechce. Natomiast o ten samochód bym walczyła jak lwica, bo praca może być fajna no i nabierzesz doświadczenia, a to bardzo ważne. Nawet kosztem 500zł miesięcznie. (PS. Na busy 350 zł więc za 150zł miesięcznie "oszczędności" marnować 3h życia na przystankach? ... Wyobraź sobie koniec pracy o 17 i dopiero ok 19 jesteś w domu)
Chyba co to pracy to tyle

Mam nadzieję, że pomogłam

Sypialnie macie bardzo przytulna

Czemu mama chce oddać psa?

A co do mikrodermabrazji to nie jest ścieranie twarzy

A naskórka i jest bezbolesne a daje super efekty więc nic się nie martw

Ja idę w piątek a jutro trzymam kciuki za Ciebie

I czekam na relację z wizyty u kosmetyczki

Buziaczki