Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360353 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wrzucaj :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
oki to bukiety c.d.

1. eh... chyba za słodki
2.
3.
4.
5.

podsumowując, teraz tak patrzę... to wklejam same różowe bukiety z jasnymi dodatkami.... :D :D   2 i 3 chyba najbardziej mi sie podoba  :Serduszka: ale co to są za kwiaty  ??? tylko hm... jaki kolor sali samochodu i serduszek za państwem młodym? będzie za różowo... w przypadku bukietu 5 i 1, mogę dodać zielone dodatki i będzie juz lepiej... no chyba ze w przypadku 2 i 3  róż plus biel albo mimo wszytko dodać zieleń.... rozumiecie cos z tego kochane?  :D bukiet 4 jest ładny ale za obszerny chyba w stosunku do mojej budowy (wielka suknie wielki bukiet a gdzie ja ???)  coś czuję, ze przez najbliższe 6 miesięcy będziecie biedne  :P :P

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
w bukiecie 2 masz róże, frezje białe i białe storczyki phalenopsis, a w 3 bukiecie widzę tylko róże i frezje.

Z tych wszystkich najbardziej podoba mi isę właśnie bukiet 2 :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
dzieki fasolku   :-* :-* :-* :-* a w maju dostane te kawiaty bez problemu  :drapanie: ach zakochałam się w tych bukietach  :Serduszka: i chyba do każdej sukni beą pasować, prawda?

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
te kwiaty bez problemu w maju :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
wercia, 1 moim zdaniem okropny, przepraszam  ;)

Jak dla mnie 4 i 5 :)

Offline werka23

• Chuck Norris

wiecie co kobitki... nie moge uwierzyć, że pozostało juz tylko............

Morgan
  • Gość
gratulacje  :brawo_2:

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
bukieciki jak dla mnie 2,3 i 5. Nie lubię takich zwisających i nie raz juz widziałam odpadające kwiatki

Morgan
  • Gość
Mi tam nic nie odpadlo a mialam wiszacy :P

Offline hany81

• Chuck Norris
No właśnie wszystko zależy od kwiaciarni.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Najbardziej podobają mi się 2 i 3 :) Ten 2 jest śliczny :) A co do przesadzenia z różem.. Kochana, my mieliśmy właśnie taką kolorystykę na weselu, i: bukiet miałam wiesz jaki czyli różowo biało zielony, naklejki na wódkę różowe, winietki różowo białe, przystrojenie na sali różowo białe, w tym również balony itd... I wcale nie było za różowo, bo wszystko było zrobione z umiarem i  z gustem, więc nie martw się o to czy będzie za różowo :) Takie moje zdanie :) Aha, auto mieliśmy przystrojone taką wiązanką, jaki miałam bukiet :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
słodziutkie bukieciki :) drugi jest super :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki

własnie wrociłam ze spotkanka z przyjaciółką z  czasów nastolatek  :D :D fajnie... bo nie widziałysmy sie ponad rok... mieszka obecnie w londynie  ;) ;) ach... cudnie było spotkac sie w babskim gronie i gdzies wyskoczyć   :piwo_2: mężuś został sam na całe popołudnie hihi i nie bardzo jest szczęśliwy, zwłaszcza, że nie przywiozłam mu pizzy  ;D ;D biedny chodzi i marudzi "ze jestem zgred"  :D :D moj kochany  :Serduszka: 

reniu dziękuję  :-* :-*
madziu fakt u ciebie nie było za różowo... wiec moze hm... hehe będziemy miały podobny motyw... jej jak tak patrze boraz bardzoej podoba mi sie bukiet 2  :Serduszka: :Serduszka:

mam dla was niespodziankę  :D :D byłam dzis w salonie sukien ślubnych i przymierzyłam trochę.... mam fotki  :D :D

zaraz wam wysle bo komp mi sie psuje  :-\

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fotki :skacza: super ;D :)
Gdybym mogła to bym z chęcią pomogła Ci wszystko robić! Winietki i inne pierdoły, robiąc to wszystko byłam w siódmym niebie! Ale mi tego brakuje :(

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu i wszystko wsazuje na to, ze bede je robic sama.. jak mam za 100 standardowych kotylionów 30 zł, to je sama zrobię, na pewno taniej  ;) ;)

a teraz  :Fotograf:

Powiem tak.... pani w sklepie doradziła mi fason, na który w ogóle wczesniej nie zwracałam uwagi.... a oto on...

1.

2. i tył

w tych sukniach mnie widać, a druga, bardzo mi sie podoba

teraz dla próby, nie biorę tego pod uwagę, księzniczkowa....
3. i tył

oraz księzniczkowa, którą mam wziąć pod uwagę, po przymierzeniu hm... kilku poprzedniczek w których wyglądałam  :dno:
4. i

ogólnie, to mam jeszcze większy sajgon w głowie  :drapanie:

proponowane przez panią w salonie to 2 i 4  ;)

ide do michałka stęsknionego  :Serduszka:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Z tych ze zdjęć nie zachwyciła mnie żadna, ale ty zdecydowanie najlepiej wyglądasz w 1, w 2 też dobrze ale chyba była trochę za dużo na ciebie, albo niedopasowana, natomiast 3 i 4 odpadają, zbyt zgrabną masz figurkę żeby ukrywać ją pod bufami i falbanami

Offline werka23

• Chuck Norris
olu dziekuje za opinie  :-* :-*  w przypadku pierwzej, mozna materiał pokryc koronka jak u 2... zas 2 jest bogato zdobiona kamieniami pod biustem, czego na zdjęciu nie widać  ;)

2 też dobrze ale chyba była trochę za dużo na ciebie, albo niedopasowana
tak, jest za duza na mnie, jak wszystkie które przymierzyłam  ;)

eh... chyba księzniczkowe mi po prostu nie pasują, bo nie jestes pierwsza osoba która mi to powiedziała, a juz 2 panie ze sklepu... ciekaw co na to komisja decydująco-niewspomagająca, czyli rodzinka  :P :P 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Masz rację, wyjdzie dużo taniej! :) Tylko patrz w różnych miejscach na cenę... Piszę to dlatego, bo byłam w szoku gdy zobaczyłam pewną różnicę w cenie! Robiłam zawieszki na wódkę, nie wiem czy pamiętasz jak one wyglądały. Na każdej dokłeiłam gołąbki. Kupiłam je w pasmanterii, płaciłam jakoś 3 zł za metr. Na metr składało się około 25 par gołąbków. W sklepie oddalonym o parę ulic jedna para gołąbków kosztowała 50 groszy! Czyli o 38 groszy więcej! Mało? Potrzebowałam 100 gołąbków :) Kupiłam więc 4 metry, zapłaciłam 12 zł. Gdybym kupiła te na sztuki, musiałabym zapłacić 50 zł ::) Przegięcie.

Suknie - 1 mi się podoba, bardzo podkreśla Twoją figurę :) 2 jakoś tak mi się nie widzi.... 3 zupełne odpada, ale moim zdaniem w 4 też wyglądasz bardzo ładnie :) Więc moim zdaniem wybór masz pomiędzy 1 a 4 ;) Ale może rozejrzyj się jeszcze gdzieś? :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
ja jestem tego samego zdania co MAdzia..
w 1 i 4 baaaaaaaaardzo Ci ładnie! mi nawet bardziej sie w 4 podoba~- to moj styl :)

pozrawiam cieplutko ;*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dokładnie, tym bardziej gdy będzie dopasowana :) Podkreśli to Twoją talię, jesteś szczuplutka więc będzie to ładnie wyglądało, a Ty będziesz wyglądała przepięknie :) Jak księżniczka :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
w 1 zdecydowanie najładniej :)

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-* :-*

castia, madziu, pati, dziękuje za opinie  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* nio mogłam wam sie pokazać po raz pierwszy w suki ślubnej  :brewki: :brewki:
A moje poszukiwania wyglądają następująco... modele pomiędzy księżniczkowa a hm... a  hm... chyba syreną  :drapanie:
stosunek... 2 z was  za pierwszą i 2 za pierwszą lub drugą hehe  :D :D

madziu na pewno sie jeszcze rozejrzę... zwłaszcza ze ola dała mi namiar do zielonej g.  :tupot: :tupot:

a może wy macie jakieś propozycje, znając juz mnie i sytuację na jakie suknie zwrócić uwagę  ??? :D

madziu faktycznie w tych sklepach przegięcie totalne...  wczoraj kotyliony widziałam po 0,30 gr za sztukę a na allegro jest duzo drożej już np. 0,48 gr za sztukę plus koszty wysyłki.....  metr tasiemki kosztuje jakieś 0,30 (wąskiej)  no to pewnie, ze się samemu robic opyla....  jak mamy oszczędzać, to sie poświecę  madziu to może wpadniesz do mnie na kawusie i mo pomożesz  :brewki: :brewki: a pytanie.... ile centymetrów taśmy trzeba liczyc na jeden kotylion, jak chce sie robic dwie warstwy? tzn. warstwę z podstawową, szersza kokardka i warstwę dodatkową, np z jasniejszej tasiemki, węższa kokardka ??? orientujecie się  

Offline hany81

• Chuck Norris
 Babeczki w salonach mówiły że krój taki jak 1  można ubrać zawsze a suknia slubna powinna byc wyjątkowa. Ja uwielbiam kroje dopasowane .
2 - jest juz bardziej strojna i zdecydowanie bardziej ślubna
3- za bufiasta
4 - ok

Morgan
  • Gość
a mnie jakos dziwnie w nich wygladasz  :-\

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Mogę jeszcze dołączyć do odliczanka? :)
Jak dla mnie najładniejsza jest druga sukienka, ale jakby miała te tiulowe ramiączka węższe, bo one Cię tak jakoś zasłaniają. Ale dół ma piękny, przez te kliny tak się ładnie uklada i pewnie pięknie by wyglądała w tańcu. Ale jest śliczna!
Ta pierwsza też ładna, ale wlaśnie ten dół mi się nie podoba...wygląda trochę jak figura szachowa :drapanie:dziwne skojarzenie ale to mi przypomina:glupek:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mi się podoba fason pierwszej, faktycznie na Twoim miejscu bym się za takim rozglądała, ale już niekoniecznie ta właśnie sukienka... Jak dla mnie najładniej w 1 (bo fason) i w 4 :)

Buziaczki  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Helloo, coś dawno mnie tu nie było przepraszam  ;)

Może zacznę od bukicików, mi najbardziej podoba się bukiecik nr 2 z drugiej serii  ;)

Bardzo  ładną salę macie  ;)

Co do sukni to wiesz ze ja lubie takie jak dwie pierwsze  ;) I moim zdaniem w takich lepiej wyglądasz , księżniczkowe suknie zabardzo Cię przytłaczają  ;)
Ale tak naprawdę zadna z tych mnie nie zachwyciła  ::)
Spróbuj jeszcze inne poprzymierzac, a może nie takie rybkowate tylko takie w lierkę A  ;)  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja szaleje za roza aqua z 1 bukietu ale bukiecik nie podoba mi sie, za duzo wszystkiego :)

pozdrowionka
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu co do tych wstążek, ile cm to sama nie wiem. Wiesz, spróbuj sobie zrobić jeden kotylion na próbę, tak na "oko" i wtedy zdecydujesz ile cm tego potrzebujesz :) Ja na takiej zasadzie robiłam wstążki na wódkę.