Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359445 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
nieciekawie :( a jak się po tym młodzi czuli??

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hmmm to trochę nieciekawie, chyba było widac ze wszystko robili na łapu capu  ::)

ale napisz co tam jeszcze może dasz wskazówki na co zwracac uwagę  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wiecie co kochane strasznie sie czuje głupio pisząc o tym  :-[ eh... jestem zła ale i chyba mam powody do tego

najbardziej zabolały mnie oczepiny  ::) pomimo tego, ze młodzi uprzedzili aby nie było głupich żartów.. na sali zapanowała perwersja totalna... nie bede tu cytować ale jeszcze trochę a młodym kazali by seks uprawiać na oczach wszystkich komentując jak jej młody wypycha...  :szczeka: byłam i jestem zniesmaczona... czegoś takiego nie słyszałam w życiu  ::) to było oburzające i ch* niesmaczne... a przecież były tez dzieci!!

kolejna sprawa to podejście młodych.... moze lepiej tego juz nie skomentuję... jednak czuję sie obrazona i jest mi przykro... coż gorzka pigułka  :-\

nie chce budować tu jakiegoś nastroju niezadowolonego gościa bo nie taki mój cel...  pisza prawde jak ja to widziałam

Castia myślę, ze młodzi sa częściowo sami sobie winni... nie doprecyzowali wiele tematów, wszystko odbyuło sie na hura, poza tym lokal był otwarty i wchodziły wieczorem jakieś niedobitki szukające alkoholu... to było bardzo nie zreczne, zwłaszcza, ze kiedy młodzi i goście zamykali wejście głowne, ktos je wciąż otwierał   ::)

cudne było kazanie, jedzenie równie dobre a rodzinka pani młodej przemiła, co mnie bardzo zaskoczyło i czułam sie jak wśród swoich  ;) ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
strasznie to brzmi  :o

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Przykre to jest niestety że tak można zepsuć wesele! Przecież to tak ważny moment w życiu!!

Ostatni moja znajoma była w jednej ze szczecińskich restauracji na weselu... brrr. nigdy bym w niej nie zrobiła wesela nawet jakby zaplacicli !! hi hi
Jej opowieści były niczym horrory- pajęczyny na ścianach, odpadające tapety, jedzenie zimne stare i twarde - mąz się ostatecnzie zatruł. Para Mloda olanna w trakcie pierwszego tańca a całe wesele w ogródku popijające browara łącznie z orkiestrą.... czy można mieć coś lepszego??  ;D

MASAKRA :Kill:
kasia

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
i z tego jasno wynika, że bez konkretnego planu, lepiej nie robić wesela.
bo wychodzi z tego totalna klapa.
Chyba lepiej było jechać w jakąś super podróż, do niej nie trzeba się tak przygotowywać :D

A czy Ci znajomi będą u Was na weselu????
bo przynajmniej by zobaczyli jak to ma wyglądać :)

odliczam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Werka opisuj wszystko, w koncu  moze nam sie to tez przyda :)
ja jestem okropna krytykantka, naprawde! ogolnie nie bylam na weselu ktore mi sie w 100% podobalo, nic nie poradze. a teraz jak jeszcze organizuje swoje to zwracam uwage na takie rzeczy na ktore w zyciu bym nie zwrocila
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
jej to jakies dziwne te wesele było :-\ no i para młoda...odniosłam wrazenie ze nie traktowali tego poważnie :-\

Werciu a co do dj to fakt tu sie trafil jakis drentwus ale ja byłam na weselu gdzie grał dj i tak rozkręcał impreze i było super ze goscie sie zrzucali zeby grał nam jeszcze ze 2 godzinki ;D
« Ostatnia zmiana: 13 Lipca 2009, 08:42 wysłana przez Maja »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj to faktycznie masakryczne przeżycia masz za sobą. No ale tak to jest jak się niczego dobrze nie zaplanuje. Już dawno przekonałam się że wesele jest udane tyko wtedy, gdy wszystko dobrze się zaplanuje.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Oj to nie za wesoło było...hmmm no ale co zrobić? Lepiej zorganizować wszystko powoli niż później strzelać rumieńcami przed gośćmi.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
z tego wyniki że parze chyba to się podobało ?! hmm

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
ja tylko na momencik buziaczki wam zostawić  :-* :-*

rozchorowałam sie na dobre  :-\ od wczoraj jestem na antybiotykach a w nocy walczyłam z goraczka i rozsadzającym bolem głowy...  :'( w sumie to nadal z temperatury nie schodzę... czyżby antybiotyk nie działał czy jak  ??? :'(

napisze wiecej jak lepiej nsie poczuje  ;) lipa tylko, ze nie mam siły pisac cv a jest ciekawa oferta pracy i tylko do piatku cv mozna składać  :'( :'(  i praca mgr stoi w miejscu  :'(

dziewczyny macie jakiś przykład pisania listu motywacyjnego? nigdy tego nie pisałam moze jutro jak lepiej sie poczuje to złoze papiery a acha i pytanie, jak jest wymóc złożenia cv i listu motywacyjnego cos jeszcze nalezy do tego dołączyć? i pytanie 2: lepiej przesłac cv i list pocztą elektroniczna czy złożyć osobiście?? jak myslicie??

:-* :-* zmykam do łożka   buziaczki

Offline Doris85

• Chuck Norris
wpadłam zostawic :-* :-* :-* ja nigdy nie pisałam listu motywacyjnego-wczoraj prosiłam o to siostre

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ojej to nie zaciekaie było na weselu  :-\

Zdrówka życze  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Moim zdaniem lepiej złożyć te papiery osobiście. List motywacyjny i cv owszem mam, ale niestety na komputerze w Polsce, więc też nie pomogę. Ale powodzonka  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
buuuuziaki  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
pozdrowionka i zycze duuuuzo zdrowka :)

całkiem nowa JA

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Na jakie stanowisko ten list ? Ja mogę Ci podesłać. Sami pisałam kilku osobom i myślę, że to nic trudnego - byleby się zasad trzymać.
Zwykle wysyłałam mailem, teraz nie ma sensu osobiście nosić chyba, że ktoś maila w ogłoszeniu nie podaje - wtedy można osobiście albo pocztą wysłać.
Ja stawiam na elektroniczny przekaz  :ekxpert:

Offline arvena

• zapaleniec
Ja też w większości ogłoszeń spotykałam się tylko z adresami mailowymi- co wskazywało by na to, że trzeba cv i list wysłać. Teraz to już chyba rzadkość składanie papierów osobiście ?! tak moim zdaniem. Ja zawsze wysyłała i się odzywali :)
Czasem w ogoszeniu jest napisany taki wymóg, że osobiście - to wtedy sprawa jest jasna :)

odliczam

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
co to za wesele? PAranoja..wstyd straszny..nie sorry fatalnie!

A Ty zdrowiej!! :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
o rany no to na niezłe wesele trafiłaś  :o :o :o ale dziewczyny mają rację napisz nam dokładnie jak było i co Ci się nie podobało... niektórym naprawdę może się to przydać... to w końcu ślubne forum  ;)

życzę zdrówka  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć dziewczyny  ;) ;)

melduje sie na chwilkę... ze zdrowiem kiepsko... jak do jutra nie polepszy mi się będą być może dożylne  :mdleje: chciałam w piątek mi je władować ale zwaliły by mnie całkowice z nóg a i tak ledwo wchodzę na 4 pietro  :-[ przynajmniej temperatura mi spadła tyle dobrego  ::)

dzieki ze wpadacie do mnie  :-* :-*
i za zyczonka  :-* :-*

maju byłoby cudownie  ;) ;) obrany cel to specjalista działu informacji czyli public relations  ;)

a tak poza tym jestem załamana  :Placz_1: :Placz_1: przykuło mnie do wyrka, z siostra czasu nie spedziłam prawie wcale a wczoraj juz wyleciała do anglii... Jej chłopak wczoraj jej sie oświadczył... to miła wiadomość   :jupi: może niebawem oprócz mojego będzie weselicho i siostry  :D :D ale moja praca mgr. legła w gruzach... i po mojej obronie w lipcu  :'( :'( musiałabym pisac dzień i noc do wtorku i czeliwac litości promotor, ze to sprawdzi  :'( :'( tak blisko a jednocześnie tak daleko jestem od celu  :Placz_1: :Placz_1: bo tylko wstep i wnioski pozostały  :'( :'( :'(

wisniowa postaram sie napisać wiecej jak tylko lepiej sie poczuje  ;) ;)

zmykam, bo głowe mi rozsadza  :-\

:-* :-*  

Offline madzia_n

• Chuck Norris
O kurcze, Ty to się biedaczko nacierpisz. Wiesz gdyby te leki dożylne miały Ci pomóc, to lepiej byś je dostała! :przytul:
Szkoda że z pracą tak wyszło chociaż jeszcze mam nadzieję że może jednak się uda? Wiem, że pewnie Ci ciężko bo tak się czujesz, ale może chociaż spróbuj? Sama powiedziałaś - to w końcu tak blisko...
Trzymam kciuki za Ciebie! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
wspolczuje klopotów ze zdrowkiem!

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
To zdrowiej szyb ko bidulku !!  :przytul:

odliczam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Zdrówka życzę Kochana  :-* :-* :-*
szkoda ze tak z praca wyszło  :(

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę! Wspieram Cie bardzo mocno, bo sama podziębiona jestem i gniję w łóżku... Pewnie gdybym się nie położyła i nie zaczęła stosować na potęgę babcinych sposobów to już bym była chora na amen...
A z pracą w sensie do jutra musisz oddać czy do następnego wtorku? Kochana nie poddawaj się! Wiem, że ciężko, szczególnie jak się jest chorym, ale może akurat się uda? Ja tam 3mam kciuki :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Doris85

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* :-* wpadłam zostawic i zdrowka zyczyc

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
zdrówka życzę odpoczywaj  :-* :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Castia