Autor Wątek: Myszulkowa NIESPODZIANKA!!!  (Przeczytany 94065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Odp: Myszulkowa NIESPODZIANKA!!!
« Odpowiedź #960 dnia: 28 Sierpnia 2007, 12:11 »
Olciu uffff dobrze, że napisałaś !!!!  :-*

Facetem od czasu do czasu trzeba potrząsnąć ;)  Mam nadzieję, że teraz bedzie juz tylko lepiej :)

Mocno przytulam i czekam na brzuchatki Myszulkowe :)  :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #961 dnia: 28 Sierpnia 2007, 12:23 »
Olu...Skąd ja to znam?????
Ci faceci- to czasem bezmózgowcy..ale cóż...bez nich ciężko.....

Jak już kiedyś pisałam....mój mąż do 7 m-ca..Foch na cztery strony swiata (że czemu się źle czuję, czemu nie mogę dłużej z nim potańczyc, czemu chcę wyjść wcześniej z imprezy, czemu, czemu, czemu????) Ani krzyk, ani rozmowy, ani nawet to ,że usłyszał bicie serca swej córeczki......Nic nie pomogło...a ja jak z jajeczkiem,że to chłop, że oni inaczej to czują, że dla niego to jeszcze abstrakcja....

Ale dlaczego!!!

Przecież oboje tego chcielismy, oboje się staralismy, OBOJE będziemy rodzicami!!!
Przestałam się cackać i mój mąż po kilku dniach zrozumiał,że to MI ma robić masaż pleców, że to MI ma kremować stopy, że to MI jest ciężko...

No nie uwierzysz....ale zmienił się....

Ostatnio też miał do mnie pretensje (odnosnie tej całej afery, której wynikiem jest skrócenie mojego wątku)....Mówił,że mogłam mu się wyżalić itp. itd.
Otórz...NIE MOGŁAM!!!! Bo onh to jak królewicz się zachowywał!!!

Wytłumaczyłam jak krowie na rowie- i pomogło...
Wiem,.że moge na niego liczyc, że stoi plecami za mną,że nie da złego słowa o mnie powiedzieć...ale...

Ola...Ci nasi faceci..to niestety TYLKO FACECI!!!!!

Przepraszam,że tak u Ciebie w wątku- ale ja jakoś tak ostatnio gaduła się zrobiłam....

Mam nadzieję,że Twój szanowny mąż zrozumie co w zyciu jest ważne, zacznie o Ciebie dbać- taka jak na to zasługujesz...nie sporadycznie, ale cały czas...Bo Ty nie odczepisz sobie brzucha..i jest Ci ciężko..bo ciężar, bo mała cały cz się rusza, bo hormony, bo potrzebujesz czułości...Duzo tych BO...

Ale Irek w końcu zrozumie, a Ty masz być twarda babka i tyle....

Nio nakrzyczałam, nagadałam....e4ch...niedobra ja...

Już nie krzyczę..Olu jestem z Tobą... :przytul: :przytul:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #962 dnia: 28 Sierpnia 2007, 12:40 »
Olu bardzo dobrze zrobiłaś, że wygarnęłaś Irkowi co Cię boli. Nie warto chyba być zbyt miłą dla faceta, bądź raczej STALOWĄ MAGNOLIĄ  :)
Czytałam gdzieś, że nadgorliwość w zadowalaniu mężczyzny pozbawia nas jego szacunku, bywa gwoździem do trumny jego zainteresowania i powodem rozpadu związku. Ola musisz mu pokazać, ze nie bedziesz tolerowala złego traktowania!!! Wtedy nie stracisz jego szacunku. I NIE USTAWIAJ SIĘ NA NAJWYŻSZE OBROTY ABY MU DOGODZIĆ ZA KAŻDYM RAZEM, mysl o sobie Olu, a na pewno "nie obniży się standard Waszego związku". Buziaki!

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #963 dnia: 28 Sierpnia 2007, 12:47 »
Macie racje dziewczyny... musialam poprostu Irkiem potrzasnac...

A tak apropos slow Lei...
że czemu się źle czuję, czemu nie mogę dłużej z nim potańczyc, czemu chcę wyjść wcześniej z imprezy, czemu, czemu, czemu???

dokladnie w sobote po urodzinach, jak sie goscie zmyli moj mezus mial ochote wyjsc na imprezke. Mogl pojsc z moja siostra, ze mna NIE- czemu to chyba jasne. Mial do mnie pretensje... chociaz cala ta sytuacja miala tez inne podloze- konflikt miedzy nim a jego przyjacielem i to sie w nim kumulowalo, chcial odreagowac...
TYLKO czemu nie chcial tak chodzic na imprezy jak ja nie bylam w ciazy??? zawsze mial jakas wymowke...a teraz nagle zachcialo mu sie isc...  ::) ::) ::) i poszedl ale ze swoim przyjacielem, zeby sobie wszystko wyjasnic, a mnie wygarnal, ze zrobilam sie dewota...ale na to nawet szkoda komentarza.  
Ech to taka dygresja...

Juz sie nie zloszcze, nie denrwuje, nie mysle...mam dobry humor. i brzydko mowiac zwisa mi to teraz...ja swoje juz powiedzialam i nie mam zamiaru mowic nic wiecej.
W tym tygodniu mam nadzieje spotkac sie z Kasia, i wybrac sie na zakupy- sama (relax :D)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #964 dnia: 28 Sierpnia 2007, 12:50 »
I to się chwali!!!!
Tak trzymaj!!

A ja tak trochę z innej beczki...Jakiej firmy jest ten bio oil??? Bo własciwie nie wiem czego szukać.....

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #965 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:05 »
A ja tak trochę z innej beczki...Jakiej firmy jest ten bio oil??? Bo własciwie nie wiem czego szukać.....

to wyglada tak:
http://www.boots.com/guidedsearch/newsearch.jsp?searchArea=1&searchTerm=bio+oil&uri=%2Fonlineexperience%2Fflexible_template_2006_publish.jsp&classificationId=1043920&contentId=&articleId=&N=0&Ntk=all&Nty=1&Go.x=43&Go.y=7

ogolnie wyczytalam, ze to nie tylko zapobiega rozstepom, ale tez wplywa na starzenie sie skory, wyglad itp. po kilku dniach stosowania moge powiedziec, ze jest ok :D
i jak chcesz to moge ci kupic tu i przeslac do PL

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #966 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:08 »
Olciu tak trzymaj !!!!! :)

A ten bio oil jest tylko do kupienia w UK?

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #967 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:08 »
Myszko-ja wiem jak Cie to moze bolec ..mur milczenia zamiast porozumienia...czasem az szlag trafia człowieka jak sie do kogos mówi aten patrzy jak kosmita na kapuste i za nic wswiecie nie CHCE I NIE UMIE POJĄĆ gdzie TU jego wina..???matko ::) ::) ::) ::)
ale dziewczyny mają racje.
małzestwo to kompromis,związek to kompromis.
ale nie za wszelką cene.trzeba wiedziec  ze sie ma racje.i tej racjii bronic.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #968 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:12 »
A ten bio oil jest tylko do kupienia w UK?

ja nie wiem wlasciwie  ???

tete dziekuje za te slowa, wiekszosc z was rozumie o co chodzi, bo czy w podobnym temacie czy w innym wszystkie tego doswiadczamy...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #969 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:26 »
Oleńko- poszukam w Szcecinie, jak nie znajdę to siem zgłoszę :P:P:P

czasem az szlag trafia człowieka jak sie do kogos mówi aten patrzy jak kosmita na kapuste i za nic wswiecie nie CHCE I NIE UMIE POJĄĆ gdzie TU jego wina\
Hihii...strasznie podoba mi się ten zwrot..... Jak kosmita na kapustę :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #970 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:28 »
Olu, przykro mi, ze tak się układa z Twoim mężem, ale myślę, że taka terapia wstrząsowa mu pomoże. Niech w końcu wie, że to nie on jest małym dzieckiem, ze nie wolno na niego pokrzyczec itp. Musi zrozumieć, że Ty potrzebujesz teraz więcej spokoju, relaksu i nie możesz chodzić na imprezy i bawić sie do rana, bo to już nie ten czas. Mam nadzieję, że Irek sobie wszystko przemyśli i będzie teraz wzorowym mężem i tatusiem i będziesz mogła na nim polegać o każdej porze dnia i nocy.

Buziaki, miłego dnia!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #971 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:34 »
Oleńko- poszukam w Szcecinie, jak nie znajdę to siem zgłoszę :P:P:P

Hihii...strasznie podoba mi się ten zwrot..... Jak kosmita na kapustę :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ok, jak cos to moge przeslac.

Ja zawsze mowilam jak "krowa w obraz" ale to przebija w 100% :D

Olu, przykro mi, ze tak się układa z Twoim mężem, ale myślę, że taka terapia wstrząsowa mu pomoże.

widzicie wszystkie zgadzamy sie co do terapii wstrzasowej (potrzasniecia facetem) :D Co prawda troche mnie to kosztuje, ale dam rade :)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #972 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:50 »

Olu, przykro mi, ze tak się układa z Twoim mężem, ale myślę, że taka terapia wstrząsowa mu pomoże.

widzicie wszystkie zgadzamy sie co do terapii wstrzasowej (potrzasniecia facetem) :D Co prawda troche mnie to kosztuje, ale dam rade :)

[/quote]

moja mama zawsze ją stosowała i pomaga :) Mnie tez nauczyla, ale na razie (tfu tfu) nie musze jej stosowac, choc kilka razy uzyłam tego "ataku" :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #973 dnia: 28 Sierpnia 2007, 13:56 »
wlasnie tfu tfu... ;)

a wiecie co...doliczylam sie, ze wedlug OM 40 tydzien ciazy przypada na 26/11 - 02/12 czyli, ze kurna moge urodzic duzo szybciej niz mam na liczniku ;)

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #974 dnia: 28 Sierpnia 2007, 14:06 »
Hej Olenko!

Juz Ci mowila ze sie ciesze ze cie poznalam ale teraz ciesze sie jeszcze bardziej bo dzieki tobie wiem juz ze te mesko damskie klopoty mamy nie tylko ja i Micky ale niestety wiekszosc z nas... Oczywiscie nie ciesze sie ze przez to przechodzisz, bo ciaza to powinien byc cudowny okres, pelen radosci, wspolnych radosci, zrozumienia, nowych tak tak dlugo oczekiwanych momentow jak bicie serduszka dziecka, pierwsze ruchy, pierwsze usg, a tu niestety czasami spotyka nas zawod, przychodza lzy i smutke. U mnie niestety tez tak bylo i co najgorsze nawet teraz pod koniec ciazy, tez sie zdaza. Tak jak pisala Lea -przeciez to nasze dziecko, nasza ciaza etc a oni czasami jakby o tym zapominali. Ile razy ja uslyszalam ze jest nudno bo nie mozna juz ze mna nic zrobic! Oczywiscie podobnie jak u Ciebie jak kiedys byla mozliwosc to az tak strasznie go nie ciagnelo zeby gdzies wychodzic ale teraz moglby wychodzic codzieniie, tylko biedny sie zlosci bo przeze mnie (doslownie przez ciaze) nie moze... ale o tym pogadamy jak sie spotkamy na tej kawie bo to dluga rozmoa. W kazdym razie Olenko badz silna bo tylko to pomaga, my babki mamy to do siebie ze za bardzo sie nad nimi litujemy a to przeciez oni sa facetami, to oni powinni byc silni i o nas dbac! Mam nadzieje ze bedzie juz tylko dobrze miedzy wami! NO I WKLEJ ZDJECIE BRZUSZKA!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #975 dnia: 28 Sierpnia 2007, 14:10 »
quasia tak niestety jest, ze przechodzimy to niemal wszystkie. U ciebie jest inaczej, bo anglicy maja inna kulture, styl bycia i zycia codziennego, ale mysle, ze w glebi facet od faceta sie nie rozni...czy to Polak, Anglik czy Chinczyk...to juz taka rasa dziwna i tyle. Trzymam jednak za was tez kciuki zeby stresow bylo jak najmniej a radosci jak najwiecej.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #976 dnia: 28 Sierpnia 2007, 16:44 »
Olcia :)  dopiero teraz przeczytalam co u Ciebie  ::) i powiem tlyko tyle - Ci nasi faceci  :-\ co jakis czas nawalają na całej lini..ale my kobiety :D  po to jestesmy mądrzejsze..ze umiemy doprowadzić do tego żeby sie naprawili  ;) ;) ;)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #977 dnia: 28 Sierpnia 2007, 20:22 »
Olcia :)  dopiero teraz przeczytalam co u Ciebie  ::) i powiem tlyko tyle - Ci nasi faceci  :-\ co jakis czas nawalają na całej lini..ale my kobiety :D  po to jestesmy mądrzejsze..ze umiemy doprowadzić do tego żeby sie naprawili  ;) ;) ;)

ehehe dobre  :ok: :ok: i prawdziwe :D

A teraz obiecane fotki brzuszkowe:

tak właśnie wyglądamy :D

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #978 dnia: 28 Sierpnia 2007, 20:34 »
Zapomniałam dodać... dziś na wadze (uwaga) 59kg!!! Czyli już 5 kilo do przodu :D

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #979 dnia: 28 Sierpnia 2007, 20:54 »
olkahof popiera Cie ,ze w koncu musialas postawic na swoim i wychowac sobie meza  ;) :D

Brzuszek naprawde  taki zgrabniutki   :brawo_2: :skacza:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #980 dnia: 28 Sierpnia 2007, 20:59 »
Olcia - śliczny brzucho  ;D ;D ;D

a tych 5kg zazdroszcze - ja mam 2x tyle  :-\

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #981 dnia: 28 Sierpnia 2007, 21:01 »
ola... ja tez mialm takie przeboje..
chyba kazda z nas to przezyła..
czuła sie niepotrzebna.. ja mialam tak na poczatku ciazy.. potem jakos sie poprawilo... hehe po "potrzasnieciu" mezem!
ale chyba to jest potrzebne! bo im jak nie wyłozysz czarno na białym jak powinno byc, oni sie tego nie domysla!!
a to jest przykre!!  :'(
mam nadzieje, ze juz przy mojej drugiej ciazy.. (kciuki), bedzie juz inaczej!!!
a jak nie, to pasem bede lac!!  ;D

przytulam cie słonko.. wiem co czujesz.. jestem z toba!!
zawsze jestem zeby pogadac!  :-*

a brzuszek, slicznosci!!!!!  
bio oil smaruj sie codziennie 2 razy. i nawet po kazdej kapieli..

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #982 dnia: 28 Sierpnia 2007, 21:07 »
Dziękujemy za brzuszkowe komplmenciki :D

Wagą się "pochwaliłam" bo wiecie co...ja nigdy tyle nie miałam na "osi" a Irek nie mógł uwierzyć, że aż tyle, bo jak się poznaliśmy to ważyłam 47kg  ::) (ale to było dawno... ;P )

Oleńka81 dziękuję za ciepłe słowa, od razu lepiej na duszy jak wiem, że Wy forumki mnie rozumiecie.
I trzymam kciuki :D:D:D

Naszło mnie na coś do jedzenia idę na kolacyjkę  :obiad:

kurcze nadal nie mam wieści na temat domu, a naszło mnie na remont...  :-\ sypialni w pierwszej kolejności rzecz jasna ;)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #983 dnia: 28 Sierpnia 2007, 21:18 »
Taaaa - ja w standardzie waze duuzo wiecej... ;)

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #984 dnia: 28 Sierpnia 2007, 23:17 »
Olkahof mężowi należy się :biczowanie: :biczowanie: Trzeba od początku tresować faceta,tak jak to ostatnio wyczytałam w którymś z wątków na tym forum. Ale się ubawiłam.Polecam.Niestety nie pamiętam, gdzie to było.Chyba Lea go założyła,ale nie gwarantuję.A póki co trzymaj się dzielnie i nie przejmuj się.W tym stanie zero stresu.Zrozumiano?!! ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #985 dnia: 29 Sierpnia 2007, 08:16 »
Olciu Amelkowy domek sliczny :)

Dziwne z tym domkiem.... kiedy Wam się kończy umowa? czy juz się skończyła? Nie macie kontaktu do gościa?  ???

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #986 dnia: 29 Sierpnia 2007, 08:40 »
Ola brzuszek miodzio
co do wagi to moja wymarzona to i tak 20kg więcej niż twoja (67)

co do męża to mój się wczoraj popsuł
kurcze psuj,ą nam sie faceci jakos tak po kolei - vallowy, twój, mój
ręce mi opadają

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #987 dnia: 29 Sierpnia 2007, 09:52 »
Olu jaki full wypas domek ma Amelka!!! Ach!!

Mówisz 59kg...Boże ja nawet jak zaszłam w ciążę to miałam więcej... :mdleje: :mdleje:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #988 dnia: 29 Sierpnia 2007, 10:46 »

ręce mi opadają

czyzby prawo serii  ::) ale pocieszające - naprawia się - mój (od ostatniego zepsucia) poki co "chodzi dobrze"  :D

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #989 dnia: 29 Sierpnia 2007, 11:35 »
Znowu dziekujemy wszystkim za brzucholkowe komplemenciki :D:D:D
Co do wagi to ja nie sie z tym zle nie czuje, a Wy cfaniary kurde napewno jestescie wyzsze ode mnie. Ja praktycznie do zeszlego roku mialam budowe nastolatki, czyli bardzo drobna bez "kobiecych ksztaltow" a teraz to sie zmienia i bardzo sie z tego ciesze. POza tym kochane wszystkie wiemy, ze kazda z nas ma inna posture i budowe ciala, od ktorej zalezy waga, wiec mi tu nie marudzic, bo ja widzialam jakie jestescie laski i tyle :)

ręce mi opadają

jakas epidemia czy cus  ???

czyzby prawo serii  ::) ale pocieszające - naprawia się - mój (od ostatniego zepsucia) poki co "chodzi dobrze"  :D

ja tam o moim narazie nic nie mowie, bo dwa dni to za malo...ale zobaczymy...

Dziwne z tym domkiem.... kiedy Wam się kończy umowa? czy juz się skończyła? Nie macie kontaktu do gościa?  ???

mamy, ale on jest taki zajety, ze za niego wszystko agencje zalatwiaja, wiec ja nie wiem co teraz zrobic, chyba czekac...

W tym stanie zero stresu.Zrozumiano?!! ;)

tak jest :D