Cudne to to 
No mnie by bylo szkoda kasiorki na taka kołyskę bo mała moze z niej szybciej wyrosnac niz Ci sie zdaje.
Skoro i tak lozeczko bedzie w pokoju to moze lepiej od razu je tam wstawic ?
No i nie wiem czy taka kołyska jest zdrowa dla kregosłupka malenstwa. Czytalam gdzies ze maluszek nie powinien spedzac w takich "pojazdach" duzo czasu ale moze sie mylę.
Wlasnie chodzi o to, ze ta angielskie domki sa tak "fantastycznie" zaprojektowane, ze mi sie lozeczko poprostu nie zmiesci do mojej sypialni. Obmyslalismy juz wszelakie sposoby i nie da rady
Chce zeby mala byla z nami w pokoju, mysle, ze gdzies do 5-6 miesiaca, bo mam zamiar karmic piersia i bedzie mi poprostu wygodniej. A pozniej jak juz bedzie wiecej moze przesypiala to chce, zeby spala w malutkim pokoiku w lozeczku, w jej pokoiku wlasciwie

Poza tym taka kolyska ma normalnie materacyk odpowiedniej grubosci, mozna wyposazyc ten "pojazd" w normalny stojak- bez biegunow do bujania, no i patrze tez na funkcjonalnosc, gdyz kosz jest wyjmowany ze stojaka i bede mogla swobodnie maluszka transportowac na dol w ciagu dnia. Zawsze to lepszy taki koszyk, w ktorym dziecko lezy na plasko, niz fotelik

Jasne, ze gdy dzidzia podrosnie taki kosz moze byc za maly, ale ja chce to na zupelny poczatek.
A jesli chodzi o koszty to odkupie to od znajomej za 10 funtow, wiec tu akurat jest na plus

ja to nie mam takich problemów..bo nie mam tyle przestrzeni
tez ja wlasnie z braku przestrzeni w sypialni chce ta kolyske
olkahof chciałam Ci napisać że wyglądasz przecudnie!! Brzuszek ślicznie zaokrąglony, a Twoja buzia rozkita dosłownie 
Postaram się jak najczęściej podczytywać i coś pisać o ile czas pozwoli 
dziekujemy za komplement

A zdejcie wkleimy bardziej aktualne moze nawet dzis

no to jest nas dwie
trzy!!
a widzisz, cicho siedziala a tu prosze

Ide do domku, yyy do banku najpierw znaczy sie

Milego popoludnia dziewczynki i ich pociechy

Oleńko- jak zwykle wyglądasz kwitnąco..a co do kołysku, ło Boziu...piękna..po prostu piękna!!!! 
No i jeszcze nie raz do Ciebie wpadnę...hhhiihhiiii
rowniez dziekujemy i zapraszamy

Macie racje, kolyski maja swoj urok, ale powiem wam szczerze, ze az tak mnie swoim urokiem nie powalaja, ja chce taka, bo poprostu jest mala i sie zmiesci do sypilani

dobra teraz juz naprawde ide papa