Ola moja siostra jak była w ciąży to ciuszki dla siebie kupowała w ciuchlandach - nie wszystkie oczywiście, ale ja też tak myślę że nie ma co wydawać kupy kasy na ciuchy bo i tak długo się w nich nie pochodzi...
Ja też czasem szperam, a choćby dlatego, że tak jak ostatnio mogę tam znaleźć nowe ciuszki dla małej. Dla siebie jakoś nic jeszcze nie znalazłam :/
Olu przebrnęłam przez ostatnie chyba 5 stron od kiedy mnie nie było! Wyglądasz naprawde super!
A moda ciążowa? Poszperaj po sklepach, teraz normalna moda jest jak ciążowa, tuniki, workowate sukienki, ja kupiłam w sumie chyba tylko 4 bluzki ciążowe i 4 pary spodni, reszte wykorzystałam z "normalnych sklepów".
Cieszę się bardzo, że zaglądnęłaś
Właśnie tuniki mam, chodzi głównie o spodnie, sukienkę, ewentualnie coś grubszego na jesień i zimę.
to rpawda tera zmozna sie ubierac w 'zwykłych' sklepach
taki mam zamiar Martuś

Ola - ty chudzinka jesteś - kup sobie typowo ciążowe spodnie - bo mają gumę na brzuszku i nic nie bedzie cie cisnęło
a bluzki to możesz kupić w normalnym skelpie tylko np. rozmiar większy
tylko wiesz co, że tutaj takie spodnie typowe z gumą jest ciężko dostać. Są zwykłe- bez gumy, poprostu szersze w pasie, a takich to ja nie chcę.
Dziś piękny dzionek. Wybieram się do położnej na kontrolę o 14. Mam w zamiarze oczywiście mały rejs po sklepach