Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1380 dnia: 8 Września 2006, 20:58 »
Taaa. wcześnie...na razie w szczerym polu, ale w poniedziałek telefon do właściciela sali i ewentualna rezerwacja, telefon do kumpla (mam nadzieję, że nie hajta się w TEN SAM DZIEŃ), który ma Nam zagrać na ślubie, w niedziele umowa z fotografem...Hehe niezłe tempo jak na 4 dni, co?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1381 dnia: 8 Września 2006, 21:01 »
Witam Cie DjJeyDi Czekamy na Twoje fotosy :)

Aniutek, zdjecia da sie bez problemu powiekszyc ale podejzewam, ze ich jakosc bedzie jeszcze gorsza niz jak sa takie małe, rozjada sie :( Ale widze, ze masz ladny welon, czy on ma jakies haft?
[/url]

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1382 dnia: 8 Września 2006, 21:12 »
Czesc Cafe :) Obiecuje zamiescic fotki, a jak chcecie poznac me prawdziwe oblicze - zapraszam do mojego prywatnego albumu :)

Offline myszata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 czerwiec 2007
« Odpowiedź #1383 dnia: 8 Września 2006, 21:45 »
Dziewczyny a propo odchudzania. podrzuccie jakas diete cud. bo mnie tez pasowaloby troche zrzucic do slubu.

W przyszlym tygodniu wybieram sie na maraton po salonach i cos sie obawiam ze raczej mojego rozmiaru nie bedzie bo ja jestem bardzo nie wymiarowa i w dodatku krotka. a roznica miedzy mna a narzeczonym to jakies 30 cm (podobnie jak u Aniutka). smiac mi sie chce jak o tym pomysle, bo wygladamy jak flip i flap ze soba (on dlugi i zarabiscie chudy, a ja mala i przy kosci).

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1384 dnia: 8 Września 2006, 22:06 »
Gosiu no tego tez sie obawiałam,że jak sie je powiekszy to beda bb kiepskiej jakosci> Ale juz z prawdziwego mkerzenie beda- jak sie suknie zacznie szyc! Tak wlasnie w ogóle sie zastanawiam nad welonem bo wygladam w nim jak sw. Maria nie sadzicie? tak ma taki sam haft jak na sukience bo to jest welon specjalnie do niej!
AA dziewczyny ja biore do tabletek anty jeszcze hormony na tarczyce takze ja to chyba mam najgorzej - dlatego jem juz raz dziennie! bo chce troche schudnac! A mój chłop tez wysoki i chudyyy!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1385 dnia: 8 Września 2006, 22:32 »
mama probelmy z prolaktyną i zbijam ja "obrzydliwymi" srodkami...aaaaaaaa..skzoda gadac..tabsy rzuciąłm 3 lata temu...ale od kiedy szprycuje sie lekami jest jeszcze gorzej!!!!

Offline myszata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 czerwiec 2007
« Odpowiedź #1386 dnia: 8 Września 2006, 22:35 »
Dziewczyny nawet nie wiecie jakiego mam stracha przed mierzeniem sukni, ze jak ja to bede w niej wygladac i jaka to ja bede Panna Mloda (mam widoczna wade wzroku i w zwiazku z tym zastanawiam sie na operacja ale zawaliscie sie boje). Coz ja biedna mam robic ???? na filmie z wesela to bede pewnie wygladac jak idz stad i nie wracaj ;(

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #1387 dnia: 9 Września 2006, 06:47 »
Myszata no coś TY! przymiarką się nie przejmuj za bardzo bo po ta są przymiarki żeby jakieś ewentualne zmiany i poprawki nanosić, a jesli w ogóle dopiero zaczynasz mierzyc to tym mniejszy problem, bo możesz mierzyć do skutku aż trafisz w tą jedyną :)
Najlepiej idź z kimś zaufanym np. siostrą, kuzynką, przyjaciółką (mamy nie polecam bo czasem róznica wieku wyraża się w guście też).
Buziaczki  :)

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #1388 dnia: 9 Września 2006, 06:49 »
A co do tego zrzucania kilogramów to mnie by się przydało wyszczuplić talię koniecznie!!! taka jestem jakas niekształtna i szeroka w talii...hmmmm... no i ramiona...chciałabym wystające obojczyki i takie strzeliste ramiona a moje jakies klapnięte :(
Buziaczki  :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1389 dnia: 9 Września 2006, 07:57 »
Dziewuszki- myszata ja tez sie martwiłam przymiarką ,żaz mnie brzuch bolał! Ale wziełam ze sobą mame i kolezanke zaufana i one mnie oceniły, na szczescie z mam,a satrawiamy na prostote i skromnośc wiec podobała nam sie ta sama sukienka( no mozenie zgasdzamy sie tylko w kwestii rekawiczek i stroików- ja mówie stanowcze NIE) ale ogólnie było OKI! nie martw sie ja tez mówie ze bede wygladac na pewno ochydnie i w ogóle- ale to chyba kazda tak ma! i kazda ( no prawie) chciałaby schudnac do tego czasu!Ja wiem,ze na tej przymiarce wygladałam srednio- no ale cóz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma!

Offline nicole_lucy

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1390 dnia: 9 Września 2006, 10:26 »
Dzeiwczyny ale Wy szalejecie. Ja mam zamiar isc na szukanie sukni cos kolo listopada/grudnia. Zastanawiam sie czy nie zrobic tego po targach, wowczas zobacze sobie mniej wiecej co jest i zanotuj gdzie chce isc mierzyc. Pomijam juz fakt, ze chcialabym jakies 5 kg zrzucic, ale narazie mi jest ciezko bo siedze w domu i sie ucze do egzaminow, a to nie wplywa dobrze na kondycje. Mam nadzieje, ze jak od pazdziernika zaczne chodzic na uczelnie to troszke schudne.
A z tego co sie naczytalam na temat niektorych salonow slubnych to az mnie ciarki przechodza, ze moglabym takie rzeczy uslyszec.

PS. Ja w Krakowie mieszkam cale zycie. Marzy mi sie wyjazd nad morze, bo kocham szum fal, piasek na plazy. Ale powiem Wam, ze nie chcialabym mieszkac nigdzie indziej niz w Krakowie. Moj Narzeczony mieszka pod Krakowem, na wzgórzu. Jak sie stanie i popotrzy w jedna strone widac piekna panorame Tatr (ach to jest widok), a gdy sie obrucic to widac caly Krakow. Tego widoku nie zamienilabym na zaden inny.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1391 dnia: 9 Września 2006, 10:42 »
Szykuje akumulatorki i pędzę na przymiarkę dzisiaj. Jedzie ze mną mój kochany dziubasek, czyli Nasza Ania z forum...

Moja mama dzisiaj w pracy, a siostra nie może. Tak się cieszę i denerwuję-nie powiem :mrgreen:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1392 dnia: 9 Września 2006, 10:58 »
Lady_yes To bedziemy miec kolejne fotoskiu z przymiarek, super   :brawo:  

Dziewczyny, ja też martwie sie przymiarkami, w ramionach mam inny wymiar niz w biodrach, to moja udreka jak kupuje jaiies garsonki, tzn juz nie kupuje bo sie wkurzam zawsze ze nic nie moge dopasowac do bioder  :mrgreen:  :mrgreen:

Ale tak jak Aniutek mowi, mierzyc, mierzyc i jeszcze raz mierzyc  :!:  :!:  :!:

Nicole_Lucy Ale ja ci zazdroszcze tego widoku, musi byc naprawde pieknie :) Jak masz mozliwosc to mozesz zdjatka zrobic, ja z checia popatrze na Tatry :) i na Kraków :)

Myszata Ja to bym, sie bala robic korekte wzroku przed slubem, co prawda jest jeszzcze duzo czasu ale.... ja to chyba boje sie  wszystkich operacji. Nie martw sie, napewno bedziesz sliczna panna mloda, bedziesz pieknie w kiecce wygladac, zreszta jak my wszystkie kurdupelki i te wyzsze :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1393 dnia: 9 Września 2006, 11:01 »
Jesli chodzi o mnie to sie przeziebiłam :/
Pozatym mam jakies dziwne sny.Od jakiegos czasu mi sie sni ze S mnie chce zostawic albo mnie zdradza itd,itp
Pozatym oczywscie wczoraj musial mnie nie mile zaskoczyc mowiac ze najpierw wyremontujmy kuchnie a kiedys tam slub.A szczerze mowiac to mysalam ze po weselu sie ją wyremontuje.
A dzisiaj rano jak szedl do pracy i powiedzialam mu ze snilo mi sie ze mnie zostawil to on do mnie ze --nie zostawi mnie przeciez chce sie ze mna ozenic.
Wiec ja juz nic z tego nie rozumiem

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1394 dnia: 9 Września 2006, 11:12 »
Cytat: "AniaX"
chciałabym wystające obojczyki i takie strzeliste ramiona a moje jakies klapnięte

Ja też bym takie chciała miec :( Zastanawiam sie czy basem pomoze? czy nie rozwina sie bardziej mięsnie na basenie?

Ewelink Stargard chyba cały przeziebiony, bo ja tez ledwo dycham ;)
Ewelinka, ja zauwazyłam u facetów, ze to co oni mowia to nie ma co tak analizowac szczegółowo. Ja wiem ze on chce sie z toba ozenic, nie wiem tylko kiedy to planuje? tzn najlepiej by bylo faktycznie jak byscie chcieli przyszly rok to bez sensu pakowac teraz pieniadze w kuchnie, a moze ten remont kuchni nie bedzie az tak kosztowny? i bedzie jedno i drugie? NAjlepiej spytac sie go wieczorkiem, co o tym myslisz, jakie masz watpliwosci co do remontowania teraz kuchni. Zdecydujcie sie na cos, bo bedzie rozne remonty wymyslał a ty bidulko bedziesz sie denerwowac i zastanawiac co tez on miał na mysli? Jutro macie chyba rocznice, moze bedzie okazja do pogadania? ale delikatnego, chodzi o to zebys ty wiedziala na czym stoisz? Takie jest moje zdanie ale jestes kobieta i ty juz wiesz co najlpiej zrobic :)
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1395 dnia: 9 Września 2006, 11:17 »
Aniutek A przymieszałaś różne długości welonu? czy tylko ten jedyny bo to welon pod suknie? są przeciez takie bez lamowek, i z jakimis drobinkami, rozne rozniaste ktore mozna przymierzac i dopasowac :) W sumie ja mam wrazenie, ze kazda z nas bedzie wygladala jak Maryja ;) JA widziaąłm dziewczyne ktora szla do slubu bez welonu, miala tylko spiete wlosy nad karkiem, jakis kwiat, rewelacyjnie to wygladalo, a na oczepinach rzucała podwiazka  :D
[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1396 dnia: 9 Września 2006, 11:18 »
no a kiecki mierzyć- bo tak jak Gosia( cafe) mówiła mi,że dla mnie biel to sie okazało ze w bieli mi okropnie i tyle! Ja sie tez bałam przymiarki i w ogóle , a teraz juz wiem , ze to nic strasznego pomiojac ukrop w tej kiecce( pot mi po tyłku spływał) i vraczej do lekkich to to nie nalezy!
Ewelina a ty znowu sie zamartwiasz, ja tezmam takie sny z moim W, A poza tym on Ci powiedz ze chce sie ozenic ale nie sprecyzował kiedy! Powolutku dojrzeje do tej myśli i tej daty! a Ty sie tak nie stresuj, spieszy Ci sie? Ja Ci mówioe my bedziemy 4 lata po zareczynach jak bedz brali slub, poczekaj i wszystko bedzie OK! Najwyzej bedziesz Panna Młoda 2008! a my bedziemy Ci wtedy kibicowac!

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1397 dnia: 9 Września 2006, 11:18 »
Nie marwt sie...te chlopy to strasznie dziwne stworzenia...My mieszkamy ze soba juz jakis roczek. Kupilismy teraz samochod o ktory stasznie sie klocimy gdyz Ar mimo tego co mowil przed zakupem (ze oboje bedziemy jezdzic srutututu) to teraz ma tyle zajec tak m jest autko potrzebne ze nie moze mi go nigdy dac..moze mnie zawieźc jak chce...Wczoraj to juz przegiol...Mielismy jechac do jego rodzinki spory kawalek, wiec sie ucieszylam, ze nareszcie ja za kierownica sobie pokroluje, a ty d*** blada.... owszem, moge sobie ktorlowac, ael w drodze powrotnej....oczywiscie... jak Pan sobie walnie szklaneczke tego zy tamtego to bedzie potrzebowal kierowcy.... Wiec mu powiedzialam ze albo jade w obie strony, albo wcale! A On na to, ze go szantazuje i ze On wszytskim powiedzial ze przyjade...a to pech... niech teraz odkrea...Wiec ja mu mowie ze inaczej ustalalismy sprawe przed kupnem autka i ze On jezdzi na codzien ciagle, a ja mialam jezdzic w razie wspolnych wyjazdow...Zgadnijecie jaka byla odowiedz - ale ja chce sobie na trasie pojechac...Wiec mu powiedzialam - szerokiej drogi i spedzam sobie mily dzionek w domku :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1398 dnia: 9 Września 2006, 11:20 »
Tak mamy jutro rocznice. I wczoraj z nim rozmawialam i powiedzialam mu ze mysalam ze kuchnia bedzie po weselu moze uda nam sie nabirac pienizkow. Dzisiaj za to ok 17 idziemy do jego Mamy bo dzwonila i znalazla jakas sale nad jeziorkiem i cos tam -- dokladnie nie mowila przez telefon--ja wsumie nie wiedzialam nic o tym ze S  z nią rozmawiał o tym. No  i zobacyzmy co ciekawego powie.
Ja juz sama nic nie rozumiem.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1399 dnia: 9 Września 2006, 11:22 »
Gosiu jasne ze przymierzałam , krótki od razu odpadł bo mnie skracał ( zreszta pani z salonu tez tak powiedz ze krótkie skracaja) I z dołu podpiety wygladał jak jakis ogon a z góry to wydłuzył mnie i jakos tak wywyższył! A no przymierzałam bez lamówki- i jakos tak ładniesie na mnie nieukładał, przymierzałam tez gładki ale o wiele bardziej pasoweał ten z aplikacja identyczna jak na sukience, tego zdania były i mama i kolezanka! A bez welonu( ja tak najpierw chciałam bb) byo jakostak smetnie, bo sukienka jest skromniutka! A zawsze moge z tego welonu zrezygnowac bo dostaje go gratis!
No powiem Wam czułam sie jak Maeyja, jakos tak dziwnie , no ale cóz na co dzien sie welonu nie nosi!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1400 dnia: 9 Września 2006, 11:25 »
Nie spieszy mi sie nigdzie tylko wkurza mnie takie zachowanie czasem. Jak mowi sie o ślubie a tu nagle on wymysla 100 rzeczy ktore mozna by bylo zrobic przed.
Zobacyzmy jak to bedzie.Mam nadzieje ze dzisiaj Jego Mama mnie nie zagnie ani on niczym i ze nie bedzie mi przykro jak wyjdziemy.A musze powiedzec ze są zdolni do tego.

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1401 dnia: 9 Września 2006, 11:27 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
tylko wkurza mnie takie zachowanie czasem.

Witaj w klubie........

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1402 dnia: 9 Września 2006, 11:28 »
DjJeyDi Ostro pojechalas ;) ale slusznie, facetom sie wydaje, że oni najlpiej jezdza samochodami, boja sie o te swoje cacka a my... no ewentualnie jak cos wypija, to łaskawie dadza nam auto :evil:  Z tego co rozumiem do był wasz wspolny zakup, wiec niech teraz sioe nie zachowuje jakby to byla jego zabawka.
JA coprawda nie mam tego problemu, bo dostaje autko za kazdym razem jak tylko chce, ale w sumie na dluzszych trasach wole jak Robert prowadzi, wtedy moge swobodnie sie odprezyc. JA mam juz prawko 10 lat i chyba znudzilo mi sie ze ciagle ja musialam prowadzic, bo moj Robert dopiero 1,5 roku temu zrobil prawko :) Ale jakby mi taki numer wywinal jak tobie to pokazałąbym mu gdzie raki zimuja :!:  :!:  :!:
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1403 dnia: 9 Września 2006, 11:33 »
Ewelinka, trzymam kciuki, zeby wszystko sie udalo :)

Aniutek, w takim razie ja czekam na konkretne zdjecia z cyfrowki, bo w tych malych nie za wiele widac w sumie czy ci pasi, ale skoro Twoja mamusia tak stwierdziłą i kolezanka, to chyba maja racje, ze ten tylko ci pasuje :) Zreszta tak jak mowisz, raz w zyciu nosi sie welon i wyglada jak maryja  :mrgreen:  Nie przejmuj sie, ja tez pewnie bede tak wygladac :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1404 dnia: 9 Września 2006, 11:37 »
Cytat: "cafe"
Ewelinka, trzymam kciuki, zeby wszystko sie udalo

Ja  tez ma nadzieje.

Cytat: "DjJeyDi"
dni milczenia

Dobrze ze u Nas tak nie ma. My jak sieposprzeczamy to ja sie wkurzam a po chwili i tak jest juz ok. I nawet jak chcem sie obrazic to nie moge bo on sie tuli do mnie a ja wymiękam.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1405 dnia: 9 Września 2006, 11:40 »
No gosiu no nie wiem mi sie tak wydaje,ze niektóre dziewczyny tak ładnie w welonach wygl adają  a ja jak maryja, chociaz moze to tylko moje odczucie! mi to sie i tak wydaje,ze kiepsko mi we szystkim takze wiecie, no beda zdj w przyszłym roku  :D z przymiarki! Wiem.ze niewiele widac bo to foty z tel no ale cóz skleroza nie boli ze zapomniałam jej zachatrać!
Ewelinkaa no to nie mysl tak o tym ślubie , bedzie za rok to bedzie a nie bedzie za rok to bedzie za 2! Przeciez siła go nie zmusisz ,zeby sie oswiadczał! Tylko dziwnee hmm szuka tesciowa juz sali itp. a tu nawet jeszcze oficjalnej decyzjii nie było! Nie dziwi Cie to?? Moze jego mama wie wiecej niz Ty , ze szykuje Ci jakas niespodzianke! A moze po prostu musi dojrzec do decyzji o slubie!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1406 dnia: 9 Września 2006, 11:44 »
Cytat: "Aniutek83"
Przeciez siła go nie zmusisz ,zeby sie oswiadczał

Ja wiem o tym i dlatego czasem czuje sie jak jaka nienormalna ktora gada ciagle o ślubie.
Cytat: "Aniutek83"
Tylko dziwnee hmm szuka tesciowa juz sali

A myslisz ze mnie to nie zdziwiło i gdy mu powiedzialam ze dlaczego ja nic o tym nie wiem to on na to ze jakos tak wyszlo i ze nawet jego mama powiedziala ze jak bedziemy chcieli ciasta to nam upiecze z koleznka , a jej sasiad robil wesele i tanio mu wyszla sala wiec ona sie sama dowiedziala.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1407 dnia: 9 Września 2006, 11:46 »
noo widzisz wiec moze Cio cos szykuje , skoro rozmawiał o tym z mama. Moze ona cos wie....? A Ty tak ciągle o tym nie myśl i sienie zamartwiaj bo po co Ci to!!! Bedzie dobrze i tyle! Bo musi byc dobrze!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1408 dnia: 9 Września 2006, 11:47 »
Aniutek z tym dojzewaniem faceta do slubu to..... ja bym miala 40 na karku ;)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1409 dnia: 9 Września 2006, 11:48 »
W kazdym razie dzisiajj sie dowiem wszystkiego bo idziemy do niej na obiadek i zobaczymy co  wymyslila.