Troche sie przespałam, naładowałam baterie na wieczor
DjJeyDi upiększa sie teraz maseczkami, pewnie kładzie sobie teraz jakies plasterki ogorka na buzie
Ewelinka obejzała juz sale, hmmm. moze nawet siedzi teraz z ukochanym i ustalaja date ślubu?
Aniutek moze jest z kolezanka, popijaja piwko i papelkuja na temat ślubu
Lilkuś jest na spotkaniu foremkowym w Szczecinie, napewno pije piwko, smieje sie z ukochanym poznaje inne dziewczyny foremkowe, ktore jeszcze w tym roku maja ślub lub juz miały
Anusia cos wspominała, ze ma dzis babska impreze
Ewelina od wczoraj jest w innym swiecie z ukochanym, czasem o nas mysli i pewnie nie moze doczekac sie kiedy zasiadzie na forum i przeczyta nasze skrobania ale poki co.........
No a reszte kobitek?
Olkahof, Szajo, Vall, Kami, Lady_Yes, Nicole_Lucy, Anetka161, Kasia - Wrocław, ilka2, kiciaczek, oosta, myszata, AniaX, AndziaK, belonka, Katrinka Nie wiem co miały w planach wiec przepraszam, ze o Was nie pisze

A Ja? Ja bym chciałą mieć teraz obok siebie swoja przyjaciółke, tez byśmy pogadały na temat sukienek, welonów, i ogólnie temat ślubów bo z Robertem nic narazie nie mowie odnośnie ślubu. Bo w sumie czuje ze sie zatrzymałam, wszystko co najwazniejsze mam, sala, orkiestra, fotograf, kościół. A dalej nie wiem co załatwiać, na kiecke czekam do listopada, no moze ciut wczesniej, nauk przedmałżeńskich jeszcze nie ma, może beda za tydzien lub dwa, obrączki - tez narazie temat stoi w miejscu

Ehhhh...