Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1051220 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1770 dnia: 13 Września 2006, 12:50 »
Andzie no nie ze prostacko od razu to nie...tak to jest i juz...i kazda z nas to przeciez lubi tak szczerze mowiac  :oops:

blizniaki wychowywac a byc chrzestna to chyba roznica? u nas genetycznie chyba nie da rady, bo nie ma blizniat w rodzinie...ale gdybym miala takich dwoch malych Irkow to czemu nie  :wink:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #1771 dnia: 13 Września 2006, 12:51 »
Dziewczyny jeśli przed ślubem macie taką ochotę na miłość, to powiem Wam, że po ślubie apetyt rośnie kilkunastokrotnie - bynajmniej z nami tak jest. Przed ślubem było fajnie, ale teraz jest poprostu bosko. Seks małżeński daje o wiele więcej satysfakcji :oops:  :mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1772 dnia: 13 Września 2006, 12:52 »
wracajac do tematu zniecierpliwionych...niecierpliwie napisalam pare newsow w moim odliczniu

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1773 dnia: 13 Września 2006, 12:56 »
Ja boję się że po ślubie rano, po przebudzeniu nie będziemy mieć ochoty iść do pracy :)
Problem w tym że będę mieszkać u teściowej :( Także prywatność nam się nie zwiększy niestety.  :cry:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1774 dnia: 13 Września 2006, 12:57 »
Laseczki ale wy tu produkujecie a jam mam dzuis dołaaaa i zastanawiam sie czy nie opuscic na zawqsze tego forum!! Bo Wam tak fajnie z Waszymi facetami aja mojego widze raz na tydzień itp. I Ja tam jakos rzeczywiście mam zmiejszona ochote po tabletkach!a ja 21 jade do mojego endokrynologa i już sie bojeee con on mi tam znowu powie- bo wyniki kiepskie!Ach jakby mnie juz na forum nie było to znaczy,ze sie z Wami pożegnałam juz!
Vall super ta kiecka!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1775 dnia: 13 Września 2006, 13:00 »
Aniutek nie rób nam tego !!!!!!  :cry:
U nas napewno nie jest tak kolorowo na okrągło. Są lepsze i gorsze dni. Zobaczysz że po ślubie wszystko będzie dobrze, będziesz go miała często.
A tak wogóle to ja mojego R. mam tylko 2 x w tygodniu (no czasem 3) i to też nie jest to czego bym chiała.

Głowa do góry !!! I nie opuszczaj nas !!!!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1776 dnia: 13 Września 2006, 13:01 »
Eeeee eeeeeee eeeeeeeeee ty sie lepiej nigdzie nie wybieraj, co ty  mowisz...
PRZECIEZ MY TU JESTESMY PO TO ZEBY POMAGAC SOBIE NAWZAJEM

glowa do gory...ja tez mialam taki czas, ze spotykalismy sie zadko, albo  tylko raz na tydzien przez telefon sie slyszelismy...

Jak odejdziesz to ja tez odejde z tego forum   :obrazony:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1777 dnia: 13 Września 2006, 13:02 »
Anka, złoić Ci skórę to mało :) nie pisz takich głupotek..
ja tez teraz widuję się z moim lubym tylko w weekendy..nie zapowiada sie na razie, że bedzie inaczej..praca niestety..nie możesz się stresować, bo wyniki nigdy Ci dobre nie wyjda z takim myśleniem..każdy ma kiepskie dni..inaczej nie doceniałby tych dobrych..nie myśl negatywnie.. zanim z lekarzem nie porozmawiasz nic nie wiadomo..bądź dobrych myśli, bo wszystko będzie ok :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1778 dnia: 13 Września 2006, 13:04 »
Cytat: "AndziaK"
Problem w tym że będę mieszkać u teściowe

no to widze ze masz ten sam problem co ja, tylko sie pocieszam ze bedzie to twalo tylko, a moze az :( rok...ale mam nadzieje dam rade wytrzymac u tesciow :(

Cytat: "olkahof"
Eeeee eeeeeee eeeeeeeeee ty sie lepiej nigdzie nie wybieraj, co ty  mowisz...
PRZECIEZ MY TU JESTESMY PO TO ZEBY POMAGAC SOBIE NAWZAJEM

No wlasnie, popieram w 100%

Jak odejdziesz to ja tez odejde z tego forum

Ja tez odejde i nie bedzie nikogo, phiiii
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1779 dnia: 13 Września 2006, 13:14 »
Cytat: "anusiaaa"
no to widze ze masz ten sam problem co ja, tylko sie pocieszam ze bedzie to twalo tylko, a moze az  rok...ale mam nadzieje dam rade wytrzymac u tesciow

No Anuś to my chyba naprawde mamy coś wspólnego (zebranie w tym samym niemal czasie, numer palca podobny, te same problemy z mieszkaniem) Nieźle.
Tyle że my perspektywy na wyprowadzkę nie mamy żadnej :( Albo trafi się jakiś domek do remontu alebo podciągniemy dach i zrobimy sobie poddasze :( Beznadzieja :(

olkahof napisał/a:
Jak odejdziesz to ja tez odejde z tego forum

Ja też  :!:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1780 dnia: 13 Września 2006, 13:16 »
Aniutek83 - nie rób nam tego.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1781 dnia: 13 Września 2006, 13:19 »
Oczywiscie ze ona tego nie zrobi, osobiscie tam do niej pojade i ja przywroce do porzadku

Jestesmy twarde baby Aniutek ty jestes jedna z nas i koniec :!:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1782 dnia: 13 Września 2006, 13:24 »
Aniutek ani sie waż!!!!! :klotnia:  nie wolno!!

a moge zapytac jakie masz porblemy, ze do endo jeżdzisz -rozumei ze to ejgo dowiedzasz w krakowie... ja tez stale sie badam i lecze :( buuuuu ale już przywykłam :0 wczoraj byłam an wizycie i w sumie nie jest żle, ale dobrz ete znie :(

A co do tych anszych facetów -to my owszem meiszkmay ze soba, ale czasme zupełnei sie mijamy, moj A. mam amse nadgodzin wraca czasme pozna noca, jak on jets wczensiej zwykel ja msuze zostac..i koło sie zmayka..Powiem wam ze jesli chdozi o piguły  -to ja przy nich faktycnzie miała obniżone "libido " :) hehehehe od 3 lat nie biore i ejst lepiej, ale problemy hormonalne tez oddziałwyały na "zachcianki'..teraz po długim elczniu ( które nadla trwa) jest o niebo lepiej :) hehehehhe

Olenko - współczuje, i ciesze się ze otrząsnęliście sie i patrzycie na świat optymistycznie :)

lilkus, Aniutek - dizeki z aopinie w/s kiecki - tez mi sie włansie podba bo jest taka 'inna " :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1783 dnia: 13 Września 2006, 13:25 »
Olka jaka dzisiaj bojowniczka....jak Xena :wink:

alebo podciągniemy dach i zrobimy sobie poddasze

Spoko, tak tez idzie sobie fajnie zyc, moj bracik mieszka z tesciami w domku (on jedno pietro, oni drugie) i prawie wcale sie nie widuja.

A my z Grzesiem po weselu zaczynamy zbierac na mieszkanko, no i jak policzylismy gdzies rok potrwa zeby sie cosik konkretnego pozbieralao wiec bede mieszkac na wsi- i to plus tego wszystkiego :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1784 dnia: 13 Września 2006, 13:26 »
Aniutek i Ty chcesz nas porzucić??? Jak jakąś tam zabawkę ??!!!

NIC Z TEGO, NIE POZWOLIMY !!!!!    :protestuje:  

Przecież możemy zawsze wirtualnie na nas liczyć, zawsze Ci pomożemy jak tylko będziemy umiały   :glaszcze:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1785 dnia: 13 Września 2006, 13:30 »
anusiaaa problem jest jeszcze w tym, że on ma siostrę która narazie mieszka z mamą i nie ma zamiaru się wynieść. A jej pokój jest na "naszym" piętrze i tak pozostanie. Nam zostaje 1 pokój !!! i walczę o osobną łazienkę i nie odpuszczę !!! :twisted:

I ja będę mieszkała na wsi :))

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1786 dnia: 13 Września 2006, 13:31 »
Olka jaka dzisiaj bojowniczka....jak Xena  

ty bo do ciebie tez przyjade i zrobie porzadek  :wink:  poza tym juz pisalam wczesniej, ze jestem happy bo ruszylo sie w kilku sprawach czego zrezta jeszcze nie przeczytalas w moim watku  :wink:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1787 dnia: 13 Września 2006, 13:33 »
wiecie jaki mam problem z ta suknia!! Ściągnełam ta fotke z jakiejs storny..a nie wiem z jakiej, jaka to firma itd..i nei moge jej znalesc..nawet zbeyby wiedziec gdzie ewnetualnei mgoa ja przymierzyć :( o ja głupiaaaaaaaaaaa......
Pomocy  :oops:  :roll:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1788 dnia: 13 Września 2006, 13:34 »
Jeśli chodzi o tabletki to ja brałam Cilest, pozniej Diane35 a pozniej sportotem Cilest. Dlatego ze lekarz powiedział ze Diane nie powinno sie stosować dluzej niz pol roku :(
Teraz w kwietniu odstawilama le libidi chyba jeszcze nie unormowalo sie, w kazdym razie ta ochota na sex nie jest jakas oszołamiająca :( No i krostki na buzi wrociły :( czym tez sie nie zachwycam.

Aniutek Kobieto ty nas nigdzie nie opuszczaj bo sie zaplaczemy bez Ciebie  :cry:

Jak tak mozesz nas straszyc??? Jestesmy ti razem od jakiegos czasu, poznajemy siebie a ty nam nagle oświadczasz ze nas opuscisz???? Nie bedziesz taka okropna, noc hyba ze chcesz miec nas wszystkie na sumieniu a raczej nasze podpuchniete oczka od placzu za toba  :cry:
[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1789 dnia: 13 Września 2006, 13:35 »
Dziewuszki no skoro tak mówicie  to musze tą sprawę jeszcze głęboko przemyslęć!Ale mam dzis masakryczny dzien i do tego boli mnie brzuch( chyba znowu zap pecherza albo co) A no Vall mam takie pewne problemy bo choruje na niewyleczalne imunologiczne zapalenie tarczycy w połączeniu z nadsczynościa( BOSKO) leczenie do końca życia! Szprycuje sie hormopnami i do tego tabletki anty! Żoładek mi już wysiada czasami!
A Wy to mówicie ja to nie dość,ze jeszcze bede mieszkac z teściami to na dodatek przyszła szwagierka z mężem tam mieszkaja( dostali najf. pokoje) a ja go delikatnie mówiąc ( tego mężą) NIE LUBIĘ! My mamy dom do wykończenia i planujemy go tak zrobic do 2 lat po slubie Zeby juz mieszkac osobno! No andzia K to tak jak ja w sielkskim otoczeniu zamieszkam na obrzeżach miasta! ( ja kobita do bloków przyzwyczajona)
Vall kiecka naprawde GITES!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1790 dnia: 13 Września 2006, 13:35 »
Hahahhahaha Vall rozbawiłaś mnie, ale nie przejmuj się ja też czasami tak mam :))

:brawo:    :hahaha:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1791 dnia: 13 Września 2006, 13:37 »
Vall, a nie jest to suknie Cymbeline?? przypomnij sobie, gdzie wchodziłaś..

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1792 dnia: 13 Września 2006, 13:40 »
Widzisz Aniutek Ty też nam jesteś potrzebna. Możemy podać sobie łapki, bo ja znów nie lubię siostry R. (tzn nie przepadam za nią). A wtrynia się do wszystkiego !!!!  :evil:

Ja też mieszkam w bloku i cieszę się na mieszkanie na wsi. Mój R. za nic w świecie nie poszedłby do bloku, o nie !!!!

Ale jak będzie do d... mieszkanie z mamą i siostrą to ja stamtąd spadam a mój R. ze mną mam nadzieję :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1793 dnia: 13 Września 2006, 13:41 »
czego zrezta jeszcze nie przeczytalas w moim watku

przeczytalam kochana ale mam dzis sporo pracy i nie mialam kiedy odpisac ale juz wszystko wiem o domu weselnym, orkiestrze z Maiami  :wink: i sukeince :mrgreen:

Nam zostaje 1 pokój !!! i walczę o osobną łazienkę i nie odpuszczę !!! Twisted Evil

Druga wojowniczka Xena heheheh ale dobrze walcz o swoje bo bez lazienki to troche lipa   :?

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1794 dnia: 13 Września 2006, 13:43 »
Cytat: "Aniutek83"
A no Vall mam takie pewne problemy bo choruje na niewyleczalne imunologiczne zapalenie tarczycy w połączeniu z nadsczynościa( BOSKO) leczenie do końca życia! Szprycuje sie hormopnami i do tego tabletki anty! Żoładek mi już wysiada czasami!

Ania to dla pocieszenia powiem ci tak... ja mam za male serce do budowy ciala, ktoremu wypada jakis platek, a jak wypadnie to bedzie buuu operacja, dlatego nie moge sie meczyc, denerwowac itp. bo zaraz mam przyspieszony rytm serduszka i mdleje, na dodatek jakies 2 lata temu wyladowalam w szpitalu i odkryto u mnie bakterie, ktora wyniszczyla mi zoladek. Nie jadlam przez ponad tydzien, bo nie moglam, sluchdlam 7 kilo w tydzien. Bakteria, ktora niby maja prawie wszyscy ludzie na swiecie, a tylko u niektorych sie uaktywnia, ja jestem ta "niektora". Bakterii nie da sie wyleczyc, tylko zaleczyc, atakuje co kilka miesiecy wtedy wymiotuje nie moge jesc itp.
W pewnym momencie wykryto tez grzybice zoladka od nadmiaru lekarstw... do tego jak juz sie w miare unormowalo, to poronilam, takze uwierz mi nie jestes jedyna ze zdrowtnymi klopotami...ja tez je mam i tez miewam fatalne dni, tylko pamietaj...
po tych zlych nastaja te dobre... :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1795 dnia: 13 Września 2006, 13:44 »
Vall, dla mnie to suknia Cymbeline..ich modelka i ich sposób robienia zdjęć..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1796 dnia: 13 Września 2006, 13:45 »
haa a my bedziemy miec 1 łazienke i 1 ubikacje na 6 osób bosko( jest jeszcze prysznic ale nieczynny ale walcze o niego zeby rozładowac ta kolejke) No mój luby tez by nie poszedł do bloków w zyciu!Ja jeszcze licze w skrytosci ducha ,że szwagierka z moim ulubieńcem sie wyprowadzą! A ja sprawe forum głeboko przemysle wpada do mnie dzis kumpela moze cos na to poradzi!
A juz tak nie gadajcie żebyście sobie nie poradziły, i były smutne. Doskonale byłoby i beze mnie, nawet byście nie zauwazyły mojej nieobecności!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1797 dnia: 13 Września 2006, 13:46 »
Hahaha wojowniczka to akurat trafione.  :lol:
Wiesz łazienka generalnie jest na parterze, ale ja chcę swoją na "swoim" pietrze, żeby mi nikt kosmetyków nie podbierał i nie bałaganił, bo nienawidzę tego  :evil:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1798 dnia: 13 Września 2006, 13:47 »
przynajmniej wiecie, gdzie będziecie mieszkać..my jeszcze nic nie wiemy :( i nie wiem, kiedy ta sprawa się wyklaruje..

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1799 dnia: 13 Września 2006, 13:48 »
O matko dziewczyny jak tak poczytałam o waszych problemach zdrowotnych to jakos tak smutno mi sie zrobiło :(
[/url]