Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 czerwiec 2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1470 dnia: 10 Września 2006, 19:07 »
dziekuje wszystkim za mile slowa i popieram zdanie o facetach. ja sie wczoraj ze swoim  :klotnia:  bo wypowiedzialam swoje zdanie na pewien temat, w ktorym mam rozeznanie bo moja mama byla ksiegowa, a on do mnie z krzykiem ze mi udowodni ze sie myle. myslalam ze go udusze przez telefon. tak mi cisnienie podniosl ze   :boks1: . a co najciekawsze ze dzisiaj przyjezdza do mnie az na 3 tygodnie i chyba sie pozabijamy przez ten czas. trzeba w koncu ruszyc z zalatwianiem spraw (tak konkretnie, bo narazie mamy tylko mailowo niektore rzeczy umowione ), ale jak bedzie goraco to go chyba zatluke   :p  

buziaczki dla Was wszystkich   :calus:    :calus:    :calus:

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1471 dnia: 10 Września 2006, 19:53 »
Cafe i reszta Kobietek, już mówię, co się działo u mnie przez weekend. W sobotę pomagaliśmy mojemu tacie (mama w pracy) zbierać drewno na opał. Tata zwalał drzewska, a ja, mój narzeczony i brat paliliśmy cienkie gałązki, a co grubsze, to na przyczepkę i do domku :) Roboty było co nie miara! A wieczorkiem impreza urodzinowa koleżanki do rana   :pijaki:  więc teraz odpoczywamy :)
W ogóle, to w piątek odebrałam swoje prawo jazdy i już dwa razy jechałam sama !!   :kierowca:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1472 dnia: 10 Września 2006, 22:05 »
A ja dzis bylam z kolezanka na pwiku w naszym ulubionym pubie do ktorego uderzamy od poacztku studiow, czyli od wielu lat, bo juz dawno studia sie skonczyly  i bylo super :) Teraz siedze sobie w domku, slucham Reamonn - Alright - super piosenka, super kapela :D AAA i z ufokiem juz  rozmawiamy :D

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #1473 dnia: 10 Września 2006, 22:12 »
Witajcie po mojej dluzszej nieobecnosci (niestety komputer byl w serwisie) ale tylko 4 dniowej a tu tyle postów do czytania :) ale fajnie przynajmniej sie nie nudzilam wieczorkiem:)
Aniutek suknia śliczna i bardzo do Ciebie pasuje! welon rowniez i to upięcie suuuper:)
lady_yes czekam niecierpliwie na zdjecia twojej sukni! a ja nawet jeszcze nie bylam w salonie;)
Oczywiście witam wszystkie zniecierpliwione, ktore zagoscily w wateczku:):)
ale nas dużo !! ale po ilości postow mozna stwierdzic ze nie tylko ja mam "fioła" na punkcie ślubu hehe;)

Pozdrowionka !!

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1474 dnia: 10 Września 2006, 22:39 »
Oj kochana na pewno nie tylko Ty :) Cos mi sie tak zdaje ze kazda z nas po troszku ma :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1475 dnia: 11 Września 2006, 00:06 »
Jakby coś, to tutaj mój przymiarkowy temat Oleńkowe zdjątka z przymiarki
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1476 dnia: 11 Września 2006, 07:07 »
Kasia-Wrocław no to GRATULACJE!! Ja mam prawko juz ponad 2 lata i rzedko jezdze i jak wsiadam po dłuszej nieobecnosci do auta to mam takiego stresa ze szok!Jak sobie w koncu kupie swoje własne to bede mogła jexdzić do woki a co!
Katrinka dziekuje Ci bardzo za opinie na temat mojej kiecki!ja ciagle jestem do siebie sceptycznie nastawiona! no i baa macie racje wszystkie mamy fioła na punkcie slubu!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1477 dnia: 11 Września 2006, 07:54 »
Kasia-Wrocław Gratuluje prawka  :!:  :!:  :!:

Tak czy owak życze Wam równiez miłego dzionka :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1478 dnia: 11 Września 2006, 08:42 »
Aniutek83 - tesciowa dała nam obraczke na zrobienie sobie u złotnika dwie. I sale o ktorej pisalam wczesniej.

Przeprowadzilsimy rozmowe wczoraj szczra,powiedzialam mu co jest nie tak.wierdzil ze sie poprawi. W ramach przeprosin zaprosil mnie na lody do kawiarenki. A wieczorwem wybralismy model obrączek jakie bysmy chcieli. A dzisiaj ide sie przejsc po złotnikach w stargardzie by dowiedziec sie o ceny. NIe wiecie ktory złotnik jest dosc tani w stargardzie. No i S powiedzial zebym dowiedziala sie od taty czy nie ma czegos -- sali itd..--taniego.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1479 dnia: 11 Września 2006, 08:45 »
No to w końcunie rozumiem bierzecie ten slub czy nie? zadeklarował sie? no z jeden to ciężko zrobic 2 no chyba ze bb cienkie ja wiem bo my tez robimy u złotnika i wiem ile musi byc gram złota! No to bardzo fajnie,ze odbyliscie szczera rozmowę  i częściej powinniscie tak robić! i musicie w końcu cos zadecydowac bo na[rawde z salami jest kruchi- no chyba ze u Was jest duzo łatwiej!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1480 dnia: 11 Września 2006, 08:54 »
No wlasnie ppowiedzialam mu ze musimy czesciej rozmawiac. Poza tym powiedzialam ze my robimy wszystko na odwrot--robimy obrączki --a reszta ktora robi sie na poczatku.A on mi powiedzial ze jak sie juz cos  ma --a obraczki wsumie sa najwazniejsze-- to chce sie wiecej, bardziej dążyc do załątwiania. Nadal czekamy na decyzje mojej pracy.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1481 dnia: 11 Września 2006, 08:56 »
Ewelinka Bardzo dobrze, ze przeprowadziłas z nim rozmowę :) Facetom to wszystko trzeba mówić bo sie kurde nie domysla !!!

Ja nie wiem gdzie jest tani złotnik, ale jak sie dowiesz to powiedz mi prosze :) Ja  chodziłam narazie tylko w Szczec. ale bardziej po sklepach jubilerskich
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1482 dnia: 11 Września 2006, 09:33 »
witajcie babeczki :)
koszmarny początek dnia - nie miałam kluczy do pracy (koleżanka napisała, ze sie spóźni...), nie miałam ognia by sobie chociaż ze zdenerwowania zapalic, na dodatek zaraz rozładuje mi sie komórka... czy dzisiaj jest piętek 13??? nie, jak ja nie cierpie poniedziałku...

Kasia - Wrocław - gratuluje prawka !!   :auto:  

ewelinkaaa7 bardzo dobrze, ze w końcu porozmawialiscie!!
Cytat: "Aniutek83"
zadeklarował sie?
?? bardzo fajnie, ze juz załwtwiacie co nieco ze slubem, ale co z zaręczynami? będą?

Cytat: "ewelinkaaa7"
Nadal czekamy na decyzje mojej pracy

nadal trzymamy kciuki!! :!:

lady_yes jak juz mówiłam na sobotnim zlocie - kiecka bardzoooo fajna !! nie zastanawiaj sie ale jak powiedziała lilian, poprzymierzaj jeszcze kilka innych :)

miłego dzionka laseczki... zabieram sie za prace  :wink:

wybraliśmy juz piosenke na pierwszy taniec!! całkiem przypadkowo: Whitney Houston - I have nothing  :serce:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1483 dnia: 11 Września 2006, 09:38 »
cafe - dzisiaj planuje podejsc do B-14 i B-1 by zobaczyc co mi zaproponują i w jakich canach bo słyszałam ze u złotnika taniej wychodzi niż w sklepach jubilerskich a jeszcze my mamy swoje złoto.

Cytat: "Lilkuś"
ale co z zaręczynami? będą?

Oto jest pytanie. Kiedy mu powiedzialam ze zapytam sie Taty czy nie moglby gdzie tam sie rozejrzec za salą -- bo skoro jego mama wyszla z inicjatywa to czemu nie zapytac taty-- i powiedzialam Mojemu S ze Tata napewno sie zapyta czy zareczyny byly-- na to Moj S nic nie odpowiedzial. A wieczorwem swoim głosikiem powiedzial -- po rozmowie i moich slowach- sie zapytal czy jeszcze chce jeszcze wyjsc za niego.

Offline nicole_lucy

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1484 dnia: 11 Września 2006, 09:51 »
O kurka :!:  :!:  :!:
Ale ten weekend szybko minal. Wczoraj caly dzien spedzilam z M. Wprawdzie wiekszosc czasu spal bo jest strasznie zmeczony praca, no i jeszcze ta nocna imprezka. Ale nawet jak sobie spi u mnie na łóżeczku to sie bardzo ciesze, ze jest blisko mnie (a nie widzielismy sie caly tydzien :( ).
A ja dzisiaj na 14 ide po wyniki i na ewentualny ustny z Żelbetu. Pisemny mialam w czwartek. Ale marnie to widze, bo ilosc i jakos zadan nie odpowiadala czasowi jaki nam dali. Jestem ciekawa czy Ci uroczy mlodzi mgr sami by je w takim czasie zrobili, bo mam duuuuze watpliwosci. Ja tu walcze o stypendium (i sadze, ze kazda wie jak sie w obecnym czasie pieniadze przydaja), ucze sie 2 tygodnie, a tu chyba wszystko na marne. A tu ostatni rok na karku, i takie neispodzianki przykre. Oj nie fajowo.
Dobra juz nie nudze. Dam znac jak poszlo.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1485 dnia: 11 Września 2006, 09:56 »
Aniutek faktycznie te zdjatka male, chcialam je powiekszyc ale wtedy jakos byla okropna i nic nie bylo widac.
Ale sukienka naprawde ladna!!!! A ty w weloniku super wygladsz, mi sie podobasz a to najwazniejsze :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
lady-yes twoja suknie na prawde piekna ale widac zdecydowana roznice miedzy real foto na tobie a zdjeciem na modelce, tego nie ma co porownywac te sukienki to jakby troche inne sukienki, dlatego nie ma co na necie ogladac tylko trzeba szukac, szukac i przymierzac :D
Lilkus nie przejmuj sie, jak sie dzien zle zaczyna to zawsze prawie konczy sie dobrze wiec trzymaj sie tej wersji a dzis nie zwariujesz :mrgreen:

A od siebie chcialam dodac ze bylam w salonach u mnei w TG i niestety nic mi sie nie podobalo..u nas jest tak ze wybierasz sobie model z salonu a oni ci go szyja na miare ale  mnie sie nic nie podoblo tak zeby powalilo na kolana, ale pytalam sie czy jak przyniose na zdjeciu to czy mi uszuja powiedzilei ze tak ale na wlasne ryzyko bo wiadomo ze zdjecie to zdjeice i nie widac tam wszystkiego,. wiec narazie dalej sobie bede lazic po salonach i moze cos mi wpadnie w oczko, oby :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1486 dnia: 11 Września 2006, 10:01 »
Cytat: "ewelinkaaa7"

ale co z zaręczynami? będą?

po rozmowie i moich slowach- sie zapytal czy jeszcze chce jeszcze wyjsc za niego.

to dobrze wróży :) oczywiscie odpowiedziałaś, ze tak (?) na pewno juz myśli o pierścionku  :mrgreen:

anusiaaa - staram sie myślec pozytywnie... ehhh normalnie dawno nie miałam takiego zawrotu głowy...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1487 dnia: 11 Września 2006, 10:06 »
to dobrze wróży  oczywiscie odpowiedziałaś, ze tak (?) na pewno juz myśli o pierścionku  

Oczywiscie powiedzialam ze tak.
Nie wiem o czym mysli i tez mu o tym powiedzialam.
Zobaczymy teraz ten tydzien ma druga zmiane wiec będzie wracał o 24 i bedziemy tylko spali razem. Bo ja musze rano wstac.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1488 dnia: 11 Września 2006, 10:06 »
Cytat: "anusiaaa"
bylam w salonach u mnei w TG i niestety nic mi sie nie podobalo..u nas jest tak ze wybierasz sobie model z salonu a oni ci go szyja na miare ale mnie sie nic nie podoblo tak zeby powalilo na kolana, ale pytalam sie czy jak przyniose na zdjeciu to czy mi uszuja powiedzilei ze tak ale na wlasne ryzyko bo wiadomo ze zdjecie to zdjeice i nie widac tam wszystkiego,. wiec narazie dalej sobie bede lazic po salonach i moze cos mi wpadnie w oczko, oby

na pewno cos Ci jeszce w oko wpadnie, masz jeszcze dużo czasu...
faktycznie, szycie sukienki z samego zdjęcia jest troszke ryzykowne, bo wiadomo, ze zdjecie w pełni nie oddaje uroku sukni...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1489 dnia: 11 Września 2006, 10:30 »
A i zapomnialam wspomniec ze rozmawialismy tez o sukience.On chciał zebym sobie kupila sukienke bo jak twierdzi nie chce zebym miala cos co bedzie nosic na sobie 15 dziewczyn.No to mu wytłumaczylam ze jest o wiele taniej z wypozyczeniem niz kupnem. I o wynajmie autokaru i o orkiestrze tylko nie o zaręczynach.

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1490 dnia: 11 Września 2006, 10:32 »
A i zamowilisamy KARTE RABATOWA .

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1491 dnia: 11 Września 2006, 10:49 »
Nicole_Lucy Widze, ze budownictwo studiujesz, to witaj w klubie :) Tyle ze ja juz 3 latka po jestem ale doskonale cie rozumiem z tym żelbetem...  :przytul:  
 Życze powodzonka w każdym badz razie!!!

Ewelinka Ja tez mam karte rabatowa ale zupelnie nie umiem jej użyc, tzn nie wiem gdzie daja rabaty na tą karte :( Ale ciesze sie, ze juz jakies konkretne plany robicie :) A pierscionek zareczynowy napewno jakis dostaniesz, moze sama zaczniesz ogladac na internecie i tak mniej wiecej mu podpowiesz jaki ci sie popdoba?
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1492 dnia: 11 Września 2006, 10:51 »
Aaaa, mam kolezanke, ktora wziela slub ze swoim facete bez zareczyn :) i tez nie bylo zle :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1493 dnia: 11 Września 2006, 10:55 »
Cytat: "cafe"
A pierscionek zareczynowy napewno jakis dostaniesz,

Zamierzam w sobote zabrac go na zakupy takie ogólne, bo po wypłacie bedzie i zjasc do jubilera na Piłsudskiego. I poogladac co nie co.

Ale ciesze sie, ze juz jakies konkretne plany robicie

Cos tam co nie co omawiamy sobie. Mysle ze wiecej bedzie gdy bede miala prace. I zobaczymy co tata powie, moze jakies ciekawe "oferty" przedstawi.

A popro jeszcze jednego to w weekend jeszcze jedno usłuyszalam tym razem od Mamy.Pisałam gdzie tam na forum jaka ma nienawisc do ojca  ale mysalam ze jej to przeszlo ale sytuacja piątkowa wykazala ze nie i z wynikniętej sytuacji odezwała sie do mojej siositr "napisz temu skurw... "

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1494 dnia: 11 Września 2006, 10:58 »
Ja tez mam karte rabatowa ale zupelnie nie umiem jej użyc, tzn nie wiem gdzie daja rabaty na tą karte

cafe na głoenwj stronie e-wesele jest po lewej stronie baza danych, tam wybierasz rodzaj firmy (uroda, moda it) no i region - jak juz sie wyświetla firmy to masz tam pokazane ile daja rabatu na karte rabatowa :):)

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1495 dnia: 11 Września 2006, 11:17 »
hmm no wiec... Anitek fotki faktycznie male... ale mysle ze ladnie Ci w tej sukni by bylo... :) i masz fajny welonik dobrany ;) tez chcialam z jakas lamowka :) zobaczymy...

a pytanie do mnie to wesele mam w Marinie :D tam gdzie Dziubasek  :mrgreen:  hah i bede miec kupe pytan do niej :D

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1496 dnia: 11 Września 2006, 11:27 »
Dzieki Lilkus za inf. na temat karty rabatowej :)
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1497 dnia: 11 Września 2006, 11:29 »
Cytat: "szajo"
wesele mam w Marinie

my też chcieliśmy marine ale po obejrzeniu Norda sie rozmyśleliśmy... poza tym wesele nad woda dla przyszłej żony marynarza?? eee odechciało mi sie juz wody i morskiech akcentów... :twisted:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1498 dnia: 11 Września 2006, 11:30 »
Szajo Ogladalam zdjęcia dziubaskowe i sala baaaardzo mi sie podobała :) Ładnie tam, i bardzo ładny wystrój :) Podobały mi sie tez te rożyczki kremowe taka ladna delikatna dekoracja. Sama bede chciala tak miec na stołach :)
[/url]

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1499 dnia: 11 Września 2006, 11:32 »
tez myslalam o Nordzie... chyba moj pierwszy post na e-wesele mowi o tym ze tam bede miala, ale jednak nord jest dla nas za duzy... wesele planujemy na max 60 os
wiec wszystko jasne  :mrgreen: