Aniutek faktycznie te zdjatka male, chcialam je powiekszyc ale wtedy jakos byla okropna i nic nie bylo widac.
Ale sukienka naprawde ladna!!!! A ty w weloniku super wygladsz, mi sie podobasz a to najwazniejsze
lady-yes twoja suknie na prawde piekna ale widac zdecydowana roznice miedzy real foto na tobie a zdjeciem na modelce, tego nie ma co porownywac te sukienki to jakby troche inne sukienki, dlatego nie ma co na necie ogladac tylko trzeba szukac, szukac i przymierzac
Lilkus nie przejmuj sie, jak sie dzien zle zaczyna to zawsze prawie konczy sie dobrze wiec trzymaj sie tej wersji a dzis nie zwariujesz
A od siebie chcialam dodac ze bylam w salonach u mnei w TG i niestety nic mi sie nie podobalo..u nas jest tak ze wybierasz sobie model z salonu a oni ci go szyja na miare ale mnie sie nic nie podoblo tak zeby powalilo na kolana, ale pytalam sie czy jak przyniose na zdjeciu to czy mi uszuja powiedzilei ze tak ale na wlasne ryzyko bo wiadomo ze zdjecie to zdjeice i nie widac tam wszystkiego,. wiec narazie dalej sobie bede lazic po salonach i moze cos mi wpadnie w oczko, oby