Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048962 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1560 dnia: 11 Września 2006, 14:37 »
Ewelinko spokojnie. Najgorzej jest z terminem oddania sukni. Może się zdarzyć że będziesz miała ją dopiero w piątek przed ślubem. Dlatego najlepiej będzie jak powiesz że sytuacja się zmieniła i ślub masz tydzień wcześniej. Wtedy masz pewność że dostaniesz ją gotową na czas i w razie jakiś poprawek będziesz miała pole manewru.
Z tego co wiem to szyje solidnie i tanio. Więc poza terminem chyba nie masz co panikować.

Pozdrawiam

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #1561 dnia: 11 Września 2006, 14:40 »
Oosta krawcowa w Chrzanowie nieopodal Głównej Poczty. bede jutro miała do niej numer i bede ogladał wstepnie suknie slubna mojej znajomej to Wam powiem wszystko co i jak. W kazdym razie kobitka bardzo miła.

Co Krzeszowic to moja znajoma która miała u niej szyta jest zadowolona z wykonania choc terminowosc fatalna. Jutro bede miała zdjecia ze slubu to podeśle kilka fotek z ta suknia.
AndziaK, przyszły tydzien super!!!
Ja mam dwa tygodnie wolnego bez mojego kochanego /jedzie na poligon/ to spokojnie moge buszowac. Tylko konkretnie musimy sie ugadac
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1562 dnia: 11 Września 2006, 14:46 »
Kami w takim razie stoi przyszły tydzień. Mój R. z kolei ma na ranną zmianę i najpierw musze wiedzieć kiedy uderzamy na basen (Trzebinia, Chrzanów) a wtedy umówimy się co do dnia konkretnie.
Juz się cieszę :))

no widzisz Ewelinko Kami tez jest tego zdania co ja. Więc pokłam co do terminu - będziesz spokojniejsza (ale jestem niedobra - każę jej kłamać :twisted: )

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1563 dnia: 11 Września 2006, 14:46 »
Ewelina_Michał, bez paniki.....

zrób tak, jak mówi Andzia..powiedz jej, że ślub masz wcześniej..jeśli masz juz upatrzony fason sukni, to nie ma obawy..ona mojej kolezance sama od siebie pododawała jakies dodatki, ale za przyzwoleniem..tak że w sumie wyszło na to, że całą suknię zaprojektowała jej ta krawcowa..co do solidności to trudno stwierdzić..myślę, że jak Ci nikt nie będzie zaglądał pod kiecunie, to nie zauważy jakiś niedociągnięć :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1564 dnia: 11 Września 2006, 14:48 »
Ja uciekam zaraz do domciu.  :obiad:
Od dziś ćwiczę intensywnie !!! :waga:
Tylko nie rozpisujcie się bardzo bo jutro znów będe musiała czytać kilka stron :)

Pozdrawiam i do juterka

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1565 dnia: 11 Września 2006, 14:52 »
Cytat: "Aniutek83"

Dziwwuszki musimy zrobic to nasze południowe spotkanko forumkowe co sadzicie?? ja jestem za NIECH SIE ZGŁASZA KTO CHETNY!

Aniutku tylko na temat spotkania to załóż wątek np. tutaj zlocik albo na innym mieście ale nie w Naszym watku bo sie bałagan zrobi....

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #1566 dnia: 11 Września 2006, 14:53 »
oosta, zastanawiam sie czy moja znajoma na której byłam na weselu to nie znajoma twojej kolezanki??
Gdzie mieli wesele??
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1567 dnia: 11 Września 2006, 17:20 »
Ewelinkaaaa!!! Ciesze sie ze u Was juz lepiej i zebyla rozmowa :):):) Mam nadzieje ze teraz bedzie uz zawsze ok :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1568 dnia: 11 Września 2006, 17:32 »
cos mnei emga w boku boli juz od kilku dni..jutro ide do ginka..to się moze dowiem co to  :cry:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1569 dnia: 11 Września 2006, 17:42 »
uff dzieki za te opinie o pani z Krzeszowic. ulzyło mi. tak zrobie. pojade wczesniej na zdjecie miary,i poklami że przełozylismy termin o tydzien wczesniej. tak bedzie najlepiej. wtedy tak czy tak pani bedzie musiała sie wyrobic.
a wogóle to dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie. jutro jade do nowego lekarza (ginekologa) i chce z nim porozmawiac odnosnie tabletek antykoncepcyjnych. mam nadzieje ze moze przepisze mi te yasmin i ze tym razem nie dopadnie mnie big apetyt po nich i nie przytyje tyle co kiedys. to bylaby tragedia! jutro wizytya dopiero o 19 takze jak sie uda jeszcze wieczorkiem napisze co i jak.
swoja droga...czy to tylko u mnie tak sie dzieje ze mam tak ogromny apetyt i zatrzytmanie wody?? kurcze kolezanki tyły ale tak góra 5 kg a ja tu... ech szkoda wspomniac.  mam nadzieje ze tym razem jakos ujarzmie te uboczne efekty.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1570 dnia: 11 Września 2006, 17:46 »
Ewelina_Michał, a spytaj czy takie tabletki jak Mercilon nie bylyby dla Ciebie ja je kiedys bralam i nie utylam nawet kg. Wiec moze warto sprobowac, teraz nie biore to sie nie martwie :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1571 dnia: 11 Września 2006, 17:49 »
yasmin jest goood :) sobie zmienilam ale roznicy nie widze nic sie nie zmienilo...
wczesniej logest... i tu i tu jest jak powinno byc  :mrgreen:
tylko szkoda ze pamietac trzeba tydzien temu wzielam np z 14 h pozniej niz powinnam ;)
ale luuuuzik jest  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1572 dnia: 11 Września 2006, 17:56 »
A ja jasmin nie polecam.... nie polecam zadnych tabletek antykoncepcyjnych... zmianiane mialam kilka razy, a po jasmin dostalam jeszcze strasznych pryszczy, zreszta pisalam o tym w watku o zdrowiu i anyoncepcji. Ja nie polecam zadnych tabletek.. ani plastrow...i od razu podkreslam, nie jestem zagorzala katoliczka, nie slucham radia maryja itp. bardzo chcialam brac tabletki, ale nie moge..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1573 dnia: 11 Września 2006, 18:17 »
qa ja biore chociaz tez sie zastanawiam czy nie odstawic bo odczuwam ich widoczne skutki bólew dole brzucha i głowy czasami ale ogólnie to dlatego ze biore je za długo bez zadnej dłuzszej przerwy bo prawie 3 lata! ale biore novynette i nic sie po nich nie tytje ani nie mam wzmozonego apetytu!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1574 dnia: 11 Września 2006, 18:23 »
ale biore novynette

ja też

Ostawiłam je na wakacje, bo stwierdziłam, że skoro Mariusza nie będzie przy mnie to po co...Teraz żałuję, bo mój okres dostał fioła i się męczę już 12 dzień :|
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #1575 dnia: 11 Września 2006, 18:31 »
hey dziołchy, tak was czytam od swoich zareczyn, a dzis chyba moge juz powiedziec ze do was dołączam...

mój ślub najprawdopodobniej bedzie 14.08.2007 (tak we wtorek :D) zarezerwowalismy wczoraj wstepnie sale, oczywiscie wszystkie sobotenie terminy od czerwca do połowy października sa juz pozajmowane, ale co tam :) ale troche sie pocieszamy, ze w tak nietypowy dzien bedziemy mieli mniejsze problemy z dobra orkiestra :) no a po za tym bedzie cos innego niz u wszystkich :)

tak więc, melduje się kolejna panna młoda 2007 :D

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1576 dnia: 11 Września 2006, 18:33 »
Witam i gratuluje :) Opowiadaj wszytsko!!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1577 dnia: 11 Września 2006, 18:49 »
akto I napisz skad jestes itd..itp..

A jesli chodzi o mnie to łatwo bardzo łatwo mnie zniechęcić. Mianowicie wracając ze stażu zadzwonił Sebek i powiedzial ze nie dostanie całej wypłaty tylko pół i to na ręke jutro a nie na konto dzisiaj.Dlatego iż Stocznia Szcz. sobie leci w kulki i nie wypłaciła prywatnym firmom wszystkich pensji.Wiec zrezygowana wrocilam do domu.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1578 dnia: 11 Września 2006, 19:01 »
Witak akto wsród zniecierplkiwionych 2007- slubujemy w tym samy  miesiacu, mam nadzieje,ze czytając nas poznałas juz nasze sprawy troiszke no i troszke nas same! Serdecznie zapraszamy do naszego wątku!
Lilkusa ty sie nie martw nie zasmiece tematu- niech chetnie piszą na PRIVA!
Ewelinkaa ty sie takimi pierdołami za bardzo przejmujesz , jestes zbyt przewrażliwiona wiesz( no i ty ciagle masz takie zdołowane i smutne posty! Rozchmurz sie musisz dostrzegac pozytywy w swoim zyciu i w ogóle! Ślub cCi sie zbliża wielkiki krokami a tydalej taki smutas! no EJ bedzie dobrze i koniec! Ja w ogóle nie mam jeszcze pracy i jakoś zyje! :D

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1579 dnia: 11 Września 2006, 19:13 »
jestes zbyt przewrażliwiona wiesz

Wiem ze jestem. Wystarczy drobnostka. Moj S mowil ze powinnam myslec pozytywnie a wtedy bedzie pozytywnie.  :serce:

Nio ale w piątek mam wolne i ide do fryzjera wkoncu: :) a w sobote na urodzinki 18-naste mojej siostry z Sebastianem. I wsumie to nie moge sie doczekac bo bede mogla sobie troszke poskakac na parkiecie.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1580 dnia: 11 Września 2006, 19:16 »
Witam i ja akto :)
[/url]

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1581 dnia: 11 Września 2006, 19:49 »
Witaj akto w naszym wąteczku :P

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1582 dnia: 11 Września 2006, 20:29 »
akto witaj w naszym wątku :):)

co do tabletek Metrogenon - to moge polecic, chociaz po jakiś 3 latach przestalam, bo zaczynalam miec problemy ze skóra itp teraz Diane35 - rewelacja :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1583 dnia: 11 Września 2006, 21:36 »
rozmawialam  przez gg z Tata--powiedzial ze znajomy ma sie dowiedziec Dyrektora czy mam jakies podanie pisac. Poza tym powiedzialam mu o naszych planach weselnych wiec powiedzial ze musi sobie pogadac z Sbeastianem ale ogolnie to: zna paru włascicieli lokali w szczecinie, złotnika ma znajomego itd.. itp a jak to sam stwierdził:
Kochanie wiem wszystko tylko musze wiedziec na ile osob kiedy gdzie i  ale to chyba niue rozmowa na gg,a znam wszytkie tematy znaczy od salonu slubnego po reszte ale czekam na rozmowe,i pomoge jak moge

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1584 dnia: 12 Września 2006, 08:06 »
Witam Wszystkich. Trzeba zacząć nowy dzień. Z rana musialam sie oczywiscie dowiedziec ze w Stoczni będą cięcia albo niewypłacanie wypłat na czas, co moze tez grozić firmie gdzie pracuje Sebastian. W związku z tym znowu będzie rozważana mozliwosc jego wyajazdu zagranice. Mamy odmienne zdanie na ten temat.

Pozdrawiam.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1585 dnia: 12 Września 2006, 08:34 »
Dzien dobry bardzo kochane dziewczynki, ja jako ranny ptaszek juz siedze w robocie i czytam posciki zeby sie uspokoic bo dzis padlo na mnie i mam chyba zly dzien :( :najpierw bus mi wypadl wiec spooznilam sie do pracy, potem sie cala polalam woda i sie susze bo wygladam jak miss mokrego podkoszulka.

Witaj akto super ze kolejna Panna Mloda do nas dolacza :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1586 dnia: 12 Września 2006, 08:40 »
Ja tez siedze sobie na stazu. I troszke marzne.Gardło mnie boli. Zaczęłam brać antybiotyki - Duomox- ale mam problem z łykaniem ich bo są wielie i nie za dobrze sie po nich czuje. Poza tym juz chcialabym dostac okres bo czuje ze zaczynam sie męczyć z humorami i nerwicą.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1587 dnia: 12 Września 2006, 09:28 »
Zapomniałam dodać, mamy podpisaną umowę z PaGoMą  :mrgreen:  :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1588 dnia: 12 Września 2006, 09:38 »
Witam nową Pannę Młodą 20007 - akto

Od wczorja zaczęłam trening: 45 minut na orbitreku i 30 brzuszków, zero żarełka po 18.00 Ojj ciężko było ale dałam rady !!!  :jupi:

Co do tabletek to ja zażywam już od 7 lat LOGEST (oczywiście z przerwami) i jestem zadowolona. Nie przytyłam, ale za to biuścik się troszkę powiększył (ku uciesze mojego R. :) ), za to teraz jak mam pracę siedzącą to tyję na potęgę (7 kg do przodu  :cry: )

:kawa:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1589 dnia: 12 Września 2006, 09:38 »
Witam kochane forumki :):)
zamierzam dzisiaj zrobić bardzo dużo: umówić sie na przymierkę sukni na sobote, zajrzec do agencji ślubnej by sobie pooglądac naklejki na wódke, winietki na stół i takie tam (ze świadkową), wypisać w pracy pewqien badziewiasty wniosek, zajechac do banku i zrobic przelewy no a wieczorkiem udać sie z M do jego cioci po zapasy z ogródka :):) ehhh cięzko bedzie bo mam lekkiego kaca (po 1 piwie... :roll: )
Miłego dzionka kobietki :):):)