wiem, ze wszystko będzie dobrze...na pewno sie pogodzimy itp. ale ja mam za to zamrnowany cały dzień, popduchniete oczy (a ide wieczorkiem na Herbatke do Północnej Izby Gospodarczej - firma należy do niej i dostalismy zaproszenia, a że szefów nie bedzie to idziemy z mariolą - współpracownica, niemalze przyjaciólką no i swiadkową w jednej osobie), zatkany nosek i bóle brzucha...
wiesz jak to teraz jest...formalności slubne, masa na głowie, jeszcze o ile dobrze pamietam to mówiłas że Twój M. ma wyjechac wiec to zrozumiale że rodza sie spięcia. na pewno sie niebawem pogodzicie i znów będzie cudnie.
tak wiem, ze mamy sporo na głowie ... M żyje egzaminami w Gdyni a ja co?? mam niby siedzieć potulnie jak baranek? o co, to to nie i dlatego czasem sa małe spiecia...
Ja mam zamiar porzucić tabletki po Nowym Roku ale boję się o cerę, plecki itd
wiesz, nie ma gwarancji, ze jak nieostawisz to wszystko bedzie super. ja po długim czasie Mytroigenu 9nie pamietam jak to sie pisze0 zaczęłam mieć problemy z cerą, jakieś plamy itp. jak od6tawiłam znaczy zmieniłam na Diane32 to juz ok, poprawiło sie szybko chociaż na samym poczatku moje libido spadło...ale juz jest ok