Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1051472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1230 dnia: 7 Września 2006, 09:25 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
macie jakies praktyczne pomysły na prezenciki?

prezent dla faceta..odwieczny problem wielu kobiet :) też zawsze mam z tym kłopot..do tej pory obdarowałam swojego kubkiem, perfumami, koszulką, którą wcześniej upatrzył, rowerem (składkowe), mp3 (składkowe), scrablami..a nie długo dzień chłopaka..każda okazja dobra do dania prezentu :) może uda mi sie coś wyszperać w sklepach..

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1231 dnia: 7 Września 2006, 09:31 »
Ewelina To kup mu jakies perfumy - pod katem slubu, w sumie nie trzeba sie wpasowywac w zaden kolor, tylko zapach :) Takie jakies nie podruby, no chyba ze wy na codzien sie takimi perfumujecie wiec przepraszam za propozycje :)
[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1232 dnia: 7 Września 2006, 09:48 »
ja tam nie pamietam o tym dniu, mój chłop tez mi nic nie kupuje na dzień kobiet!
a na urodziny mu zawsze kupuje albo cos z ciuszków albo jakies perfumy( np. adidasa bo on lubi) !!!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1233 dnia: 7 Września 2006, 09:54 »
Ja zawsze staram sie cos kupic. No chyba ze tak jak ostatnio zrobilam mu sama tort na urodzinki. Dlatego ja nie pieke ciast bo zazwyczaj nie umiem.

Zreszta gotowac sie dopiero nauczylam jak wyszlam z domku bo tak tozawsze u mamusi.

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #1234 dnia: 7 Września 2006, 10:02 »
Kochane dzieki za przymonienie o Dniu Chłopaka - ja tez ciagle o tym zapominam
i składam mojemu zyczenia kilka dni później.
No to teraz musze juz myslec o jakims prezencie.

Co do wylotu do Stanów to narazie postanowilismy że ślub odbedzie sie normalnie tzn. tak jak mamy wszystko ustalone, praca w armii mu nie ucieknie, a załatwianie wszystkich form,alności potrwa jakies kilka miesiecy, bo to papiery, przeniesienia z Polskiej armii itd. Zabieramy się za to poczatkiem roku, no i w podróż poslubna lecimy do stanów zobaczyc jak to jest. To wstepne ustalenia.
Tak więc jeszcze conajmniej rok bede w kraju.
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1235 dnia: 7 Września 2006, 10:15 »
Ach to fajowo Kami, bo ja sie ciesze, ze bedziemy tego samego dnia slubowac :)
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1236 dnia: 7 Września 2006, 10:15 »
Aniutek moja kochana :) Serdeczne dzieki za sprawdzenie ceny tej mojej sukienki i powiem szczerze ze nie spodziewalam sie ze to tak tanio :shock: . Powiedz mi jeszcze tylko w jakim salonie bylas, znaczy gdzie??
Jesli chodzi o twoje zdjecia to ja w sobote moglabym je na forum umiescic...o ile do soboty wytrzymiecie bo moj Narzeczonek kabelek ma a w sobote sie bede z nim widziec wiec Aniutek jak nie zdazysz brata nakusic do soboty to dam ci nr i przeslesz mi zdjatka a ja je na forum ladnie zaprezentuje :mrgreen:

Kami podroz poslubna do USA to moje marzenie, niestety narazie nie do spelnienia bo trzeba kupic mieszkanie ale juz ci zazdroszcze i ciesze sie ze jeszcze z nami zostaniesz :D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1237 dnia: 7 Września 2006, 10:34 »
Anusiaaa chyba Cie za to ozłoce  :D  :serce:  ,ze jak mój brat tego nie zrobi to Ty mi to zrobisz FAJOWO! Tylko sie nie przestarsazczie bokiecka była na mnie za mała w biuscie i troche prowizorycznie to bedzie wyglądało! No ja byłam w salonie W DG w samym centrum obok Pałacu Kultury obok Antykwariatu, a na pewnoja widziałam w Salonie w bedzinie tez ( ta sama babka to prowadzi) salon jest tam na głownej ulicy co tramwajjedzie czyli Kołlataja naprzeciwko ZAMKU i nazywa sie POWIEDZ TAK! bo w Dg jej akurat nie było wystawionej z rózowym i pokazałam pani w katalogu!Wiesz o ja nie wiem czyja sie da kupic , no chyba ze masz biust rozmiar B i miescisz sie w 36 w biodrach!
Kami fajno,że z nami zostajesz!!!!! Moja kolezanka była w Stanach 2 lata temu i nie była az tak zachwycona , widz tez zdjecia owszem fajne ale zeby tam az tak cudnie było???

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1238 dnia: 7 Września 2006, 10:36 »
a ewelinkaaa a propo's tatuażu to moja mama wczoraj w salonie dziecko jak Tyz tym tatuazem bedziesz do slubu wygladac jak KRYMINAŁ! Dobrze ze sie chociaz troche welonem zasłoni( bo ja na poczatku welonu nie chciałam) Okropne to jest i w ogóle!
To ja juz widze moja b dobrakolezanke w Dniu Ślubu , ona ma 3 a 2 na pewno beda widoczne!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1239 dnia: 7 Września 2006, 10:40 »
Aniutek83 jesli chodzi o tatuaze to kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Moja mama jak zobaczyla to tez powiedziala ze to kryminalisci maja. Ale czasy sie zmieniaja. Ja na tatuaz czekalam i zastalnawaialam sie 3 latka. Wsumie to sama mam staz w kryminale ale moj tatuaz jest artystyczny a nie tak jak maja tu Ci faceci. Poza tym jest na łopatce Czarny - ze wstawkami czerwonymi)i nic nie znaczy.Mam go juz rok i nie żałuje.
Jak bede miala mozliwosc to wkleje go.

Aniutek83 masz tatuaz?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1240 dnia: 7 Września 2006, 10:42 »
Cytat: "Aniutek83"
Anusiaaa chyba Cie za to ozłoce

eee nie ma za co wiec jak sie nie pojawia do piatku wieczora do dam ci nr telefonu i w sobote juz na pewno beda na forum.

No i musze sie wybrac do tych salonow w DG czy bedzienie bo w Katowcach jest salon firmowy tych kiecek ale tu jeszcze nie bylam...ale wiadomo Katosy to katosy i pewno wszystko 100 razy drozsze :?

KRYMINAŁ!

heheheheehhe  :lol:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1241 dnia: 7 Września 2006, 10:44 »
Tak dobrze zrozumiałas mam tatuaż !!! na ramieniu jest czarny- cieniowany, mam go juz 4 lata prawie! A mojemu bratu drugoi tatuaz na łydce robił koles co w wieziu robił tatuaze , bojeden tez ma na ramieniu! i powiem Ci ze tenna łydce( ten niby wiezienny) to ma ładniejszy niz na ramieniu( ten niby normalny) Ja mam sąsiada kryminała , chodziłam z nim do klasy w podstwówce ten to jest dopiero wydzirany masakra!
Mój tatuaz widac na jakich zdjeciach które wklejałam!

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1242 dnia: 7 Września 2006, 10:45 »
Co do prezentu na Dzień Chłopaka... mój Miś zażyczył sobie koszulkę Polo i problem z głowy :) Można jeszcze kupić książkę, komplet śrubokrętów (o mamo, jak to się czasem przydaje), można zabrać go do kina, a najlepiej kupić sobie bieliznę, bo to przecież prezent dla jego oczu, nie? :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1243 dnia: 7 Września 2006, 10:47 »
Aniutek - trzymam kciuki za kabelek bo fotki MUSIMY zobaczyc :):):  :!: faktycznie, w sukniach ślubnych mozna sie ugotować aletego jak najmniej zabudowana jest najlepszym wyjsciem :) dobrze, ze zrezygnowałaś z szelki - mógłby Cie później boleć kark po kilkunastu godzinach w sukni

Anetka - fajne naklejki na butelki i zawieszki dla gosci :)

Kami - M powiedział, żebyście sie nie zastanawiali i zeby Twój przyją tą propozycje bo to niesamowita okazja :) fajnie, ze obmyśleliście juz plan jak to wszystko pogodzic :) trzymam za was kciuki.

Dziewuszki dzieki za przypomnienie o dniu chłopaka :mrgreen: najczęściej o nim nie pamietam a nie chce potem wysłuchiwać w dniu kobiet że ja on świecie M nie pamiętałam  :roll: ...ehhh

Cytat: "anusiaaa"
Kami podroz poslubna do USA to moje marzenie, niestety narazie nie do spelnienia bo trzeba kupic mieszkanie ale juz ci zazdroszcze i ciesze sie ze jeszcze z nami zostaniesz

mnie jakos USA za bardzo nie rusza  :roll: nie wiem czemu, wolę Europe i oczywiscie PARYŻ już M zapowiedziałam, ze chce tem na podróż poślubna jechać... ale chyba nie bedzie to zaraz po ślubie bo troszke nas pociagnie i podróz chyba zrobimy po 2 kontrakcie M czyli moze w październiku... ehhh

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1244 dnia: 7 Września 2006, 10:47 »
Anusiaaa no ja Ci pwiem że 100 zeta to mało powiedziane - byłam w Classie w Kato i w DG i róznica cenowa za ta sama kiecke jest 500 złotych albo 400! To był szok! a obsługa w tej mateji co mamy te sukienki w Katyo była okropna baba patrzyła na mnie jak na debila bo przyszłam w dzinsach i katanie a nie elegqancja francja jaklaski , które tam były! a cena mnie zabiła 5 tys! W ogóle to jakby łaske mi robiła ze ze mna rozmawiała!- to był ich salon wedding day na Francuskiej!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1245 dnia: 7 Września 2006, 10:54 »
Aniutek hmm byłam w tym salonie w DG w centrum. to własnie tam gdzie mi ta pani tak wciskała że to taka okazja itp. no w sumie taka jej rola. hmm a która sukienusia to ta twoja?? bo ich tam troszke stało...hmmmm  

a na uczelnie jade jednak dopiero koło 13 bo jeszcze mi dokumnetów lamuski nie podpisali i i tak bym teraz nic nie załatwiła. a juto...mmm w pociążek i do M> :) nareszcie! biedny, nic nie wie o tym że przyjade....on jedzie jutro po pracy na szkolenie, a jak wróci około 23 to...hihi bede czekała o ile do tego czasu nie zasne :) hmm musze pomyślec nad jakimś romantycznym akcentem.... hmm ale fajnie, mam nadzieje że sie ucieszy a jak nie...oj to udusze!!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1246 dnia: 7 Września 2006, 10:57 »
a wiecie dlaczego zrezygnowałam z szelki??? bo wisiała tam sukienka do odbioru ta sama co moja z szelką i nieładnie to wygladało nie pasowało do niej w ogóle! Ewentualnie beda ramiaczka cienkie wykonczone ta aplikacja co mam na sukience!
Pani mi jeszcze chciała wcisnąć rekawiczki( czemu ja stqanowczo mówie nie) i stroik na głowe( tez mówie nie bo bedzie welon z góry) a mopja mama byto najchetniej na mnie wcisła!
Ale mówie wam jak sie rozczuliła jak mnie w tym zobaczyła a kumpela bo była z nami to ze mnie ryła ze w tym welonie wyglądam jak Św.Maria!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1247 dnia: 7 Września 2006, 10:59 »
Ewelina ja tam nie zwracam uwagi na to co one tam gadaja i tak by kazdemu powiedziały ze we wszystkim mu pieknie! myusmy tam z mama ostro sprawe postawiły i targowałysmy sie i tyle! na papierku masmy wszystko- zeby potem nie było wiecie.... a moja sukienka to zaraz jak wchodzisz po lewej stronie 3 od drzwi! ecru z aplikacja złoto- rózowa jednoczesciowa!

Offline kiciaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12 października 2007r.
« Odpowiedź #1248 dnia: 7 Września 2006, 11:02 »
Na Dzień Chłopaka przygotuję Mojemu Kotkowi Kolacje z mnóstwem świec z zapachem kadzidełek i czerwonym winem które oboje uwielbiamy. Ubiore się w sexy elegancka kiecke i takąż  bieliznę :) Ostatnio gdy z okazji jego powrotu z delegacji zrobiłam mu taka niespodzianke to byl oczarowany :)
 Polecam i pozdrawiam wszystkie Kobitki :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1249 dnia: 7 Września 2006, 11:05 »
hmm kurcze no na pewno ją oglądałam bo byłam przecież we wtorek .hmm może dzis jak pojade to zerkne żeby przypomniec sobie która to...albo poprostu juz zobacze jak wkleisz foteczki.
ja osobiście bardzo nie lubie jak mi ktoś wciska towar. matko..normalnie wtedy to mi sie odechciewa zakupów. no ale jak już mówiłam, taka jest rola tej pani co tam sprzedaje.
Aniutek zazdroszcze że już coś mierzyłaś. ja na razie czekam czekam, ostatnio mierze się no i cm powoli ubywają. niestety najszybciej chudne w talii a pupa zostaje. doszło do tego że w tej chwili mam 24 cm róznicy miedzy bioderkami a pasem. no ale podobno to tez ma zalety. tak czy tak odchudzam sie zawzięcie dalej. tylko niech mnie Bóg strzeże przed mamą M. bo ona to by we mnie wszystko wcisnęła. szok.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1250 dnia: 7 Września 2006, 11:07 »
Ale mówie wam jak sie rozczuliła jak mnie w tym zobaczyła

moja też sie rozczuliła jak ja przymierzałam suknie :) wzruszyła sie i nawet jej łezka poleciała, bo wyciagała chusteczkie i ukradkie próbowała wytrzec ta łzę...

Pani mi jeszcze chciała wcisnąć rekawiczki( czemu ja stqanowczo mówie nie) i stroik na głowe( tez mówie nie bo bedzie welon z góry) a mopja mama byto najchetniej na mnie wcisła!

odpieraj takie ataki ! nie cierpie rekawiczek, nie wiem nawet po co one są... jakos siebie w nich nie widze, stroik na głowe to juz psrawa dyskusji... w Twoim przypadku faktycznie nie pasuje jak będziesz mieć z góry welon

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1251 dnia: 7 Września 2006, 11:07 »
uu dziewuszki Wy to ssoim fcetom robicie niespodzianki a ja nie mam kiedy nawet... widujemy sie tylko raz w tygodniu teraz w niedziele! A on tez romantycznie usposobiony nie jest bo teraz jak byłam na weekend u niego to rano miał mi zrobic sniadanie do łozka- ugotował mi jajko( miało byc na miekko wyszło na twardo) i chlebek z masłem i serem! Ach nie wysilił sie bardzo! zawsze to ja mu musze gotowac jak gdzies jestesmy, albo jak jestesmy sami u niego w domu!
Chociaz i tak przecieznajlepiej gotuje jego mamusia!!!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1252 dnia: 7 Września 2006, 11:09 »
zawsze to ja mu musze gotowac

To tak jak ja.
ALe wczoraj jak zobacyzlam jak Moj Misiek roi sobie kolacje to normalnie musialam mu powiedziec ze nie wierze na własne oczy. :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1253 dnia: 7 Września 2006, 11:11 »
oooo widze ze mamy kolejna zniecirpliwiona Panna Mloda kiciaczek, witaj u nas!!!!
A twoj prezent jak najbardziej jest ok ale ja niesety nie mieszkam jeszcze z moija Myszka, ja u rodzicow i on tez wiec chyba nic takiego sie nie uda :( dopiero po slubie kiedy sami zamieszkamy to bede mogla mu takie prezenciki robic :mrgreen: juz sie nie moge doczekac :mrgreen:
a obsługa w tej mateji co mamy te sukienki w Katyo była okropna baba patrzyła na mnie jak na debila bo przyszłam w dzinsach i katanie a nie elegqancja francja jaklaski ,

No wlasnie slyszalam ze w tym salonie to bardzo nie mile babki, ja mam taka taktyke ze jak wchodze do sklepu i chce sie czego dowiedziec a Panie sa niemile to:
1. Ja tez jestem nie mila, a pootrafie byc okropna
2. Duzooo czasu im zajmuje, wyppytuje
3. A na koniec wychodze i moiwe ze nic mi sie nie podoba i nic nie kupuja
4. Czasami, nie raz mi sie zdazylo, jak juz jest maxymalnie niegrzeczna sprzedawczyni to dzwonie przy niej, na jej oczach do Szefa, wiecie ile sie przeprosin juz nasluchalam  hehe

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1254 dnia: 7 Września 2006, 11:12 »
no taka jest rola tych kobit zeby wciskac ludziom kita! Dlatego wziełam mame i koleżanke na przymierzanie kiecek! No ja tez mam duzo róznicy jak Ewelina pomiedzy biodrami i talia! ale ja tez sie odchudzam bo ostanio mi 3 kg przybyło! To przez te wakacje, nic nie robie siedze i jem lody! A poza tym chce schudnąć do ślubu! Ewelina a mój model sukni to Cherry! ( ciekawe czy chodzi o wisienke no nie??) No ja odpieram takie ataki jak juz mówiłam nie lubie obwiesania sie, nie lubie diademów stroików itp. Moze beda pod welonem we włoskach jakies delikatne kwiatuszki!a rekawiczek nie znosze wg. mnie pogrubiaja rece, zreszta dla mnie sa po prostu brzydkie!( sorry jesli kogos uraziłam)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1255 dnia: 7 Września 2006, 11:14 »
Cytat: "Lilkuś"
w Twoim przypadku faktycznie nie pasuje jak będziesz mieć z góry welon

takie weleony ponoć wydłużają..

Lilkuś, Ty na każdym avatarku wyglądasz inaczej :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1256 dnia: 7 Września 2006, 11:24 »
No Gosiu wydłuzaja przymierzałam rózne  i rzeczywiscie najlepiej wydłuza z góry i długi . Ten z tyłu wygladał na mnie jak jakis ogon i krótki skracał bo tez jakos odcinał!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1257 dnia: 7 Września 2006, 11:35 »
Cytat: "oosta"
Lilkuś, Ty na każdym avatarku wyglądasz inaczej

no nie, teraz tylko zmieniłam bo mam juz inne włoski :D:D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1258 dnia: 7 Września 2006, 12:04 »
..w ten weeken znowu sie bawimy w "dom" bo rodzice wyjezdzaja i moj maly Mis pyta sie czy jedziemy na niedzielny obiad do niego czy mu przyszla zonka ugotuje, wiec oczywiscie powiedzialam ze gotuje ja z jego mala pomoca (bo tzreba wam wiedziec ze ja umiem tylko herbate i kawe, no i spagetti jeszcze zrobic) wiec kazde gotowanie to dla mnie mąrdega :( mam nadzieje ze kiedys to polubie :?

Offline kiciaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12 października 2007r.
« Odpowiedź #1259 dnia: 7 Września 2006, 12:19 »
a co powiecie na szpinak z serem pleśniowym np. lazur??? Nie cierpiałam szpinaku ale z tym serem to naprawde "niebo w gębie" :) Do tego czerwone wino i np. zielony makaron i potrawa na romantyczna kolacje jak znalazl i do tego tanio :)