Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048674 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1500 dnia: 11 Września 2006, 11:35 »
Cytat: "cafe"
Szajo Ogladalam zdjęcia dziubaskowe i sala baaaardzo mi sie podobała :) Ładnie tam, i bardzo ładny wystrój :)

ja też oglądałam i naprawde fajna sala, fajny wystrój :)

Cytat: "szajo"
wesele planujemy na max 60 os

my max 80 - 85 wiec NORD jest odpowiedni :D:)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1501 dnia: 11 Września 2006, 11:38 »
Ja to chyba ten Nord widziałam na jakis relacjach FAJNE MIEJSCE! aaa dziewuszki jakis mi dzis wlazł ból reumatyczny w plecy i reke i nijak sie odczepic nie może! A na poprawee humorku ide sobie jutrop zmienic grzywke a jak... jak szalec to szalec!
Anusiaaa no wiem jakośc kiepska ale czegoz sie mozna spodziewadc po fotach z tel!
Ale beda nastepne juz z cyfrówki( no cóz wzięłam ale padła) Ato ,ze Tobie sie podobam to sie ciesze!
Szajo mówisz ,że welon fajny- ja sie jakos czułam jak św.Maria!
Ewelinka ja sie ciesze bbb ,ze Wam sie zaczyna układac I KTOWIE MOZE JUZ ZA MOMENCIK DOŁACZYSZ DO NAS PANIEN MŁODYCH 2007!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1502 dnia: 11 Września 2006, 11:39 »
Cytat: "Lilkuś"
my max 80 - 85 wiec NORD jest odpowiedni

a juz zaklepaliscie sobie ? :)

a tak w ogole to myslici ze uda wam sie wykorzystac karte rabatowa ? ;)
bo ja tak wybieram i wybieram fotografow kamerzystow... ale zaden nie ma rabatu ;)
moze zaoszcedze choc na kwiatkach...
no i na sukni w CMS of cors :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1503 dnia: 11 Września 2006, 11:42 »
Cytat: "Aniutek83"
Ewelinka ja sie ciesze bbb ,ze Wam sie zaczyna układac I KTOWIE MOZE

Nie chcem zapeszać. Ale tez bym chciała i mam taka nadzieje. Dzisiaj po pracy smigam do dwóch złotników a wieczorkiem moze uda mi sie przez gg pogadac z Tata.Wiem ze kiedys mi mowil ze jak bede wychodizla za mąż to mnie zabierze do salonu w Szczecinie - ale nie wiem jaka to ulica wiem ze koło Medikusa. I ze moge miec wesele na Zamku lub w Uniesciu-- ale rodzina mojej mamy by nie przyjechała.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1504 dnia: 11 Września 2006, 11:43 »
a tak w ogole to myslici ze uda wam sie wykorzystac karte rabatowa

to karte rabatowa to moze Szczecinie idzie jakosc wykorzystac ale na slasku nie za bardzo bo jest niewiele firm wspolpracujacych z e-wesele, szkoda :( kazda oszczednosc jest dobra
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1505 dnia: 11 Września 2006, 11:44 »
a juz zaklepaliscie sobie ?  

a tak w ogole to myslici ze uda wam sie wykorzystac karte rabatowa ?

już mamy podpisaną umowe i wpłacona częśc zaliczki :0 kolejna w listopadzie.

My kate juz wykorzystamy na razie dwa razy - NORD i zespół DO RE MI :):)
nie wiem gdzie jeszcee - może na kwiatkach?? moze na makijazu?? nie wiem, nie myślałam za bardzo  :|

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1506 dnia: 11 Września 2006, 11:44 »
A tak  to zauwazylam ze mam cos takiego ze jak sie angazuje to nic nie wychodzi przewaznie tylko kłótnie z S, a jak sobie odpuszczam to jakos to sie układa.

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1507 dnia: 11 Września 2006, 11:46 »
kolo medicusa to moze CMS wlasnie ;) kazda forumka Ci  ten salon poleci
 :mrgreen:

Centrum Mode Slubnej  :mrgreen:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1508 dnia: 11 Września 2006, 11:48 »
kolo medicusa to moze CMS wlasnie

Widzialam ten salon ale nie mam pojecia jak sie nazywa wiem ze sie wchodzi w ta uliczke małą koło Medikusa. Przed przystankiem.

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1509 dnia: 11 Września 2006, 11:56 »
hehe ja tam nie bylam ;) ale wiem ze to nie daleko Medicusa  :mrgreen:  moze ktos inny sie wypowie hm?  :mrgreen:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1510 dnia: 11 Września 2006, 11:58 »
No więc tak: byłam z mamcią w sobotę w salonach na Długiej i Filipa w Krakowie. Zakaz robienia zdjęć wszędzie mnie rozwalił  :evil:  Chore no ale....
Generalnie wnioski:
- sukni na czerwiec 2007 trzeba szukać dopiero po 15 października (zmiana kolekcji), teraz pustki:(
- nie znalazłam ani jednej sukni na której widok bym mdlała:cry:
- w grę wchodzi suknia bez ramiączek jakichkolwiek (wyglądam tragicznie)
- została ul. Floriańska, Kawaryjska, Oklusz i Chrzanów do odwiedzenia
- musiałam kłamać, bo po pytaniu "czy można zmierzyć" padało "a kiedy ślub" (tak więc nie obyło się bez kłamstwa):)

Alem się rozpisałam.
Pozdrawiam wszystkich i kocham mojego R. za to jaki jest :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1511 dnia: 11 Września 2006, 12:06 »
noo niestety u nas z ta karta e- wesele to tak jest,że nigdzie sie jej nie da wykorzysatać a szkoda..,kazda oszczędność jest dobra! przydałoby sie takie nasze śląskie e-wesele! Andzia nie pozwalali robić fot a u nas można !!! I  mozna przymierzac wszystkie, nie muszac kłamac przeciez trzeba sie zorientowac w czym jest Ok a w czym nie? A myslałas o Katowicach albo o DG? lub Sosnowcu z Krakowa droga przez Olkusz masz tutaj 50 minut! ja juz ogladałam katalogi w salonach na kolekcje 2007 i musze przyznac ze jakoś niewiele sie różnia od tych co sa teraz- no moze jest wiecej jednoczesciowych!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1512 dnia: 11 Września 2006, 12:07 »
Cytat: "AndziaK"
sukni na czerwiec 2007 trzeba szukać dopiero po 15 października (zmiana kolekcji), teraz pustki:(
- nie znalazłam ani jednej sukni na której widok bym mdlała:cry:

Cytat: "AndziaK"
musiałam kłamać, bo po pytaniu "czy można zmierzyć" padało "a kiedy ślub" (tak więc nie obyło się bez kłamstwa)Smile

No i tu w zupelnosci sie z Toba zgadzam bo u mnie jest bardzo podobnie, wiec moze lepiej poczekac do nowej kolekcji a potem szukac niz teraz sie wkurzac ze nic cie na kolana nie rzuca :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1513 dnia: 11 Września 2006, 12:08 »
no ja tez dowiedziałm się w salonahc ze lepiej próbowac w listopadzie, bo nowe kolekcje wchodzą!! tak więc póki co - czekam :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1514 dnia: 11 Września 2006, 12:09 »
no moze jest wiecej jednoczesciowych!

To fajnie bo mnie sie takie podobaja :mrgreen: moze cos wybiore a jak nie zostaje przy mojej rozowej bo jak dla mnie jest piekna :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1515 dnia: 11 Września 2006, 12:14 »
No anusiaaa widzisz i tu sie zgadzamy mi tez sie bardziej podobaja jednoczęściowe i tyle! zreszta w takiej jest mi ładniej! No róozowa jest fajowa( kurde nawet nie czuje kiedy rymuje) I powiem,ze naprawde te nowe kolekcje mają niewiele rózonic z tymi- bo co tez mozna nowego wymyslec skoro chyba wymyslono juz wszystko! A no i było pare ultrakrótkich mini w tych nowych katalogach!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1516 dnia: 11 Września 2006, 12:14 »
ooo jesli więcej jest jednoczęściowych to git bo ja takie preferuję :)

Hmmm Aniutek nie wiem czy taka wyprawa coś da teraz. Chyba zaczekam do listopada i wtedy znów ruszę na salony (kurczak trzeba się będzie dłużej grzebać w przebieralni ze swetrami)

Podobno w kolekcji 2007 jest mnóstwo sukien z koronki (mniammm) Zaczekam z przymiarkami. Aha i mierzyłam suknię na poprawiny (prosta z koronki bez bajerów) i zabiła mnie cena wypozyczenia: 500 zł

Jutro mykam do krawcowej i ciekawe ile ona powie za taką kieckę?

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1517 dnia: 11 Września 2006, 12:21 »
wiecie co, mi jakos te suknie z katalogów na 2007 roku niebardzo podobają...
czemu jest tyle z krótkim dołem?? beznadzieja
koronka też jakoś mi nieszczególnie pasuje...

postanowiłam pojechać w sobote na przymiarke mojej sukni i cyknąc kilka fotek :) mam nadzieję, ze będą je mieć na stanie - diwiem sie jutro jak zadzwonie bo nie pamietam modelu :|

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1518 dnia: 11 Września 2006, 12:26 »
przejrzałam szybciutko i powiem tak... Aniutek suknia śliczna i na pewno jak juz uszyja ta wyjątkową i jedyna dla ciebie to bedziesz wygladała jak księzniczka. fotki są faktycznie troszkemale ale mniej wiecej widać co i jak będzie wygladało.

ja jestem u M. własnie sie troszke nudze, ale pewnie za troche zaczne juz szykowac obiad itp. mam mala nadzieje ze dzis z M. pojedziemy gdzies cos pozałatwiać. mam nadzieje ze moze zajmiemy sie fotografem albo zespolemmuzycznym. no i jeszcze musimy sie ksiedzu pokazac. dużo przed nami a ja mam tylko nadzieje że M. nie wroci za bardzo zmęczony po pracy i że bedzie mu sie chciało pojeździc razem ze mna i pozalatwiac conieco.

mam takie pytanie..wynajmujecie autko? a jesli tak to ile taka przyjemnośc kosztuje? i czy dodatkowo płacicie za przystrojenie?

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1519 dnia: 11 Września 2006, 12:30 »
Noo były  koronki ale chyba takie same jak teraz! No pewnie ja tez sie przejde po kieckach z nowej kolekcji a nóz mi sie iinna spodoba i sie na nia zdecyduje! Bo mam takie cos w umowie,ze za ta sama cene co moja moge zamówic inna jak mi sie spodoba! A miałam Wam coś opowiedziec , jakies 2 lata temu wychodziła za mąż kolezankamojej kuzynki- szkoda ze nie mam zdjec a miałam bo bym je wkleiła! Matko jak ja zobaczyłam to padłam!
Miała gorset ale taki ze pól biustu miała na wierzchu i taki wypychajacy( cos jak z westernu z paniami z burdelu) Do tego była mini ale tak krótka ze kazde najmniejsze pochylenie ukazyuwało jej cały tyłek( cała ta mini była z falbanek ala balerina) do tego miała białe skórzane kozaki na 15 cm szpilce na gowie dupny kapelusz z wielkim rondem z którego zwisałz tyłu woal do ziemi a do tego miała  w rece parasolke z koronki i białe rekawiczki! no gdyby nie biel tej kiecki pomyślałabym ze idzie do pracy pod latarnię !!! Jak ona w tym w kosciele była a potem na weselu to nie wiem??

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1520 dnia: 11 Września 2006, 12:31 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
wynajmujecie autko?

my wynajmujemy :) mamy taki zamiar ale cen nie znamy, za przystrojenie nie wiem czy zapłacoimy.... ale chcemy wynajać :mrgreen:

Offline kami
  • bywalec
« Odpowiedź #1521 dnia: 11 Września 2006, 12:37 »
AndziaK,  do jakiej kracwowej sie wybierasz??
Krzeszowice??
Aniutek83, suknia sliczna
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1522 dnia: 11 Września 2006, 12:40 »
hmmm wpadlam na dziwny chyba pomysl...

moze (zwlaszcza kwietniowki Szczecinskie) wybierzemy sie razem na przymiarki... wezmiemy aparaty i bedzie kupa smiechu :)

co myslicie :)

takie moje pomysly... ja chyba nie bede miala za bardzo z kims pojsc  :mrgreen:  i tak sobie na glos mysle  :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1523 dnia: 11 Września 2006, 12:43 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
mam takie pytanie..wynajmujecie autko? a jesli tak to ile taka przyjemnośc kosztuje? i czy dodatkowo płacicie za przystrojenie?

My jedziemy naszym autkie, ktorego zdjecie prezentuje ponizej, a za przystojenie oczywiscie placimy tylko ze mam nadzieje mniej bo bedzie nam przystrajac autko kolezanki tesciowa wiec cos nam sposci z ceny
 :mrgreen:

A oto nasze autko:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1524 dnia: 11 Września 2006, 12:45 »
Ewelina My w ramach oszczędności pożyczamy autko od kolegi :) Takze nie mam pojecia jakie sa ceny wynajmu samochodów :)
[/url]

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1525 dnia: 11 Września 2006, 12:45 »
Kami tak do Krzeszowic. Jest tu jedna taka. Szyje solidnie ale z terminami makabra. Tak więc kolejne kłamstwo u niej że ślub w maju :)) A masz kogoś kogo mogłabys polecić?

Co do samochodu to mieliśmy wynajmować ale firma ta zrobiła w balona koleżankę więc stwierdziliśmy że jedziemy samochodem R. Czerwone BMW. Jest tylko 1 duuuży problem: a mianowicie tylko 2 drzwi więc muszę mieć "niebufiastą" sukienkę żebym się wmieściła.
Ubiera nam znajoma dekoratorka. Jak będę miała fotki z próbnego ubierania naszej bryczki to wkleję.

Buziaczki

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1526 dnia: 11 Września 2006, 12:46 »
ja chyba nie bede miala za bardzo z kims pojsc

Jakbym mieszkala w Szczecinie to chetnie bym sie z Toba wybrala ale niestety mam kawal drogi do Ciebie :(

Miała gorset ale taki ze pól biustu miała na wierzchu i taki wypychajacy( cos jak z westernu z paniami z burdelu) Do tego była mini ale tak krótka ze kazde najmniejsze pochylenie ukazyuwało jej cały tyłek( cała ta mini była z falbanek ala balerina) do tego miała białe skórzane kozaki na 15 cm szpilce na gowie dupny kapelusz z wielkim rondem z którego zwisałz tyłu woal do ziemi a do tego miała w rece parasolke z koronki i białe rekawiczki! no gdyby nie biel tej kiecki pomyślałabym ze idzie do pracy pod latarnię !

No widzialam takie kiecki i nie wiem jak mozna sie na to zdecydowac, takie ala DODA ELEKTRODA hehehe :twisted:
paskudne i nie wiem czy we wszystkich kosciolach wpuszczaja takie panny mlode w tych kieckach :mrgreen: dla mnie to nie jest slubna sukienka

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1527 dnia: 11 Września 2006, 12:46 »
Aha a wynajem u nas to kwota rzędu 500 zł za kilka godzin.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1528 dnia: 11 Września 2006, 12:47 »
moze (zwlaszcza kwietniowki Szczecinskie) wybierzemy sie razem na przymiarki... wezmiemy aparaty i bedzie kupa smiechu

ja tam jestem za :):) tylko, kto ze mna do Świnoujścia pojedzie?? bo ja tam mam swoja super suknie do przymiarki  :mrgreen:  :mrgreen: jak ktoś chce jechać np teraz w sobote to niech da znać, bo nie za bardzo będe miała z kim iść... no chyba, że na miejscu będzie Ala - dziewczyna M świadka :)

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1529 dnia: 11 Września 2006, 12:50 »
aaaa Swinoujscie :) hehe no wlasnie jak sie umawiamy na kolejne spotkanie forumkowe to ja 7 mialam zamiar rodziow w Swinoujsciu odwiedzic ;)
no ale sie zobaczy...

pozostanie mi chyba wziasc mojego B :) w sumie sie zaoferowal ;)