Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048834 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #930 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:42 »
Nawiazujac jeszcze do sytuacji Ewelinki to chcialm Ci powiedziec ze moj Grzes to caly czas mowil ze to jeszcze nie teraz slub, ze trzeba poczekac...a okazalo sie ze mowil to specjalnie zeby uspic moja czujnosc i potem znienacka wyciagnal pierscionek. Wiec nie ma co sie zamartwiac bo a noz-widelec cos szykuje sie :)

Cytat: "olkahof"
Napisalam w moim odlicznku, ale widze ze nikt nie czyta (oprocz aniusiiiiiiii

Dziekuje za pochwale heheheh:P  

Aaaa i jeszcze co do spotkan z Naszymi chlopkami  :wink: to chcialam napisac ze ja tez widuje sie rzadko z moim Grzesiem (najwyzej raz od pon do piatku) no i w weekendy ale cenie wlasnie to sobie bo wtedy tesknimy za soba, nie ma monotonii, jest poprostu cudownie :serce:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #931 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:50 »
Mamy zalatwione swiadectwa nauk przedmalzenskich !!!!!!!!!!!!!!

Ola gratuluje :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #932 dnia: 31 Sierpnia 2006, 15:53 »
dzieki Lilkus  :mrgreen:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #933 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:08 »
ja tez napisalam w odliczaniu  nie tylko anusiaaa

a tak BTW gdzie jest Consett  :mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #934 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:12 »
Ojej   :przytul:   dziekuje tobie rowniez,
no i wszystkim ktorzy sie wypowiadaja.

Consett jest na polnocnym-wschodzie 20 mil od Newcastle Upon Tyne a co chcesz wpasc na   :piwo_2:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #935 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:16 »
Consett jest na polnocnym-wschodzie

heh kurcze niestety daaaleko, a wiesz ze tu transport drogi... ja 30 min pociagiem na lewo ;) od Londynu

wiec co najwyzej mozemy sie jednoczyc przy browarze myslami ;)

:mrgreen:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:18 »
Jak sie bede kiedys do Londynu wybierala to dam znac :)

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #937 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:21 »
dobra!   :piwo_2:    :pijaki:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #938 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:44 »
olkahof...gdzie to odliczanko??? jak zatytuowałas bo ja chyba slepak jestem i nie widze  :cry:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 31 Sierpnia 2006, 16:52 »
Ewelinka - a co do tego o czym pisałaś. To z jednej strony znam to uczucie bo kiedyś samej mi jakoś bardzo zalezało na pewnej deklaracji ze strony M. nie wiem w sumie dlaczego, bo zareczyny niewiele zmieniły w naszym życu, ale jakoś zwyczajnie chciałam poczuć że on tego na prawde chce, że to nie tylko słowa ale tez pewne czyny. wiem że takie myslenie nie jest dobre, no ale cóż tak było. może też dlatego że byłam osobą mało wierzącą w siebie, w to że ktoś może kochac mnie na tyle by chcieć ze mna być całe życie. byłam troche zawiedziona jak kolejne rocznice nam mijały a tu nic. okaząło sie potem że M. czekał na dobra sytuacje, na to aż będzie miał stabilna prace bo jak to sam powiedział...co mógłby mi wtedy dać i jakby miał sie prezentowac przed moimi rodzicami jako chłopak na stażu, zero możliwości finansowych itp. mi na tym nie zależało ale mężczyźni inaczej myślą. W sumie od zareczyn minie 2,5 roku do ślubu, ale w sumie ciesze sie że to sie przedłużyło, że jednak nie w tym roku był ślub. możemy sie lepiej przygotować, oswoić z myslami i nacieszyć tym czasem...z perspektywy czasu wiem że lepiej sie stało iż nic nie przyspieszaliśmy na siłę.
a inna sprawa...moja koleżanka zareczyła sie jakieś 5 miesiecy przed slubem, także spokojnie, jeszcze nie wiadmo czy nie bedziesz panna młodą 2007.

poza tym to rozumiem cie że możesz miec kiepski dzień, wszyscy je miewamy. bedzie dobrze, masz przecież nas  i jestesmy z Tobą. niom także buźka do góry i pisz jak tylko coś cie będzie gdyzło i jak coś cie ucieszy!!!  :P  :P  :P

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #940 dnia: 31 Sierpnia 2006, 17:00 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
olkahof...gdzie to odliczanko??? jak zatytuowałas bo ja chyba slepak jestem i nie widze

link jest w moim podpisie, zatutylowany "olka i irek"

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #941 dnia: 31 Sierpnia 2006, 17:19 »
wiec ustalone biba u kogos w okolicach Londynu jak tylko zajade tam kiedys

A może u mnie?Było by super.W Londynie jest też Olenka81 myślę,że też by przyszła :wink:

Offline agusia1213

• "Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
  • uzależniony
  • data ślubu: 21 kwiecień 2007
« Odpowiedź #942 dnia: 31 Sierpnia 2006, 17:53 »
Witam foremki po długiej nieobecności, mam nareszcie zdjęcie mojej sukni ślubnej. Zapraszam do mojej prywatnej galerii (Album).  :)
A co by tu napisać o sprawach ślubnych... hmm na razie wszystko stoi w miejscu  :roll:
Udało nam sie "zdobyć" troche funduszy na przyjęcie weselne (od rodziców), oprócz tego sami odkładamy do tzw. prosiaczka.  :mrgreen:
Prawdopodobnie we wrześniu wybierzemy sie do księdza, ale to jeszcze nie jest pewne. Przeprowadziłam sie do mojego narzeczonego na poczatku wakacji i musimy jeszcze pozałatwiać troche spraw: zameldowanie mnie, przerejestrowanie do tutejszego Urzedu Pracy, no i muszę postarac się o umowę o pracę.
Oki, kończe. Nie będę was tym zanudzać,przecież to ślubne forum  :wink:  

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #943 dnia: 31 Sierpnia 2006, 17:57 »
agusia1213, super kiecka :D

Cytat: "agusia1213"
Przeprowadziłam sie do mojego narzeczonego

i super krok zrobilas  :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #944 dnia: 31 Sierpnia 2006, 18:20 »
ładna sukienusia i bedzie Ci pasowac ja z racji tego ze jestem kurdupel wygladałabym w niej kiepsko1 taka prosta a jednoczesnie elegancka!

Offline agusia1213

• "Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
  • uzależniony
  • data ślubu: 21 kwiecień 2007
« Odpowiedź #945 dnia: 31 Sierpnia 2006, 18:24 »
szajo , Aniutek83   dziękuję. Mi też się ta sukienka od razu spodobała jak ją zobaczyłam, bo sprawiała wrażenie takiej lekkiej. No i  co ważne ma akcenty różu, na fotce może tego aż tak nie widać  :wink:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #946 dnia: 31 Sierpnia 2006, 18:32 »
aaaa...jak ja wam mam to powiedzieć...nie no chyba zmienie ni :oops: cka na "ślepaczek"  :oops:  :oops:  

agusia...gdzie ten album??? tez chetnie sukienusie zobacze :)

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #947 dnia: 31 Sierpnia 2006, 18:36 »
Ewelina na samej górze strony masz napis album.Tam znajdz nick i gotowe :wink:

Offline kłapi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #948 dnia: 31 Sierpnia 2006, 19:00 »
Dziewczyny, nie piszcie tyle bo nie zalicze seminarki;) Zamiast pisać rozdział muszę godzinę czytać to co stworzycie jak jestem w pracy, a okazało się że mój promotor jest osiągalny tylko w przyszłą środę bo potem wyjeżdża więc mam tyle czasu na napisanie całego rozdziału. Po co ja się tak obijałam do tej pory  :cry:

Ale dzisiaj nawet to mnie nie rusza, bo ... dostałam pracę. Juuuuuuuuuuupi ;) Koniec września kończę staż, a od października zaczynam pracę, ale w innym miejscu. Niestety w Wawie, więc jak do tej pory będę się widywała z moim M tylko w weekendy, ale chyba się już do tego przyzwyczailiśmy. Najważniejsze, że będzie z czego odkładać na wesele, bo sami finansujemy, a miśkowi samemu by było ciężko tyle odłożyć.

No ale teraz muszę załatwić indywidualny tok studiów itd., więc przygotowania do wesela odsuwam na przynajmniej miesiąc.

I jak by któraś z was miała namiar na mieszkanko albo pokój w Wawce to byłabym wdzięczna za info;)

Buziaki dziewczyny

ps. śliczne dzieciątko, króliczek uroczy, a snów jeszcze nie mam - naszczęście :wink:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #949 dnia: 31 Sierpnia 2006, 19:18 »
Musialam nadrobic, bo tyle napsałyscie.

Ewelinka - a co do tego o czym pisałaś. To z jednej strony znam to uczucie bo kiedyś samej mi jakoś bardzo zalezało na pewnej deklaracji ze strony M. nie wiem w sumie dlaczego, bo zareczyny niewiele zmieniły w naszym życu, ale jakoś zwyczajnie chciałam poczuć że on tego na prawde chce, że to nie tylko słowa ale tez pewne czyny. wiem że takie myslenie nie jest dobre, no ale cóż tak było. może też dlatego że byłam osobą mało wierzącą w siebie, w to że ktoś może kochac mnie na tyle by chcieć ze mna być całe życie

wlasnie tak mam.Zawsze mnie raniono i zawsze wolałam czyny od słów.Zobaczymy jak to sie ułoży.
dobrze, masz przecież nas i jestesmy z Tobą. niom także buźka do góry i pisz jak tylko coś cie będzie gdyzło i jak coś cie ucieszy

Dziekuje!!

No i tak apropo to dzisiaj dostalam wiadomosc ktora brzmi tak:

dyrektor powiedzial ze na poczatku pazdziernika wszystko bedzie ustalone i on pamieta co ma zalatwic,w przyszlym tygodniu gdzies w czwartek kolega z dyrektorem sie spotykaja i musze im cos zalatwic do kawy %.ale sama rozumiesz jak bedziesz miala umowe i etat to wtedy dopiero bedzie pewne

No to tyle.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 31 Sierpnia 2006, 20:24 »
ojej nie dziwie się że dopadacie smutaskowy nastrój...masz sporo na główce a poza tym pogoda tez dobija. ędzie dobrze, ułoży się!! trzymamy kciuki!

"po burzy zawsze wychodzi słońce" :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #951 dnia: 1 Września 2006, 08:03 »
Cytat: "agusia1213"
No i  co ważne ma akcenty różu, na fotce może tego aż tak nie widać  :wink:

Agusia bardzo ładna suknia:) a akcenty różu u mnie wygrywaja !! :):)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #952 dnia: 1 Września 2006, 08:22 »
Lilkuś widze że ty tez już dziś wstałaś

dzisiaj na 8 do pracy miałam...ehh spać mi sie chce. Jutro znów sie nie wyśpie bo o 6 do Gdyni jade do M  :serce:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #953 dnia: 1 Września 2006, 08:28 »
achh laseczki ale wy wcześnie dzis piszecie! Ja smigam niedługo z kolezanka do Plejady ( pomóc wybrac jakies ciuszki) Achh tez bym sobie coś kupiła  ... gdybym miała kase!! ahh
A Lilkuś ja Ci powiem ,że po obejrzeniu tych kiecek z róozwymn akcentem sama sie zastanawiam czy aby...

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #954 dnia: 1 Września 2006, 08:31 »
Cytat: "Aniutek83"
Lilkuś ja Ci powiem ,że po obejrzeniu tych kiecek z róozwymn akcentem sama sie zastanawiam czy aby...

zastanawiaj, sie zastanawiaj :D:D wszystko zależy od tego jak dobrze sie czujesz w pewnych kolorkach :) ja w różu rewelacyjnie, po prostu uwieliam ten kolor , natomiast np. we filecie czuje sie fatalnie....
mam wrażenie, ze różowe motywy na sukni dodaja jej troszke ciepła, bo czyta biel jest wg mnie raczej zimnym kolorem...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #955 dnia: 1 Września 2006, 08:35 »
noo Lilkuś jak obie wiemy lubie wyraziste kolorki i róz tez bardzo i dobrze jest mi w róóżu chyba! Jezeli mi w czymkolwiek może byc dobrze hahaha!
Tylko tu jest problem bo ja nie rozważałam do tej pory siebie w białej sukni!
ale ten róż coraz bardziej mi sie podoba!!!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #956 dnia: 1 Września 2006, 08:37 »
Cytat: "Aniutek83"
ja nie rozważałam do tej pory siebie w białej sukni!

Aniu masz tyle czasu do slubu, ze mozesz rozważać do woli kolorystyke :):)
powiem tak - najlepiej niech to bedzie impuls, zobaczysz suknie w salonie to bedziesz wiedzic czy to ta czy nie ta...
ja nie wierzyłam, ze znjade jakąs dla siebie i sprawił to całkowity przypadek... ehhh uwielbiam suknie slubne i w Gdyni sie ich naoooogladam :D:D:D

Aniutek moze znajde w Gdyni jakieś ciekawe modele sukien, wiec zrobie zdjecia (jeżeli ktoś bedzie chiał je poogladac )

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #957 dnia: 1 Września 2006, 08:51 »
A ja juz mam suknie w domu.Zdjecia w mojej seteczce jak chcecie poogladac. Jeju pamietam jak ja wybieralam sie na "polowanie". Co ubralam to ładne było.Zdecydowac si enie mogłam :) W koncu mam te jedną jedyna i za 15 dni będe w niej wystepowac.

Powodzenia w szukanie tej jednej jedynej i wymarzonej :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #958 dnia: 1 Września 2006, 08:55 »
Lilkuś jasne ze chce Ty sie jeszcze pytasz! Kogo jakkogo ale mnie sie pytac nie musisz!!!!
Antalis widziałam Twoja suknie w Twojej seteczce PIEKNA! Ja tez jestem chyba zdecydowana na taki własnie fason!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 1 Września 2006, 09:56 »
Antalis [/b]piekna sukieneczka i  szkoda ze dopiero teraz zaglebilam sie w twoja seteczke bo jestes jedyna, ktora mieszka jakos blisko mnie ( Ja w Tarn-Gorach). Za chwilke zaczynam czytac ja od poczatku...moze jakies slaskie zwyczaje w niej wynajde o ktorych nie wiem :)

Agusia1213 twoja sukeinka tez sliczna...ja tez rozwazam sukienke z dodtakiem rozu bo wszystcy znajomi mowia na mnie rozowa landryna heheh bo prawie zawsze mam cos rozowego (zreszta widac na suwaczku i pod nim heheh), kocham rozowy i fajni by bylo miec tej jakis akcent rozu na sukieneczce!!!

A teraz sie pochwale wczoraj podpisalismy umowe z restauracja  :skacza:  Pan szefu byl bardzo mily, na wszystkie nasze pytanie mial odpwiedzi i powiedzial ze zawsze chetnie nam pomorze.

No i druga very important sprawa, dzis 1 wrzesnia wiec zostal jeszcze tylko  :wink: roczek dokladnie do mojego SLUBU
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"