Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048566 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #660 dnia: 25 Sierpnia 2006, 09:18 »
...nie zazdroszcze pisania pracy i myslenia dodatkowo o slubie...ja bede pisac magisterke jak juz bede ZONKA
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #661 dnia: 25 Sierpnia 2006, 09:34 »
no ja tez sobie nie zazdroszczę bo tu bieganie za kiecka a potem bieganie na policję po dane i do MOPS ! a sek w tym,ze mogłam zacząć już wcześniej ale niestety mam takiego mega lenia ,że mi sie totalnie nie chciało i nadal nie chce! Na szczęście na ostatnim roku prawie nie mam zajęć chyba jakies 2 a w drugim semestrze juz tylko seminarkę takze myslę,że sobie poradzę! My chcieliśmy wziąść ślub w te wakacje ale niestety moja mama postawiła warunek - Ślub tak ale po skończeniu studiów! Wcześniej nie ma o tym mowy!A ja to sobie przemyslałam no i doszłam do wniosku ,że tak u Nas bedzie lepiej bo ta odległośc no i po slubie bede sobie mogła zacząć szukać pracy! ( choc czarno to widzę)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #662 dnia: 25 Sierpnia 2006, 09:47 »
Jeju kobiety, ja to ledwie moge sciągnąć się z łóżka o 9, wszak mam urlopik  :mrgreen:  a Wy już od 8 piszecie i piszecie Buziaki Dla Was !!!
Nie zazdroszcze Wam pisania pracy i myślenie u kieckach. W sumie pewnie szybciej Wam czas przez to zleci ;)
Ja sie bardzo ciesze, że jestem już po tych wszystkich mgr inz. ale wiem doskonale co czujecie. Najtrudniej jest zacząć, a jak sie okaże, że za 2 tyg musiecie złożyć prace u promotora to zobaczycie jakiego zapedu dostaniecie, nie bedziecie spac nocami a bedziecie pisać :) Nędzie dobrze, jestem tego pewna  :)
A co do fotek: cały ranek myslalam nad nimi, i mimo, ze przyszly powiedział ok na nie to mam wielką chec posprawdzac jeszcze inne totosy, jednak dla czystego sumienia ;) Straszna jestem, wiem  :oops:
[/url]

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #663 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:16 »
Gosiu a co tam straszna! Jeśli nie jestes pewna albo ciekawa innych to jasne ,ze obejrzyj cos innego. Moze rzuci Ci sie w oczy lepszy fotograf! Ja widziałam tez kilku i akurat tego mi ktos polecił poszłam zobaczyłam i zwyciężył!
Laseczki trzymakcie dzis za mnie kciuki o tego fryzjera bo jakoś sie obawiam bo jeszcze tam, nie byłam!

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #664 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:20 »
Ja bede trzymac   :ok:   Powodzenia życze, koniecznie zdaj relacje no i mile widziane zdjatko  :mrgreen:
[/url]

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #665 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:48 »
Podjelam ostateczna decyzje: biore plener + studio, w kosciele zrobia mi znajomi zdjecia :) Jak bede nadal coś kręcić to niech ktoraś mnie zastrzeli!!!!!!!
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #666 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:49 »
Aniutek - trzymam kciuki za fryzjera  :!:  :D

Cytat: "cafe"
napisał/a:

wszak mam urlopik

ja też che :):) ale dobrze, ze dzisiaj piętek :) na szczęści M wraca z Gdyni i na weekendzik gnamy jutro do Świnoujscia troszke sie wyluzować :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #667 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:49 »
Ja tez mam urlopik ale od poniedzialku  28.08 juz wracam niestety. Czytajac Wasze wypowiedzi tak sie zastanawiam czy bedziecie Miały orkiestre czy dj bo jak przeczytałam to dj czy tez wodzirej jest lepszy od orkiestry??

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #668 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:51 »
Gosia ciekawe ile jeszcze razy zmienisz zdanie .... ?  Ale to sie jeszcze tu wszystkie przekonamy!
No najblizej do anusi to mam ja- tylko 2 autobusy!
a Gosiu ja Ci powiem ja bym sie osobiscie nie decydowała na robienie zdjec w kosciele przez znajomych tam trzeba umiec dobrze ustawiac swiatło itp. No chyba ,ze masz znajomych zdolniachów ... to tak! Ja zdecydowałam sie na fotografa w kosciele!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #669 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:54 »
my bedziemy miec orkistre , która i tak weźmie mniej od nas niz DJ! Powiem może u nas są kiepscy DJ weselni! Bo  mam opinie znajomych i rodziny z weselami z Dj to nikt nie był jakos zadowolony! No chyba ,że akurat tak trafiali i moze u nas brak takich profesjonalistów!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #670 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:57 »
Wlasnie chodzi o to ze ja nie moge liczyc na zadne opinie wśród znajomych jesli chodzi o cokolwiek w przygotowaniach do wesela.Wsumie to wczoraj leżac w łóżeczku sobie uświadomiłam jak przez ten rok sie wszystko zmienilo i ze nawet nie mam komu sie wyżalic powiedziec co czuje czy nawet jak sie ciesze :(. Bo przyjaciele, znajomi juz nie utrzymuja z Nami czy tez ze mna lub Moim S kontaktu.Teraz mam forum i forumowiczki.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #671 dnia: 25 Sierpnia 2006, 10:57 »
Podjelam ostateczna decyzje: biore plener + studio, w kosciele zrobia mi znajomi zdjecia Smile Jak bede nadal coś kręcić to niech ktoraś mnie zastrzeli!!!!!!!

A ja zamiast sesji w studio, ktora mi sie osobiscie nie podoba...taka pozaowanka czysta no i koszt zdjec duzy bo se od pozycji licza, wybralabym fotografa w kosciele, przynajmniej bedziesz pewna ze bedzie cos na nich widac :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #672 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:01 »
No Gosiu ja tez chce tylko pare ujed w studiu same portrety i to czarno białe1 zadnych pozowanek ,  ja bym jednak wolała profesjonalnego fotografa w kosciele!
A cóz to Twoja decyzja!
Ewelinkaaa no masz nas i tego sie trzymaj  :D Chetnie Ci pomozemy( jeśli oczywiscie Ci tu pomagamy ?) i Wal do Nas ( do mnie przynajmniej jjak najbardziej) jak w DYM! :D

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #673 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:05 »
Dzieki Aniutek83 napewno będe :) Jak narazie to nadal nic nie moge ustalac ale tak bardzo bym chciala zeby cos ruszylo.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #674 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:06 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
Bo przyjaciele, znajomi juz nie utrzymuja z Nami czy tez ze mna lub Moim S kontaktu.

to przykre :( moi znajomi też pourywali kontakty, zwłaszcza, ze pracuje i nie zawsze ejst czas gdzies wyskoczyc..

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #675 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:18 »
Wy macie dobrze, ja juz jestem ponad miesiac po urlopie, fakt, ze spedzilam cudowne dni na chorwackihc plazach, ale mysl, ze do grudnia teraz nie bede miala wolnego mnie dobija. W prawdzie za kilka godzin zaczyna mi sie dlugi weekend, bo jest ustawowy dzien wolny od pracy w poniedzialek tutaj, ale to i tak do bani.  :(

Widzialam tez wasze ceny za fotografa, bo ja zaplace 800 zl i wszyscy mi mowili ze to za drogo, a to fotograf i kamerzysta w jednej cenie, takze ja myslalam, ze to tanio, to mi zaczeli ludzie wciskac, ze mam aparat cyfrowy, moge sobie we wlasnym zakresie zrobic i mi tak gadali na rozum... Ale widze, ze moja cena jest chyba najnizsza ze wszystkich jak dotad. Zreszta jak dla mnie taka rzecz jest iezbedna, to paniatka do konca zycia i uwazam, ze im ladniej i estetyczniej zrobiona tym lepiej.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #676 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:34 »
ola ale wczesnie zaczęłąs swoje odliczanko dopiero ja teraz zauważyłam  to bede je śledzić ! za 200 dni ja załoze swoja seteczke i jakos to bedzie chyba....

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #677 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:43 »
Cytat: "Aniutek83"
ola ale wczesnie zaczęłąs swoje odliczanko dopiero ja teraz zauważyłam  to bede je śledzić ! za 200 dni ja załoze swoja seteczke i jakos to bedzie chyba....

Wiesz co, bo ja  na poczatku jak zaczelam odwiedzac to forum, to nie doczytalam tam pod tematem opisu ze to na 100 dni przed  :luzak:  ale juz taka troche gapa jestem   :glupek:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #678 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:52 »
Cytat: "olkahof"

Wiesz co, bo ja  na poczatku jak zaczelam odwiedzac to forum, to nie doczytalam tam pod tematem opisu ze to na 100 dni przed Luzak ale juz taka troche gapa jestem

ejjjj to ja nie wiedzialam ze masz odliczanko...zaraz biegne obadac :mrgreen:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #679 dnia: 25 Sierpnia 2006, 11:52 »
każde odliczanie jest dobre :)

u nas to jeszcze ponad 300 dni także na razie się wstrzymuje :). i tak za czesto nie miałabym co napisac bo przygotowania nie idą jeszcze tak pełną parą. zobaczymy jak będzie sie sytuacja rozwijałą.
nie wiem czy to maj jakis związek z przygotowaniami niecierpliwych przyszłorocznych panien młodych ale muuusze sie pochwalić... ubyło mi kilogramek  :waga: ... to jeden malutki kroczek...jeszcze takich około 10 i salony ślubne są moję!!!!  :P  :P  :P

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #680 dnia: 25 Sierpnia 2006, 12:05 »
Aniutek83,  ja w tym roku własnie skończylam socjologie na WNSie ;)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #681 dnia: 25 Sierpnia 2006, 12:41 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
jeszcze takich około 10 i salony ślubne są moję!!!!  

no ja jak narazie musze sie przyznac, ze zrobilam sie leniwy obzartuszek, bo nie dosc, ze mam siedzaca prace teraz i kompletne zero ruchu poza nia, to jeszcze nie odmawiam sobie jedzonka   :Mcdonalds:  
Ale obiecuje tu na forum ze postaram sie poprawic    :waga:  
No tak w moim przypadku utrzymanie tej samej wagi od grudnia do kwietnia bedzie konieczne.....i trudne   :Kwasny:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #682 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:04 »
Dziewczyny, chyba was udusze !!!  :drapanie:  a byłam juz taka zdecydowana, dobrze mi szlo ;) Tzn moje dwie znajome lubią robic zdjątka i mysle, że sie postaraja aby w kościele wypaść baaaardzo profesjonalnie ;) A w studio tez chciałam mieć pare foteczek czarnobiałych. JAkbym wziela kosciol+plener+studio zaplacilabym 1350 a tak za plener + studio zaplace 1000 zł. Kurzcze, nie moge sie tak rozwlekać z pieniążkami :(
Aniutek Nie przejmuj sie, ja tez nie zobaczyłam odliczanka Olkahof, a nie jestem blondynka ;)
Ewelina A co robiłaś, że schudłaś? czy to djeta tzw MŻ? czyli mniej żreć?  :mrgreen:  Kurcze mi tak strasznie ciezko stracić kilogram, dobrze, ze przy siedzącej pracy chociaż utrzymuje wage na stałym poziomie :)
Ale od czasu skonczenia studiów przybyło mi 10 kg, to straszne  :cry:
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #683 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:12 »
Ewelina A co robiłaś, że schudłaś? czy to djeta tzw MŻ? czyli mniej żreć?

Ja pare lat temu schudlam 15 kg..nie uzywalam zadnej gazetowej diety..tylko sluchalam wlasnego organizmu i jeszcze pare innych rzeczy...mam zamiar wykorzystac to ponownie (chociaz nie przybylo mi nawet kg) ale uwazam ze 5 kg mniej byloby calkiem ok. :waga:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #684 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:17 »
no ja jak narazie musze sie przyznac, ze zrobilam sie leniwy obzartuszek, bo nie dosc, ze mam siedzaca prace teraz i kompletne zero ruchu poza nia, to jeszcze nie odmawiam sobie jedzonka

no to witaj w klubie... ja też 8 godzin siedze przy biurku, a jak wróce do domku koło 18 to nawet mi sie palcem nie chce ruszć by pocwiczyc (no nie licząc nocek z ukochanim :oops: )  :arrow: trzymać wage musze bo na świeta i tak mi kilka kg przybedzie (tradycyjnie) a potem bedzie odchudzanko małe :) i słodekosciowe wyrzeczenia (jak ja uwuelbiam słodycze  :mrgreen: )

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #685 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:33 »
A wiecie co sie dowiedziała dzis?, rozmawiałam z dziewczyną, która bedzie grac na skrzypkach w kościele u mnie i ona mnie sie spytała czy ja wiem jakie sa grane piosenki w kosciele gdzie biore ślub? Bo ponoć każda parafia ma swoj repertuar, i jakbym chciała inna, taka gdzie na komuni w mojej parafi nie jest grana, to nie wiem czy zgodzi sie na to ksiądz!!!
Nie zagmatwałam? W każdym razie myslalam, że sama sobie ustalam tzw repertuar pieśni    :drapanie:
[/url]

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #686 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:40 »
hihi no tak...to widze że nie tylko ja musze przypilnować swoją wagę.
a co do odchudzania - różnych rzeczy już próbowałam ale zawsze kg wracały. Kiedyś przetestowałam na sobie diete 1000 kcal. i powiem że to jest to co dla mnie najlepsze. wprawdzi na 1000 było cięzko więc zmieniłam na 1200. I udaje się. Ostatnio już miałam serie odchudzania - trwała około 60 dni i schudłam wtedy 9 kg. czyli nawet niezły wynik jak na 2 miesiące. Teraz znów licze kcal. pewnie jak pojade do M. to będzie cięzko wytrzymac bo u niego to jest Taaaaakie jedzenie że szok, i oczywiście jego mama która lata za mną z ciastami, pierozkami itp.. jestem łasuch i niestety nie za każdym razem potrafie odmówić. ale przyjdzie szkoła i jesli będe tam jeździć to tylko na weekendy i wtedy nie zdąze tak nagrzeszyc. Do grudnia mam zamiar zrzucic to 10 kg i powoli stabilizować diete. bede miała około 3 miesiecy zanim pójde na zdjęcie miary a potem to już ostre pilnowanie się  żeby mi ani grama nie przybyło do czerwca :). Także co do diety to polecam 1200 kcal + czerwoną herbate Vitax'u + jesli ktoś jest łasuchem słodyczowym to ja biore Aplefit (nie che tu robic reklamy ale na mnie na serio działa, może własnie dlatego dieta nie jest taka strasznie cięzka)
jak już będe wyglądac jak człowiek to może wtedy się odważe i podesle wam fotki sprzed i po...
ale fajnie dziewczyny że jesteście... we wszystkich zmaganiach nie jest sie samemu , suppper!!!!  :i_love_you:    :przytul:

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:41 »
Za to dzis zaczełam wmasowywać w siebie jakies dwa rodzaje balsamów co to czynią cuda

dobra dziewuchy niech bedzie ze troche sie obzeramy, ale jesli nawet to pamietajmy, ze my- przyszle panny mlode mamy ten aspekt pod kontrola    :wink:  :waga:  

przyznam sie, ze balsamow co czynia cuda mam cala pulke, Irek juz nie moze patrzec jak wynosze z kazdej drogerii cos nowego, na dodatek pije herbatki odchudzajace hehe, ale czego sie nie zrobi zeby byc piekna w ten jedyny dzien

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #688 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:49 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
fajnie dziewczyny że jesteście... we wszystkich zmaganiach nie jest sie samemu , suppper!!!!

Bardzo trafne slowa, do ktorych zdecydowanie sie przylaczam. Mozemy podziwiac forumowiczki, ktore swoj dzien juz mialy i pogratulowac im organizacji, mozemy przygladac sie tym, ktore lada dzien beda mezatkami, mozemy znalezc tu tysiace super pomyslow i odnalezc swoje wizje, ale trzymac sztame to powinnysmy wlasnie ze soba- Panny Mlode 2007 :)

Jesli chodzi o mnie, to nawet nie wiecie jaka wspaniala sprawa jest dla mnie to forum. Mieszkam za granica i nie mam tu kolezanek, ktore moglby mi doradzic i byc ze mna (przykro mi z tego powodu, ale to m.in cena ktora place za bycie z Irkiem, bo moglam zostac w Polsce), az tu nagle, pewnego dnia trafilam na to forum i czuje ze nie jestem sama sobie zostawiona.
dziekuje dziewczyny!!!!   :Serduszka:    :Daje_kwiatka:    :ok:    :brawo_2:    :uscisk:    :bukiet:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #689 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:00 »
ale trzymac sztame to powinnysmy wlasnie ze soba- Panny Mlode 2007

Jejku tak sie ckliwie zrobilo :) ale bardzo milo :)
Ja tez sie ciesze ze jestescie ze mna  :serce:
Lece teraz bo miedzy jednym a drugim postem robie obiad i wszystko sie przypala  :mrgreen:
[/url]