Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 364234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 uśmiałam się po przeczytaniu tekstu agu-s o białku :) ładne skwitowanie hihihihihiih mama mojej koleżanki z kolei zawsze nam powtarzała że, mężczyźni jak kury, mają zwój zamiast mózgu  ;) to by tłumaczyło że tak wolno jarzą o co nam chodzi  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hmmm...nio z tym ze wszędzie razem to hihi M. jeżdzi do pracy a ja chodze na angielski  ;D ;D ;D

dziękuje wam za wasze punkty odniesienia, jednak widzę, ze u nas jest podobnie  ;) nio oprócz zaufania  :drapanie:
hm...moze faktycznie, on sobie nie zdaje sprawy z tego co czasami robi  ::) agus racja, ze mnie taki  wrażliwus i fakt wszystkim sie przejmuję, wszystko analizuję  ::) może też zupełnie nie potrzebnie, doszukuje się czegoś w każdym, żle wypowiedzianym zdaniu jak np dziś M. "co ja na to poradzę" a ja odebrałam to jako "co mnie to obchodzi" gr.....  chyba, wiele rzeczy biorę zbyt poważnie i z małego coś wychodzi wielkie bum...nie licząc grubych spraw  :o :o :o i może tu siedzi cała przyczyna...ale M. ma podobnie...coś palne i foch...  ;D chyba powinnismy oboje wyluzować troszkę i przestać sobie wkręcać, ale nad tym zaufaniem to ja nie wiem jak pracować  :drapanie:

aguś dobrze twoja mama powiada...  hihi ola dobre  ;D ;D ;D chyba tak, mamy wytłumaczenie opóznienia ich w myśleniu  :lol: :lol: :lol: ale moze bardziej do koguta   :D :D :D

paooolka witam u siebie  :hello: oj,...faktycznie troszkę naklepałyśmy na klawiaturkach  :-* :-* :-*

udanego popołudnia

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam poniedziałkowo  :-* :-* :-*
Jeśli chodzi o nasz związek, to tak jak u Madzi - zaufanie to podstawa . Zgadzam sie , faceci bardzo cenią sobie zaufanie  ;) Jeśli chodzi o punkt 4 to równiez myślę podobnie, każdy ma inne zainteresowania i nie robimy wszystkiego razem, dla związku dobre jest takie coś co każdy robi sam i druga osoba nie bierze w tym udziału.
Powiem Ci że ja też na poczatku brałam wszystko do siebie, ale nauczyłam się że to nie tak , kobiety i męzczyźni mówią różnymi językami np gdy zapytałamm się G czy coś się stało a On odpowiadał mi "wszystko w porządku" to na poczatku w głwoie myślalam- ze G nie zamierza dzielić się ze mna swoimi problemami. A tak naprawde mężczyna ma na myśli to że sam sobie z tym poradzi i dziękuję za pomoc. Sam mi to wytłumaczył mówiąc że mężczyźni z natury są tacy że swój problem chca rozwiązac sami.
Wercia mam nadzieję że wszystko się ułoży i będziecie umieli zroumieć siebie i swoje zachowania  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Popieram Justys :)
Nie można brac tak bardzo wszystkiego do siebie. My tez tak  kiedys bralismy wszystko do siebie, ale teraz już ta nie "wydziwiamy" :) Chociaż jesli chodzi o sprawę pomocy A., to ja dalej upieram sie by mu pomagac. I on powolutku uczy sie tej pomocy. No, ale do tego wszystkiego trzeba przede wszystkim zaufania.
Werciu nie mam pomyslu jakby tu poradzic Ci budowe zaufania, U nas to bylo tak, ze po prostu z czasem ono powstalo, bylo coraz wieksze i teraz po prostu jest takie ogromne, nie do zniszczenia :)
Ale powiem Ci kochana ze my tez na poczatku mielismy wiele starć wlasnie przez zaufanie. Na szczescie z czasem sie "dotarlismy". Mam nadzieje ze u Was bedzie tak samo :)
« Ostatnia zmiana: 8 Grudnia 2008, 20:59 wysłana przez madzia_kubica »

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
wszystkie te podpunkty lacza sie ze soba,milosc z zaufaniem, a ono z szacunkiem,zaufanie z wiernoscia itd,wszystkie sa wazne

Offline werka23

• Chuck Norris
 hihi akayu fajnie to podsumowałaś i święta racja...no to wiadomo, u mnie jeden podpunkt nie działa jak trzeba i sa zachwiania, ciekawe co siedzi w główce mojego M.  :drapanie: dzis był kochany, oj jak mnie tulał  ;) hm...ale wiecie ja do braku zaufania mam powód, szkoda tylko ze odbija się to na M.  ::)
a moze on to widzi, że mu nie ufam i jestem podejrzliwa  ??? i to jest powód jego "dziwnego" zachowania  ???

hm...

:-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Wydaje mi sie ze wlasnie to moze byc przyczyna jego dziwnego zachowania...
Werciu nie wiem co sie miedzy Wami stalo, ze on zachwial az tak Twoje zaufanie(z tego co wiem to nie opisywalas tego Nam tutaj) ale jesli sie Kochacie, i jesli chcecie byc ze soba zawsze, to uwazam ze trzeba wybaczyc to co bylo kiedys... A jesli naprawde sie wybaczy, to i zaufanie sie odbuduje. Nie mozna przez cale zycie pamietac tego co zle, i przez to cierpiec. Bo zarowno M, jak i Ty bardzo na tym cierpicie. czasem warto zaryzykowac, i zaufac bezgranicznie jeszcze raz...
Jednak zaznaczam, ze nie wiem co to za sprawa! Bo moze rzewczywistosc jest inna niz mi sie wydaje...

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu tak, to inna sprawa...to sie stało nim M. poznałam, więc nie dotyczy to jego....ale nosi ciężar razem ze mną  :Serduszka: och...i tu go bardzo podziwiam :Najlepszy:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu...  ::) Ja także zanim poznałam A. miałam hmm.. pewną sytuację, o której do teraz nie mogę zapomnieć, i nie zapomnę nigdy. A. dobrze o tym wie. I na szczęście to akceptuje...
Ale do rzeczy: Bałam się także bardzo mu zaufać, ale uwierz mi, przełamałam się i było warto. Oddałam temu człowiekowi całe serce, całe życie, całe swoje zaufanie. I wiedziałam że jesli on je zawiedzie, to wtedy ja już po prostu nie będę istniała. Mimo strachu który towarzyszył mi tak długo, zaufałam! Było warto...
I jeśli kochasz swojego M., a ja wiem że tak jest no bo w końcu planujecie Ślub! To zaufaj, zaryzykuj bo warto...
Jego męczy to, że ta Twoja przeszłość nie pozwala Ci w pełni mu zaufać. Nie dziwię mu się, A. przechodzil to samo. Mam nadzieję Werciu ze zdobędziesz na tyle sił, by spróbować. A zobaczysz, że było warto :)

Offline werka23

• Chuck Norris
wiesz madziu masz racje  :-* :-* :-*  i chyba juz czas najwyższy odciąć sie od tamtego  ::) niełatwa sprawa  :drapanie:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu, to jest BARDZO trudne, ale jestem z Tobą! :przytul:
I zobaczysz, że gdy się przełamiesz... To Twój M. pomoże Ci z całego serca :)
Porozmawiaj z nim o tym, że chcesz się przełamać... Napewno będzie z Tobą w tych trudnych chwilach :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu  :ok: :ok: :ok: jak dobrze, ze mnie rozumiesz  :-* :-* :-*

hmmm....ja juz zmykam myc sie i spać
już mi sie  :ziew:

Dobranoc  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dobranoc, śnij dobrze Werciu!
Niech Ci się przyśni lepsze jutro... :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
buziaki na dzień dobry  :-*

u Ciebie zawsze się tyle dzieje, że czasami zastanawiam się ile będę miała stron do nadrobienia  ;D

Morgan
  • Gość
jak sie dzisiaj czujesz??

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* słoneczko wtorkowe  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* na powitanie

tak szybciutko bo ide sprawy załatwiac na mieście  ;)

morgan dziękuje, czuje się dziś dobrze  :-* :-* :-* mam nadzieję, że tylko znowu się nie pokłócimy  ::)

oj madziu oby ten sen sie nigdy nie sprawdził  :przytul: :przytul: :przytul: ale miałam straszy koszmar w nocy...grrrr....śniły mi sie rozpadające, wysuszone zwłoki mojego kuzyna  :-\

vonus  ;D ;D ;D chyba, nie pomyliłam kierunku studiów...niesyty,  czasami wolałabym by przestało sie dziać  ::)  :-*

olu  :-* :-* :-* dla ciebie

:id_juz:

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
witaj!

Wiesz co do zaufania to moim zdaniem powinniscie o tym pogadac na spokojne to duzo daje, faceci nie chca gadac ale juz jak sie przelamia to mowia ,moze jakas lampka wina, mila kolacyjka i na spokojne bez klotni dojdziecie do porozumienia.
pozdrawiam i milego dnia zycze

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hello: nikola  :-* :-* :-*

mmmm....kolacja i wino, brzmi pysznie  ;D musimy tylko rodziców, z któregoś domku sie pozbyć  ;D ;D ;D ale niedługo będzie okazja, oj będzie  :jupi: :jupi: :jupi:

kochane, własnie załatwiałam fotografa i kamerzystę  ;D ale fuks...mówie wam...z tego co gostek mówił większość terminów na 2010 mają zajęte  :o :o :o szok...tydzień później i nie mielibyśmy ich na ślybie, znaczy byłby problem bo innej opcji nie było...ale już zaklepany jest nasz termin i jutro prawdopodobnie jedziemy podpisać umowę   :D :D :D
 ale podłamałam sie zespołem...niby mieliśmy juz wybrany, ale przed chwila z nim rozmawiałam...oj...gostek odradzał nam wymarzoną 15 godzinę  :-\ to raz, po drugie raczej polecił nam wziąć kogoś z regionu, ale jak  ??? jak my mamy tak beznadziejnie, ze do każdego większego miasta, mamy tyle samo  :-\ oj lipa... powiedział, że zjedza nasz koszta dojazdu bo biorą na dzień dzis 2 zł od km. a to razy 340  :o :o :o :o :o :o i plus nocleg  :o czli jakieś plus 850 zł i co jeszcze to to, ze nie przygrali by nam na wyjście, bo od mojej miejscowości,  gdzie będzie wesele to plus 45 km, gdzie muszą sie rozstawić i potrzebują na to czas i więcej niz 2 godziny  ::) oj...nie wiem co robić...jak moje kochanie wróci to może coś postanowimy  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
acha i płacimy 2600 za film DVD i 250 zdjęć w tym 30 w plenerze   ??? nie mam pojęcia czy oferta dobra  ??? ??? ??? co o tym myślicie i plus album, ale nie pamietam ile  ::)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* zostawia

Werka ja mam osobno kamerzyste i płace 1500zł i osobno fotografa 800zł...a ty masz to dwa w jednym więc mysle ze oferta jest dobra :)

Offline werka23

• Chuck Norris
doris dziewczyny, a nie za mało tych zdjęć  ??? ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
jak dlamnie to niejest mało ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
dorcia a ty ile będziesz mieć  ??? ;) jeśli możesz powiedzieć  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
w sudio 30 a w plenerowe24

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuję  ;) faktycznie jest ich troche :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Buziaki wtorkowe  :-* :-* :-*
Co do przyczyny braku zaufania do M - to dzisiaj akurat na naukach kobitka mówiła o jakiś ranach które gdzieś kiedyś ktoś zadał i nie sa one do końca wyleczone- mówiła ze tak się nie da, dopóki nie wyleczymy tego w sobie, dopóki nie rowziązemy tego , to będzie narastać , za tym będą szły inny problemy itd ...
Mam nadzieje kochana że postarasz sie bezgranicznie zaufać M , faceci wyczuwaja to  :D

Co do zdjęć ja płace 1900 zł za videofilmowanie, zdjęcia od błogosławieństwa do 2 w nocy - 300 i 15 w albumie z pleneru  ;) Trzeba wziąśc pod uwage ze Twoja usługa bedzie śwadczona rok późńiej więc ceny też inne  ;)
Ale wydaje mi się że jest oki  ;)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
ja zas tudyjne place 500 zl jest ropbione 100 zdjec z czego jest chyba z 30 odbijane a reszta na plytce dawana :)a kosciol,plener i wesele to 1200 zl + ta ksiega 800 zl

a kamerzyste mam po 1200 zl bo nie bedzie go w domu wiec jest taniej,jakos u mnie w domu mi nie potrzebny,wiec sadze ze podobne ceny mamy 8) buzka :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
justys chyba ta babka ma rację  ::) oj bede musiała zacząć dużo pracowac  :roll: ale wierze ze damy rade...

hm...z tego wnioskuję, ze ceny niej więcej sa zrównane  :D :D :D nie ma jak to poradzić sie innych  :-* :-* :-* :-* to dobrze, teraz to jestem spokojna i czekam do jutra  ;) ;) ;)

ale nadal nie wiemy co z zespołem zrobić. oj ciężka sprawa...a dzis nie dyskutowaliśmy o tym za bardzo bo Miśka głowa rozbolała  :-[ smutno mi kiedy cierpi, chciałabym by zaraz przeszło, a tak sie nie da  :-\

:-* na dobranoc

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu sen naprawdę straszny :przytul: Ciekawa jestem co te wszystkie sny oznaczają...
Gratuluje fotografa i kamerzysty, dobrze ze zdazyliscie! :) Mysle ze cena jest dobra, taka przecietna :) Nie za duzo, nie za malo :) Nie pamietam ile my dokladnie placimy, ale tez cos kolo tego ;)
Co koles z zespolu ma do godziny Waszego slubu? To tylko i wylacznie Wasza decyzja, nikogo wiecej. A oni dla Was tylko pracuja, i maja sie dostosowac, chociaz po ym wszystkim co powiedzieli to ja bym ichnie brala za zadne skarby swiata.
Dkoro im nie odpowiada odleglosc to mogli mowic wczesniej, ehhh co za ludzie... Koszty dojazdu faktycznie wysokie, strasznie duzo sobie policzyli. Kuzyn mial slub, i kamerzystka za dojazd z Katowic do Poznania wziela tylko 200 zl!
Lepiej z nich zrezygnujcie bo wymyslaja strasznie, szkoda slow! Przynajmniej takie jest moje zdanie. Moze popytajcie znajomych, moze gdzies w poblizu jest jakis zespol, w koncu to nie jest powiedziane ze jak zespol tomusi byc z wiekszego miasta...
Buziaczki Werciu! Oby dzis nic strasznego Ci sie nie snilo!  :-* :-* :-*

PS. Ta Pani z nauk i jej slowa, o ktorych wpsominala Justys, to jest swieta prawda. I: DACIE RADE napewno :) Ja w Was wierze! :)