Witaj
Werciu 
Ale miałam nadrabiania!
Co do tematu zaufania to masz rację, to że nic sobie nie wkręca itd, tzn ze ma do Ciebie bezgraniczne zaufanie

Ooo, zaproszenie, mam nadzieję że szybciutko skończysz i nam pokazesz co stworzyłaś

To że inni mówią że to źle że pobieracie się w maju, to jest kwestia chyba zazdrości. Macie oryginalny miesiąc,i potem będziecie szczęśliwi. Ale ludzie się zdziwią, gdy za 20 lat dalej będziecie razem!
Werciu i ja się uśmiałam gdy przeczytałam o duszkach

Hihi, i pewnie nocują na kwiatach bzu, żeby było bardziej kolorowo

Hehehehe, ale najbardziej mnie rozbroiła
Olucha z tym dilerem,

Ja też uważam że powinnaś do lekarza się wybrać z tymi Twoimi bólami... Tak być nie może, oj nie!

Może mnie okrzyczycie, ale ja tam uważam że z kobiety to żaden ginekolog. Ona atrzy swoimi kategoriami, a facet zawsze każdy przypadek rozpatruje oddzielnie. I przykład z sytuacją z Twoją siostrą całkowicie mnie przekonał - na Twoim miejscu zmieniłabym ją, nigdy więcej bym do niej nie poszła! Kochana na priv wyślę Ci link(jak go znajdę ) do strony z opiniami na temat lekarzy. Tam będziesz się mogła przekonać jaka jest Twoja gin. Werciu nie masz po co obawiać się faceta gina. Jeśli jest dobry, to jest 1000 razy lepszy niż babka. Dmuchaj na zimne, bo to w końcu jest najważniejsze, Twoje zdrowie!
No tak, i tak jak
Justyna, polecam tabsy anty. Po tym ustaje każdy ból, heh.
Werciu, polecam scrabble! Super zabawa, my mamy, A. je uwielbia!

A pidzamka to no fajna, ale jednak stawiam na scrabble

Z chęcią bym przejrzała zespoł - wyślij mi je proszę na priv, jak będę miała chwilkę to posłucham

Rozbawił mnie komentarz tej kobiety od sukienki. Nienormalna jakaś

wiadomo że suknię musisz mierzyć zanim ją kupisz! Co za babsztyl...
Uciekam dokańczać ten obiadek, bo w końcu kotek pozostanie bez jedzenia
BUziaczki!