Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360144 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
A nie zmienia Ci się cisinenie wtedy, np nie skacze do góry , bądz obniża ??
justyś tego, to nie wiem, nie mierzyłam  ::) ale ja jestem niskociśnieniowcem ;) nawet po wysiłku najwięcej miałam 110 chyba na 80 a tak normalnie średnio to w granicach  80 -90 na 60-70  :-*

szkoda troszkę, ale rozumiem praca to praca  ;)  :-* :-* :-*

olu  za momencik wyśle i czekam na pv , dziekuje   :-*
« Ostatnia zmiana: 16 Grudnia 2008, 12:25 wysłana przez werka23 »

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Wercia, mnie tez możesz podesłać te linki na zespoły, przesłucham i dam znać :D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
to i ja poproszę

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
cos kojarzyłam nazwe cataflam i patrze, oczywiscie w mojej (przeciw)migrenowej apteczce :(
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
madziulka, haniu wysłałam linki  :D

paooolka  :-* :-* :-*

a ja nic dzis nie kupiłam, miałam takiego nerwa ze chciałam jak najszybciej do domku  ::)
hm...widocznie nie moj dzień  ::)

poraz pierwszy odwiedziłam salon sukni ślubnych. Tak przechodziłam i znalazłam księżniczkowa suknię. Obczaiłam mamę na mieście i siup do sklepu. Nic nie mierzyłam, chciałam tylko w realu ja zobaczyć a nie przez szybę. Ale nawet jakbym chciała ją przymierzyć, to nie wolno, jak to pani powiedziała "jak każda klientka chciałaby ja mierzyć to byłaby czarna. Można ja przymierzyć, kiedy byłabym zdecydowana na jej kupno...." niby jest jakaś zastępcza o podobnym kroju, ale wydaje mnie się to dziwne. Ba, szok...jak mozna kota w worku kupowac a to nie jest tak, ze salon szje  ??? ;) oj, zniechęciłam sie do tego sklepu i cena 1800 zł  :o mało chyba jak na taka suknie

Offline hany81

• Chuck Norris
oj to szukaj innego salonu. Przecież trzeba mierzyć i mierzyć a nie kupować kota w worku.
a czy Ty jestes juz zdecydowana na zespół? ja juz przesłuchałam  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
haniu no właśnie, plany sie pokrzyżowały. mieliśmy brać zespół z Poznania ale jak pisałam zjedzą nas koszty dojazdu i brak granego wyjścia PM z domu ze wglądu na odległość (ponad 340 hm w 2 strony) ...ale jak nie będzie wyjścia to ich weżniemy  ::)

Zespoły które wam wysłałam to:
 As*ra ma dobre opinie na forum i ciekawe efekty świetlne ale hm...to sa klawisze i hm... brakuje mi tu klasyki..czysto śpiewają ale czy warto  ??? ;)

misie hm...szczerze, to bardzo spodobał mi sie głos babki, graja tez na innych instrumentach i klasyke, walce, tango...ale nie mam pojęcia, jak wyglądają na żywo, na weselu  ??? ;)
ten, trzeci... "Sm*k" tylko z dobrych opinii i to ze maja urozmaicone instrumenty, ale wokal moim zdaniem nic ciekawego  ??? ;)

ciekawa jestem waszych opinii  :D :D :D

Offline hany81

• Chuck Norris
jesli mam być szczera to wybrałabym Ast*e. Maja ciekawy plan działania, niezłe efekty i fajnie graja i spiewają. A to ,że to sa klawisze to absolutnie nic nie znaczy. Teraz jest taka technika ,że klawiszę zastepuja każdy instrument. Mi bardzo to odpowiada. Drugi zespół jak dla mnie troszeczkę właśnie za klasyczny jak na wesele.  trzeci ....taki sobie

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werciu jeśli chodzi o mnie to nie dałabym takiej kasy jaką się daje zespołowi za same klawisze, moim zdaniem nic nie zastąpi żywych instrumentów, brzmienie zupełnie inne, zupełnie inny wydźwięk i słychać to jak są same klawisze, a jak są instrument na żywo. To jakby pójść na koncert z kasety, troszkę bezsensu. Także jak dla mnie pierwszy odpada. Drugi z tych wszystkich najbardziej mi się spodobał, fajny wokal, fajna muzyka, ogólnie pozytywne wrażenie  :) trzeci taki sobie moim zdaniem. Mam nadzieje że wiesz o które zespoły mi chodzi bo nie pamiętam nazw i że nie pokręciłam  :) popytam jeszcze kochana znajomych ochajtanych w Zielonej, może coś podsuną  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witaj Werciu :-*
Ale miałam nadrabiania!
Co do tematu zaufania to masz rację, to że nic sobie nie wkręca itd, tzn ze ma do Ciebie bezgraniczne zaufanie :)
Ooo, zaproszenie, mam nadzieję że szybciutko skończysz i nam pokazesz co stworzyłaś ;D
To że inni mówią że to źle że pobieracie się w maju, to jest kwestia chyba zazdrości. Macie oryginalny miesiąc,i potem będziecie szczęśliwi. Ale ludzie się zdziwią, gdy za 20 lat dalej będziecie razem! :)
Werciu i ja się uśmiałam gdy przeczytałam o duszkach ;D Hihi, i pewnie nocują na kwiatach bzu, żeby było bardziej kolorowo ;)
Hehehehe, ale najbardziej mnie rozbroiła Olucha z tym dilerem, :skacza:
Ja też uważam że powinnaś do lekarza się wybrać z tymi Twoimi bólami... Tak być nie może, oj nie! :przytul: Może mnie okrzyczycie, ale ja tam uważam że z kobiety to żaden ginekolog. Ona atrzy swoimi kategoriami, a facet zawsze każdy przypadek rozpatruje oddzielnie. I przykład z sytuacją z Twoją siostrą całkowicie mnie przekonał - na Twoim miejscu zmieniłabym ją, nigdy więcej bym do niej nie poszła! Kochana na priv wyślę Ci link(jak go znajdę ) do strony z opiniami na temat lekarzy. Tam będziesz się mogła przekonać jaka jest Twoja gin. Werciu nie masz po co obawiać się faceta gina. Jeśli jest dobry, to jest 1000 razy lepszy niż babka. Dmuchaj na zimne, bo to w końcu jest najważniejsze, Twoje zdrowie!
No tak, i tak jak Justyna, polecam tabsy anty. Po tym ustaje każdy ból, heh.
Werciu, polecam scrabble! Super zabawa, my mamy, A. je uwielbia! :) A pidzamka to no fajna, ale jednak stawiam na scrabble :)
Z chęcią bym przejrzała zespoł - wyślij mi je proszę na priv, jak będę miała chwilkę to posłucham :)
Rozbawił mnie komentarz tej kobiety od sukienki. Nienormalna jakaś :-\ wiadomo że suknię musisz mierzyć zanim ją kupisz! Co za babsztyl...
Uciekam dokańczać ten obiadek, bo w końcu kotek pozostanie bez jedzenia ;D
BUziaczki! :) :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
To teraz ja się wypowiem: 1:ast... mi sie w ogóle nie spodobał, a te typy na pierwszy taniec- 1 piosenkę od razu bym wyrzuciła...
2.sm... no nawet nawet, ale brakuje mi tu z instrumentó perkusji np, wokal nawet  nawet,
3. misie...najbardziej mi się spodobał i ten wokal tej kobiety-  fajny ma głos :) ja bym ich wybrała, ale najpierw posłuchałabym na żywo jeśli macie taką możliwość :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jeśli masz takie ciśnienie to przybij piątkę  :D
I właśnie u mie takie krwotoki się pojawiają zazwyczaj jak mi ciśnienie skoczy  ;) przynajmniej zauważyłam taką zalezność  :D
Teraz możesz mi przesłać linki to poslucham  ;)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
i mi podeślij linki,

zobaczymy i posłuchamy  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
Witam was  ;)

oj...na same święta dopadły mnie bakterie  :'( w gardle mam pióra które doprowadzają mnie do szału  :'( i katar...nici ze śpiewania last christmas :Placz_1:

widzę, ze zdania odnośnie zespołu sa bardzo podzielone  ;D ;D ;D
w misiach sie chyba zakochałam, Słuchałabym ich stronki cały czas oj...uwielbiam prawdziwe instrumenty, co maja duszę. I zawsze o tym marzyłam...  ciekawe ile biorą  ::) hm...muszę M.  pogonić jutro do telefonu, bo zespół miał on załatwiać. Zwłaszcza ze po świętach będzie wysyp par i terminy mogą byc zajęte.  Hm...ast*ra fajnie bawi gości i jest polecana.... ;) Rozmawiałam wczoraj z M. to też hm...Ma problem z wyborem... ;D ;D ;D Jak nic innego nie znajdziemy to będziemy sie wahać  pomiędzy tymi dwona  ::) zobaczymy jeszcze ale dziękuje wam za opinię, rzeczywiście jak posłuchałam trzeciego zespołu ponownie, to..bleee...odpada. Jesteście super!!! nie niezastąpione  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: ach...nie wiem co powiedzieć...po prostu dziękuje  ;)

vonuś, madziu, justys już wysłałam   :-*

popytam jeszcze kochana znajomych ochajtanych w Zielonej, może coś podsuną  ;)
olu wspaniale  :brawo_2: jesli możesz to moze coś słyszeli o tych dwóch zespołach...Ale buźka mi sie ucieszyła  :D  :Daje_kwiatka:

tablet anty nie chce barć, tzn. mam z tym przykre doświadczenia a i biorę już jedne hormony  ::)

madziu jak sie ciesze z twojej wizyty  :-* :-* :-*......  :D hm...przez te rozmyślanie o facecie ginu to  ;D już w noc o tym śniłam  :hahahaha: pierwsza wizytę mam juz za sobą  :P :P :P
Wczoraj chodziłam po mieście i rozglądałam sie za pidżamkami, znalazłam takie zabawne męskie  z pieskami ale jest problem z rozmiarami, gra bedzie jak z pidżamki nie znajdę  :D
co do salonu, macie absolutna racje, mnie osobiscie wydaje sie bardzo podejrzany ten salon. Słyszałam juz historie ze noszone suknie sprzedają jako nowe i od razu po wyjsciu z salonu przypomniała mnie sie ta histiria poruszana na forum  ::) :o

moja sis, wczoraj wysłała paczke swiateczną  :hopsa: :hopsa: :hopsa:  nie moge sie doczekać  ;D

:-* :-* :-* kochane

Offline Olucha

• Chuck Norris
 :-* środowe

Werciu dziś nie miałam okazji bo mam wolne, ale od jutra zacznę robić wywiad, mojemu M też powiedziałam żeby popytał bo ma tutaj więcej znajomych  :)

pidżamkę w pieski ?  ;D hihihiih pomysł fajny, ale obawiam się że mojego bym nie namówiła na spanie w takiej pidżamce :)

Offline werka23

• Chuck Norris
pidżamkę w pieski ?  ;D hihihiih pomysł fajny, ale obawiam się że mojego bym nie namówiła na spanie w takiej pidżamce :)

nie cała jest tylko nadruk na  bluzce  ;D ;D ;D nio ja mam hipcia na swojej  :D :D :D

czekam na wieści  :D :D :D

:-*

Offline werka23

• Chuck Norris
:hopsa: :hopsa: :hopsa: a u mnie dzis same 5 [/color]

na suwaczku 515 dni do ślubu  :serce:

hihi i wysłanych 1555 wiadomości  :D :D :D
oczywiście ilość postów to przypadek  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzisiejsze  :-* :-* :-*
Kochana co do zespołów to najbardziej spodobał mi się właśnie mi się ...  ;D
Babka ma świetny głos  :D

A mi pokazuje Twój suwaczek 514  :-\
Ale i tak gratuluje tych samych piateczek   :skacza:

Offline werka23

• Chuck Norris
A mi pokazuje Twój suwaczek 514  :-\

Dziwne, cos sie dzieje z tym suwaczkiem bo jeszcze o 15 g. było 515  :drapanie:

mnie tez tej babki głos urzekł, super śpiewa ale hm...ciekawe jak w realu, czyli nie demo a na weselu  ;D ;D ;D dziekuje justys  :Daje_kwiatka:

a ja jestem chora...bleeee....ide lulać oj jakaś szotka by sie przydała na to gardło, tak łaskocze a z chusteczkami nie wyrabiam  :'(...
olu na pisze u siebie bo nie mam siły siedzieć przy kompie... nie gniewam sie, spoko  jednak mam troszkę  inna opinię, ale juro powiem dlaczego  ale tez każdy ma prawo miec swoje zdanie :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
Wercia jak samopoczucie dzisiaj?:))

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
buziaki na dzień dobry  :-*

jak dzisiaj zdrowie?

do zespołów to nie czekaj na PM tylko sama do nich zadzwoń, alebo jego pogoń  ::)

szukając zespołu na swoje wesele miałam zaje*** zespół wybrany, dzwoniłam półtora roku przed weselem,

okazało się, że spóźniłam się 1 dzień,

dzień wcześniej ktoś ich zarezerwował na mój termin,

nie chcesz wiedzieć jaka chodziłąm wtedy zła, ale tylko i wyłacznie na swoją głupote bo twierdziłam, że to za wcześnie rezerwować zespół  :P

Offline werka23

• Chuck Norris
morgan, vonus dziękuję,  :-* :-* :-* niestety gorzej...dorwał mnie suchy kaszel jak nie poprawi sie do jutra ide do lekarza  ::) aj....najchętniej zostałabym w łóżeczku a muszę iśc do radcy prawnego...blee...i jeszcze tak pada   :-\

vonus pogadam, dzis z moim M. bo nie było okazji jeszcze w tym tygodniu, bo cały czas nauka (on na ezgamin i zdał  :brawo_2:  a ja tez mam duzo do zrobienia i wciąż w miejscu stoję  ::) ) zatem moze dzis spróbuje moje kochanic do wzięcia słuchawki  nakłonić ;D

i oczywiście, moze ola da znać  ;)

lece, buziolki  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
ojoj....ale mi sie porobiło  :'( dziewczyny, zna któraś prawo pracy  ???

chyba zacznę powili szukać pracy, tylko od czego zacząć...hm....  ::)

ide sie połozyć  :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
Werciu to mój zawód więc jakby co pisz śmiało, nawet na priv i się nie pytaj  :) a prawo pracy i cwilne mam na codzień  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuje olu, jak tylko to ogarnę w głowie, to wyślę ci pv  ;)

tak myślę nad zaproszeniami...nie mam pojecie jak zrobić hm...taka wklejkę np. obrączki chciałabym miec złote czy napis zaproszenie...takiego tuszu chyba nie ma  :drapanie: eee....i jak np.na kleic cos na papier ale tak by nie było widać ze jest naklejone  ??? ;) hm...jakąś gąbkę sie daje i na to ten element naklejany czy jak...wiecie moze, dziewczyny  ??? ;) 

Offline Justys851
  • Chuck Norris
buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

niestety na prawie pracy i grafiki sie nie znam  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
justyś buziaczki również dla ciebie  :-* :-* :-*  a do ciebie tez mam pytanko  ;D
otóz moje kochanie tak sie przejęło moimi bakteriami, ze kupiło mi tablety czosnkowe Allofil ale ja czytam ulotkę a tam  :szczeka: wskazane sa w przypadku miażdżycy...one faktycznie działają przeciwbakteryjnie  ??? ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Tak działają pzreciwbakteryjnie . Ale tez obnżają ciśnienie więc w Twoim przypadku bym uważała bo wiem że masz niziutkie  :D

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka takie naklejki na zaproszenia to widziałam kiedyś na allegro- pobuszuj tam, może coś Cię zainspiruje :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
Werciu zapoznałam się mniej więcej z tym co napisałaś, teraz uciekam do lekarza, ale wieczorkiem, a najpóźniej jutro napiszę ci jak ja to widzę  ;)