Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359988 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
super ze zaczał Cie cieszyc slub cywlny! to naprawde cos wyjątkowego!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ojj sukienka sliczna :)co do graweki to ja bym wziela wersje z imionami :)

a co do tego z przesadu z samochodami to 1 raz slysze i ja jestem zdania ze nie ma co sie przejmowac przesadami, ja stosuje sie do tych fajnych tylko typu cos nowego, starego i niebieskiego :)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Justyna napisalas nowego, starego i niebieskiego. Z nowym nie bedzie problem, niebieska moze byc podwiazka, ale cos starego? co mozna miec starego? myslalyscie o tym ????

Offline justyna85

• Chuck Norris
hehe ja wlasnei taki watek zalozylam bo tez tak sie zastanawialam, no i dziewczyny mialy np pierscionk zareczynowy :) jako stary , mozna miec niebieska pozyczona stara podwiazke czyli 3w1:)

Offline margolka

• Chuck Norris
 :hello:
Sukienka bardzo ładna  :D Myślę, że krój odpowiedni dla Ciebie  :) A jaki kolor chcesz tej sukienki ? Biały ?
Ja bym się narzeczonemu nie pokazywała - niech ma niespodziankę  ;D
Buziaki  :-* :-* :-*

Aha - mnie się podoba 2 opcja graweru  ;)

Offline oleandro

• uzależniony
rzeczywiscie opcje 3 w 1 ulatwia sprawe :) poszukam Twojego watku i chetnie poczytam.

Offline justyna85

• Chuck Norris
w roznosciach jest :)

a no i ja tez bym sie nie pokazywala PM przed slubem :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ładna sukienusia i byłoby Ci cudnie w niej  :D
A mi się podoba 2 opcja graweru  ;)
Co do płaszczyka ja bym poszła w czym coś mam albo pozyczyła od mamy , bądź siostry jeśli jest taka możliwość  ;)
Nowe - suknia
Stare , niebieskie i pożyczone - 50 zł np od mamy  ;D ;D ;D  ::)

Ja bym się przeszła , tak popatrzyła jesli coś by mi wpadło w oko wtedy wyciągnęła bym mame  ;)

Super ze siostra przyjezdża troszkę wczesniej  :D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
śliczna sukienka będzie ci w niej naprawdę ładnie
 :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie wieczorkiem  :D

fasolku kochana jesteś, jak szkoda ze tak daleko mieszkasz chociaż może, za jakis czas rozwiążą kwestie komunikacji i będzie duzo szybciej  ;D ;D ;D  buziaczki dla ciebie  :-*

własnie z płaszczykiem to bedzie problem... bo ja nie znoszę tego zapachu materiału. Mam normalna zimowa kurtkę  ;D a mama to rozmiar XL wiec tez odpada.... w sumie to macie racje, nie potrzebnie moga to byc wydane pieniądze... a kurtka czy futerko i tak w szatni zostanie  ;D jesteście niezastąpione  :-*

co do grawerki, ciesze sie ze wam sie podoba, ta pierwsza to od serca bardziej, a ta druga też... mi obie sie podobają  :D alu babka w aparcie powiedziała nam ze do 21 jeden znaków, wiec sie tym sugerowaliśmy   :drapanie: i fakt spacji nie liczyliśmy, bo przecież to nie znak (chyba) i juz wiem o co miałam was zapytać... no własnie o te znaki... najwyżej jutro pójdziemy na żywioł ale pomysł jest  ;) ;)

kochane mamy kolejna kwestie nie rozstrzygniętą... chodzi o poduszeczkę na obrączki.   Michał twierdzi ze wymyślam i na cywilny mogą być w pudełeczku, a ja uważam ze na poduszeczce, bo to obrączki a nie jakieś żelastwo i szacunek i honorowe miejsce musi być. i teraz zamiar mam taki, by moja sis trzymała poduszeczkę z obrączkami... i pytanie, czy wypada do cywlnego brać poduszeczkę z obrączkami która będzie trzymać świadkowa  ??? ;) i pytanie kolejne... jeśli tak to jaki kolor  ??? ;) bo w maju suknia będzie biała, a teraz ecure  ... a po co kupowac dwa razy  :brewki:

wazna kwestie tu poruszyłyście... i  bardzo dobrze  :brawo_2: bo ja zawsze myślałam ze ma byc coś dane   :hahahaha:  a wiec, z 50 zł od mamy to dobry pomysł, podwiązkę hm... moze tez dałoby sie skombinować... ale co stare, chyba ze jakieś stare 50 zł, a może buty bo mam takie pastrela złoty z zeszłego roku wiec moze to  :drapanie:
fajnie, ze stare pożyczone, nowe i niebieskie można połączyć  ;D ;D

alu ja nawet po chleb sama nie lubuię chodzić, wiec wtedy najczęściej dzwonie by ktos mnie odprowadził  ;D ale dzis przeleciałam aby szybciej byc w domku

kochane, ale sie dziś podłamałam z sukienką... całe miasto prawie zeszłam i nic  :'( a w salonach to wielkie oczy robiły i z jedna babka to o mały włos bym sie nie pokłóciła, bo powiedziała, że ecure i biel jest dla panien młodych  :hahahaha: hihihi nie chciałam sie juz przyznawać, ze to dla mnie wiec zagrałam role świadkowej wymagającej panny młodej  :hahahaha: :hahahaha: i pokazała mi jakies długie badziewie z tekstem "można skrócić" a ja odpaliłam ze ta sukienka mnie sie nie podoba, ale miała minę. Zaczynam sie martwić, może we wrocku coś znajdę  :-\ dobrze, że mamy ani nikogo nie wyciągałam, bo strata czasu  :-\
agatko marzy mi się ecure, ale teraz to sama nie wiem czy taka gdzieś dostanę  :-\

dziękuję gosiu, justyś oby udało sie dostać coś podobnego... oj...

paula  buziolka sle  :-*

a teraz dobre wiesci... mamy zaklepanego fryzjera  :skacza: na 9:30  ;D ;D  oczywiscie ugryzłam sie w język by powiedzieć "ślubna" bo zamiast 150 zł zapłacę od 55 w górę  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
jutro jade do wrocka, wiec życzę wam miłego weekendu  :-*

oby były juz w poniedziałek zamówine obrączki i sukienka  ;) ;)

:id_juz: dobranoc

Offline margolka

• Chuck Norris
Werka sukienusie na pewno znajdziesz  :D
Kurcze, czemu to dla nich taka różnica czy robia fryzure dla panny młodej czy dla świadkowej. Co, nie starają sie tak, czy jak  ??? Glupie to jest  :-\

Miłego wekendu i dla Ciebie  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
no mnie tez wkurza ze na slowo slub, slubne jest inny cennik oczywiscie wyzszy, przeciesz kazdy wie ze to i tak sa takei koszta o jeszcze wszedzie zdzieraja wrrrrrrr

no i trzymam kciuki zebys znalazla sukienke :)i milego pobytu we wrocku :)

Offline Aniaa

• forumowicz
  • data ślubu: 24.04.2010
Hello :)

Werka sukienka super!! Śliczna!! A co do graweru, to i 1 i 2 opcja mi się podoba :):)

kochane mamy kolejna kwestie nie rozstrzygniętą... chodzi o poduszeczkę na obrączki.   Michał twierdzi ze wymyślam i na cywilny mogą być w pudełeczku, a ja uważam ze na poduszeczce, bo to obrączki a nie jakieś żelastwo i szacunek i honorowe miejsce musi być. i teraz zamiar mam taki, by moja sis trzymała poduszeczkę z obrączkami... i pytanie, czy wypada do cywlnego brać poduszeczkę z obrączkami która będzie trzymać świadkowa  ??? ;) i pytanie kolejne... jeśli tak to jaki kolor  ??? ;) bo w maju suknia będzie biała, a teraz ecure  ... a po co kupowac dwa razy  :brewki:

Nie wiem czy tak jest wszędzie, w każdym USC, ale jak ja byłam ostatnio świadkową na ślubie cywilnym, to obrączki kazano nam położyć na takiej tacce i leżała ona na biurku urzędniczki, ja nic nie trzymałam. Później też urzędniczka podawała Państwu Młodym obrączki do nałożenia, więc poduszeczka chyba w tym przypadku naprawdę się nie przyda.

Życzę miłego weekendu :):) I powodzenia w szukaniu sukienki :):)

Offline oleandro

• uzależniony
Werka mam nadzieje, ze zakupy sie udadza. Jak bedziesz miala sukienke inna od tej wklejonej to czekamy na zdjecia.
A jesli chodzi o fryzury to macie racje ze nie warto mowic ze to slubna, ale to juz nie przejdzie przy slubie koscielnym bo wtedy wymagania mamy wieksze :)

Aniaa ma racje jesli chodzi i poduszeczke, moze sie nie przydac, no chyba ze macie bardzo wyrozumialego Kierownika Urzedu Stanu Cywilnego :)

Morgan
  • Gość
w USC maja taka specjalna tacke na obrączki, poduszeczka tam nie pasuje.

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no wlasnie tez pomyslalam o tej tacy

Offline margolka

• Chuck Norris
Witam w niedzielę  :-*

Jak tam Wrocław ??
W kościele też obrączki sa czasem na tacy - mnie się to podoba  :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
wowwwwwww!!
Ale musialam nadrobic!
Gratuluje decyzji!Kochana jestem w szoku-oczywiscie pozytywnym!
Tak sie o was balam ,a tu juz cywilny!
I juz za pare dni!!! ;D ;D ;D
Ciesze sie dla was.Wklejaj sukieniusie jak ja tylko kupisz!Ta ostatnia jest cudna!
Ja poszlam do USC w ecru aby nie psóc smaczka na koscielny w bieli! ;D ;D
Pomysly na grawurke siuper!
Ciesze sie ze siostra bedzie wczescniej!
pozdrawiam milusio!

Offline agu-s

• Chuck Norris
śliczna ta sukienka :D a może wydrukuj zdjęcie i idź do krawcowej żeby uszyć?? :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam Werciu :)  :-* :-* :-*
Jak miło czytać że jesteś szczęśliwa... :)
Nie mam pojęcia gdzie szukać takiej sukni... Ale może popytaj w salonie sukien slubnych? U Nas kiedyś widziałam na wystawie taką suknię podobną... Ale cenowo nie wiem...
Werciu rozumiem tęsknotę za siostrą, ja bez swojej miesiąca nie umiem wytrzymać... I pomyślec, że kiedyś "darłysmy koty", ile się dało...
Ja bym ubrała jakiś płaszczyk jasny :) Zawsze lepiej jest kupić płaszczyk który potem będziesz nosiła, niż bolerko które będzie leżało w szafie... Wypożyczać też chyba nie ma sensu. A co do szukania sukienki to i ja jestem chętna na przesłanie mnie do Ciebie tym kabelkiem ;D
Mam nadzieję że znajdziesz tą sukienkę gdzieś... Choc o tej porze roku to wszystko w ciemnych kolorach z reguły jest... Pomysł z krawcową jest bardzo dobry! :) Tylko to byś musiała załatwiac już teraz, bo krawcowe teraz zajęte są...
Co do poduszeczki no to hmm.. Rok temu bylam swiadkową u koleżanki i obrączki leżały na biurku, ale jak sobie zazyczycie zeby trzymala je swiadkowa, to przeciez tez wam tego nie moga zabronic... :) Ale tak jak dziewczyny piszą - nie wiem czy będzie poduszeczka tam pasowała...
Buziaczki! Daj znac jak tam poszukiwania... :)  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I jak tam werka znalazłaś coś dla siebie we Wrocławiu ??

Offline werka23

• Chuck Norris
witam was kochane  :hello:

niedawno z wrocka przyjechałam... jestem załamana  :'(

ani obrączek, ani sukienki... nic nie ma  :'( :'( :'(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
spokojnie, pewnie znajdziesz cos calkiem przypadkiem i to bedzie strzał w 10! ja czesto tak mam, niestety, bo nerwuje sie niesamowicie  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline agu-s

• Chuck Norris
a nie myślałaś żeby uszyć tą sukienkę??
mam nadzieję, że znajdziesz to czego szukasz ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu nie załamuj się, napewno coś znajdziesz :) Obrączki traficie na 100% takie jak chcecie...
A sukienkę może faktycznie jak radzi agu-s, uszyć? :)

Offline werka23

• Chuck Norris
oj... nie mam siły więć wam tak w skrócie napiszę...

choć działo sie ze hohoho... jutro opowiem więcej....

obrączki... wpadły nam w oko mieszane, żółte złoto a w środku biały paseczek... cudne... ale nie można później zmienić ich rozmiaru... qurcze, nie dam 3000 tys za obrączki, które po 10 latach mogą w pudełeczku leżeć... i okazuje sie ze tylko wzory standardowe pozostają  :-\  ale teraz... teraz kolejny problem, bo te co są w miarę  to czeka sie na nie 4 tygodnie.... nie mamy tyle czasu!!!! standardowe mnie sie nie podobają a będa najszybciej... chcemy serduszka a babka w mailu z zamówieniem nie ma takiego znaku, to ja by zadzwoniła tak i wytłumaczyła ze chcemy serduszko  :'( i teraz tak... jak nam zrobia na 12 lutego to bedą te a jak nie to standardowe  :-\
te chcemy zamówić...  

chcemy tylko a Apartu, a Kruk tak mi podpadł że predko tam nie pójdę  :nerwus:

sukienka... to totalna porażka!!! ja nie wiem w jakim my kraju żyjemy ze ten kolor w sklepach jest niedostępny  :'( a w salonach, bo widzą że nie żarty z terminem i ze mi zależy za zwykła sukienkę koktajlowa w kolorze ecure wołają uwaga!!!!! od 2300 do 3000 tyś... więcej jak za suknie ślubną, nawet z cekinami, kamieniami itd... miałam taki numer ze szok... była taka za 1300 powiem wam ze jak by opuściła do 1000 to bym wzięła, ale babka jak usłyszała ze do cywilnego, to od razu ze takie właśnie dziewczyny kupują i na moje pytanie o obniżkę zrobiła taka minę że szok  i tekst "ta sukienka jest juz po obniżce, normalnie kosztuje 1500 zł"

jutro skocze do krawcowej i dowiem sie co i jak... bo czarno to widzę a juz prawie jest 19.  :szczeka: i małe święto... pół roku od zaręczyn :serce:

sylwiu fajnie, ze do mnie ponownie zawitałaś  :D :D hehe dalismy wspólnie rade, ale i wiele wam zawdzięczam  :-* :-* :-* dla was

hm... macie racje z tymi obrączkami, ale one tak ślicznie wyglądają na podusi... a gdyby dać tego typu... w końcu to walentynki będą  

acha... obrączki maja być bez kamieni  ;)

wybaczcie ten chaos myślowy... ale padam ze zmęczenia... dwa dni to ciagłe latanie po sklepach... ale kupiłam bieliznę; stanik mi majtusie  ;D ;D ;D i pidżamkę, ale nic nie znalazłam na noc po ślubną  :-\

zmykam sie myc jutro o 7 pobudka... jedziemy po swatów  ;) ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka obrączki śliczne :D mamy upatrzony ten sam model tylko z białego złota ;D
z cenami to faktycznie przesada ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu :przytul:
Ceny naprawdę masakryczne... Ale mam nadzieję że krawcowa Cię uratuje :)  :-*
Obrączki bardzo ładne :) Podobają mi się, nawet z brylancikiem :)
Oj ja tez dziś wykończona jestem...
Wyśpij się kochana, a jutro zaczynajcie znów działać! Napewno obrączki dadzą radę zrobić do ślubu... Mocno trzymam za to kciuki :)  :-* :-* :-*

Wszystkiego najlepszego z okazji "pół-rocznicy" od zaręczyn!!! :) :serce: :skacza:
Miłej nocy Werciu:-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dziekuje madziu, aguś  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

lepiej nie powiewem co chciałabym powiedzieć bo zasuniecie mi kopa  ::)

a dziś zaliczyłam sen ślubny  :-\ masakra... jak wstałam to sama siebie trzymałam za rekę... uf... dobrze ze to tylko sen... a teraz zmykam, bo mało czasu zostało

:-*