Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* srodowe zostawiam

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
doris buziaczki również dla ciebie  :-* :-* :-*

ale u mnie sie cicho zrobiło  ::)

hmmm...madziu to troszke nie tak, z tym odradzaniem, poniewaz ten pan doradzał zmienić godzinie ze wzgladu na koszty wesela, czyli więcej papu, dłuższe granie...ale to ze poradził poszukać kogoś bliżej to sugerował sie tym, że koszty przyjazdu zespołu i noclegu nas zjedzą  ::) to prawie 1/3 ceny  ::) to była miła raczej rozmowa, ale szkoda, ze biorąc ich nici z muzyki przy wyjściu młodych  ::) To prawda, za dojazd bardzo duzo sobie liczą, bo jak patrzyłam na inne zespoły to ceny były od 1.20 do 1.50 od km...i też to ze umowe dopiero podpisza a maju, wiec jak cos z nimi nie wypali to ciężko bedzie znaleść kogos innego...i koszty...musiamy sobie to dzis przekalkulować na spokojnie  ::) hmm...ale tak kalulując na inne zespoły co biora 3,3 tys, za samo wesele plus 150 zł godzina grania na poprawinach, to na to samo wychodzi...a ten zespół nam sie berdzo podoba i fajnie prowadzi wesele och... :-\ sama nie wiem, koszty mnie przerazają a jaesze bardziej  nas przerażają jak suma rośnie  :o i nie zmiescimy sie w planowanej kwocie, oj nie :(

madziu dziękuję, dzis spałam dobrze, nawet nie wiem kiedy mi noc zleciała  :D :D :D

:-* slę, biore sie za sprzatanko  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
buziaki dzisiejsze  :-* :-* :-*

Hmmm ciężka sprawa z tym zespołem , może warto jeszcze poszukać innego , który jest bliżej Was ??
Napewno musiscie wszystko przekalkulować  :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Werciu zespół najważniejsza rzecz  ;) ja bardzo się cieszę że mój M zna nasz zespół i że grał u siostry M na weselu, bo wiem że gdyby nie to to bardzo bałabym się że się nie spiszą ;) Także przemyślcie i przekalkulujcie wszystko jeszcze raz  :)
 :-* for you

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
kochana wpadłam zostawić buziaki  :-* :-*

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
poczytalam...uff a bylo co ;)
kochana nie wiem...cale zycie bedzie tak? on gdzies a Ty go bedziesz podejrzewac bo mu nie ufasz?
Kochana spokojnie! Zaden krótki lancuch nie pozwala oddychac!
Wiec nie zawsze "tam gdzie ja tam i Ty"- daj spokuj...pójdzie i wróci i to pewnie z mila checia!
Sliczna i zgrabna ,inteligentna jestes wiec o co chodzi!
Slonko ,ja mam pare latek i uwierz mi : dluga smycz jest czasami najkrótsza! ;D
Jak Ty juz teraz tak sie martwisz.... az sie zaczynam bac slonko
Przesylam pozytywne fluidki!

Offline Olucha

• Chuck Norris
 :-* werciu czwartkowe zostawiam

Offline werka23

• Chuck Norris
witam was  :D

mamy fotografa  :skacza: bardzo miły pan i konkretny hihi oj...trafił mu sie wymagający klient, bo on nie za bardzo zna tereny, gdzie będziemy mieć weselicho wiec zaproponował plener na polu bo i tak nie bedzie wiele widać  :D  a ja mu, ze zdjęcia maja być oryginalne i z pomysłem i na tym mi zależny oraz, że chciałabym gdzieś przy wodzie...hihi...więc będzie jeździć po okolicy i szukać bajorka ;D ;D ;D

oj...sylwiu ja fajnie ciebie znowu widzieć u siebie  :-*
 :oops: :oops: sylwiu, no właśnie problem, w tym, że nie wiem za bardzo o co chodzi...
Dziękuję  :Daje_kwiatka:
.ehh...moze to dlatego, ze wcześniej czułam sie nie kochana, wydawało mi sie ze nie jestem w stanie nikogo pokochać, a M. oddałam całe swoje serduszko. Każda chwila z nim jest dla mnie najwspanialszą. Wszystko inne straciło znaczenie a liczy się tylko on... :Wzruszony: Boje, się ze pewnego dnia wstanę i usłyszę, że nie jestem juz dla niego taka ważna, ze znalazło sie coś ważniejszego...Boję  sie ze ponownie poczuję sie odtrącona; błąkająca sie, samotna dusza, szukająca choć odrobinki miłości...Każda chwila bez M. wydaje sie straconą, jakby była to jakaś próżnia, której niczym nie potrafię sobie wypełnić. Aby ta chwila ożyła, musi być on, jego uśmiech, słowo czy świadomość tego, ż jest blisko...ech....poryczałam się..

chyba popadam w skrajność, albo w jedna albo w drugą, nie potrafię tego wypośrodkować... I przede wszystkim boje sie zaufać...Nie chce aby M. czuł sie jak na smyczy  :-\ oj... ale chyba ja wybudowałam... :-[ oj... jak juz obiecałam bede nad tym pracować, choc ciężko zaufać bojąc się... :buu:
sylwiu jak znaleźć ten złoty środek  ??? i odnaleźć sie w końcu, i żyć normalnie  ???

vonus, olu, justyś buziaczki dla was  :-* przepraszam, nie pisze bo nie ma za bardzo o czym  ::) Misiek spał dzis u mnie...oj milutko sie przytulic i nawet kołdry mi nie zabierał  ;D

pogoda dzis do kitu, cały czas pada  :o niby spać się nie chce ale i robic nie bardzo  ::) hm... tak łażę i miejsca znaleźć nie mogę... M. pojechał na kurs a mnie czeka samotny wieczór,  bo ma duzo nauki...jakoś mi jego brakuje, moze za bardzo o czym sylwia pisała..

dobra, juz nie dołuje, bo złapałam sama dołka... ::)

miłego popołudnia  :-*
« Ostatnia zmiana: 11 Grudnia 2008, 17:03 wysłana przez werka23 »

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no to gratulacje fotografa kolejna rzecz zalatwiona pomyslnie,buziaczki wieczorne :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
Super Werciu że fotograf załatwiony  ;) i nie dołuj się, chwile bez M spożytkuj na odpoczynek czy planowanie waszej wspólnej przyszłości, od wesela począwszy  :) 

:-*  :-*  :-* na pocieszenie zostawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witaj Werciu :)  :-* :-*
Co do tej godziny wesela to u Nas jest tak, że cena za jedzenie jest niezależna od ilości tego jedzenia w danym zestawie... No ale fakt, za zespół(zalezy jaki!) trzeba wtedy zapłacić wiecej...
My tez nie mamy muzyki przy wyjściu PM...
Werciu zawsze jest tak, ze sie nie wyrabia z kasa zaplanowana... U Nas jest tak samo... Wszystko drozeje i niestety nic na to nie poradzimy :przytul:
Gratuluje fotografa! :) Masz rację wymagając oryginalnych zdjęć! :) Mi też marza sie zdjęcia gdzies nad wodą, ale to raczej niemożliwe ;D

Werciu... Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała... Ale hmm.. Chodzi mi o to że te obawy nie powinny miec miejsca w Waszym związku. Kochana, zaniedlugo pobieracie się, jesli mu nie zaufasz i nie uwierzysz że on JEST i jest TWÓJ, to tego nie przetrwacie :( Wybacz że tak prosto z mostu, ale nie umiem tego inaczej określić. Po prostu musisz uwierzyć. Bez zaufania nie ma miłości...  ::) Ten facet jest tylko Twój. Oświadczył Ci się! A to oznacza, że chce spędzić z Tobą resztę życia, i wie, że tak będzie nawet za x lat.
Przestan sie bac, nie masz czego. Zobaczysz że jeśli tyllko pojawi się bezgraniczne zaufanie, to nie będziesz nawet myślała o strachu. Każda z nas czasem napewno miała chwile strachu itd.. Ale trzeba je przetrwać i uwierzyc, zaufać, wyrzucic z siebie ten wstrętny strach.
Wydaje mi sie ze Sylwi chodzilo o cos takiego(m.in) że jesli nie zaufasz, to z czasem pojawia sie podejrzenia z Twojej strony. M spozni sie o pare minut a Ty bedziesz sobie wyobrazala niewiadomo co... Dlatego to zaufanie jest takie ważne i trzeba je budowac caly czas.  Jesli nie, to M. z czasem bedzie sie czul uwieziony, bo bez zaufania bedzie tylko gorzej...I to jest wlasnie ta smycz.
Werciu nawet najtrwalszy związek nie polega na ciaglym byciu ze soba. Milosc i bycie z druga osoba to nie uzaleznienie... Dlatego czasem trzeba zrobic cos samemu. Nie mysl o tym ze jego nie ma obok Ciebie. A jesli bardzo tesknisz, to moze wez kartke, i napisz mu coś? Lub zrób laurkę(nie wiem jak Wy, ale my uwielbiamy sprawiac sobie wlasnorecznie robione prezenciki). Czas Ci szybciutko minie, a i M. się ucieszy.
Wszystko będzie dobrze! :przytul:
PS. mam nadzieję że niczym Cie nie uraziłam... Jeśli tak to nie chciałam! :przytul:  ::) :-[

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
z czasem ci to minie zobaczysz, kiedys sama bedziesz go wysylas a to zeby se nawet z kumplem na piwo wyszedl zeby miec wiecej czasu dla siebie.
A co do zespolu my mielismy inny pod domem brali 150 od domu , a inny na weselu ze wzgledu na to ze oni musieli sie na sali rozstawic a nam to nie przeszkadzalo.
A kasa na wesele idzie ,zobaczycie pozniej przed weselem jaka jest gonitwa a to to a to tamto i wtedy sie juz nie patrzy na kase hehe

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Buziaki środowe  :-* :-* :-*
super że fotograf załatwiony :D
Oj tak kasa idzie szybko , wszystkie ceny wzrastają ale pensje rzadko kiedy  :-\

Myslę tak jak dziewczyny, musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie, zeby ten czas bez M nie był czasem straconym, tylko wykorzystanym dla siebie. Ja też uważam że ciągłe bycie ze sobą i robienie wszystko wspólnie nie jest za dobre. Umów się z jakąs kumpela  na ploty, zrób sobie coś dla siebie - maseczki, kąpiel w olejkach itp.
Wierzę że pomału uda Ci się zaufać M  :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
och...madziu nie gniewam się, bo to szczera prawda...i ty i justys i sylwia i nicola macie rację. Jesteście z boku i więcej "widzicie" niż ja  ;) i nalezą mnie sie baty, a wam buziaczki...hm...wstyd sie przyznać ale i madziu, czasami u nas zdarzają się sytuacje...kiedy M. nie da znać na czas ja mam już dołka i sobie coś wkręcam...oj..M. robił tak na początku naszego związku, a mi teraz to sie udzieliło  :oops: :oops: :oops: on tak nie ma...hm...do dzis sadziłam ze to przez to, że nie całkiem mu zależy  :glowa_w_mur:, ale teraz widzę, ze po prostu mi ufa...a ja sobie wkręcam różne dziwne rzeczy bo ja nie  :glupek: :glupek: :glupek:
hmm...macie całkowitą rację  :!: :!: :!:  czas najwyższy, bym również miała czas dla siebie, na swoje zainteresowania, które poszły na bok...

wybaczcie że przerwę myśl bo jestem padnieta, oczka mnie strasznie bolą bo nie zgadniecie co dzis robiłam...oj nieee...ale spróbujcie  :P :P :P tylko nie wiem jak wam sie tym pochwalić mam  :D

:-* :-* :-* kochane forumki, co ja bym bez was zrobiła  ??? :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hmmm nie trzymaj nas w niepewności tylko się pochwal  :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
Skoro bolą cię oczy od patrzenia to może sukienki oglądałaś  ;) ;D  ???

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
oj, dawno mnie Werciu nie było...
ale ja bym postawiła, że uczyłaś się angielskiego :P hihi ;)

zostawiam nocne buziaczki  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
nie, nie, nie...  :D :D :D :D

dobra, przyznam się  ;) robiłam zaproszenie  :D :D :D ale nie pochwale sie poki nie skończę  ;D nie wiem tylko jak wam pokazać je później  ::)

na dziś koniec oczka moje rady już nie dają

powoli zmykam sie myc i paju paju...

Dobranoc  :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi... ekstra.jestem bardzo ciekawa efektu końcowego ;D koniecznie potem porób fotki ich z każdej strony i wklej ... :P

kolorowych i spokojnych snów, dobranoc  :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Witaj werka! Ja jestem dopiero pierwszy raz na Twoim odliczanku i widze, ze ma duzo do nadrobienia ;) Pozdrawiam  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
Witam was  :D

dzis dzionek pełen biegania po śniegu z deszczem...br...jak zimno...   ::)

ale kupiłam ostatnia porecje kartek do wysłania i załatwiłam po części sprawy, które należało załatwić  :D :D :D

staram sie do was zajrzeć, bo przez weekend tego nie zrobię, bo jadę do Wrocka i full mam zajęć  ::)
mało piszę, bo oczka mnie bola od czytania, wczoraj przesadziłam z siedzeniem przy kompie...dzis łzawię i mam szpilki w oczach w dodatku posiałam okulary gdzieś hm...chyba pojechały z Miśkiem bo spotkamy sie w Lubinie  ::)

hm...jak skończę projekt, to spróbuje się nim pochwalić  ;)

oleandro fajnie cię widziec u siebie  :hello: oj...fakt sporo juz tego jest  ;D

:-* :-* :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Werka milego weekendu! Ja postaram sie wszystko szybko nadrobic:)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
udanego weekendu,do zobaczenia po powrocie :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  :-* :-* :-* :-* :-* miłego weekendu kochane

:id_juz:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
witaj i ja sie do Ciebie podlacze :) bede n abiezaco teraz i bede tez nadrabiac :) no to milego weekendu :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Miłego weekendu  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witam was prawie, po weekendzie  :-*

och...co to były za zjazdy  ::) wczoraj miałam prawdziwy 13 w sobotę i @ sie pojawiła...wiec siedzenie w bólach lub na prochach od których powieki mi opadały   ::) ale jestem już w domku i zaraz zmykam lulać, bo ledwo siedzę  ::) jutro wam poopowiadam

a jak wam minął weekendzik, jak ida świąteczne przygotowania, macie już przygotowaną kupę prezentów  ??? :D

rozstrzelacie mnie chyba jak powiem wam, ze znowu zdołowałam sie majem  :-\ hm...dziś przeprowadzaliśmy warsztaty i ćwiczylismy wywiad i tak poszłam z kumpelą bardziej w stronę, "co słychać"...niestety później trzeba było opowiadać i padło na nas...a my o czym...o pogaduchach zrobiłyśmy wywiad, bo co innego powiedzieć  :drapanie: jak na forum powiedziała, ze sie zaręczyłam i w maju ślub, to wszyscy  :brawo_2: a później "w maju, czy wy oszaleliście!!!nie wolno!!!" to samo M. siostra w piątek...każdy mówi, ze źle robimy ze wybraliśmy maj :'(....ja chyba nie strawie tego przesądu i nie mam siły stawiać oporu, bo częściowo tego sie obawiam...boje się :-\...przez pół drogi marudziłam M. by przełożyć choćby na grudzień...stwierdził, że jestem bardzo zmęczona i mnie wyśmiał ale mi nie do śmiechu :-\ i oberwę znowu od kochanej justynki, buziaczki dla ciebie  :-* :-* :-* och zazdroszczę twojego podejścia  :Daje_kwiatka:
justyna85 witam ciebie cieplutko  :hello: milutko, ze do mnie zawitałaś  :-* :-* :-*

dobranoc kochane  :id_juz:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hehe nie oberwiesz  ;D Poprostu ja się nie przejmuje tym co mówią inni  :D i postepuje tak jak sama chce.
Co do przesadów - ja w nie , nie wierzę  :P zwykłe zabobony  :P
Wszyscy mówili że nie wolno w maju -a wytlumaczyli dlaczego ??
Werka musisz uwierzyc w to że nie miesiąc w którym bierze się ślub decyduje o życiu  :D  ;)

Buziaki gorące  :-* :-* :-* wyśpij się i nie myśl tyle już o tym maju  ::)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
a tam ja tez nie wierze w takie cos, co prawda my mamy w sierpniu slub ale dlatego ze chcielismyw  wakacjei i ja akurat mam ur i akurat to jest sobota :), ale prawda jest taka ze jak ktos m abyc ze soba to bedzie nie baczac na date i czy w miesiacu byo r czy nei i czy to byl maj, kwiecien sierpien czy grudzien, wiec glowa do gory i sie nie ma co przejmowac, jak by tak sie przejmwoac wszystkim to w tamtym roku nie powinno brac sie slububo byla 7 a jak jest 7 to niby kosa, tez  tam ze zwiazek sie rozpadnie takie glupie gadanie

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja uważam tak samo, jak ma sie udac to bezwzgledu na miesiac :) mysl pozytywnie i tyle! to wasz czas!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA