Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359716 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- zostawiam buziaki i życzę spokojnej nocy :)  :-*

Ja tak samo nie uważam,że chrzestny musi dać pieniądze. Większą pamiątką jest prezent, niż pieniądze które się rozejdą na niewiadomo co.

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Wpadłam tylko, żeby zostawić :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* środowe zostawiam

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-* zostawiam srodowe

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Ach te szare dni..ciesze sie ze juz z mama lepiej ;)
Wszystko sie ulozy...grunt to spokój kochana! :D
 :-* :-*srodowe sle!

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka buziaki ślę :-* :-*
ale mam zaległosci, a nawet teraz nie mam jak nadrobić ::)

miłego dnia ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
                                                 :hello: dziś
                             dorotko, gosiu,betti, ewelka, aguś, sylwiu posyłam również buziaczki  :-* :-* :-*
                    oj betti ja równie jestem dziś niedyspozycyjna jakaś, masakra jak mnie głowa boli...już
                wstałam z silnym bólem....nie wiem gdzie głowę wsadzić...może w piasek  ??? :) chyba jutro
   zarejestruje sie do lekarza i poproszę o prześwietlenie na zatoki, jak na razie to w ciemno stawiają diagnozę                                                                                         a nawet nie wiedza co sie tam dzieje   ::)
             wczoraj sie wyleniłam a dzis mam ambitny plan...wystawie gdzieś nasz termin "stary"...ale serce mi sie kraja  :'( jakoś boje sie tego maja, a 19 czerwiec to data ustalona w dniu naszych zaręczyn, mam do niej olbrzymi sentyment  :'(    
                                       ale Michał nie ugięty, nie raz marudziłam mu z tym majem...
                                                                justyś tylko sie nie złość  ;)
                 rozmawiałam z właścicielską "starego" lokalu...powiedziała jej ze z przyczyn rodzinnych i osobistych
    jesteśmy zmuszeni zrezygnować z daty i chcemy znaleźć kogoś na nasze miejsce, by pieniążki sie nam
          zwróciły...byłam w szoku jej uprzejmością  :o :o :o powiedziała, ze bedziemy w kontakcie i nie ma
             problemu, jak ktoś u nich sie znajdzie chętny to da nam znać  :o :o :o...eeee...
                                                                ale wydaje mi sie to znowu zbyt kolorowe  ::)
                nie chwaliłam sie ze wybraliśmy tez zespół, wspólnie, jednogłośnie oddaliśmy głos na ten z Poznania,
    który przesyłałam wam na PV  ::) biorą nawet przystępnie tylko dochodzą nam koszty dojazdu...nio mam nadzieję, ze uda sie jakoś z nimi negocjować  ;) planujemy spotkać się z zespołem na początku grudnia, ale termin u nich zaklepaliśmy

mam zamiar wysłać tej firmie nowy plan pracy, muszę dokonać jeszcze małych korekt....
                                                                i pomęczyć dziś angielski  :D :D :D

och...widzę, ze nie tylko ja jestem przeciwna dawaniu kasy małym dzieciom...Rozmawiałam wczoraj z M. i
                           będzie jako prezent ta "glizda"  plus mata, na która złożył sie miesiąc wcześniej...
             Acha....  mam kolejne pytanko, jak to jest ze mną...jako narzeczona M,. nie dostałam jeszcze zaproszenia, czy moze w ogóle nie powinnam go dostać  i to jest zbędne ??? ;) hm...bo jak M. jest chrzestnym i bratem to bez zaproszenia powinnam w ogóle iść  ??? ;) i czy ja również muszę coś kupować  ??? ;) może głupie wam wydadzą sie te pytania, ale jak pisałam wcześniej,
                                                                   nie mam o tym pojęcia  ::) ::) ::)
                     madziu kochana, ja to doceniam jaki jest M. i wiem, że ma wielkie serduszko...tylko jak jest za mną niestety w wielu przypadkach tego nie widzę....ach ta ślepota... złość ostatnio mi przesłania wszystko, może dlatego....ale M. to takie moje kochane serduszko...wczorajszy dzień dał mi wiele do myślenia, popełniłam kilka błędów oj....i postaram sie na nich nauczyć...ale miałam wyrzuty sumienia.... ::)
                                  :serce: a dzis mamy równie 4 miesiące od zaręczyn  :serce:
                                                               sylwiu i tak będę trzymać :hopsa:
           aguś rozumiem, buziaczki dla ciebie  :-*

miłego dzionka  :-*

« Ostatnia zmiana: 19 Listopada 2008, 11:54 wysłana przez werka23 »

Offline werka23

• Chuck Norris
               ale u mnie cicho sie zrobiło  :'( jednak wszystkich odstraszyłam  :'(

ale ja to normalnie sie uśmiałam sama z siebie...i wam pozwalam  :P :P :P

posłuchajcie, cały dzien siedzę nad planem by go ładnie uporządkować...(a ze wstałam późno i zanim sie zabrałam to powiedzmy ze 2 godziny, bo juz ciemnia na dworze) siedzę, układam , zapisuję...to w jednym formacie worda, to w drugim (2003) i tak w kółko...by tylko im wysłać dobry plan pracy...
zadowolenie, ze wysłałam nawet oblałam to kawą i kanapkami  :P przychodzi odpowiedz z firmy...drobne poprawki..no oki...pewnie sobie myślę, że jednak fundacja do CSR...ja otwieram linka... :o kurcze, co taki bałagan...przeglądam...szok..... :o i wysłałam im stary plan pracy  :glupek: :glupek: :glupek: tyle tych numerków "plan pracy zrobiłam", ze sie zagrzebałam w tym wszystkim i wysłałam kompletny bałagan  :glowa_w_mur: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
no to jutro będę buraczyła sie przed kompem, bo muszę teraz tłumaczyć sie ile to ja zrobiłam rodzajów mojego zapisu i zmarnowałam ich czas  ::) ::) ::)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi Werciu na pewno nikogo nie odstraszyłaś :) ja niedawno wróciłam i od razu weszłam na forum.

Widzę, że masz dzisiaj zakręcony dzień ;D

gratuluję 4 miesięcy od zaręczyn i zaklepania fajnego zespołu ;D

Jak wystawicie Wasz"stary termin" do odsprzedania, to pewnie niebawem ktoś będzie na niego chętny i odzyskacie pieniążki :) Nie zamartwiaj się Werciu tym majem- Wasze wspólne życie na pewno będzie wspaniałe :) Kochacie się wzajemnie ,więc nie ma się co martwić na zapas ;)

zostawiam buziaczki  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzien dobry  :-*

Nie mam powodu do złoszczenia sie ja jestem osoba której miesiące nie decydują o życiu. NIe wierze w to ,mój brat i rodzice  mieli slub w miesiącu bez literki "r" .Rodzice sa 31 lat po ślubie a kuzyn który brał slub w czerwcu jest po rozwodzie po 2 latach. Nie mówie to po y by cie straszyc tylko chce ci pokazac ze miesiac w ktorym bierzecie ślub nie zdecyduje o tym jak bedzie sie wam układało.
Ja uważam ze maj to piekny miesiac ,przeciez nawet mói sie o nim ze to miesiac zakochanych  ::)  :Serduszka:

Nie zamartwiaj sie tak , bo nie ma naprawde czym, to czy ludzie pobieraja sie w lutym czy w lipcu czy sierpniu to chyba jest naprawde mało wąże , ważna jest Wasza miłość  :Zakochany:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
o mnie też dziś strasznie głowa boli

Morgan
  • Gość
werciu a Ty sie dalej martwisz terminem??? PRZESTAŃ!!!

Offline werka23

• Chuck Norris
ewcia dziękuję  :-* :-* :-*

justys, ewciu, reniu może juz nie tyle o przesady chodzi ale tamta datę ustaliliśmy w dniu naszych zaręczyn i czuje wielki sentyment do niej....choć gęsia skórka mi przeszła jak przeczytałam "majowy ślub, gotowy grób(trup) " qurcze, ja jednak się boję...nie ma takich przesądów ani do lipca, ani do kwietnia czy listopada...a moje kochanie się upadło ::)
          och...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
sorki ale czuje sie tak jakbyś twierdziła ze bede miała pecha ... bo biore ślub w maju

Jeżeli w to wierzysz ze maj jest pechowy to tak moze byc,  ja nie wierze w  przesądy bo miom zdaniem to jedna wielka bzdura, dla mnie to sa jakies zabobony ,znam nawet wypowiedź księży na ten temat,że to ludzie stworzyli sobie coś takiego i wierza w takie rzeczy .

Kuzynka G brała ślub 13 maja  ;D szkoda ze  w tym roku nie padło na sobote bo na bank bysmy ją wzieli  :D

Przepraszam jesli Cię uraziłam  :Daje_kwiatka:

Offline werka23

• Chuck Norris
justynko nie uraziłaś mnie tylko dokopałaś...ja nie mówię tego w odniesieniu do ciebie  :-* ale ogólnie, hehe chciałam zwrócić uwagę ze ja tez majówka  :P :P :P jak pisałam "r" nie ma nic do rzeczy, bo w sierpniu ze względu na moja mamę bałabym sie chyba jeszcze bardziej, a we wrześniu patrząc na ciotkę..... :hahaha: :hahaha: :hahaha: sory oplułam monitor ze śmiechu...może nie tyle wierzę, że będzie maj pechowy co szkoda mi dnia wcześniej ustalonego... ::) tylko te bzdury, które gdzies wyczytam napawają mnie strachem...a tak nawet oki, ładnie prezentuje sie ta data...ja nie wiem po co tak sie straszy ludzi...jakby mało problemów w życiu było...
 to ja nie chciałam cie urazić, przepraszam  :Daje_kwiatka:

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka masz ustaloną piekną date slubu, więc sie nie martw niepotrzebnie bo Ci nakopiemy :P ;D ;D ;D

też jestem przeciwna żeby dawać kasę na chrzest- zazwyczaj tak jest, że dziecko nic z tego nie ma ::)
ale namieszałaś z tym planem ;)

miłego wieczoru :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
nio niestety...z tym planem to chciałam oddać prace a wyszło że oddałam brudnopis  :o

aguś jak będę marudzić znowu z tymi przesadami, to pozwalam  ;D ;D ;D

Morgan
  • Gość
Werka, na Naszym slubie jeden kieliszek podczas rzucania sie tylko uszczerbil i nie robie z tego wielkiej afery.... bo takie sa przesady... a czemu? Bo moi znajomi sa wiele lat po slubie a zamiast rzucic kieliszki odlozyli je na tace spowrotem,  nie rzucili i wciaz sa razem.... nie mieszaj juz babolu :P

Offline Doris85

• Chuck Norris
Ja sie zgadzam z Justys851 :) maj to piękny miesiąc i i na dodatek pięknie ci sie data prezętuje...jak mozna wierzyc w jakiegos pecha :-\ tak jak Justys851 napisała to wszystko jakies wymyslone zabobony >:( a zresztą jak ludzie sie mocno kochaja to nic im nie przeszkodzi a zwłaszcza jakis niby pech  :) Werka daj juz sobie spokuj masz piękną  date zazdroszcze ci jej bo tez chciałam brac slub w maju a dokładnie 9maja w sobote a w poprawiny były by moje urodzinki...ale wyszło inaczej  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
                          :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:
nie złocie sie tylko na kogoś, kto niedawno dowiedział sie ze jest przesądny...należało mi sie  ;D ;D ;D

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Doris85

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* na dobranoc zostawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
werciu nie bój się maja, choć rozumiem że masz sentyment do tej daty. Ale ja tam wierze że ten maj właśnie przyniesie Wam szczęście! :)
Jestem zaskoczona taką pozytywną odpowiedzią właścicielki lokalu! :) To dobrze :przytul: :)
Popieram Justys, to nie miesiac decyduje o Waszym wspolnym zyciu :)
Kochana jeśli za bardzo się czegoś boisz, to tak się stanie. Więc nie przekonuj sama siebie, nie bój się już, o tej maj :przytul:

Oczywiście że powinnaś iść z nim, nawet gdy nie dostaniesz zaproszenia! :) Rodzina musi się nauczyć że wszędzie chodzicie razem, w końcu niedługo będziecie małżeństwem! :) I nie powinnas nic kupować, bo jesteś razem z M. - dajecie wspólny prezent :) Ktoś, kto wie że jesteście razem, a otym wie  napewno cała rodzina, powinien już z góry założyć że M przyjdzie z Tobą, i jesli nie napisali na zaproszeniu tego, to bardzo nieładnie postąpili. A jeśli ustnie zaprosili to mogło im gdzies umknąć czy coś... Ale napewno idź z nim! :)
Werciu każdy popełnia błędy, najważniejsze to wyciągnąć z nich konsekwencje! :) :przytul:
Wszystkiego najlepszego z okazji czwartej miesięcznicy zaręczyn ;D
mnie tamnie odstraszyłaś, tylko poprostu wcześniej niemiałam czasu zajrzeć :)
Hehe, naprawdę wesoło z tym planem ;D chociaż to wkurzające, jak tak wszystko, cała praca idzie na marne!

No nic, uciekam dalej do nauki... Tyle tego jest, że juz się pogubiłam ;D
Dobranoc, i nieprzejmuj się już niczym :) :przytul:  :-*

Morgan
  • Gość
najgorsze jest to, że Ty kochana werciu jak się kiedys nie daj bóg cos będzie działo to powiesz sobie - to pewnie dlatego, że slub był w maju  :-\ - tak nie może byc!!!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
nie nadążam za Wami, klepiecie w tą klawiature jak najęte  :D

dzień dobry   :-* :-*

ps jestem chrzestną ale nie dałam mojemu dziecku do tej pory pieniędzy, to jakiś obłęd bo co ono z tych ppiniędzy miało?

lepiej kupić jakąś pamiątke, którą będzie można wyciągnąć jak dorośnie  ;)

nie zamiartwiaj się przesądami - u nas nie zbił się ani jeden kieliszek, nie miałam podwiązki (bo zapomniałam) i jest OK  ;D

buziaki  :-* :-*

i głowa do góry

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciu, jako pamiatke polecam obrazek święty dla Dziecka, niech mu rodzice powiesza go nad łóżeczkiem... A mianowicie obrazek z Aniołem przeprowadzajacym dzieci przez most... (Nie wiem, czy u Was jest taka tradycja, ale u nas w rodzinie zawsze się daje taki obrazek :) )
Wklejam Ci o jaki obrazek mi chodzi, są tez podobne :) Chociaż pewnie po opisie wiedziałaś o co chodzi, to nie zaszkodzi wkleić ;) (bo spotkałam się z osobami które tego nie znają :) )

Buziaczki czwartkowe! :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Witam  :-* :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
                                            :hello: dziś
           U was też tak wieje i pada za oknem  ??? ;) aj...ale paskudna sie nam pogoda zrobiła...ciekawe czy jak co roku prawie na moje ur. będzie śnieg  :D
        och..dzis kolejny dzień bez mojego skarba, ma 2 zmiany i sie nie widujemy...tęsknie  :Wzruszony:
    a dzis mamy kolejne święto, kolejna miesięcznice  :Serduszka:  22 miesiące razem, od tego pięknego, styczniowego dnia :serce:

szkoda, ze nawet buziaka nie mogę mu dać
         madziu nie znałam tego obrazka, myślę ze to dobry pomysł...szkoda, ze M. sie pospieszył z ta glizdą  ::) jak tez szkoda ze jego mama wpłynęła na niego odnośnie prezentu. (mata edukacyjna) nio ale spróbuje z nim pogadać, albo ja kupię  ;D ;D ;D bo jest bardzo śliczny  :-* i ozdobił  mi watek  :D
         co do zaproszeń na chrzciny, to z tego co wiem takowych nie było...bynajmniej Michał nie dostał...wie że jest chrzestnym wiec idzie....w sumie dla nie na początku było logiczne ze idziemy razem, ale moja mama nagle stop! a masz zaproszenie  ??? ;)
                                                       dziękuje za wszelkie informacje na ten temat  :Daje_kwiatka:
reniu oberwę zaraz pewnie po uszach jak nic, ale kłamać nie będę...przyznaję ci całkowita racje  ::) ale myślę, ze odnośnie sierpnia tez bym tak powiedziała  ::) na ten miesiąc ze względu na mame tez jestem uczulona....
           oczywiście, nie chce tu nikogo obrażać, urażać i proszę nie gniewajcie się... :Daje_kwiatka: ja tu poruszam sprawy moich odczuć odnośnie tych miesięcy,  spowodowane pewnymi lenkami jak, wiece np. rozród w rodzinie  ::)
                           ale zgadzam sie z wami i przyjmuje to do wiadomości co piszecie  :-* :-* :-* dla was 
                                                        alu buziaczki również  :-* :-* :-* dla ciebie

Offline kaska87
  • forumowicz
buziaki :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
buziaczki czwartkow ei gratulacje z kolejnej miesiecznicy :-* :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* i gratuluje 22 miesięcy