Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359641 razy)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* niedzielne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
Po dlugiej nieobecnosci wracam do Twojego odlicznka, mam nadzieje, ze szybko wszystko nadrobie :-* :-* :-*
Tyle co zauwazylam, ze masz juz ustalona date na maj. Piekny miesiac, na pewno bedzie to magiczny dzien :D
Pozdrawiam serdecznie.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka23 Kochana gdzie Ty Nam się podziewasz  ???
buziaki zostawiam  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
jestem... jestem :D
nie pisałam kochane bo nie miałam kiedy kilka słów nakreślić  :oops:
przede wszystkim buziaczki dla was, szczególnie dla madzi, doris, gosi, justynki sylwi  :-* :-* :-* :-*
chodasiu witaj ponownie, już jako żonka  :D :D :D...kochana jakie to uczucie  "być żonką" ??? :D
madziu bardzo się ciesze twoim szczęściem  :D i zyczę cudownego tygodnia i wspaniałych chwil ze swoja miłoscią   :Daje_kwiatka:
moze jeszcze grobowo, troszkę
madziu, justynko ja nie wiem dokładnie co to znaczy babcia (podobnie jak "tata" czy "rodzina") moja ukochana babcia zmarła (71 lat) kiedy miałam 7 lat i nie wiele z tego okresu pamiętam  :'( tylko z opowieści mamy...cieszę sie, ze mi o tym opowiada, przypomina  :) była bardzo chora, pamiętam tylko ze jako dziecko, prosiłam Pana Boga by ją zabrał do siebie, by mama i ona sie nie męczyły... Kiedy nadeszła godzina jej śmierci, nie rozumiałam co się stało...była to dla mnie abstrakcja...Jednak jej uśmiechu skierowanego do mnie kilka godzin, może dni przed odejściem nigdy nie zapomnę. Pamiętam jej pogrzeb...była ubrana w ciuszki od mamy... "Ojciec" wziął mnie na ręce a ja jej sie przyglądałam jak słodko spi. Dotknęłam jej nogi i powiedziałam -Zimna.
Moja druga babcia mnie odtrąciła (bynajmniej ja tak to czuję). nie traktowała mnie ja wnuczki, była mi obca pomimo tego że była matką mojej mamy. Nie złożyła mi nigdy życzeń z okazji urodzin; nawet o nich nie pamiętała...nie dostałam sweterka, czy rękawiczek...Szanuję ja ze wzgląd na moja mamę...smutne ale prawdziwe...Niech spoczywa w pokoju...

Często sie zastanawiam, by moje zycie wyglądało gdyby ukochana babcia żyła, była zdrowa; gdyby moja rodzina była w komplecie...Dzięki Michałowi poznaje słowa zupełnie mi abstrakcyjne...babcia, małżeństwo, rodzina...Ciepłe słowo od jego babci, worek słodyczy, buziak w policzek czy uścisk...  Tak mało a tak wiele...kiedy widzę jego rodziców na łóżku przytulonych, albo kiedy zwracają sie do siebie kochanie...to jest takie niesamowite uczucie...Jakbym nowa planetę poznawała od podstaw a wszystko co na niej znajdę wywołuje u mnie szok i wielkie wrażenie...Brakuje mi tego i chyba zawsze gdzie w głębi serca będę pragnęła tego ciepła, które tylko dała mi moja mama...Mogłabym o tym pisać i pisać bez końca...

W piątek i wczoraj kiedy tylko mieliśmy chwilkę czasu szukaliśmy uporczywie zespołu...Jest tego mnóstwo, ale znaleźć coś fajnego w przystępnej cenie to nie lada wyzwanie...dlatego miedzy innymi was nie odwiedziłam  :przytul: :przytul: :przytul:
kochane ile wy płacicie za zespół; wesele plus poprawiny ??? :) Jak my patrzyliśmy to średnia nie schodzi poniżej 3300 (3 osoby) do 5000 tys (4-5 osób)  za samo wesele, plus koszty dojazdu od 1.20 do 2.00 zł za km. Szok nie przypuszczałam, że az tyle sobie zespół liczy  :drapanie: :drapanie: :drapanie:
 Zespół co nam wpadł w oko bierze na 2009 rok 200 złoty za godzinę plus koszty dojazdu (2 zł) są z Poznania.
Acha...i jeszcze jedno pytanko...Czy sa jakies kryteria w wyborze zespoły (czyli na co zwracać szczególna uwagę)  ??? Eeeeee...wybaczcie, że o to pytam i marudzę ale nie mam pojęcia jak załatwia sie ta sprawę...Kochane forumki jak to wszystko wygląda z zespołem ???
Wczorajszy dzień poza tym spędziliśmy na odwiedzeniu grobów...Była piękna, słoneczna pogoda więc do domku wracać sie nie chciało. Pozniej obiadek u Michała, bo moja mama została na cmentarzu na mszy... rozpoczęliśmy poszukiwania zespołu z takim zapałem, że oboje z bólem głowy poszliśmy się położyć... ;D ;D ;D kolacja i z powrotem do komputerka i wysyłanie maili do tych co nas zainteresowali z pytaniem o ceny, wolny termin, itp
OPozniej po 23 w nocy ponownie na cmentarz na spacerek. uwielbiam te coroczne wyprawy kiedy widać tylko blask kolorowych światełek na grobach...i ta cisza...dla mnie to magia i piękna noc. Pogoda już taka wspaniała nie była...brrrr...gęsta mgła co dodawało uroku palącym się zniczom.... Pojechaliśmy do mnie i M. został na noc...nie mogłam sie z nim rozstać wiec go bardzo o to prosiłam i prosiłam  :D obejrzeliśmy fajna komedie i  :o :o :o juz prawie 3.00 w nocy. dlatego tez spaliśmy do południa i dzień od nowa... tym razem obiadek u mnie...potem znowu wyprawa na cmentarz po 16. chcieliśmy jak najszybciej zapalić znicze i jechać do domku pomimo całego uroku...Dziś pogoda paskudna nie dość, ze cały dzień mgła sie utrzymywała, to w dodatku było strasznie zimno i mokro...Chłód przenikał do szpiku kości...Zziębnięci pojechaliśmy do M. doku na gorącą herbatkę, posiedzieliśmy z jego rodzicami i po kolacji wczołgałam się pod kocyk...Nie mogłam sie rozgrzac i troszkę przysnęłam.
moj kochany skarb dziś na nocce  :'( ale tęsknię...a co sie dzieje w moim serduszku...hoho opiszę wam jeśli chcecie jutro ;)
 :-* :-* :-* sle
Dobranoc
ale długaśny post wyszedł  :o :o :o mam nadzieje, że nie zanudzam  :-\
kochane wybaczcie ale jutro was odwiedzę i zerknę co u was :oops: :oops: :oops:
jeszcze raz dobranoc  :-* :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
KOCHANA  :-* :-* :-*
co do zespołu to ja nic nie powiem my mieliśmy wodzireja wzioł od nas 800 ale my daliśmy 900

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Werka tulam mocno  :przytul: :przytul: :przytul:
Po części trochę rozumiem co czujesz ale nie bede tu sowich historii opisywac bo w sumie nei chce myśleć o tych sprawach  ;)

Teraz już będzie lepiej będziesz miała swoją rodzinę , męża  ;)

Jeśli chodzi o zespół my obejrzeliśmy  chba 20 płyt z wesel  8) aż mi się odechciało wesela w pewnym momencie  ;D
Ja chciałam bardzo wokalistkę , ale wyszło tak że mamy 3 chłopaków - braci  :D wybraliśmy ich z racji tego ze nie kaleczą angielskiego i świetnie zabawiali gości a przy tym nie fałszują  ;) Zreszta daliśmy do przesłuchania płyte mojej bratowej która jest po szkole muzycznej stwierdził ze bardzo fajnie rytmicznie grają, więc wybór padł na nich ;) Na dodatek okazali się znajomymi zanjomych ;D ;D ;D My płacimy za 3 os 2200 zł  ;) jednak wiadomo na 2010 rok te ceny pójdą w góre.

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
werkabardzo duzo wsumie za orkiestre bys placila :-\ jak chcesz to moge ci dac jakies namiary

Offline werka23

• Chuck Norris
witam w samo południe  :-*
justynko za samo wesele czy plus poprawiny  ??? ;) bardzo fajnie wam sie złożyło jak jeszcze znajomy to beda sie starać  ;D ;D ;D
akayu pewnie, możesz przesłać  ;) chętnie przejrzę twoje propozycje  ;D ;D ;D
 och sala prawie za nami to jazda z zespołem... 
ten co wpadł nam w oko wychodzi 200 zł za godzinę to razem licząc 12 godzin..2400 plus poprawiny 6 godzin to jakieś 1200 zł. za dojazd zapłacimy ponad 600 zł. ale gość ma głos super, taki operowy...chcecie posłuchać  ??? :) to wyślę wam na pv adres stronki, jestem ciekawa waszej opinii  :D :D :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Werka, postaram sie nadrobić zaległości, ale będzie to trudne, bo zmykam zaraz do wyrka:( PIękną datę macie ;D natomiast zespół- my płacimy dużo, ale myślę, że warto- za 4 osoby na 2 dni zapłacimy 4000...

Offline werka23

• Chuck Norris
madziulka buziaczki dla ciebie  :-* :-* :-* jakieś paskudne bakterie cie dorwały  ??? tak duzo nie placice bo jak ja zobaczyłam jakie sa ceny grania na samym weselu to za głowę sie złapałam  :urwanie_glowy:

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
witaj werciu...
co do uczuc i baci (u mnie dziadzius) to rozumiem kochana..
Ale oni sa szczesliwi bo wiedza ze Ty szczesliwa jestes :przytul:
A co do zespolów i kryterii to wejdz na regionalne tu na forum i popatrz na swój region i tam beda opisy domów weselnych i zespolów..
albo nawet z nazwa zespolu sa jakies watki.
Ja osobiscie wszystkie ploteczki o domach weselnych i zespolach znalazlam na forum tu.
Pomoglo mi to mocno
 :-*Buziolki sle!

Offline werka23

• Chuck Norris
nie chcecie posłuchac upatrzonego zespołu  :-\
madziulka doczytałam już i dużo zdrówka ci życzę, kuruj sie kochana  :Daje_kwiatka:
dobry pomysł sylwiu tylko ja tak dziwnie mieszkam, ze bym musiała patrzyć na trzy województwa w obrębie 60 -100 km 
ale mi sie zaległości znowu zrobiły  ::) lecę znowu do was  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Tylko wesele, my nie mamy poprawin  ;)

Ja chce posłuchać  ;D
Ale zrobie to dopiero wieczorkiem w domu bo w pracy nie bede  puszczała muzy  ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Werka masz bardzoładny awaltarek ;) ja tez chce posłuchac ;D

ja mam poprawiny ale juz bez orkiesrty....buziaczki zostawiam :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
zapomniałam napisać  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
śliczny avatarek  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
oj a ja zato zle napisałam :mdleje: avatarek masz bardzo ładny Werko ;)

boze te moje byki ją okropne  :oops:

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe  :D dziękuje justynko i dorotko  :-* :-* :-*
mi przeglądarka pokazuje byki na czerwono  ;)
chętnym wysłałam pv...ciekawa jestem waszej opinii..czy warto tyle dać za ten zespól  ;D acha i nie wszystkim wam napisałam ze na filmikach jest pokazany stary lokal, ten łososiowymi ścianami  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka Kochana chciałam posłuchac tego zespołu co dałas mi linka , ale mam wszystko poknocone w tym kompie  :mdleje: i nie chce mi iść zadna muzyka , wogóle wiesza mi się co chwile  :ekxpert:
G wczoraj coś tu kombinował i pewnie znowu coś nie wyszlo  :brewki: Jutro przyjedzie to każe mu naprawić  :los:

Offline werka23

• Chuck Norris
och justynko  hehe nio mężczyźni maja juz taki zapał do psucia  ;D ;D ;D doskonale to rozumiem, bo M. tez cos zrobił ze sterownikami w kompie i nie działaja multimedia tak jak nalezy   :brewki: ale do swojego go nie wpuszczam  ;)
ide powoli lulać
dobranoc  :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werka- masz piękny awatarek ;D chętnie posłucham tego zespołu ;D zostawiam buziaczki :-* :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris

ja bardzo proszę o priva, chętnie posłucham ;)
miłego dnia :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
JA też chętnie posłucham tego zespołu :) dzięki za życzonka :-* buziaki na dziś :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hello: dziewczyny
ja miałam dzis ciężką noc i  niedawno wstałam z bólem głowy :|| w dodatku kopia mi przed domem...
agu-s, evelaz dziękuje :Daje_kwiatka: zawsze miałam słabość do tego zdjęcia  ;) mam je na kazdym pulpicie, naszej-kl....kiedy tylko mogę otwieram i sie wpatruję...wpatruję...myślę nawet o namalowaniu obrazu na jego podstawie  :hmmm:
madzulka, agu-s przesyłam wam pv. Każda opinia jest w cenie  ;D ;D ;D
madzia równiez buziaki slę  :-* :-* :-* a jak się dzis czujesz  ??? ;)
grr......forum mi się zawiesza i juz drugi raz pisze posta  :nerwus: zapomniałam co jeszcze pisałam do was
zmykam na śniadanko

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
A dziękuję, lepiej niż wczoraj, a trzyma mnie choróbsko już od piątku, doprawiłam się na cmentarzu, aż wylądowałam wczoraj na L4 :-\
WEź może coś na ból głowy, albo wypij kawkę... Dobra odezwę sie za chwilę, posłucham tego zespołu :)
P.S. Mi forum też się wiesza co jakiś czas :-\

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* wtorkowe

Offline werka23

• Chuck Norris
oj współczucia madziu  :przytul: :przytul: :przytul: ale taka pogoda niestety...moja mama mnie ściga z rutinoscorbinem, ale jak na razie trzymam sie  ;)
właśnie pije sobie kawusię wyjątkowo mocną  :kawa: szkoda, że nic słodkiego nie mam  ::) nie chce nic mówić ale chyba załatwiłam sobie zatoki...ostatnio prawie codziennie głowa mnie boli...a te wiercenie na ulicy i wibracje wcale nie pomagają w tym by przeszło  :Olaboga:
no ładnie dzis dzień zaczęłam od marudzenia  ::)
ale jestem ciekawa waszej opinii och ja uwielbiam operowy, męski głos  ;D
gosiu równiez buziaczki dla ciebie  :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris
ja niestety na temat zespołu się nie wypowiem...mój komputer nie może otworzyć żadnego nagrania z ich stronki :( ale operowy głos jest zachęcający ;)
a nawet nie wiem jak suwaczek, nie zwracam uwagi za bardzo ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
Posłuchałam tego zespołu: podoba mi sie głos tego gościa :) a w ogóle mi się podoba ten zespół, fajnie bawią, grają różny repertuar- myślę, że to dobry wybór ;D
Współczuje tego bólu, a zwłaszcza te zatoki :-\

Offline werka23

• Chuck Norris
a gdzie moj post  :drapanie:
dziękuje madziu troszkę biorą duzo kasy ale jest tez i pozytywna opinia  ;D chyba sie na nich zdecydujemy...M. tez sie bardzo podoba a to jedyny zespół co do którego jesteśmy oboje zgodni  ;D
och szkoda aguś   :-* :-* :-*  jak ja to mówię, złośliwość rzeczy martwych    :Daje_kwiatka:
może sie powtórzę...dziewczyny, wy macie na bieżąco suwaczki  mój stanął w miejscu  :-\
mi pokazuje raz wczorajsze liczby raz dzisiejsze  :drapanie:   

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
co z tym forum dzisiaj ??? napisałam się i znowu mi wcięło posta.
Buziaczki  ;D ;D ;D