Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* niedzielne zostawiam

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Witam!
Mam całe mnóstwo stron do nadrobienia, ale obiecuję, że powoli je nadrobię. :hopsa:
A póki co wpadłam się przywitać i życzyć miłego dzionka :)

Morgan
  • Gość
Wercia fajnie wyglądałas :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
tak tak bardzo ladnie!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
buziaki poniedziałkowe  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wercia super wyglądasz  :)
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane  :Daje_kwiatka:

dziekuje za miłe słowa, och jak cieplutko sie mi zrobiło czytając wasza opinię, każde słowo  :bukiet: :bukiet: :bukiet:

przepraszam ze nie zaglądam ale nie mam kiedy :-\ a niedziele cała spędziłam z Miśkiem. Tak sie do siebie przyzwyczailiśmy ze wydawało nam sie nienaturalne to,  jak rozdzielaliśmy sie choćby na 1 noc  :Serduszka: mielismy wczoraj wspaniałą przygodę  ;D ;D ;D

ale niestety bede rzadko zaglądać w tygodniu    :-\ czas mi nieubłaganie leci

zaczął sie styczeń.... w piątek mam egzamin z prawa autorskiego, na angielskim ostro zwłaszcza ze nie siadałam do niego ponad 2 tygodnie i w dodatku zaczynamy sie rozglądać za kredytem mieszkaniowym...w dodatku cos sobie zrobiłam z oczkam; siedziałam przy zbieraniu materiałów i w monitor patrzeć nie mogę....

agatko, madziu, alu, dorotko, olu, justyś, betti paula, reniu dziękuję, ze do mnie zaglądacie  :-* :-* :-*  dzieki wam ten watek nie umiera  :Daje_kwiatka:

betti ciesze sie ze znowu do mnie zawitałaś  :hello: a zaległości spokojnie  :D :D :D ;)

posyłam wam serie buziaczków  :-* :-* :-*

miłego późnego wieczorku  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
oj mnie tez czeka sesja, juz wiem ze to nie ta sama bajka co na poprzednich studiach wrrrr przede mna matematyka, makroekonomia i pełno inncyh głupot. a najgorsze ze facet nie chce mi zaliczyc kola z jednego przedmiotu bo wazyłam sie zmienic ustawienia słów w notatkach przez niego dyktowanych. nie lubie uczyc sie na pamiec, powinien sprawdzic moja wiedze logicznego mysleniam a nie wkuwania jego słów na pamiec. i ma mi zrobic "kombajn" z całego semestru. lajdak!

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
 :-* poniedziałkowe

Prawo autorskie jedna z najprzyjemniejszych dziedzin prawa i fajnie się czyta, trzymam kciuki  ;)

Morgan
  • Gość
bedziemy trzymać kciuki za sesje! :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Tak się cieszyłam, że już po studiach, a teraz to nawet troszkę zazdroszcze tej sesji ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  :-* dzisiejsze  ;)

olu, reniu, dziekuje za kciuki, bardzo sie przydadzą  :brawo_2: :hopsa:

ciężko bez was wytrzymać, kochane  :D :D :D :D

paula u mnie sesja rozciągnęła sie na prawie 2 miesiące  :-\ kończymy przedmiot i egzamin  :-[ wiem cos o wstrętnych wykładowcach bo właśnie takiego mam na prawie gr.....nawet pytania nie mozna zadać, bo zaraz jesteś mądrzejszy/a...nieprzyjemny facet   :-\ eh...właśnie przypomniałaś mi o kole w plecy przez @...oj.... :o dziękuje  :D

olu fakt nie jest zły ten tekst ale nauczyć sie tego na pamięć to już szok...ja tak nie potrafię.. zawsze uczę sie na zrozumienie a nie na blachę  ::) a co na blache to pod wielka góre  ;)

martuś czasami studia daja wycisk, ale ja tez chyba bede za nimi tęsknic, juz mysle o pojściu na cos technicznego, moze architektura  ;D ;D ;D M. z głowy próbuje mi to wybić, ale co facet moze jak baba sie uprze... z tego co sie zorientowałam jest większe zapotrzebowanie na rynku pracy po tych kierunkach...wiec moze wtarto sie nad tym poważne zastanowić  :D

a wczoraj dotarła paczka od mojej sis...dostałam wystrzałowe kapciochy  :D :D :D jak jesteście ciekawe to w chwili  czasu zrobie fotkę, a teraz zmykam do nauki i studiowania kredytów...bleee....

wiecie, pamiętacie ten zespół co większości nam sie podobał...oj...nie zgadniecie ile bierze  :brewki:  tylko 5 tysiaków za samo wesele plus 2 koła za poprawiny  :o :o :o :o szok...taniej będzie wziąć zespół z poznania i zapłacić nawet 2 zł/km za przebyta drogę  ::) ja aż sie zakrztusiłam słysząc sumkę... w dodatku odradzają granie na poprawinach bo goście i tak nie zwracają uwagi na muzykę.....Ale bzdura....
zaczynam sie martwic co z tym zespołem będzie  albo ja mam zbyt wygórowane wymagania albo te ceny sa grubo przesadzone ::)

miłego dnia  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no to niezle sie cenia! to ogromna kasa i to jeszcze bez poprawin wrrrr

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
co do poprawin moje zdanie tez jest taki ze sie orkiestry nie oplaca, bo bylam na weselu gdzie n apoprawinach byla tez orkiesra i tylko glownie sie dzieci bawily goscie pogadac nie mogli, no tez sie tanczylo ale naprawde orkiestra bardziej przeszkadzala niz zabawala takie jest moje zdanie i tez ze nei biore orkiestry bo moze gdybym nie byla i widziala jak to jest to moze i bym brala tez orkiestre a tak to nie oplaca sie

Offline Olucha

• Chuck Norris
to faktycznie sie cenią :)

u nas na poprawinach będzie orkiestra bo oboje chcemy żeby to był drugi dzień imprezki przy muzyce na żywo  :) do tej pory jak chodziliśmy na wesela to poprawiny trwały tak samo długo jak wesele, wysypiali sie po weselu i dalej imprezka, więc mam nadzieje że u nas tak samo będzie  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
dzien dobry  :-* :-* :-*
czekam na a zdjecie kapcioszków  :D

życzę owocnej nauki  :-* :-* :-*

Byłam na weselach gdzie na poprawinach była orkietsra i gdzie muzyka leciała z kompa, musze przyznac ze lepiej było tam gdzie orkiestra  ;) nie ma to jak muza na zywo  ;Dale każdy robi jak uważa  ;) ja np nie mam poprawin  :P tzn takie malutkie domku tylko  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam po kolejnej dłuższej nieobecności.. Choc widze że nie tylko ja jestem ostatnio taka zagoniona...
A wg mnie orkiestra na poprawinach jest jednak ważna :) Nam tez niektórzy mówili że po co, że ludzie się nie bawią... Ale gdzie byliśmy na weselu, tam zawsze poprawiny były super :)
Ceny moim zdaniem zbyt wygórowane są tego zespołu... Bez przesady...
Werciu chyba dużo forumek ma ostatnio wieeeele zajęć :( Ja tez tak rzadko wchodzę....
Życze owocnej nauki Kochana! już niedługo to będzie za Tobą :) :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 6 Stycznia 2009, 18:01 wysłana przez madzia_kubica »

Offline Doris85

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* zostawiam

czekam na foteczki kapci  ;D

ile bierze ta orkiestra???  :o prosze moja sis płaciła za dwa dni o poło we mniej...5 tysiakow nie moge...jak oni sie wszyscy cenią...i ilu osobowa ta orkiestra??

Offline margolka

• Chuck Norris
5 tys. za zespół - o rany!!  :mdleje:

Werko widzę, że jesteś kolejną forumką, która narzeka na brak czasu  ::)
Ale jak ja to dobrze rozumiem... W ciagu 5 lat moich studiów styczen to zawsze był takim miesiącem wycietym z życiorysu  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
 ślicznie wyglądałaś :D w ogóle laska z Ciebie, ze hej ;)

5 tys. za zespół?!?!?! masssakra, w życiu bym tyle nie zapłaciła :o

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
my tez mamy zespoł na poprawinach, ja mam bardzo rozrywkowa rodzinke :)

całkiem nowa JA

Offline Doris85

• Chuck Norris
paooolka ja rozumiem ze poprawiny bedą i ze ludzie tylko przy orkiestrze sie bawi ale w zyciu  bym nie dała 5tys.
moja siorka miała na weselu i na poprawinach i zapłaciła 2 500 to jest orkiestra 4 osobowa i super grali a jeszcze trzeba sie liczyc z tym ze za nich jak za gosci sie płaci na weselu no chyba ze muszą swoje jedzenie przyniesc  ;) za następną połowe kasy mozna juz doliczyc do czegos inego a duzo bedzie wydatkow

Offline werka23

• Chuck Norris
hm...wiecie kochane wraz z poprawinami zażyczyli sobie 7 tyś,  :o samo wesele 5  ;) a osób tam chyba 4 albo 5 wiec standardowo, nie jakaś wielka grupa.... oj ja tez bym tyle nie dała ale fajnie graja nie ma co  ;)

dorotko  u nas te ceny nie schodzą z trzech za samo wesele grrr..... bynajmniej mi nie udało sie znaleźć   ::) dlatego dorotko taniej bedzie z poznania zapłacic za dojazd nocleg i papu... zapłacimy wtedy około 4 tyś ze wszystkim co uwazam tez za duzo...ale nic, zawsze to "sukienka" w kieszeni  ;D

ja uważam ze na poprawinach muzyka musi być, co innego małe poprawiny ale my będziemy mieli na tej samej sali wiec nie wyobrażam sobie z płyty puszczać...byłam i na takim i na takim weselu...ja uważam ze dla gości to jednak ważne by jeszcze dzień sie pobawić a i bardziej są rozkręceni  :brewki: pewnie to tez zalezy od gosci, ale uuu...mnie sie z płyty nie podobało, jak dla mnie nie ma klimaciku  ;)

madziu witaj po długiej nieobecności  :-* pewnie juz jesteś w Polsce  :przytul:

agatko oj..styczeń  :taktak: :taktak: :taktak: i dopisałabym luty i czerwiec...najpiękniejszy miesiąc z książką na nosie  ;)

dziękuje za kucki, zrozumienie i cierpliwość   :Daje_kwiatka:
agus az rumieńce mi wyszły  ;) hehe buziaki  :-*

zmykam do dalszych zajęć, jutro fotkę postaram sie wkleić  ;)

buziolki na dobranoc  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
doris mi bardziej chodzilo o to ze podobaja mi sie poprawiny z orkiestra. tez bym  nie dała 5 tys + 2 za poprawiny. w zyciu.

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Werciu tak, ja już w Polsce... Niestety...
Masz racje, orkiestra na poprawinach na ali musi być :)
Powodzenia w nauce raz jeszcze, domyslam sie jakie to wszystko musi być męczące...
Ale dasz radę :)
Buziaczki! :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
buziaczki poranne zostawiam  :-* :-* :-*

no ogolnie fajnie ejst aby na poprawinach byla orkiestra tylko tez sobie za to licza,no ale jak trzeba to trzeba :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
My za 2 dni płacimy 3,5 tys zł., niby po znajomości, myślałam że to i tak dużo ale jak czytam ile inni sobie życzą to chyba jednak dobrze trafiliśmy  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
kochane nie uwierzycie  :!: :!: :!: ze względu na tańszy kredyt, rozważamy wziąć szybki ślub cywilny  :o :o :o

nie mam pojęcia co robić  ::) w sumie to połowa odsetek w kieszeni ale magia już inna ...grrr.....

:-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ale czemu? kredyt jest dla mlodych małżeństw?

całkiem nowa JA

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
kurcze czy wszyscy teraz tak robia.... ::) ::) ??? znajomi mojego PM wlasnie wzieli slub cywilny aby dostac......kredyt  ??? ??? a wcale nie planowali slubu.Zastanow sie moze jest inne wyjscie jak nie chcesz cywilnego ::)
A bylas w czyms takim jak Expander?? tam maja oferty wszystkich bankow jakie  sa w danym miescie i wylicza wam na ile kredyt,za ile ,jak dlugo i w jakim banku brac najlepiej aby sie wam oplacalo i moze nie bedziecie musieli brac cywilnego