Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360190 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
co slychac?:)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Zostawiam buziaki  :-* :-* :-*

Ja dalej nie mogę odsłuchac muzyki ale tylko z tej stronki  :drapanie: nie wiem co jest grane  :-\

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Buziaczki zostawiam :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- przesłuchałam te nagrania... ;D fajnie grają, super prowadzą zabawy,m.in karaoke  :) buziaczki  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
many, justyś, morgan, doris, evelaz   :-* :-* :-* dla was
evelaz bardzo miło mi ta pozytywna opinie usłyszeć  :D
morgan kochana powolutku do przodu. w piątek jedziemy podpisać nowa umowę na salę....zabieramy sie do rozwiązania starej i szukamy zespołu  :D
nie wiem jak to załatwić właścicielami lokalu myślimy postawić ich przed faktem niewiadomej i zamysłów..a jak nie to stracą oni jeszcze więcej na tym niz my...  :P :P :P
kochane a co do zespołu...ile razy trzeba sie spotkać z zespołem  ??? ;) Michał nie za bardzo chce jeździć do Poznania i odległość 120 km go troszkę martwi...czy faktycznie tak często sie jeździ  ??? ;)
miłego wieczorku  :D

Offline agu-s

• Chuck Norris
u mnie będzie grał DJ, mamy się z nim spotkać kilka tygodni przed ślubem a później jakiś tydzień czy dwa przed :)

Offline kaska87
  • forumowicz
cześć buziaki :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Dzień dobry  :-* :-* :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
chyba musisz mi przywalić jakimś młotek,

zasłużyłam sobie na kare - nie było mnie u Ciebie x- czasu

przyjmiejsz moje przeprosiny ?

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wpadłam zostawic buziaki srodowe :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
ja też zostawiam buziaczki  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hello: dziś  :(
buziaczki również dla was dorotko, kasiu, myszko, evelinko
vonuś nie gniewam się a przeprosiny choć niepotrzebne, przyjmuję  :przytul: cieszę sie ze zwitałas do mnie  :D
ale mam dziś humor beznadziejny...
mam dość tego remontu drogi i wymiany kanalizy  :'( zaraz jak tylko włoski mi wyschną póde debili zjechać, bo koparka u nas na posesji stoi juz 5 dzień, a miala tylko przez weekend, bo w poniedziałek u nas miały byc wykopy... :klnie: jak posuwają sie dalej to niech zabierają ten złom  :'( :'( :'( co to parking  :klnie:
dzis podczas bezsennej nocy wymysliłam projekt zaproszeń...wiem, ze jest duzo czasu jeszcze ale co miałam robic do prawie 4  :'(
ale qurcze, nie to ze ja nie kocham ale mam wątpliwości...nie wiem czy ja chce ślubu  :'( często o tym myślę ale w końcu odważyłam sie napisać to  ::) Michał stał sie taki oziębły a ja nie wiem czy on będzie ze mną szczęśliwy...
dobra juz nie dołuję...
biorę sie za angielski bo dziś będę mieć jazdę za poniedziałek...przez weekend nawet nie otworzyłam ksiązki...nie mogłam...czułam jak potrzebuje Michała blisko siebie...kiedy patrzyłam na jego buźkę czułam jak serce rozpuszcza mi sie jak podgrzewana czekolada  :Serduszka: nie potrafiłam o niczym innym myśleć, tylko o nim...a moze M. miał to samo, bo też do książek sie nie zabrał tylko tulał i tulał...a ja czułam się taka szczęśliwa i tylko jego, jakby nasze serduszka były już razem na zawsze   :serce:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzien dobry  :-* :-* :-*
Oj nie przejmuj się tak i niepotrzebnie sobie stwarzasz problemy  ;)
Zawsze tak pieknie piszesz o uczuciach  :Serduszka:
Miłej nauki życzę  ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
dzień doberek przyszłam buziaka zostawić i miłego dnia życzyć

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
Oj nie przejmuj się tak i niepotrzebnie sobie stwarzasz problemy  ;)
:przytul: masz rację, krótkie zdanie a daje do myślenia  :-* dla ciebie
ale skąd mój nerw dziś sie wziął to ja nie wiem...normalnie mogę rzucać piorunami jak zeus, gdybym je miała  :brewki:
gosiu również buziaczki dla ciebie  :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
Werciu- Justyna ma rację :) nie zamartwiaj się na zapas. Czasem jest jakiś gorszy dzień, że wszystkiego się odechciewa, ale nie ma się co długo zamartwiać :)  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
obiecuję, że postaram się dzis myślec tylko o pozytywach  :ok: oby jakos angielski przezyc...ja juz nie wiem jak  mam sie uczyć :drapanie: nic mi do głowy nie wchodzi., znaczy sie wiele umiem ale z książką te konstrukcje sa zbyt skomplikowane  :-\...a w pn hihi teścik sobie odpuściłam  tylko ciśśś...bo jak gdzies to wyjdzie oberwe po uszach  :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem: dzis mam ochotę na wagary również... :Co_jest: czuje sie jak w podstawówce  :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest:

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Też mam takie dni, zastanawiam się czy chcę tego ślubu czy nie, ale potem mi przechodzi... kto takich wątpliwości nie ma?? miłej nauki :)

Morgan
  • Gość
mysle ze kazdy ma lepsze i gorsze dni, gdyby tak nie bylo swiat bylby nudny :))

Offline werka23

• Chuck Norris
przeżyłam angielski  :D nawet żałuje tych wagarów poniedziałkowych, bo test był banalny  :-\
a nerw i zły nastrój przeszedł kiedy tylko wtuliłam sie w ramiona PM. czułam sie jak w niebie  ;)
a nie opowiadałam wam wczorajszego zajścia  ;D chcecie posłuchać  ??? :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Słuchamy ????

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
Jasne,  zaraz poczytam, tylko obejrze końcówke YCD ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pewnie że chcemy  :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
pisz pisz Werciu :) pewnie ,że chcemy posłuchać :)

Offline werka23

• Chuck Norris
no to opowiadam....

Za istne kochane forumki wiecie, ze ulice przed domkiem mam rozkopaną...wielokrotnie narzekałam z tym  ;D
moja uliczka ma tylko jeden wjazd i kończy sie parkiem. Samochodem ciężko już sie jeździ a praktycznie ruch jest niemożliwy; no chyba,że "na upartego"  :P Wczoraj jak nigdy, powiedziałam Michałowi by wysadził mnie przy wlocie/wylocie ulicy, a ze mieszkam prawie na końcu miałam spory kawałek do przejścia.  Była już godzina około 22.30 (zaspaliśmy) wiec ciemno i późno plus mgła. Michał przystał na to, ale po przyjściu do domku miałam napisać mu eska, ze jestem. Ja ci parę kroków i jakiś gościu wysiał z samochodu i zmierza naprzeciw mnie. Nie powiem, troszkę sie obawiałam ale śmiało szłam przed siebie. A on do mnie podchodzi i o sąsiadów zaczął pytać (gdzie mieszkają, czy dobrze trafił)...Nagle słyszę warkot silnika; ktoś ostro gazuje na ulicy i pędem zmierza w moja stronę...Ale się wystraszyłam...Odwracam sie a tu samochód Michała. Moj skarb nie wiedząc co chce ten typ, jechał mi na ratunek i powoli miedzy dołami podwiózł mnie prawie pod sam domek. Ja juz bym chyba nie wyjechała hehe Mój kochany obrońca, poczułam sie bardzo bezpiecznie przy nim. To było niesamowite uczucie, jak ktoś pędzi ci na ratunek i nie ważne że wykopaliska, pełno piachu i żwiru...Nic sie nie liczy, tylko ukochana osoba. Och jak moje serduszko mocno bija jak o tym pomyślę...Nie ze strachu a dlatego, że mój anioł czuwa nade mną i nie pozwoli by mnie ktoś skrzywdził... :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Świadomość tego że jest ktos kochany obok ciebie, kto patrzy sercem przepełnionym miłością i troską jest niesamowita...doświadczyłam nowych uczuć i emocji, jeszcze do wczoraj mi obcych i nieznanych...oddanie i miłość :serce:

Offline agu-s

• Chuck Norris
no widzisz...a martwiłaś się czy mu zależy i wątpliwości miałaś :D

dobranoc kochana :-* i w nocy śpij a nie obmyślaj projekt zaproszeń :P ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
a widzisz, jaki kochany ten Twój Michał :) Projekt zaproszeń- hihi ja miałam to szczęście, że Ł. to zrobił (tzn projekt) i mi się podobają:)

Offline werka23

• Chuck Norris
i w nocy śpij a nie obmyślaj projekt zaproszeń :P ;)
och mam taka nadzieje, że będę spała jak dziecko...bo jutro znowu trzęsienia ziemi i warkot koparek o 7 rano  :-\

a martwiłaś się czy mu zależy i wątpliwości miałaś :D
teraz mi głupio  :oops: :oops: :oops:
Projekt zaproszeń- hihi ja miałam to szczęście, że Ł. to zrobił (tzn projekt) i mi się podobają:)
dziś pomysł przedstawiłam Michałowi, i nawet mu sie spodobał tylko jest ciekawe efektu...muszę zrobić prototyp :D :D :D oby równie fajnie wygladał w realu jak w mojej główce  :Co_jest:

ja tez powoli zmykam do łazienki i łózeczka....zmeczenie daje znac o sobie..to dobry znak  :ziew:

dobranoc :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
jeśli masz tylko jakiś projekt zaproszeń w głowie to szybko przelej go na papier a jeśli wyjdzie to nie zastanawiaj się czy za wcześniej tylko rób  ;D

ja zaczęłam rok wcześniej po mału się organizować i powiem Ci, że byłamz tego obrotu spraw bardzo zadowolona bo po drodze zawse coś wyskoczy i możesz odkładać w nieskończoność a późneij człwoeik wpada wpanike, że nie zdąrzy  ;D

komp mi coś szwankuje, sorki za blędy  :P

a Twój Michał to prawdziwy Anioł Stróż, tylko pozazdroscić.

Na podniesienie na duchu ja też miałam wątpliwości przed ślubem ale nie przejmuj się nimi bo to tylko chwilowy stan ducha

buziaki  :-* :-*

Offline kaska87
  • forumowicz
buziole :-*