Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1048858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1110 dnia: 5 Września 2006, 12:25 »
uffff a juz myslalam...

Ja chyba zrezygnuje z tego ecri kolorku, bo ta suknia ktora wybralam jest przesliczna w bialym, tylko musialabym sie opalic bardziej a to sie da zrobic :)

Tylko wiecie co, zastanawialam sie, bo ta suknie, ktora mi sie podoba uszyja mi na miare i wypozycza w poblizu mojego miasta, co jest mi na reke, bo jedynym dystrybutorem tej kolekcji jest salon w Bielsko-Bialej, troche daleko, tylko, ze za uszycie i wypozyczenie mi tej sukni chca okolo 1500-1800 zl zalezy od modelu, bo oni jeszcze go nie widzieli. Uwazam, ze to chyba troche drogo, bo za ta cene, to mi uszyja na wlasnosc i moge ja sobie zatrzymac, albo sprzedac. Teraz sama nie wiem...  :?

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1111 dnia: 5 Września 2006, 12:36 »
Olkahof A mozesz mi powiedziec co to za kolekcja ta Twoja sukienka? jakiej firmy? Przepraszam jesli pisalas to w swoim watku a ja przeoczylam :(
[/url]

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1112 dnia: 5 Września 2006, 12:38 »
Cytat: "Aniutek83"
ja  nic nie wiem o takim hotelu jest restauracja Astra ale hotel? Nie wiem pierwsze słysze i gdzie by to miała być???

to chyba o to chodzi, bo to ma być hotel, tylko jeszcze pokoje sa nieczynne..ja nawet nie wiem, gdzie to jest dokładnie, ale widziałam zdjęcia z sali i bardzo śliczna jest..ale nie znam nikogo, kto by tam coś organizował..

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1113 dnia: 5 Września 2006, 12:41 »
anusiaaa buciki fajowe :D:D hihi oczywiscie tylko i wyłacznie 2 i ostatnie :):) no co?? ja uwielbiam taki odcień różu zcaczy sie kolor fukcji :) ostatnio przymierzałam takie ale z paseczkiem na piecie - brzydkoleżały i dlatego nie wziełam  :mrgreen:  :mrgreen:

Cytat: "olkahof"
za uszycie i wypozyczenie mi tej sukni chca okolo 1500-1800 zl zalezy od modelu, bo oni jeszcze go nie widzieli. Uwazam, ze to chyba troche drogo, bo za ta cene, to mi uszyja na wlasnosc i moge ja sobie zatrzymac, albo sprzedac. Teraz sama nie wiem...

za dużo ! za uszycie i wypożyczenie to faktycznie za dużo sobie rządaja ... zastanów sie i poszukaj innego salonu gdzie ci ja uszyją...

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1114 dnia: 5 Września 2006, 12:48 »
a co powiecie na to :

dla mnie bomba :)

jako kapciuszki ;)

jakieś normalne... klasyczne :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1115 dnia: 5 Września 2006, 12:50 »
Cytat: "cafe"
A mozesz mi powiedziec co to za kolekcja ta Twoja sukienka? jakiej firmy? Przepraszam jesli pisalas to w swoim watku a ja przeoczylam

Nie ma tych nazw w moim watku. Kolekcja nazywa sie L'Empire du Mariage a suknia Mimosa zdjecie sukni jest na stronie 2, pierwsze z gory w moim odliczniu.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1116 dnia: 5 Września 2006, 12:54 »
a oto buyki Ryłko, które przymierzałam (chyba najlepsze se wszystkich)  8)

maja troche niski obcas  :roll: ale sa bardzo wygodne, czułam sie jak w kapciach :):):)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1117 dnia: 5 Września 2006, 13:00 »
ladne te rylko, i widac, ze wygodne

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1118 dnia: 5 Września 2006, 13:05 »
ŁAdne butki. Jesli chodzi o ryłko to tez mam butki czarne od czasow studniowki -- troszke czasu minęło--ale sa tak wygodne ze biegałam w nich na pociag do szczecina.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1119 dnia: 5 Września 2006, 13:06 »
bardzo ladne te butki Ryłko :)
Olu, no własnie suknia wiem jak wyglada, tylko nie bylam pewna czy pisalas ich nazwe wswoim watku :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1120 dnia: 5 Września 2006, 13:19 »
Tak mi sie nasuneło pytanie:

cafe będziesz miała zdjęcia plenerowe?? Jesli tak to gdzie? BO tak sobie przegladajac forum i myslac gdzie w stargardzie są ładne miejsca na zdjecia.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1121 dnia: 5 Września 2006, 13:31 »
hej!!!!!!

wiem wiem, nikt nie zauważył mojej nieobecności ale powiedzmy że wam wybaczam :)

byłam na uczelni a po drodze wstapiłam do salonu ślubnego i wiecie co.... troszke się zawiodłam. zza szyby wszystko tak wspaniale wygląda, zawsze marzyłam by wchodzić do salonów a tu... eee.... kiecki takie no powiem że średnie...na chyba 15 tylko 2 były takie w miare mozliwe. tzn tamte pozostałe były tak przesadnie udziwniane, jakies taki no... ja wiem że moda modą ale...ech... i ta kobieta co sprzedawała...jezuuu jak ja nie lubie jak mi ktoś towar wciska na siłe. byłam swiadkiem jak jakaś laska wybierała suknie i dopiero co weszła do pierwszego salonu, pooglądać co i jak a kobieta już do niej "to już trzeba zamawiać, to taka okazja, a ta jest przepiękna, cudownie panie wybrała".... nie lubie takiej przesadnej wazeliny!!! w dodatku pewnie każdej klientce powtarza to samo.
no i pytałam o rozmiary i troszke sie zdołowałam bo niestety tylko takie do 38 mają. ech... musze jeszcze poczekać jakieś hmm 8 kg i wtedy może będe mogła przymierzać ;/ na razie tylko obejrzałam.

Aniutek nie wiesz gdzie w naszej okolicy mają butki slubne? bo w tych salonach w centrum DG niestety nie prowadzą. mają tylko suknie, diademy, upinki do włosów i welony.

no powiem że suknie rózniste ale co mnie troszke przybiło...że trzeba bardzo dokładnie sie przyglądać bo czasem wykończenie pozostawia wiele do życzenia.

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1122 dnia: 5 Września 2006, 13:32 »
Ewelinka No własnie bede miala plenerowe zdjecia ale ja chcialam jechac nad morze, albo Przelewice, w sierpniu tam chyba beda bardzo ladnie kwitnac roze a ja kocham roze  :serce:  
W Stargardzie tak wlasnie za bardzo nie wiem gdzie ten plener, chociaz widzialam zdjecia kolezanki nad Miedwiem, bardzo ladne, tam kolo Werandy. No a reszte miala tradycyjnie przy naszych Stargardzkich zabytkach, ktore juz mi sie srednio podobaly :(
Pozatym bardzo mi sie tez podobaja zdjecia w polu slonecznikow, ktore tez uwielbiam  :serce:  Sama nie wiem jeszcze gdzie konkretnie beda :)
Bo w polu na sianie to srednio zdjecia mi sie widza :)
[/url]

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1123 dnia: 5 Września 2006, 13:39 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
dopiero co weszła do pierwszego salonu, pooglądać co i jak a kobieta już do niej "to już trzeba zamawiać, to taka okazja, a ta jest przepiękna, cudownie panie wybrała".... nie lubie takiej przesadnej wazeliny!!! w dodatku pewnie każdej klientce powtarza to samo.

ehhh ja też czegoś takiego nie lubie  :evil: nie jest mozliwe by odrazu znaleźć to co sie podoba (dobra za 2 razem w moim przypadku  :mrgreen: ...)
wciskajace sprzedawczynie niech pochłonie traba powietrzna  :wink:  :twisted:

Bo w polu na sianie to srednio zdjecia mi sie widza

hmmm mogłybyć ciekawe - wszystko zalezy od inwencji twórczej potografa :) chociaz faktycznie  w otoczeniu róż zdjecia moga byc piekne (ja takie chcem !) :):)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1124 dnia: 5 Września 2006, 13:44 »
aaa Lilkuś widziałam suknie w kolorze różu..mmm wyglądała cudnie, taki troszke deilkatny cukiereczek. ładniutka.. ja niestety siebie w różu nie widze ale suknia była śliczna

co myslicie o "praktyczności" sukien jednoczęsciowych...i czy to wogóle jest praktyczne???

co do korzystania z toalety w sukni slubej to mam relacje ze slubu koleżanki...niestety bywa potrzebna asekuracja  :roll:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1125 dnia: 5 Września 2006, 13:48 »
co do korzystania z toalety w sukni slubej to mam relacje ze slubu koleżanki...niestety bywa potrzebna asekuracja

tak też myslałam  :roll: ehhh

co myslicie o "praktyczności" sukien jednoczęsciowych...i czy to wogóle jest praktyczne???

co rozumiesz przes słowo praktyczne?? ja uważam, ze suknia gorsetowa jest praktyczniejsza - łatwiej sie nakłada, sciaga...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1126 dnia: 5 Września 2006, 13:51 »
Dla mnei jednoczesciowa jest "bezpieczniejsza". Mam manie i wiecznie mi sie wydaje ze strace gorset. A to wszystko przez to ze bylam swiadkiem jak dziewczyna na studniowce zgubula swoj gorset i swiecila golizna :D dlatego moja suknia jest jednoczesciowa z "fartuszkiem".

A co do akrobatyki w ubikacji - niestety tez slyszalam ze trzeba sie niezle nagimnastykowac :)

Za 11 dni bede znała to z autopsji :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1127 dnia: 5 Września 2006, 14:26 »
Cytat: "Antalis"
Mam manie i wiecznie mi sie wydaje ze strace gorset

dobrze dobrany gorset nie ma prawa "sie zgubić" :) takie moje zdanie...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1128 dnia: 5 Września 2006, 14:26 »
No a reszte miala tradycyjnie przy naszych Stargardzkich zabytkach, ktore juz mi sie srednio podobaly

Jesli chodzi o "Nasze" zabytki to mi sie one  nie podobaja.A tymbardziej zdjecia przy nich. W stargardzie nie ma ładnego parku by zrobic sobie fotki.
A co do Werandy to hm.. nie wiem czemu ale tez mam jakies mieszane uczucia.

I jeeszcze jedno cafe plener po weselu czy w trakcie??
Nie wiem czemu ale jestem ciekawa :) Moze dlatego ze to samo miasto.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1129 dnia: 5 Września 2006, 14:53 »
Ale powiem Wam ze zbierajac doswiadzenia wieluu znajomych, ich znajomych itp. Najlepsze sa podobno buty z materiału lub satyny! Same złe doswiadczenia ze skórzanymi- no i wydawac na buty na 1 raz 300 zeta to po cholere! Podobno te satynowe sa wygodniejsze itp., lepiej sie dopasowuja no i sa tansze! no bron boze nie mówie ze 60 zeta- ale tak 150!
Moja kiecka bedzie jednoczęsciowa i podobno tez nie ma prawa sie zsunac ja jednak chyba powtarzam chyba bo to wsz wyjdzie w praniu zasekuruje sie szelka na szyję!
A jutro ruszam na mierzenie mojej kiecunii- ach doczekac sie nie moge!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1130 dnia: 5 Września 2006, 14:59 »
Hejka, Ja znalazlam sukienke z tego samego salonu co Aniutek ma wzor swojej ale ja bym chciala kupic a nie szyc i za niedlugo ide zobaczyc ile kasy bedzie kosztowac a na dole prezentuje ja i prosze o wasze zdanie

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1131 dnia: 5 Września 2006, 15:00 »
A jutro ruszam na mierzenie mojej kiecunii- ach doczekac sie nie moge!

niecierpliwie bedziemy czekać na relacje i na fotki :):):)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1132 dnia: 5 Września 2006, 15:06 »
anusiaa a ja ta sukienkewidziałam , widziałam , widziałam i w Bedzinie i u nas w DG! Powiem szczerze na żywo gorzej wygląda,niz na zdjęciu! Tzn moze dlatego ze ja nie lubie poprzypinanych kwiatków- wiesz co jak jutro bede to sprawdze ile kosztuje chcesz?????
Ewelina a u nas w Dg nie znajdziesz butów- ewentualnie Sosnowiec a Katowice to wiem,że sa na pewno bo byłam i widziałam!
a moja kiecka jest z kolekcji SPOSABELLI!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1133 dnia: 5 Września 2006, 15:07 »
ale zapomniałam dodac , ze ta kiecka jest sliczna- a byłaby juz bb sliczna gdyby nie ten kwiatek( ale to tlko ja tego nie lubie- inni jakos lubia) a fasonik tez fajny prosty i skromniutki!
Kurcze przez Lilkuś to ten akcent róózu unas zakróluje!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1134 dnia: 5 Września 2006, 15:11 »
na żywo gorzej wygląda,niz na zdjęciu!

jak kazda sukienka.. na zdjeciu zawsze na modelce... fajne tlo swiatlo... zwsze bedzie lepiej wygladala niz na wieszaku :) wiec nie ma sie co martwic.. trza przymierzyc i tyle  :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1135 dnia: 5 Września 2006, 15:12 »
wiesz co jak jutro bede to sprawdze ile kosztuje chcesz?????

jakbys mogla bylo by superancko bo ja nie mam kiedy isc nawet do tego salonu wiec bardzo Cie prosze zapytaj ile ona kosztuje :)  :)  :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #1136 dnia: 5 Września 2006, 15:14 »
anusiaaa śliczna suknia i ten delikatny, delikatny róż :) dla mnie super !

Kurcze przez Lilkuś to ten akcent róózu unas zakróluje

:P  :P  a prosze bardzo ;)  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1137 dnia: 5 Września 2006, 15:18 »
No ja naleze do Klubu Milosniczek Rozowego wiec ta sukienka to spelnienie moich marzen...nie mowie ze koniecznie ta i wlasnie ta ale bardzo mi sie podoba i ta w ktorej pojde do oltarza na pewno bedzie do niej podobna :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1138 dnia: 5 Września 2006, 15:22 »
Anusiaaa for you everything!!! :D Jasne,ze sprawdze nie ma najmniejszego problemu!
Kurde laski my to chyba wszystkie przycioramy do ślubu w róózowym- ja sie juz przekonałam( chociaz jak wiecie tez kocham róż) Lilkus no i Anusiaaa- bedzie fajowo!
No fakt kiecki na zdj. dużo ładniej wygladają moja tez- chociaz dokładnie takiej samej nie widziałam!
Gosiu(oosta) ale ja nie wiem gdzie by tam mógł byc hotel bo ta restauracja jest w blokach na Morcinka i gdzie oni by tam mogli hotel zrobic to nie wiem! No chyba ze to całkiem co innego!
a ola no duza chca za to wypozyczenie- taniej bys ja sobie rzeczywiscie uszyła!

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1139 dnia: 5 Września 2006, 16:50 »
Ufff! Przebrnęłam... całe 77 stron... aż mi oczy wyschły :) Teraz to już mogę oficjalnie dołączyć do wątku zniecierpliwionych Panien 2007  :jupi:  Oj, naprodukowałyście się dziewuszki sporo :)
Buziaki z Wrocławia