Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1049400 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kami
  • bywalec
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #1860 dnia: 14 Września 2006, 10:31 »
Witam kochane w kolejnym dniu.
Ja dopiero dotarłam do pracy i zaczynam robic sobie kawke.
Oosta na buszowanie po salonach wybiram sie tylko do chrzanowa i trzebini ale to tylko orientacyjnie żeby zobaczyć jak wogóle wygladam w sukni slubnej, a na takie juz konkretne to napewno zdecyduje sie na Kraków.
ewelinkaaa7, nic się nie martw - napewno wszystko sie ułozy tak jak chcecie
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1861 dnia: 14 Września 2006, 11:06 »
JA na bodboj salonów wybiore sie dopiero chyba okolo listopada, no chyba ze nie ytrzymam do tego czasu  :mrgreen:
Dzis znowu mialam koszmar ślubny, nie chce ich bo sie nie wysypiam :(

Anusia ja tez bym chciala zeby moj suwaczek pokazywal ze zostalo 7 m-cy ;)
Moj kuzyn bral w zeszlym roku slub i juz teraz mial rocznice, u kogos to blyskawicznie ten czas leci a u mnie? mozoli sie. Ale widziałam wpisa jednej dziewczyny z data slubu sierpien 2008, wiec niedlugo bedzie mozna spodziewac się wątku PANNY MłODE 2008!!! :) :) :)
[/url]

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #1862 dnia: 14 Września 2006, 11:08 »
pomozcie mi w wyborze please ;) looknijcie na temat... zaspiewac mezowi na weselu  :mrgreen:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1863 dnia: 14 Września 2006, 11:41 »
Ach znowu sie rozpisałyscie- a ja juz chyba nie mam o czym! I raczej definytywnie pożegnam sie z Wami!
Wasza radość mnie jeszcze gorzej dobija! Mój zły nastrój nie mija! i jeszcze sie wsciekłam na mojego W. Który nie moze sie dogadac z zespołem bo 2-giej płyty nadal nie ma a on zamniast jechac i umówic sie na podpisanie umowy i zobaczenie ich na próbie to NIE! ( panele sobie u babci układa) Powiedz ,ze ja potem nie bede sama szukac tego ( chociaz ja wsz szukam sama) i do konca tyg ma to byc załatwione! Bo potem ziostaniemy z niczym!ahh i do tego z mama sie nie możemy dogadac ahh!

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1864 dnia: 14 Września 2006, 11:47 »
Aniutek83 :) eh Aniutek... wez sie w garsc... chyba dobrze ze pomaga babci... do slubu macie jeszcze czas... jak poczytasz forum zobaczysz ze chopy to juz tak maja z reguly ze im sie nie chce zalatwiac nic...
GOD... sa inne problemy .. wazniejsze... jestescie zdrowi, macie za co zjesc... pobieracie sie...  :mrgreen:
a Ty tu ze on sie nie interesuje (taj jak 90% nareczonych lasek na tym forum) tylko panele uklada babci ....
Wez sie w garsc... przeciez nie jest zle.... staraj sie znalezc dobre strony...

Cytat: "Aniutek83"
I raczej definytywnie pożegnam sie z Wami!

ehhh.... zrobisz jak chcesz... ale sobie przemysl wszystko... bo co ma forum do Twojego nastroju... my raczej staramy Ci sie pomoc a Ty z takimi tekstami  :?

No TYLE :)

eeee zaglodnijcie do tematu   zaspiewac swojemu na slubie i mi pomozci please :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1865 dnia: 14 Września 2006, 11:53 »
Cytat: "szajo"
eeee zaglodnijcie do tematu zaspiewac swojemu na slubie i mi pomozci please

Juz zagladnelam i nie mam zadnego pomysla :( brak weny dzis :(

Aniutek83, przestan gadac takie farmazony bo mnie zaczyna mdlic troche, nie ma uzalania sie nad soba, kazdy ma jakies problemy ale wlasnie to forum jest po to zeby sie od nich troche oderwac, zapomniec.
Wiec nie fandzol mi tu ze jest tak zle i nie dobrze bo nie znasz historii kazdej z nas..pewnie Zdazaly nam sie o wiele gorsze rzeczy niz facet ukladajacy panele czy brak umowy z zespolem :(

I mam nadzieje ze sie obrazisz na mnie ze tak ostro pojechalam ale nie moge zniesc takiego gadania :evil:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1866 dnia: 14 Września 2006, 11:53 »
Aniutek dziś podaję Ci łapkę... :cry:

Mam dołka... pisałam już dziś o tym ale nikt tego chyba nie czytał, szkoda....

Ja z kolei za nic nie mogę dogadać się z tatą ... Krytykuje wszystkie nasze przygotowania (fotograf, zespół, sukienka, samochód). Mam wrażenie że najważniejsza jest siostra i to żeby w końcu zaszła w ciążę bo się nie mogą doczekać wnuków (dopiero wtedy będzie cyrk - wtedy mogę zniknąć i nikt tego nie zuważy w domu)

Ehhhh.... szkoda gadać... płakałam całą noc i chyba wiecie jak wyglądam. A do tego dziś jest dla mnie ważny dzień....

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1867 dnia: 14 Września 2006, 11:55 »
Pewnie zaraz i mnie anusiaaa opieprzy ....

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1868 dnia: 14 Września 2006, 11:57 »
Aniutek Czesem mozna byc zmeczonym wszystkim, przygotowaniami, sukienkami, umowami. U mnie teraz nic sie nie dzieje, nic nie idzie do przodu, stoje w miejscu z kazdą sprawą a wąłsciwie nic dalej nie załatwiam bo narazie nie mam co, za wczesnie uważam.
Może zrób sobie mała przerwę, odpocznij, niech te mysli ie krążą wokól tylko weasela, bo faktycznie mozna zbzikować. Ja mam jakies sny ślubne, ktore tylko mnie mecza. Ale nie zapominaj o nas, zagladaj, dziel sie z nami swoimi spostrzeżeniami. A z kochanym napewno sie dogadasz, tak samo z mama, tylko na wszystko trzeba troszke czasu   :przytul:
[/url]

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1869 dnia: 14 Września 2006, 11:57 »
Ania nie moge ty tez...chyba sie zaraz porycze jak bedzie tu tak smutno :?

Ja tez mialam takie problemy ze brat wazniejszy ode mnie, wnuczek tez ale teraz jak mam Grzesia to mam to gleboko w d**** i nie przejmuje sie tym, i ty tez nie powinnas, trza byc twardym a nie mietkim :)
To jest Wasze wesele i zrobicie je tak jak chcecie a jak komus czytaj. tacie sie nie podoba to trudno, najwazniejsze ze ma sie podobac tobie i goscia i przestance sie juz mazgaic :evil:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1870 dnia: 14 Września 2006, 11:58 »
a ja mam w ogole najwiekszy problem bo nie wiem co zaspiewac... anusiaaa, dzieki ze tam zagladnelas ;)

AndziaK najlepszego z okazji urodzinek  :mrgreen:   :serce:

ejjj no nie smuccie sie wszystko sie ulozy...

AndziaK ehhh zle nie miec wsparcia od bliskich.. przykro mi z tego powodu... ale masz nas  :mrgreen:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1871 dnia: 14 Września 2006, 12:00 »
cafe popieram............. :D

napisze (chyba) ;) ostatni raz... please Zagladniejcie do awku "zaspiewac mezeowi na weselu" :) chce sobie utorki przesluchac zaraz po powrocie.. a narazie nie mam pomyslow  :mrgreen:

i niech od tego postu radosc zawita TU  :mrgreen:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1872 dnia: 14 Września 2006, 12:01 »
ooooo AndziaK ja ci opierniczam a ty masz urodzinki faktycznie :oops: wstyd mi :oops: Nie smutaskuj sie :oops:  :oops:  :oops:

Idzie misio, idzie konik, malpka, piesek no i slonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami. Bo to dzien radosny wielce - masz juz jeden roczek wiecej!  :bukiet:    :serce:

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1873 dnia: 14 Września 2006, 12:02 »
AndziaK   :pijaki: STOOOO LAAAT!
Dla Ciebie  :bukiet:     :mrgreen:

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #1874 dnia: 14 Września 2006, 12:03 »
Szajo czy to jest temat: nie lubie dawac prezentów??? Bo ja nie widze : zaspiewc mezowi na weselu :(
[/url]

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1875 dnia: 14 Września 2006, 12:06 »
hehe temat na forum :) nie na blogu

jest w kategorii muzyka na weselu... jeden z pierwszych...  :mrgreen:  bo caly czas tam pisze ;)

a na bloga chyba nie dam... bo moj B chyba go czyta  :mrgreen:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1876 dnia: 14 Września 2006, 12:07 »
Dziewczynki dziękuję Wam za życzenia za wszystkie te słowa otuchy :oops: , aż sie poryczałam ze zwruszenia  :cry:  :serce:

A co do tego że lepiej się nie przejmować to raczej się nie uda. Tata często "rozmawia" ze mną na temat naszych "widzi mi się", czyli mówi że mu sie to i tamto nie podoba. Nawet ma pretensje że chcę kupic a nie wypożyczyć suknię (ja sobie płace sama za ubranie) i jak tu cieszyć się z roczku więcej???

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1877 dnia: 14 Września 2006, 12:11 »
Cytat: "AndziaK"
Tata często "rozmawia" ze mną na temat naszych "widzi mi się", czyli mówi że mu sie to i tamto nie podoba. Nawet ma pretensje że chcę kupic a nie wypożyczyć suknię (ja sobie płace sama za ubranie) i jak tu cieszyć się z roczku więcej???

tez nie mam dobrego kontaktu z wapniakami  :|  mam nadzieje ze sie czepiac mnie nie beda... bo juz i tak mam prawie wszystko zaklepane  8)
Zawsze jak mam z nimi gadac na zywo to nigdy nie powiem tego co naprawde chce  :mrgreen:
a teraz przez gg z anglii im wszystko wygarnelam  :mrgreen:  i jest dobrze  :mrgreen:
zycze Ci zeby rodzice (czy to tylko tata) poszli po rozum do glowy i zrozumieli ze maja cudowna i madra corke...
:)
chyba nie za ostro napisalam.. jak tak to przepraszam  :mrgreen:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1878 dnia: 14 Września 2006, 12:15 »
ja póki co...naarzie sie dogaduje, ale u mnei tez, jezli są spięcia to z tatą głównie - bo mamy podbne charkerty, zadne nie ustapi - a moj tatko ma zawsze wiele ale do wszystkiego.... :( No ale poki co jest oki..
A co do mamy to przeraża mnei jej chęc zaangażownaia sie we wsyztsko - miłe to jest owszem, ale ona ma juz wizje mojej sukienki..a nie chc esie awanturowac o to jak mam wyglądac - ale tu chyba moje zdnaie jest najwazniejsze i to w cyzm sie bed edobrze czuła..będzie moim wyborem!! :)

Poza tmy u mnei równeiż teraz pierszenstywo ma siostra..już po slubie (last year) ale teraz spodziewa się dzidizusia, więc wyobrażacie co sie dzieje - pierwszy wnuczek..:)

Ale jak narazie jestem w sumei zadowolona :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1879 dnia: 14 Września 2006, 12:16 »
achhh no to Andzia K- mamy dziś kLUB SMUTASÓW! ahhh to nawet nie chodzi o to ,ze pomaga babci tylko , ze robi toprzez 2 godz przez tydzien ( jakby nie mógł tego robic 2 całe dni)apozostały czas siedzi i nie robi nic( bo jest na L4) zamiast dach zrywac itp.
ahhh czassami normaknie wszystko mnie wkurza! M9ze do jutra mi przejdzie co myślicie?A moja mama tez krytyuje kazdy mój pomysł i wszystko( moze dlatego ze nie przepada za moim W.)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1880 dnia: 14 Września 2006, 12:18 »
ANDZIU KOCHANA PRZYJMIJ NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA ODE MNIE! :serce:   :bukiet:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1881 dnia: 14 Września 2006, 12:19 »
AndziaK , Anutek - bo jak tam się do was wybiore i spuszcze lanie to!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze się tu nie poddawać czarnym myslą!!!!!
i wprowadzam totalny zakaz opuszczania tego topicu :)

:serce:

A tak serio - dziewczyny, każda z nas miewa leszpe i gorsze dni, czasem tygodnie...ale ptrzerwamy - a my kobiekti jestesmy po to żeby wspierac się w łansie w takich chwilach !! :id_juz:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1882 dnia: 14 Września 2006, 12:20 »
achhh ale jednak z wami jest tak dobrze,ze bytłoby mi chyba bbb smutno( jeszcze gorzej smutno niz mi jest) gdybym Was opuściła!
anusiaaa moja kochana bojowa kobita umie mnie postawić do pionu!

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1883 dnia: 14 Września 2006, 12:27 »
Szajo bede miala chwile to zobacze ten watek o twoim spiewaniu

Aniutek nie wiem co masz za klopoty, moge pomoc jedynie dobrym slowem, nie mniej jendak wspolczuje ci tych klopotow

Fatalny dzien........ :?

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1884 dnia: 14 Września 2006, 12:27 »
Ja i mój tata mamy identyczne charaktery, ja nie zawsze jestem miła i tak to się kręci. Wiem jedno od zaręczyn mojej siostry tak się porąbało, ale to bardzo długa historia, więc nie będę tu pisać. W każdym razie od tamtego czasu mogłabym już nieistnieć (siostra jest 2 lata młodsza a ślub był w kwietniu tego roku).
Trudno może jak się wyprowadzę to zrozumieją że nie robiłam niczego w złości tylko chciałam im pokazać że ja tez istnieję :(

Szajo nie mogę tego znaleźć. Podaj linka, to może coś pomogę...

Offline szajo

• maniak

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1886 dnia: 14 Września 2006, 12:33 »
AndziaK, wszystkiego najlepsze z okazji urodzinek...

Aniutek83, dobrze, że postanowiłaś jeszcze z nami pobyć :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1887 dnia: 14 Września 2006, 12:42 »
szajo śpiewaj !!!! A co do tego co, to już od Ciebie zalezy. Może macie jakąś "swoją" piosenkę?

Mój R. kiedyś nawet wprost powiedział żebym mu na weselu cos zaśpiewała, mimo że on jest po muzycznej, a ja nie i głos mam średni (tzn chodziłam do muzycznej przez 3 miesiące).

Dasz rade tym bardziej że śpiewasz :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #1888 dnia: 14 Września 2006, 12:43 »
Aniutek...masz szczescie że humorek ci sie poprawia bo normalnie już myslalam że jak wóce wsiąde w autobus i chcac nie chca odnajde cie w tej DG a wtedy...oj... po tyłku byś musiała dostać troche. hihi, niom a takj calkiem powaznie to fajnie że ci już humorek wraca, a jak czasem dopada cie złość i znudzenie to nie przejmuj sie bo na pewno my wszystkie tak mamy. wtedy trzeba sie wyzalić, wygadać, i od razu lepiej. w końcu po to tu jestesmy !!

Andziu wszystkiego najlepszego!!!!

i jeszcze cos z bierzacych info to wczoraj bylismy u księdza i milo pogadaliśmy. zjawimy sie tam nastepnym razem dopiero w okolicach swiat wielkanocnych bo wczesniej zwyczajnie nie ma sensu.
potem szukalismy gościa od orkiestry ale kurcze...telefonu całymi dniami nie odbiera, w mieszkaniu nikt nie otwiera...no dziwne. mam nadzieje że dziś M uda sie jakos do niego dodzwonić b to juz pora by miec orkiestre.hmm a tak poza tym to u nas zastój przygotowań. niewiele sie dzieje.

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #1889 dnia: 14 Września 2006, 12:44 »
Cytat: "AndziaK"
Dasz rade tym bardziej że śpiewasz

ja nie powiedzialam ze spiewam  :mrgreen:  glos mam slaby...
a on jest na akademii muzycznej.. ale co tam bedzie smiesznie  :mrgreen:
czekam na propozycje w tamtym watku  8)