sarmaxarica wiem, że przy drażliwym każdemu pomaga co innego, ale tribux to mi nigdy nie podchodził...
duspathalin naprawdę działa...rozluźnia...ja go zazwyczaj biorę na dyżurach albo na wyjazdach, bo wtedy mnie dopada
po ciąży moje problemy z jelitami znowu się wycofały, ale kilka razy (ewidentnie po stresowej sytuacji) musiałam zażyć...
no i niestety, ale te leki które działają zazwyczaj są na receptę [/color]
Wczoraj przegapiłam Twoją wiadomość.Bardzo dziękuję za radę,bo Duspatalin i mi pomógł!W szoku jestem,jak szybko,bo tak,jak pisałam,Tribux pomaga ale dopiero po kilku dniach.Będę musiała poprosić rodzinną,aby wypisała mi receptę i na zapas sobie wykupię.
Nawet nie wiesz,jak Ci zazdroszczę,że po porodzie znacznie uspokoiło się u Ciebie.U mnie też było nie najgorzej,ale od połowy połogu do teraz mąż i jego rodzina bardzo starają się podnosić mi ciśnienie,więc różnie bywa z moimi jelitami...

Choć tym razem głównym winowajcą był raczej rosół.
Justyś,po maratonie po aptekach w centrum miasta w końcu jedna,młoda farmaceutka zlitowała się i wypisała receptę

w jednej z pierwszych aptek babka,jak tylko usłyszała prośbę o ten lek,zrobiła wielkie oczy i powiedzmy,że wyprosiła z apteki