Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Co za paskudne zachowanie tego idioty  :-\ Ale za to reakcja dzieci godna pochwały :)
Buziaczki, i jakby mnie już nie było... Udanego sylwestra i startu w 2009 roku :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
i dotarłam do siebie  :D

:-* :-* :-* wtorkowe

wczorajszy dzień pokazał nam, ze naprawdę różni sa ludzie...a wiece ze ja ten napad noc wcześniej wyśniłam...jak mama opowiadała to wszystko pokrywało sie z moim snem. Najgorsze jest to, ze mama miała klucze do domku. Tego nie odzyskała a zamek wymienia jutro. ale sie bałam spac w nocy  :o nawet światła nie zgasiłam o 6 wstałam z przerażeniem ze zasnęłam  jak tez i spokojem, ze nikt obcy nie wlazł do domu...ale czeka mnie kolejna noc z ta świadomością  :-\ dobrze, ze M. u mnie zostanie  ::) :)

justyś mama tak sie wzruszyła, ze o cukierkach zapomniała, nistety jak jej przypomniałam dzici juz nie było w zasięgu  :oops:

lovelusia mamie to juz sie przytrafiło 2 raz w ciągu 1.5 roku  :-\ ale ma pecha Za pierwszym razem tez nic nie odzyskała.

Wiecie, tam sa kamery i co z tego jak nie ma żadnego z nich pożytku  ::)nie kapuje po co miasto kase wydaje na sprzęt jak jest do bani i nic nie widac co dzieje sie na ulicy...gr....

a jakie plany macie kochane na jutro  ??? ;)

my idziemy do przyjaciół. Dzis robiliśmy wielkie zakupy paluszki, chipsy orzeszki alkohol... hihi mieliśmy uczyć się robić sałatkę ale wyszło że PM mama ja zrobi bo nam czasu zabrakło. jutro będę wojować z sernikiem i krokietami, dlatego tez nie wiem czy zajrzę na forum a o 18  :disco: tylko tez lipnie, bo M. dowalili 2 zmianę, moze załatwi z kolega zastępstwo i zwolni sie z 2 godzin pracy. hm...Czuje sie oszukana. I pewnie M. tez nie za dobrze z tym, bo w wigilie miał 2...okres przed świąteczny także 2 a teraz w tym tygodniu dali mi znowu 2. A miał mieć sylwestra w zamian za wigilie a co wyszła  ??? du*a

dziekuje za wszystkie komplementy i fajnie słyszeć ze torebka sie podoba  :D :D :D oj, mi też, oj bardzo....hehe  ;) fajnie, ze jesteście  :-* :-* :-*

teraz lece przygotowac cos na kolację a później jak zdążę będzie opowieść świąteczna werki  :D :D :D 

Offline margolka

• Chuck Norris
Wercia jeszcze mi zostało tylko kilka stron do przeczytania u Ciebie  :D :D :D

A póki co...

Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego Roku.

I oczywiście cudownej nocy Sylwestrowej!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi w potrzebie. Najlepsze życzenia noworoczne przesyła Paula
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
iwonko, madziu, paula, agatko dziękuje za życzenia noworoczne  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

oj...ale mi wstyd  :oops: obiecałam wam świateczna opowieść i nie zdążyłam napisać  :'( a dzis na pewno juz tego nie zrobię.... wybaczycie  ??? :)

:szczeka: jaka dzis piękna liczba na moim suwaczku  :Serduszka:  równe

:serce: 500 dni do naszego ślubu :serce:

ja zaczynam wierzyć co raz bardziej, ze data naszego ślubu jest nam pisana przez gwiazdy, bo akurat  dziś w nocy, w punkt 24:00 kiedy to Michał mnie po raz pierwszy pocałował, kiedy zadziałała prawdziwa magia a nad nami był Anioł i 500 dni zmieni sie w  :Zakochany:                                          
 :Serduszka: 499 dni do naszego ślubu :Serduszka:

jestem przeszczęśliwa  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
« Ostatnia zmiana: 31 Grudnia 2008, 13:03 wysłana przez werka23 »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
gratulacje  :)

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Szczęśliwego Nowego 2009 Roku
 :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

ooo już tylko 500 dni :skacza:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu co do tych kamer to to jest tylko bzdura i tyle. Kiedyś miałam sytuacje z moim A, ze jechalismy do mojej siostry. Wiezlismy jej, jak to w rodzinie, salatke, ogorki, sledzie i takie inne pierdolki, bo akurat mama to wszystko robiła. To chyba bylo przed swietami. No to siostra poprosila Nas zebysmy kupili pielkuszki dla dzieci. Poszlismy wiec do sklepu. Pieluszek tych co ona potrzebowala, nie bylo, wiec wychodzimy bocznym wejsciem. Wszystkie te wyroby mielismy w plecaku. Ochroniarz nas zatrzymal. Przeszukal nam plecak. Kazal pokazac rachunek, nie mielismy no i tlumaczymy mu ze to nasze wyroby, jak moze byc salatka w sloiku po ogorkach? (Jeszcze naklejka byla...) Oni na to ze musimy za wszystko zaplacic. No to My im ze przeciez macie monitoring, to sobie zobaczcie ze nic nie kradlismy. Dowiedzielismy sie ze monitoring nie jest do tego. Slaby bez sens ;D Jak to sie skonczylo? Musielismny zaplacic za wszystko. Mimo, ze w sloiku po ogorkach byla salatka, musielismy zaplacic za ogorki itd.

Werciu moj Kotek tez pracuje dzis, do 20 :( A jako ze my nie idziemy nigdzie, to bede siedziala sama caly dzien w domu, ehh... Ale wiekszosc ludzi tak teraz sie meczy. Jak bylismy na ostatnim sylwestrze, to ludzie po polnocy popadali jak muchy, mimo ze praktycznie nic nie pili. dlaczego? dopadlo ich caloroczne przemeczenie heh...

Gratuluje takiej wspanialej liczby na suwaczku! :)  :-* :-* :-* To piekne ze poza sylwestrem mozecie tez przezywac inne swieto, wlasne :) Wszystkiego najlepszego!!! :)  :-* :-* :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Szczęśliwego Nowego 2009 Roku

Offline werka23

• Chuck Norris
haniu, madziu, justyś paula dziękuję  :-* :-* :-*

kochane, pewnie mnie już dzis nie będzie wiec, zycze

udanej zabawy sylwestrowej  :!: :!: :!: i wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2009 :!:
« Ostatnia zmiana: 31 Grudnia 2008, 17:13 wysłana przez werka23 »

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
Szczęsliwego Nowego Roku i szampanskiego Sylwestra :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Buziaki Noworoczne!  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello: :hello: :hello: W Nowym Roku 2009  :!:

madziu, akayu  :-* :-* :-* dla was i dziękuję   :-*

A ja nadal jestem przeszczęślia...Jest cudownie  :Serduszka: tak patrze na swoj suwaczek to uwierzyć nie mogę, 499 dni  :o kiedy to zleciało  ??? :D jeszcze mogłabym powiedzieć "wczoraj" było prawie 700  :D

hm...niedawno z łóżeczka z M. sie podnieśliśmy a balowaliśmy do po 5  ;D heh...nio ja zaliczyłam porcelanę, wino i szampan  :Naciaga: nou żołądek nie wytrzymał  :D zgubiliśmy wspólnymi siłami pokrowiec do aparatu...ale ludzie to są.... mówię wam minuta i już go nie było...odeszliśmy moze 20 metrów jak połapaliśmy sie że nam spadł i już go nie było  ::)

były tez tańce, hihi ja w końcu bawiłam się z futryną  ;D bo chciałam trochę sie powyginać...były tez losy...ja i M. wylosowaliśmy świnkę ponoć wróży to kasę  ;D ;D ;D a wiec będzie maiorka na weselicho  ;D ale co było o 24 to innym razem opowiem  ;)

miłego wieczorku noworocznego

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu cieszę się że bawiłaś się dobrze! Szkoda tego pokrowca ale co tam, najważniejsze że aparat jest cały :)
To czekamy na opowieść z północy, ze Świąt i jeszcze miałaś nam dokończyć Waszą historię.....  ::)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no to super ze sylwester udany  ;D :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
No nareszcie nadrobiłam  ;D Mam nadzieję, ze teraz bede już czestym gosciem u Ciebie  :)

Wercia oj Wercia jaki Ty masz dar do pisania! Wiele dziewczyn Ci to pisało - ale i ja napiszę - pieknie, opisujesz uczucia  :Serduszka: Jak Ciebie czytam, to bardzo sie wzruszam  :Wzruszony:

Z niecierpliwością czekam na kolejną z Twoich opowieści!

Buziaki :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 1 Stycznia 2009, 19:50 wysłana przez margolka »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Super że udał się Wam sylwester  :pijaki: :cancan: masz jakies fotki z tą futryną  ;D ??
Kochana nie zapomnij jeszcze o wigilii napisać  :D

Morgan
  • Gość
Wercia jak się cieszę, że Ty taka szczęśliwa i że Sylwester się udał!!! :)) Pokazuj teraz kochana Nam fotki :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Tak, tak  :D Czekamy na fotki i na opowieść  ;D

Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* werciu

Z tego co czytam to też popiłaś w sylwestra, jak ja, bardzo dobrze  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-*zostawiam
Werka super ze sylwek był udany...czekam na foteczki z imprezki ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
niezla imprezka musiala byc :) heh dobry poczatek Nowego Roku  ;D

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
nio i jestem u siebie  :D

madziu nieciekawa sprawa z ta przygodą w sklepie  :Kill: oj, ja to bym juz gotowała sie  :przytul: hm...ale my tez w sklepie mieliśmy numer w tamtym roku. Michał położył saszetkę na wielkiej zgrzewie z napojami i nim sie obejrzał, juz jej nie było...ktoś ją gwizdnął za naszymi plecami jak zgrzewkę wody braliśmy. Tam były pieniądze, dokumenty, dobrze ze nie kluczyki do samochodu... najgorsze było to, ze saszetkę dostał w prezencie od rodziców na 24 urodziny, a portfel ode mnie. buu....w sklepie były kamery a magle sie okazało ze nie działają, znaczy się nie nagrywają... Ba wszyscy kręcili byle byśmy do filmu nie dotarli. Jesteśmy prawie pewni ze gwizdnął ja ktoś z pracowników. a co ciekawe  dokumentów szukaliśmy w koło sklepu, nic... A o dziwo następnego dnia ktoś znalazł przy sklepie dokumenty. Tego dnia mieliśmy jechać nad jezioro. Znajomi juz tam byli i na nas czekali. grrr....kolejne 2 godziny spędziliśmy na komisariacie i dali nam poświadczenie ze dokumenty zostały skradzione by móc tylko z miasta wyjechać...porażka  :-\

hm....  forumki ale nazbierało mi sie zaległości  :o ojoj.... nic tylko pisać... :D  wytrzymajcie  :blagam: :blagam: :blagam: jeszcze troszeczkę  :-*

agatko oj...jak milutko to usłyszeć, dziękuje  :-* :-* :-* podziałało mobilizująco  :D

co do fotek z sylwestra, nio zdjęcia z futryna nie ma  :P :P :P a to dlatego, ze fotki robiłam tylko ja...i dzięki temu coś jest, chociaż kilka...a kiedy była futryna i drzwi to o cykaniu juz nie myślałam...hehe ale powiem wam ze dobry to partner  :D jak sie złapiesz to juz trzyma  :lol: :lol: :lol:

paula było super, ale mam nadzieje ze cały rok z bolącym brzuszkiem i ściskaniem porcelany nie będzie  :D 

:-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
u nas na sylwka to moj N. ze statywem tanczyl :P

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe justynko85 musiało to fajnie wyglądać  :D :D :D

Offline werka23

• Chuck Norris
wkleję fotki z przygotowań do wielkiego bum  ;D ;D ;D

po długim zastanawianiu sie i zrobieniu rewolucji w pokoju wyszło tak

a to fryzurka  :D

zła jestem, bo okazało sie ze wszystkie moje czarne staniki nadają sie do kosza  ::) i musem był brązowy...gr....

« Ostatnia zmiana: 3 Stycznia 2009, 01:35 wysłana przez werka23 »

Offline margolka

• Chuck Norris
Wercia to widzę, że poszalałaś w Sylwestra hihi  ;D Ale to dobrze  :D Jak mawia moja mama, młodość ma swoje prawa  ;)  ;) ;)
Super foteczki  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
i super wyglądałaś  :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ale laska  ::) ::) 8) 8) :o :o :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Widzę że nie ja jedna miałam taką przygodę w sklepie, ehh... I jak tu nie tracić nerwów na takich ludzi...
Ale  najważniejsze że już po wszystkim :)

Super wyglądałaś :) A stanikiem nie miałaś po co się przejmować ;)

Buziaczki!  :-* :-* :-*