Werciu dobrze że ci się nic nie stało!

nigdy więcej tak nie rób!
Hehe, ja jak kiedyś przypadkiem zasnęłam z tabletką do połowy wyssaną, to obudziłam się... Z tą niewyssaną połówką w buzi
Co do @: Hmm. Powiem tak. Wiem że to nie polecane jest bo niby rozregulowuje potem organizm, ale ja jak jechałam kiedyś na wycieczkę ze szkoły do Hiszpanii, to akurat mi w te dni wypadała @. Nie mogłam na to pozwolić, bo ja miałam wtedy tak bolesne @, że karetka, pogotowie to była normalka. No i poszłam do lekarza po tabletki. Tylko że byłam u niego niecały miesiąc przed, i powiedział mi że już i tak bardzo późno przyszłam. Więc nie wiem kochana czy nie jest już za późno na to by @ przesunąć. Najlepiej idź do lekarza i niech on Ci doradzi.
Aha, zapomniałam jeszcze dodać że brałam te tabletki dwa miesiące, i potem przestałam je brać. Już nie miałam od tamtej pory tak bardzo bolących @, i były one bardziej regularne... Więc ja mam jakiś krzywy organizm, bo mi zamiast rozregulować, to uregulowały tablety @

Ja to się cieszę, że moi rodzice z rodzicami A. znali się, zanim my byliśmy razem... W sumie to gdyby nie ich znajomośc, to pewnie my byśmy się nigdy nie poznali

Ale popieram tym razem rodziców M. - spotkanie przed ślubem to bardzo dobry pomysł.
Buziaczki!