Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359985 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Przyszła mi myśl, że może mama po prostu boi się tego, że oni są parą a ona jest sama... ?
Super, ze się tak przygotowują do tego spotkania ;D To sprawia, że to jest jakby święto ;D
Gratuluję 10 dni do ślubu i 200 dni od zaręczyn - ale fajnie się złożyło, dwa święta w jednym dniu ;D Kurcze, jutro już będzie tylko jedna cyferka - 9 dni ;D
Świąteczne przeczucie musiało być wspaniałe... :) Ja też przeżywałam tak pierwszą wigilię u mnie w domu z A. Chociaż to były minuty, bo było to trochę dziwne... Moi rodzice nie pozwolili A. przyjsc do mnie na kolację i mielismy isc do niego, bo jego rodzice czekali specjalnie na mnie ;) No i A. stwierdzil ze poczeka pod blokiem bo nie moze sie doczekac, i wszedl do mnie na górę złożyć rodzicom życzenia. A wtedy tatę oświeciło: "Rozbieraj się, siadaj". I został z nami na wigilii... Gdy usłyszałam słowa ojca, to moje odczucia tez były inne niż zawsze :)
No, ale kurcze ja znowu się rozpisuję ;) Hihi Werciu Twoje odliczanko zostawiam czytam sobie na początku, a odpisywanie zostawiam na sam koniec, bo wiem że zawsze najwiecej tu piszę ;D ;D ;D
Jednak nasza kobieca intuicja nie zawodzi ;D
Sen też świetnie zinterpretowałaś.. Ja to bym pewnie pomyślała, że mi ktoś umrze. Hm, ja zawsze jak mam dziwne sny to o tym myślę, już chyba z przyzwyczajenia.
Werciu ja zaglądam, tylko tyle pisze i piszę, że mi schodzi godzina hihi ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 madziu:-*
fasolku   :-*

próbuje sie uczyc tych głu**ch słowek... nic mi nie wchodzi do tej głowy  :glowa_w_mur:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werciu, na mnie czeka opracowanie 40 scenek z relacjonowania wydarzeń z  angielskiego... I mam na to... Aż dzisiejszy dzień, bo A. od jutra ma wolne, o czym się właśnie dowiedziałam :skacza:

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu to współczuję, ja bym chyba strzeliła baranka o ścianę... ale ty dobra jesteś z angola  :-* :-* a ja chyba nie umiem sie uczyć gr.... kto powiedział, ze angielski jest prosty  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Eh, właśnie ja wcale aż taka dobra z tego angielskiego nie jestem. Lubię go, i w ogóle... Ale jak mam robić te zadanie, to mnie ciary przechodzą, za dużo tego.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Ja to bym pewnie pomyślała, że mi ktoś umrze
tez bym tak pomyslala, nie jestem dobra w te klocki interpretacyjne  ;D
ale fakt ze czasem miewam sny ktore wywołuja we mnie niepokoj
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Werka ja tez zagladam :) Czasami milo Ciebie sie po prostu tylko czyta :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ja mimo ze lubie angielski , to sie nie dziwie ze ci nie wchodzi do glowy na pare dni przed slubem tez miala bym z tym problem :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* zostawiam

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Werka...
 :-* :-* :-*
Namiary na figurkę na tort na prv :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Się witam i  :-* zostawiam

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
buziaczki na dobranoc  :-* :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Werciu, ja tam bym na pewno nie potrafiła się niczego nauczyć na tydzień przed ślubem ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
:ziew: ale jestem zmęczona, gdyby nie tableta do ssania juz dawno był spała  ::)

fasolku  :-*, madzulka83  :-*, myszko  :-*, justynko85  :-, olu  :-*, orleando  :-*, paula  :-*, akayu  :-*, madziu  :-* dziękuje, że do mnie zajrzałyście   :hopsa: mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam... od razu humorek lepszy  ;) ;)

a cos w ostatnich dniach ciężko mi rozmawia sie z M. Wychodzą sprzeczki o pierdoły. Często, to ja wybucham złością albo krzyczę ale ja sie stresuję ale M. niby nie denerwuje sie tym wielkim dniem, a poszło jak mnie odwoził o bzdurę. A wieczór był taki uroczy  :Serduszka: i poprosiłam M. by podjechać jutro lub w piątek do kwiaciarni, bo nie pamiętam czy zamówiłam kwiat we włosy i jakiego koloru. A on, ze mogę sie przejść, bo mam 10 minut od domu. No fakt, mam te 10 minut ale jutro mam iść zupełnie w inną część miasta a te 10 minut więcej to niezłe koło  :-\ A może mu już nie zależy na mnie... Nie... nie wkręcam sobie... Ale zaczynam sie bać tego ślubu; a jak zmieni sie na gorsze ??? Nigdy wcześniej nie było z podwiezieniem mnie gdzieś problemu a tu, szok... I sie popstrykaliśmy trochę, na szczęście tylko trochę  :-\

asiu, myszko dziękuje za namiary   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: M. również bardzo sie spodobały misie  :D

jej... nie straszcie z tym snem. Ja tam dobra w interpretowaniu nie jestem, ale jak mam sen który wiem, ze jest znaczący to właśnie taki wyraźny  :wink: nie wiem czy pamiętacie, jak śniłam i wyśniłam kradzież torebki mamy. Niestety już tak miewam, na szczęście czasem  ::)

a mama upiekła dzis pyszny serniczek  :hopsa: az nie mogłam się oprzeć. Muszę sie mniej obżerać, bo w dniu ślubu w suknie nie wejdę  :P :P a dzis mnóstwo słodyczy pożarłam  ::)
juro spotkanko a M. rodzice chca zrobić błogosławieństwo  :mdleje: oszalał ten świat... eh...

madziu jak tam wypracowanko ???  ;) Właśnie mi przypomniałaś, że mam do napisania prace po angielsku na ten zjazd  :mdleje: moze macie rację, że heh nie moge sie skupić przez ślub ale lepiej żebym mogła, bo bedzie ze mną kiepsko w ten weekend  :-\ A dziś pouczyłam sie do nie wiem której i zzzz...... padłam. Całe szczęście, ze nastawiłam sobie budzik w fonie, na wszelki wypadek jakbym sie zasiedziała. A troszke chyba weszło do tej puszki Ale szczęście drugie, to było dziś zastępstwo  ;D Nieszczęście, dzis bym miała to chyba za sobą a na poniedziałek znowu big powtórka, i ciekawe kiedy jak w weekend będę we wrocku a w poniedziałek sis przylatuje  :mdleje: Tylko podzielić sie na  trzy werki; tą zakuwająca i tą jako panna młoda i tą siedząca na forum, bo za wami strasznie tęsknię  :tak_smutne:

i tak wyszedł mi tasiemiec, prawie o niczym  :P

:-* na dobranoc

« Ostatnia zmiana: 5 Lutego 2009, 00:47 wysłana przez werka23 »

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Tylko 9 dni!
To juz z górki ..
Uwarzaj aby nie zamkneli Ci watku tak jak mi!
Po cywilnym wpadam a tu klóteczka na drzwiach chociaz na avatarku pisala inna data!
buziolki sle!

Offline werka23

• Chuck Norris
sylwiu buziaczki dla ciebie  :-* :-*

to prawda, szybko zleci zwaszcza ze czas napędzi wizyta siosytry, egzaminy  ;) ;) a styczeń, to chyba został mi skradziony  :brewki:

qurcze, ale lipa z tym zamknieciem... nio ja mam w temacie 15 maj ale hm... można temu jakoś zaradzić  ??? ;) nio nie chciałabym tu kłódeczki, jeszcze  ;D 

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
juz niedaleko,fajnie,bedzie wszystko dobrze,mysl pozytywnie bo zle myslenie nic dobrego nie daje a tylko bedziesz sie zamartwiac :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
werka, z reguły jak wychodzą tasiemce to właśnie o niczym ;D
A z angielski spoko- dasz radę :ok: To tylko się wydaje trudne, a w rzeczywistości takie strasznie nie jest... ;)
Co do snów, które się powtarzają- ja mam jeden nawracający: śni mi się, że jestem w zoo i patrzę a wszystkie zwierzaki są pozamykane w takich małych klatkach- następnego dnia ZAWSZE mam jakąś nieprzyjemną przygodę, a to złamałam rękę, a to ścięgna naderwałam itp itd.
Z kolei mój K ma nawracający sen o wojnie. Jak mu się śni wojna to następnego dnia jest tak chory, że nie jest w stanie wstać z łóżka bo ma temperaturę 40 stopni. Także nie jesteś sama :)
 :-* :-* :-* czwartkowe ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Witam Cie Werko ;D tak dawno u ciebie nie byłam...ale postaram sie to nadrobic ;)  :-* :-* :-* czwartkowe

Offline werka23

• Chuck Norris
dorotko witaj ponownie  :-* :-*

fasolku hehe czasem myslę, ze dobrze ze mamy takie sny  ;)

a ja byłam u fryzjera włoski podciąć  :D :D w sumie to nic specjalnego, tylko grzyweczkę mam znów na ukos

właśnie dzwonił M., że dzwonili z apartu i nie moga zrobić rzymskich cyfr miesiąca i muszą być arabskie  :-\ nio i pięknie... cały grawer będzie jednym ciągiem  :'(

oj... dopiero dotarłam do domku, cały dzień na mieście... padam... a tyle nauki jeszcze i zaraz spotkanko rodziców.... gr...

a chcecie niespodziankę  ??? ;D

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Werka oj przykro mi sie musisz myslec o nauce, jak wiadomo ze cala jestes pochlonieta slubem.... Mi na pewno nic by do glowy nie chcialo wejsc.  Ja mimo ze slub mam za 1.5 roku to czasami jak zaczne rozmyslac o tym dniu, to pozniej sie nie moge nad niczym skupic.

Super ze Twoja siostra bedzie z Toba!!!
Trzymam kciuki aby jutro wszystko pieknie wyszlo! Spotkanie na pewno sie uda. Blogoslawienstwo.... wrzuszajacy moment

Offline margolka

• Chuck Norris
Wercia chcemy niespodziankę, oczywiście że tak  ;D
Dzisiaj spotkanie rodziców - trzymam kciuki za Twoja mame  ;)
No i w ogólę zycze Wam miłego spotkania  :D
Buziaki  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuję agatko kciuki bardzo sie przydadzą  ;) ale mam stresa  :boje_sie: :boje_sie:

niespodzianka bedzie wieczorem.... teraz zbyt łapki mi sie trzesą  :-\

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ojej ile ja mam nadrabiania  :mdleje:
Kochana nie dziwie się że nie mozesz sie uczyć bo ja tez nie moge  ;D ;D ;D

Trzymam kciuki za spotkanko, napewno bedzie dobrze  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Werka, spokojnie, spotkanie na pewno się uda :D

A co to za niespodzianka?? ::) :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu-już tylko 9 dni... ! jeee.... :)

Bardzo jestem ciekawa Twojej sukni :)

trzymam kciuki za spotkanie rodziców i wcale się nie dziwię, że nie możesz się skupić na nauce.

ślę  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Właśnie mi się przypomniało co jeszcze miałam napisać!
Ja też zawsze zasypiam z tabletką do ssania w buzi - dlatego przestraszyłaś mnie tym, że Ci stanęła w gardle  ::)

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
czekamy z niecierpliwością na niespodziankę i relację ze spotkanka :D

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Werciu czekamy na niespodziankę  :Tuptup:
I jak spotkanie?
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline werka23

• Chuck Norris
spotkanie myślę, że sie udało... ogólnie pozytywnie ponoć było, bo z M. zmyliśmy sie po 20 minutach na tany hehe a jak wróciliśmy to wszyscy żyli  ;D ;D Mama mówi, ze pozytyw. Obgadali nas trochę  ;D
A wiecej opowiem później, bo muszę sie pouczyć. Och, oby nie było poprawki  ::) Ja nie wiem jak można sie uczyć, eh... tyle tematów i wrażeń. justys możemy sobie łapkę podać  ;)

agatko hehe ja tez kupę lat tak spałam i eh... mam na razie nauczkę  nunu... aga

a czas na niespodziankę

moja sukienusia - jeszcze będzie wykańczana  ;) ;)

:-* :-*