Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 374637 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie, że suknia już zamówiona :) nie ma co się upierać przy bieli... mi też lepiej było w ciemniejszych kolorach i stanęło w końcu na ivory :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Werka nie martw się porażką, szukanie pracy to nie taka prosta sprawa  ;)
dzieki justyś  :-* :-*

Mój mąż wysyła dziennie po 10 Cv a jak jedna osoba z tego się odezwie i zaprosi na rozmowe to jest sukces  ;)

:o :o :o :o oj... to ja muszę ćwiczyć cierpliwość...  justys a ja myślałam, ze składam aplikacje i mam chociaż rozmowę a w grudniu już pracuję....  niepoprawny optymizm  :hahahaha: :hahahaha:

wisniowa racja, ty tez nie miałaś białej  :szczeka: qurcze głowę dałabym sobie uciąć, że prawie kazda z was miała białą, do teraz oczywiście.... faktycznie na zdjęciach tego nie widać  8)

to widzę, ze wcale dużo nie wpłaciłam tej zaliczki  ;D ;D ;D 

dziewczyny a co teraz z dodatkami? jakoś nie wyobrażam sobie welonu ecure  :drapanie: czy pończoch.... a w ogóle są takie?

i teraz kwestia dekoracji.... zarzekałam sie, ze suknia będzie biała ale hm... nie jest i co z bukiem? omawiane dla przypomnienia
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=11875.3420

Offline werka23

• Chuck Norris
ale forum uzależnia  :D :D zamiast zrobic cokolwiek w domu to ja siedzę pije druga kawę rikore i wcinam chipsy.... ful zestaw

a nie mówiłam wam, w piątek byłam na pobieraniu krwi.... TSH, morfologia, magnez,  żelazo i cukier.... tak mi krew pobrano, ze czułam jak mi żyłe ciągnie....   :boje_sie: :boje_sie: masakra dzo dzis reka mnie boli hm... ciekawe jak wyniki  :drapanie:

justys a twój G. wysyła aplikacje w odpowiedzi na ogłoszenie czy jak? moze mogłabym czegoś sie poduczyć hehe

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Trzymam kciuki za wyniki! :)

A co do pracy... chyba faktycznie przesadziłaś z tym optymizmem :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja miałam welon w kolorze ivory więc pewnie i ecrue jest ;) pończochy też są w dwóch odcieniach :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jest jest :) ja miałam :)
w salonie sie klocilam ze ja chcialam ecru a daly mi bialy, dopiero jak porownałam to zobaczylam roznice :)
a ponczoch nie miałam wrrrrrrr mi sie nie podobaja
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
ufff.....to się uspokoiłam  :D :D

wisniowa wystraszyłam, sie ze nie ma ecure uff... :D :D

teraz muszę rozejrzeć się za butami, bo nawet czeka się na nie miesiąc  ::)

paula dobre.... w sumie to hm... wiem po sobie, czasem ciężko odróżnić biel od ecure... w maju gołe nogi... brr.... za zimno muszą być pończochy  :D :D :D

króliczku dziękuję, kciuki sie przydadzą  :-* :-* :-*

kochane priorytet.... bukiet... muszę dobrać kolorystykę i w końcu zabrał sie za robotę

ide obiad gotować buuu.... juz tak późno  : :o :o :o  przynajmniej wasze watki ponadrabiałam   :D :D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
A ja powiem dla odmiany ,że nigdy nawet nie marzyłam o białej sukni . Choć jestem brunetką i każdy mówił,że tylko biała i koniec to jednak jak włożyłam złotą to się zakochałam i koniec. W białej wyglądałam tak smutno ...
Ecru kochana to doskonały wybór i nie masz co sie zastanawiać.
Co do pończoch to miałam samonośne ecru i byłam zadowolona. Jednak po fakcie stwierdzam ,że szkoda kasy. Pończoszki były dosyć drogie i oczywiście wzięłam zapasową parę ...niewiadomo po co?? Przecież pod suknią i tak nie widać czy poleciało oczko ;). Welon miałam dopasowany kolorystycznie więc się nie martw na pewno wszystkie odcienie są.
A kolorystyka bukietu...hmmm do ecru pomarańcz , intensywna żółć...może być różny kolor ale intensywny tak aby nie zlał się z suknią .

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wercia wybrałas sliczną suknie i pasuje do twojej figorki

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

co za pogoda, szaro, pada brrr :mdleje: :mdleje:..... tylko spać zwłaszcza ze naturalnej kawusi nie piję ::)

haniu wow... to nie zaskoczyłaś... myślałam, ze kazda dziewczyna marzy o białej sukni  ;D ;D ale niespodzianka  :-* :-*
Co do pończoch to miałam samonośne ecru i byłam zadowolona. Jednak po fakcie stwierdzam ,że szkoda kasy. Pończoszki były dosyć drogie i oczywiście wzięłam zapasową parę ...niewiadomo po co?? Przecież pod suknią i tak nie widać czy poleciało oczko ;).
hm... w sumie słuszna uwaga  ;) ;) ja myślałam o pończochach na pas ale hm... przy zmiani takich hm... podartych pończoch potrzebowałabym kilka osób do pomocy.... ale wiesz z drugiej strony to spokojna głowe miałaś, ze wrazie co, druga para jest  ;D ;D ja na poprawiny będę miała także suknie ecure, tylko krótką, wiec może się przydadzą  8) hm... ale głupio na wesele i na poprawiny suknia w tym samym kolorze  :-\ dopiero teraz dotarło do mnie

dorotko, haniu dziękuję  :-* :-* :Daje_kwiatka:

co do bukietów hm.... ja chciałam róż z ecure i zonk  :(
moje propozycje ale co wy na to?

1.

2.

ewentualnie 3

4.

ja jestem zakochana po uszy w 1 ale czy on będzie pasować? i co teraz  ??? buuuu.....

Zmykam na śniadanko i za malowanie się biorę eh

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
ale ładne bukieciki :D najbardziej mi się podoba 2 i 3

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Bardzo ładne bukieciki :)

Offline werka23

• Chuck Norris
króliczku, dorotko hehe dzięki  :-* :-* :-* ja wiem, ze sa ładne bo kilka stron wcześniej debatowałyśmy nad nimi ale czy do sukni ecure będą pasować  ??? jak myślicie?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Właśnie taki delikatny róż to nie wiem, waham się. Natomiast chyba kolorystycznie najbardziej ostatni by pasował...  :drapanie:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Gratuluję wyboru sukni :) I składam życzonka spóźnione  :-* Myślę że bukiet nr 1 będzie się ładnie komponował z suknią

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mój G jest zalogowany na różnych stronkach z ofertami pracy i jak jest jakieś ogloszenie spełniające jego kryteria które odał to przysyłają maila że jest takie ogłoszenie i On wtedy wysyła tam CV  ;)

Jestem jak najabradziej za bukiecikiem nr 1 - myślę ze będzie pasował  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
olu dziękuję za życzonka  :-* :-* :-* i gratki  :Daje_kwiatka:

dzięki dziewczyny za opinię  :-* :-* :-* :-*

justys a czy mogłabyś mi podesłać na pv przykładowa taka stronkę , proszę dla twojego małza nie jestem konkurencja hehe

hm.... nie wiem czy to dobry pomysł ale hm.... wkleiłam te bukiety na suknie i wygląda to tak

1.

2.

3.

trzeba wziąć poprawkę na różnice w świetle!!!!!     

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Z tych zdjeć najbardziej pasuje nr 2  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
super, że kieckę już masz kupioną :D :D śliczna ta suknia :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ze zdjęć 2 jak najbardziej :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mi tez najbardziej pasuje 2 hmmm wydaje mi sie ze Twoj bykiet nie moze byc zbyt intensywny
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
moim zdaniem wszystkie pasują... pytanie, który najbardziej podoba się Tobie :)

ja na poprawiny będę miała także suknie ecure, tylko krótką, wiec może się przydadzą  8) hm... ale głupio na wesele i na poprawiny suknia w tym samym kolorze  :-\ dopiero teraz dotarło do mnie

nie bardzo rozumiem czemu głupio... wiele dziewczyn zakłada na poprawiny jasną (białą lub ecrue) sukienkę... ja specjalnie szukałam ecru na poprawiny  :)

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Dla mnie wszystkie te bukiety pasują, zresztą one są prawie takie same ;D no może...w takim samym stylu a nie takie same ;)  I pasują bardzo :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kurcze, nadrabiałam ostatnio wąteczki a Twój jakoś mi się schował ::) No, ale już nadrobiłam! :)
Przede wszystkim spóźnione ale jak najbardziej szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! :)
Małżyk z torcikiem się postarał, no no ;D
Gratuluję zakupu sukni! :) Piękna jest, super w niej wyglądasz :)
Wg mnie najbardziej pasuje ten bukiecik, który jest na zdjęciu z suknią nr.2 :)
Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline sarmaxarica

• maniak
No to może jeszcze ja co nieco napiszę odnośnie sukni ecru. ;) Tak jak wspominałam wcześniej ja miałam suknie ecru połączoną ze złotem.Do tego ecru welon a pończochy samonośne w kolorze opalonej skóry-to z racji tego że mam ciemną karnację a nie pasowały mi jakoś pończochy ecru,choć i tak chciałam być nowoczesną panna młodą ;) i na próbę kupiłam sobie pończochy ecru kabarteki. ;) Ostatecznie jednak z nich zrezygnowałam. Aaaaa,buty udało mi się znaleźć poza salonem i też ecru. :)
Jeśli chodzi o kolorystykę bukietu i sali to u mnie dominował pomarańcz. :) Bardzo spodobały mi się pomarańczowe kalie. :)
Może łatwiej będzie jak wkleję zdjęć?  ::) Mogę?

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie wieczorkowo  ;)

wiele dziewczyn zakłada na poprawiny jasną (białą lub ecrue) sukienkę... ja specjalnie szukałam ecru na poprawiny  :)
wisniowa hm... przynajmniej jako panna młoda będę sie wrzucać w oczy hehe w sumie to cieszę sie, ze suknie co miałam na cywilce bede mogła raz jeszcze włożyć  :Serduszka:

wow... jednak bardziej stawiacie za różem plus zieleń niż za różem z jasnym storczykiem czy innymi jasnymi kwiatami... ja juz sama nie wiem, wisniowa urzekł mnie 1 ale hm... jakoś nie widzi mi się w połączeniu z moja suknią   ::) jakby tracił urok...

sarmaxarica kazda opinia dla mnie bezcenna  ;) ;)  wklejaj proszę :ok:, jestem ciekawa twojej/waszych propozycji  ;) ;) trochę boje sie pomarańczy bo miałam taki bukiecik na cywilnym... ale fakt wyglądał pięknie  ;D ;D

madziu dziękuje za życzenia  :-* :-* ach... czasem tak bywa ze watki giną w akcji hehe spoko  :ok: :ok:

Dla mnie wszystkie te bukiety pasują, zresztą one są prawie takie same ;D no może...w takim samym stylu a nie takie same ;)

kaka hehe właśnie cos choruje na różu, ale jak pisałam 1 jakoś ginie w tym kolorze  ::)

madziu, aguś fajnie, ze kiecka wam sie podoba  :-* :-*  coraz bardziej ciesze sie ze ja kupiłam hehehe

ja dzis byłam na kolejnej wizycie u kosmetyczki, qurcze przesuszyłam twarz, moje obecne kosmetyki sa za mocne... plus taki, ze babka zrobiła mi gratis mikrodermabrazję.... a wiec za miotełkowanie buźki, mikro i kwasy zapłaciłam uwaga!!!! 60 zł  :o :o :o sama byłam w szoku... opłaca sie byc stałym klientem póki co...i dzięki temu kupiłam nowy krem i zel haha akurat za cene samej mikro... jupi... to sie nazywa oszczędność  :D :D :D poza tym zaproponowali mi hm... makijaż na ślub i chyba przy tym salonie kosmetycznym pozostanę  ;D ;D ;D to kolejna rzecz była by z głowy uff.......

zmykam lulać, padnięta jakaś jestem... nio trochę zdołowana bo w związku z druga aplikacja na razie trwa cisza  :-\

:-* :-* na dobranoc  :id_juz: 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
To dobrze że masz sprawdzoną kosmetyczkę :) A ona pewnie gdy widzi że ciągle do niej przychodzisz, to będzie bardziej się starała! :)

Offline sarmaxarica

• maniak
No to przyszła pora na autoreklamę. ;) Ciężko mi było się zdecydować na 1 bo na każdym i kiecka i kolory różnie wychodzą,dlatego wkleiłam kilka.  ::)

Tutaj bukiet z bliska.Tutaj są 3 zdjęcia właśnie przez to,że co światło to suknia i bukiet inaczej się prezentują.A tutaj na koniec chodziło mi o to,żebyś zobaczyła że pończochy nie muszą być koniecznie w kolorze ecru. ;) No tylko tak jak pisałam wcześniej,ja mam w ogóle ciemną karnację więc wydaje mi się,że było ok.Jakoś jak założyłam takie typowo ecru nie byłam zadowolona w połączeniu z suknią i butami.  ::)

A co do sukienki na poprawiny to mi się wydaje,że to nic złego,że kolorek będzie ten sam.Ja na poprawiny miałam czerwoną,ale tylko dlatego że po oczepinach przebierałam się i na przebranie też wzięłam kieckę ecru. :)

Super,że masz już taką dobrą i sprawdzoną kosmetyczkę. :) Zadba o Twoja buźkę i tak jak mówisz,może przy okazji zapiszesz się tam na makijaż ślubny. :)

Morgan
  • Gość
wercia bardzo dobrze ze masz taka sprawdzona kosmetyczke! i pewnie ze zrob sobie tam makijaz :) skoro mowisz ze tacy sa super to napewno cie nie zawioda!

Offline werka23

• Chuck Norris
cześc laseczki

najpierw u was nadrabiałam watki czas do siebie wpaść

właśnie wcinam śniadanie :glupek: zapomniałam, ze brzuszek głodny hehe obżeram sie śledziami w śmietanie i popijam kawą, hm... nie wiem czy to zdrowo... ale mi smakują  :twisted: ale cos ostatnio nie wchodzi nam nabiał i sery... teraz szukamy właśnie czegoś... konserwy, śledzie, ogórki kwaszone.... dziwne... hehe mogłabym pomyśleć ze wpadliśmy ale hm... mój M. tez tak ma  :P :P

sarmaxarica dziękuje kochana za fotki i rozwianie moich wątpliwości  :D :D po pierwsze to wyglądałaś cudnie, piękna suknia hehe az przez chwile zastanowiłam się nad swoją :P :P
faktycznie na każdym zdjęciu twoja suknia wyglądała inaczej i welon idealnie do niej sie komponował wow.... teraz to ja jestem spokojna  :D :D co do rajtuz, to faktycznie wyglądają super:) nad tym będę musiała pomyśleć a miałaś pas? czy samonośne?
twój bukiecik jest piękny, coraz bardziej podobają mi się kalie... hm... nie chciałabym u siebie powielać pomarańczy ale obiecuje ze sie zastanowię  ;) ;) hm... może wybiorę kalie różowe... muszę przejść się do kwiaciarni i pokombinować nad ewentualnościami...  trochę boje się tych przesądów... dzienne z jednej strony się moje hahaha a mamy ślub w maju hahaha i wybrałam suknie z perełkami (maja mama w sklepie... ona ma perełki, to źle wróży, ja tez takie miałam... a ja na to mamo gdyby to od tego zależało to hm... wszystkie panny młode kupowały by suknie bez pereł i wszystkie byłyby szczęśliwe) mała dygresja teściowa to zwału dostanie ale miała mine jak powiedziałam, ze suknia będzie ecure :D :D :D

hm... tez jestem tego zdania ze lepiej iśc do kosmetyczki, która zna już moja cerę i w ogóle problemy z jnia niż do nie znanej... szczerze to nie wiem jak robi makijaż ale hm... wezmę próbna no właśnie ile przed sie próbna robi????? ;D ;D

wczoraj, kupiliśmy w końcu gładki papier ecure., na czerpanym laser nam sie ślizga i rozmazuje... ludzie jak ciężko cokolwiek dostać ale wiecie jestem podłamana, bo nigdzie nie możemy znaleźć kopert ecure :-\ a jak cos jest to albo tylko 10 sztuk i nie ma wiecej w hurtowni albo odcień w porównaniu z papierem wygląda jak kawa z mlekiem buuuu......... załamka totalna.... ewentualnie moze złote koperty ale koszty nas zjedzą w takim wypadku i nie opłaca się robić buuuuu....

idę ścianę malować ach.... nie chce mi się  :P :P