Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358528 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No, to o której mogę wpaść na nalesniki ;D ;D ;D ?

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
madziu dawaj nawet teraz  ;D ;D ;D
a nie chwaliłam się, ze załozyłam sobie nowa skrzynkę, specjalną w celu poszukiwania pracy  :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu już wstawiam wode na kawe i czekam :luzak: qurcze, szkoda że tak szybko nie możemy sie przemieszczać  :P :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Czyli annanis :) tak myślałam :) super wybór

Offline werka23

• Chuck Norris
castia cos mnie ciągnie do tej sukni... a teraz to jestem tego pewna... zastanawiam sie tylko nad kolorem... pewnie popróbuję biel, ecure ale hm... słyszałam, ze na białej sukni giną detale i tego sie obawaim... ta suknia to przede wszystkim kamienie i koronka wiec jak to zniknie to będzie :dno: :dno:

dziewczyny, hm... jak mam rozumieć wymogi: podanie plus cv? myślałam, ze juz standardowe podania o prace to przeżytek, dlatego wole sie upewnić, jest tyle haczyków że wole miec 100% pewnosci  ::)  choć pytanie brzmi banalnie  :)

powiedzmy, ze wymóg jest studia mgr, ale mile widziane np, prawnicze, czyli hm... honorowane są tez inne kierunki? i znowu u mnie temat praca  :mdleje: :mdleje:  

kochane czy te podanie ma przyjąć formę listu motywacyjnego :drapanie:

qurcze nie mam pojęcia  :-[ :-

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
To która to w końcu ta wymarzona sukni, bo już się zgubiłam ?  ::) Może fotę dla przypomnienia  ;)

Podanie to chyba to samo co list motywacyjny tylko inaczej nazwane, a jeśli w wymogach mają że mile widziane wykształcenie prawnicze to pewnie jako pierwsi będą brani pod uwagę kandydaci z takim, ale nie oznacza to że inni nie mają szans, może żaden prawnik się nie zgłosi  ;)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
No ja tez juz się zakręciłam ;))

Offline werka23

• Chuck Norris
haniu, olu specjalnie dla was  ;)

qurcze olu to mam pisać podanie czy list? zbaraniałam całkiem  :glupek: :glupek: :glupek: teraz robie prawo funduszy UE, wiec moze jakieś szanse są  ::)

zaraz cos przypale  :P :P

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
No i jest cudna ;)))))))

Offline Olucha

• Chuck Norris
Chodzi ci o to że nie wiesz jaki tutuł nadać tak ? czy podanie czy list motywacyjny ? treść chyba i w jednym i w drugim może być identyczna, tylko jeśli chcą podanie to napisz podanie w tytule i już  :)

A w sukni bardzo mi się zdobienia podobają  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
haniu, olu  :-* :-*

A w sukni bardzo mi się zdobienia podobają  :)

mi również, dlatego zastanawiam się nad ecure, bo boje się że w białej nie będzie ich widać  ;) ;)

co do hm... podania i listu to zupełnie inna jest forma i treść dlatego ten problem  ::)  nie wiem jaka forme objąć czy listu czy podania...  nawet sam początek jest rożny... podanie: "Zwracam sie z uprzejma prośbą o...." list: "w odpowiedzi na państwa ogłoszenie lub wakat...."  :hmmm: :hmmm:

hm... chyba, ze przerobie trochę list a początek napisze jak podanie  

Offline Olucha

• Chuck Norris
Jeśli piszą że podania to podania, choć moim zdaniem treść obu może być taka sama, wystarczy tylko popczątek zamienić

Offline werka23

• Chuck Norris
hej :)

rany laski jaki ja miałam dziś poranek  :mdleje: :mdleje: szok.... Wstałam równo z M. o 4:15, jak zawsze ostatnio normalka ... sik... poprzytulałam się trochę i położyłam lulać... nagle otwierają się energicznie drzwi i M. siada skulony obok mnie. Pytam -co sie stało skarbie.... qurcze skaleczył się i biało mi zrobiło sie przed oczami.... no to ja, że wódę i plaster mu przyniosę (nie mogę tych widoków ale co tam)... podaje mu wody, każe pokazać palca a tam hm... zero krwi... zaczęłam sie śmiać, ze sieje panikę a tam nic nie ma prawie.... M. krzyczy -zaklejaj... szybko zaklejaj i i zaczął odpływać, źrenice mi zaczęły gdzieś odpływać, ciężko oddychał a ja a.... panika... -skarbie ty sobie nie żartuj i w ryk...  :'( :'( kompletnie nie wiedziałam co robić, zaczęłam klepać go po poliku rycząc nad nim bezradna... Mało tego, ja patrze na palca a tam krew.... A........ normalnie czułam to skaleczenie na sobie.... resztkami sił zakleiłam mu tego palca (cholreka głęboko się dziabnął :-[) i sama tchu nie mogłam złapać.... rany... po chwili to oboje piliśmy wodę...  ja pierniczę do 6 dochodziłam do siebie ::)
A miał naleśniki w lodówce to porwał sie na bagietkę.... no coż mama naostrzyła nóż i ja już też zaliczyłam skaleczenie tym samym winowajcom... wr.... ale numer byłby jak oboje byśmy padli ::)

ide na jakiś śniadanko  8)  a hm... wiecie cos kawy ostatnio pic nie mogę.... mam po kawusi zawroty głowy i mdłości  ::) dziwne, mama mówi, że to z braku magnezu hm... dziś zaczynam pic ricoret... fe...  :P :P  

hm... tak właśnie przypomniało mi się, ze nie opowiadałam wam o moich akrobackich wyczynach w sobotę i o czorajszej wpadce w sklepie  :P :P
jak chcecie to opowiem  ;D ;D

teraz zmykam na zakupy, po pieczarki i chlebuś, a później mam kupę roboty w planach...a  mianowicie robię dziś krokiety z pieczarek i sera i sałatkę, muszę posprzątać w domku... jutro u mnie coroczna bibka ale jak znajdę chwilke to wpadnę na forum.... podanie o prace poczeka do jutra albo do czwartku... nie chce cało rok później szukać pracy  :P :P ale ze mnie głupol  :glupek:  

Offline werka23

• Chuck Norris
:'( nikt juz nie chce do mnie zaglądać.... chyba już sie znudziłyście moim wątkiem...

a mi sie pomimo zapału nic nie chce  :P :P  

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
no co Ty kochana, nie znudziłyśmy ;)
rzeczywiście ciężki poranek! biedny pokaleczony...
narobiłaś ochoty na krokiety...  :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
piękną wybrałaś suknię... :D ja tam myślę, że w bieli nie straci uroku. Kamienie będą się błyszczeć ,więc na pewno będą widoczne :)

współczuję takiego poranka.. dobrze,że oboje nie odpłynęliście...

buziaczki dzisiejsze  :-* :-*

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
zaglądamy zaglądamy!!
mnie też urzekła twoja suknia! jest cudna!!!!

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Hej Piękna, oj to nie dobrze, że oboje jesteście wrażliwi na krew, rzeczywiście nieciekawie by było jakbyście oboje odpłynęli. ufffff
U mnie to moja mamę nie rusza krew a tatę tak :) Jak miałam szyta głowę to lekarz do środka prosi tatę - no bo niby mężczyzna to przy dziecku powinien zostać i lepiej zniesie a tata się blady zrobił podobno i jednak wzięli mamę. :):):)

Mnie Kochana to w ogóle najbardziej się podobała 11 i 12 z tych wcześniejszych bo to jakoś mój styl jest i ja bym się w tamtej dobrze czuła ale ciesze sie bardzo że w końcu ostatecznie znalazłaś tę, która według Ciebie ma to "coś" i pasuje do Twojego charakteru. Zazdroszczę bo ja jeszcze nie odnalazłam tej jednej jedynej

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Mnie krew nie rusza, za to mojego A. owszem :P
Kochana, odwiedzamy Cię! :) Ja zaglądam jak tyllko jestem na forum ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej.... ja dziś na forum tylko na chwilę  :-*

mam masę roboty a dziś powinnam się lenić ile wlezie ;D ;D Wczoraj hm.... popstrykaliśmy sie z M. ale juz jest dobrze  :Serduszka: ba nawet lepiej  :D :D A M. zrobił mi torta... hehe ciekawe jak smakuje choć bita śmietanka mu wyszła bez zbereźnych skojarzeń mi tu  :P :P hehe jeszcze nie skończył ale jest piękny  :D :D
jak ten czas zasuwa... już powinna być werka25  :mdleje:

madziu, aniu, karolka, ewelka, castia dziękuję że zaglądacie :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

narobiłaś ochoty na krokiety...  :-* :-* :-*

castia krokiety zrobione wiec zapraszam  ;D ;D

ewcia, aniu hehe dziekuje w imieniu sukni :-* :-* ... hm... biała czy ecure jutro na pewno zapadnie decyzja :tupot: :tupot: :tupot:

Mnie Kochana to w ogóle najbardziej się podobała 11 i 12  ciesze sie bardzo że w końcu ostatecznie znalazłaś tę, która według Ciebie ma to "coś" i pasuje do Twojego charakteru. Zazdroszczę bo ja jeszcze nie odnalazłam tej jednej jedynej
karola mnie też one urzekły ale hm... na zdjęciu.. nie było tych modeli akurat na sklepie ale jak przyszło mierzyć podobne, zupełnie sie w ich nie widziałam... moze dlatego ze zachwyciły mnie diw pierwsze czyli właśnie annanis i suknia meggie  ;D ;D na pewno znajdziesz swoją wymarzona suknię  :-* :-* ja sie zgadzam z dziewczynami, włozysz ją i będziesz wiedzieć, ze to ta  ;) ;)

lece na śniadanko  :D :D

buziolki  
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2009, 09:11 wysłana przez werka23 »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Wszystkiego co Najlepsze!! Zdrowka, szczescia i ogroooooom milosci!!
no i oczywiscie zeby ten Najpiekniejszy Dzien udał sie w 100%, zeby ominely Cie wszystkie nerwy i stresy!!!!!

oczekuje kawałka tortu  ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Piękną suknie wybrałaś  ;)

Ja przy mojej też się bałam że jak będzie biała to straci na wyglądzie, dlatego zrezygnowałam z bieli  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Wszystkiego najlepszego Werciu :) dużo zdrówka, spełnienia marzeń i wieleee miłości ! :) niech spełnią się wszystkie twoje wyobrażenia o idealnym ślubie  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale ze mnie gapa  :glupek:

Wszystkiego Najlepszego  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline werka23

• Chuck Norris
ach ciężko bez forum wytrzymać, musiałam wejść na chwilkę  :brewki: :brewki: a co tam, ze w piżamie latam i nic nie zrobione.... no prawie hehe  :P :P cały rok bede sie opierniczać i siedziec na forum  :hahahaha: :hahahaha: :hopsa: :hopsa:

dziękuję  kochane za życzenia  :oops: :oops:  :Wzruszony: :Wzruszony: jakie to miłe....
ewelka  :-* :-* :Daje_kwiatka:
justys   :-* :-* :Daje_kwiatka:
paula   :-* :-*  :Daje_kwiatka:

hehe Paula jak zdmuchnę świeczki to oczywiście poczęstuję poczęstuje  :D :D

Morgan
  • Gość
Najlepszego Kochana!

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Wszystkiego najlepszego Werciu :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Sto lat! :)
Kochana, przez Ciebie zrobiłam dziś krokieciki na obiad ;P  mniam

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
myszko kochana wszyskiego naj ;*

suknia-jak z bajki!! ;*