Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360354 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Powodzenia! :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I jak tam po pierwszym dniu w pracy ??  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
czekamy na relacje!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witam kochane  :-* :-*

przede wszystkim dziękuję za kciuki :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: i że do mnie zagladacie  :-* :-*

ach pierwszy dzień to  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: nawet liczb poprawnie nie mogłam zapisać hehe tylko np. zamiast 14 pisałam 16  ;D ;D ach ten stres.... wczoraj wróciłam z bólem głowy tyle tego jest i nauki  :mdleje: :mdleje:
ale dzis juz było lepiej i mam nadzieje ze nie bede miała burzy mózgu tej nocy  :D :D

wczoraj byłam pod takim hm... wrażeniem nawału materiału i moich obowiązków w pracy ze chwila nieuwagi i pośliznęłam się wpadając  do brodzika, jestem cała obolała i mam pięknego siniaka od ramienia do łokcia  ::) a tak poważnie to poczułam się wczoraj jakbym nic nie umiała... uf... dzis jakos to ogarnęłam  ;D ;D ale to dopiero poczatek bo kadry to dla mnie  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: a ryczałty i faktury i cały obrót gospodarki materiałowej jeszcze większe  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: hehe

:-* :-* kochane i wybaczcie ze nie wpadam... w sobote mam dwa egzaminy  :mdleje: :mdleje:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
werka23 nie martw sie początki są zawsze trudne, z początku wydaje się nam że jesteśmy "głąbami"  :glupek: pamiętam, że ja przez pierwsze dni wysyłałam poczte bez kodu :P:P hehe i poczta wracała no cóż pomylić się przecież można hehe

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
dasz rade! bedziesz sie smiała jeszcze  z tego  :D

całkiem nowa JA

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Początki zawsze są trudne-wszędzie.Sama pamiętam jak pierwszy raz przyszłam do pracy, czy to na studiach w sklepie czy teraz w szpitalu,nie mogłam się odnaleźć-potrzeba czasu.Wszystkiego napewno się nauczysz :tak_2: :tak_2: :ok: :ok:.zostawiam :-* :-*

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
wszystko bedzie ok :D z dnia nad dzien to juz tylko lepiej! trzymam kciuki i gratulacje :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
dasz rade. Spokojnie wszystko powoli ogarniesz  :D

Morgan
  • Gość
zapewne nikt nie wymaga od ciebie perfekcji w 1 dniu... wszystko opanujesz bedzie dobrze  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
ale jesteście kochane  :-* :-* :-* dziękuję wam za otuchę  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

zapewne nikt nie wymaga od ciebie perfekcji w 1 dniu...

reniua w trzecim?

ale jestem zmeczona :mdleje: :mdleje: :mdleje: dziś szef na mieszał a ja oberwałam  ::) och.

:-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
dziś szef na mieszał a ja oberwałam  ::) och.

:-*

hehe tak to bywa czasami niestety  ;)
a moze chcą Cie sprawdzic czy umiesz sie mu postawić i walczyć o swoje ??  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe tak to bywa czasami niestety  ;)
a moze chcą Cie sprawdzic czy umiesz sie mu postawić i walczyć o swoje ??  ::)

no mam nadzieje ze nie chca mnie sprawdzać  ::) hm... nie szef cos wydał na słowo a ja jak jakas sierota nieznając tych całych procedur gospodarki materiałowej i programu do wystawiania faktur tylko sie przyglądałam a księgowa miała później zonka.... ach jeszcze wchodzą tu sprawy opodatkowania itd... wiecie czuje sie jak analfabeta i jakaś mało inteligentna istota :'(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
 :przytul: :przytul: Nikt nie jest alfa i omegą, a Ty masz prawo nie znać "zwyczajów" w firmie ;) Będzie dobrze ;) ;) :przytul:

Morgan
  • Gość
przyzwyczaisz sie :) i bedzie dobrze!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
werka, pierwsze koty za płoty, za kilka miesięcy będziesz się śmiała z tych pierwszych pomyłek i niewiedzy... ba! Będziesz się zastanawiać jak to w ogóle było możliwe, że czegoś tam nie wiedziałaś jak robić ;) "Przecież to takie proste!" Zobaczysz :D

Kochana, a tak w ogóle to co to za faktury i inne... mi się wydawało, że Ty PR studiowałaś? Czy coś pomieszałam?  ???

Buziaczki  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Jeszcze trochę i się wyrobisz :) :) :) Za miesiąc będziesz śmigała w pracy jak szalona! :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej dziewczyny  ;)

rany jaka ja jestem zmęczona po powrocie do domku  :mdleje: :mdleje: mowie wam, jak zjem obiadek to koniec... walka ze snem, bo ja po południu nie mogę spać, bo nockę mam z głowy ::) dziwny mam organizm ::)

ach dzis juz było lepiej sięgnęłam troche do kard i hm... tych kadrowskich tabel i zestawień oraz dyrek zaczął mnie wrdażac do tej całej gospodarki  ;D ;D ale 8 godzin to leci mi tak szybko, ze szok... z tym to naprawdę fajnie  ;) ;)

króliczku dobrze pamiętasz, PR i dziennikarstwo to moja dziedzina ale hm... faktury, ryczałty, kadry to hm... jak Monte Everest... jakbym łaciny momentami słuchała  :P :P nio chcieli humanistę bo tam śą sami inżynierzy hehe  powoli łapie o co biega w tym wszystkim  ;) ;) moje obecne studia trochę nawiązują pod względem prawnym do tych rzeczy którymi się firma zajmuje ale hm... rachunkowość będę miała w drugim semestrze  ;D ;D ;D

a tak dla odmiany powiem wam, co wczoraj mnie spotkało... otóż poszłam na pocztę z poleconymi i hm... wiecie co? facet wysyłał poczta kury  :lol: :lol: :lol: sam fakt jest dla mnie szokiem.... mało tego na wadze do paczek te kury zaczęły gdakać  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: także hehehe także babka powiedziała ze jak będą jajka to do liczy do przesyłki bo będzie cięższa  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: normalnie do teraz z tego sie śmieję a i firme rozbawiłam :lol: :lol: :lol: szok jak żyje pierwszy raz coś takiego widziałam   :hahahaha: :hahahaha: poczta polska przewoźnik kur :hahahaha:

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
faktury, ryczałty, kadry to hm... jak Monte Everest... jakbym łaciny momentami słuchała  :P :P

:mdleje: czarna magia jak dla mnie, nic nie rozumiem ;D

Kury w paczce... :hahahaha:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ah dla mnie też to czarna magia!
A kury pocztą... NIE MOGĘ! :skacza: O rety :skacza:

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
kury????  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

nawet nie wiedziałam ze tak mozna?? :D  :hahahaha: :hahahaha:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
o rany niezła akcja z tymi kurami  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dziewczyny ... mnie to nie rozbawiło za bardzo. Mocno za to zszokowało. Nie rozumiem, że nikt nie zareagował ... biedne zwierzęta!!!

Jak jakiś skończony idiota wysłał pocztą szczeniaka i ten umarł w męczarniach to wszyscy współczuli... A kury śmieszą? Nie sądzę, mnie przeraża głupota ludzi którzy nie zareagowali i głupota BAB NA POCZCIE, że w ogóle przyjęły przesyłkę.

Koniec świata  :-\

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
nie sadzę że ten pan wysyłał te kury zwykłą paczką Mysiu... jest też na poczcie (jak i w firmach kurierskich) możliwość przesyłania zwierząt żywych ale w odpowiednim "opakowaniu"  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Szczerze mówiąc pierwsze słyszę o czymś takim...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
jest jest  :) zwierzak wtedy musi być dostarczony w ciągu 24 godzin, musi być specjalne opakowanie i inaczej jest transportowany... skoro panie z nim gadały i wiedziały, że to kura to nie sądzę, żeby przyjęłyby przesyłkę inaczej

niestety czasem ludziska nadają zwierzaki w normalnych paczkach i to jest karalne... zresztą niedawno była afera bo w jakiejś sortowni w Polsce z jednej z paczek wylazł wąż  ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Szczeniaka wtedy przyjęły jakieś babska... Ech, szkoda gadać  :'(

Ja jestem mocno przewrażliwiona jeśli chodzi o zwierzęta... i w sumie tak czy siak nie akceptuję wysyłania zwierząt pocztą... ale skoro stwarzają ku temu warunki to okej. Mniejsze zło niż mi się wydawało...

Morgan
  • Gość
akcja z kurami zniezla :) i tak jak pisze wisienka - mozna wysylac zwierzaki poczta ale w odpowiednim opakowaniu i sa dostarczane szybko... chociaz ja  bym to zakazala ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Mnie też to bulwersuje, ale możliwość wysyłania zwierząt jest..... >:(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
z jednej strony bulwersuje ale z drugiej to wielkie ulatwienie...

całkiem nowa JA